מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
1. אני רוצה לקנות זכרון של 512 ראם,עכשיו אני רוצה לשאול מה יותר כדאי לי, 2 = 256 או 1 = 512. 2. כמה עולה סטיק של 1024 ראם? 3. האם שווה לי לקנות שתי סטיקים של 512 במקום אחד של 1024?
-
- 3 תגובות
- 421 צפיות
-
-
שלום אני רוצה טיפה לשפר ביצועי מחשב שלי וחשבתי להוסיף זכרון כרגע יש לי 8 GB עם שתי זכרונות של 4GB של חברת CRUCIAL (זה מה שכתוב על האריזה 4GB DDR3 - 1333 PC31060 UDIMM 240 PIN) השאלה ראשונה האם בכלל זה ישפר לי ביצועים? ואם אני יצטרך לשנות משהו בהגדרות בשביל זה? ומחר אני בדיוק יהיה בKSP, אז איזה זכרון טוב ומשתלם אתם ממליצים לי לקנות. שתיים של 4GB או אחד של 8GB? לינק לזכרונות http://ksp.co.il/?select=.1038..392..99..103..785..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 תמליצו לי בבקשה מה כדאי לי לעשות ולקנות תודה מראש! פרטים של מחשב שלי חלונות 7 64 ביט לוח ASROCK H67M-GE מעבד I5-2500 CPU 3.30GHZ
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, (תראו את המפרט שלי, מי שלא יודע יש בצד ימין). עכשיו ככה. אם למשל אני משחק CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות יש לי קצת תקיעות וחשבתי שאולי אני צריך להוסיף זכרון וזה יעזור. השאלות שלי הן: 1. זה יעזור? 2. אני יכול להוסיף עוד 2GB אבל במהירות שונה ממה שיש לי (667)? לדוגמה במהירות 1066? 3. האם אני ארגיש הבדל אם אני אקנה 667 או 1066? כי בכל זאת יש לי 2GB 667. מקווה שהבנתם. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 512 ADATA GF6800GT זה הזכרונות שיש לי ADATA 2 סטיקים של 256-500 מה אתם ממלצים לקנות זכרונות חדשים או להוסיף ואם להוסיף איזה הכי יתאים למה שיש לי
-
- 10 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כמה שיותר זול וטוב. עוד 1GB ראם, או שני סטיקים של 512. מה שעדיף. שיתאים ללוח אם שלי DFI lanparty ultra-d/ לא יעשה OC לזכורונת, רק למעבד ולכרטיס מסך. שיהיו חזקים וזולים. תודה
-
- 5 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף עוד 3-2 ג'יגה זיכרון למחשב אבל רציתי לדעת אם הזיכרון הזה יתאים לי למחשב , כאילו ללוח אם : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717001 כרגע יש לי 2GB שמפוצלים ל4 כרטיסים אני רוצה להוציא 2 או 3 כרטיסים של 512MB ולהוסיף 2 או 3 כרטיסים של ג'יגה ככה שיהיה לי או 3GB זיכרון או 3.5GB זיכרון אז ככה : 1. האם הזיכרון הזה יתאים לי למחשב ? והאם הכרטיס הזה ספציפית הוא טוב ? 2. מה אתה ממליצים לי לעשות ? כמה להוסיף ? תודה על העזרה . יום טוב .
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לאחרונה אני מתחיל להבחין שהמחשב שלי עובד מעט לאט יותר , כל פעם שבדקתי הCPU נמצא על אחוזים נמוכים של שימוש אבל לעומת זאת הזיכרון שלי נמצא על אזור ה90 אחוז. לכן חשבתי להוסיף עוד 4GB זיכרון במטרה לעכל על עבודתו. איזה זיכרון כדאי לי להוסיף למחשב? הזיכרון הקיים שיש לי מופיע בחתימה (OCZ 1066HZ 4GB).. יהיה כי יעיל להוסיף זיכרון עם אותה מהירות לפי הידע שלי , אבל איזה זיכרון נחשב אמין ויעיל יותר? אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P55M-UD2 ועליה מורכב G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL8 - RIPJAWS, אני רוצה להוסיף עוד 4GB, איזה זיכרונות אתם ממליצים לקנות שיתאימו למערכת (לא עושה OC), עדיפות לחנות IQPC?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף עוד זכרון ,רציתי את עזרתכם מה כדאי מאיפה ומה המחיר. ועוד משהו האם כדאי להוסיף 2 ג'יגה או שבמסתכם אם יהיה לי 3 ג'יגה זכרון זה לא יהיה אפקטיבי. פרטי הזכרון שלי רשומים בחתימה שלי למטה.
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי 4 גיג'ה ראם ואני משתמש בויסטה 64 ביט ואני מרגיש שה4 גיג'ה האלה לא מספקים אותי במשחקים וכו'... כי הויסטה משתמשת בהמון זכרון.. אז השאלה שלי היא.. אם אני מוסיף עוד זכרונות הם צריכים להיות אותה חברה ואותו דגם בדיוק? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
יש לי מעבד שמצאתי בבית אחרי הרבה הרבה זמן.... אני צרך דרך לבדוק אם הוא עובד כי אני לא יודע אם להזמין את הלוח או לא אני רוצה ללחוץ או קיי להזמין אבל.. אני לא יודע מה המצב שלו עזרה בבקשה אין לי חברים עם איי אם די ום אם היה להם הם היו פוחדים שאני יפתח להם את המחשב וחנות רוצה 190 שקל לשעה
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם חדש Abit Nf7 SL והוא עושה לי די בעיות כפי שאמרו לי כשקניתי ואני רוצה להחליף אותו ואני לא יודע למה להחליף... אז אם תוכלו להגיד לי אני ישמח משהו בסביבות ה650 שקל או 700 [הכותרת נערכה, למה זה מסובך לכתוב אחת הגיונית במקום שאני יעשה את זה ? ]
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עשיתי מחקר לא קטן על ה Twimos כל מחשב ששמתי את הזיכרון הזה גרם לבעיות שזה כולל איטיות אי תאימות עם חומרה - תוכנה וכו' שמתי זיכרון אחר והמחשב עבד יותר מהר אבל עשה ריבוט ( ריסטרט ) .. אני רוצה ללכת היום לקנות זיכרון חדש ! השאלה מה לקנות במקום ה TWIMOS ? A-DATA ? KINGMAX ? KINGSTON ? תמליצו על הכרטיס ( יצרן ) ועל השבבים שלו ( יצרן ) תודה ..
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע זכרונות של קינגסטון 2048MB, שני סטיקים של 1024MB 800MHZ עם תזמונים של 5-5-5-18. אני מעוניין להחליף זכרונות לנפח של 4GB ויותר מהיר. התקציב שלי הוא בערך עד 700 ש"ח עם אפשרות חריגה של עד כ-100 ש"ח (עדיף בלי חריגה). אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על זכרונות מסויימים שיתאימו לצרכיי? תודה מראש, אורי. (כן, אני מודע לבלבול המוח של ה-64BIT)
-
- 17 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני סטיקים של 512MB, אחד של קינגסטון ואחד של a-data, אחרי הרבה נסיונות ושינויי תזמונים, אני רואה שאין מצב להפעיל אותם ב1T (יש לי מערכת AMD 939) וגם באותה הזדמנות אני רוצה כבר זכרונות שיעבדו בDC. מה הזכרונות המינימליים שאני יכול לקנות שיעבדו בT1 בתזמונים סבירים? יש לי 600 שקלים, אני פשוט אמכור את שני הסטיקים הנוכחיים, אז אני אוסיף קצת כסף (בקיצור יש לי 600 שקלים לג'יגה שיעבוד ב1T וDC). ויש לי עדיפות לKSP (צריך משהו באיזור תל-אביב). תודה (:
-
- 9 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היום יש לי לוח אם שמתפקד חלקית , כמה רכבים בתוכו לא עובדים כמו USB וחיבור הרשת . המחשב גם לא מתכבה לי כי כנראה משהו נשרף בו ( הייתה לי הפסקת חשמל וגם הכרטיס מסך מאז לא עובד ) . זה הלוח http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#ov . רוצה לוח אם שיש בו הרבה חיבורים וכרטיס מסך מובנה ( שלי לא עובד ואני משתמש במובנה של הלוח אם ) המפרט שלי זה : i5 2500 3.3 gb זיכרונות 8 גיגה . ויש לי 4 הארד דיסקים . תקציב 300-500 שח אודה לעזרתכם ותודה מראש .
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד AMD 3200 VENICE אני רוצה להחליף ל3800X2,יש צורך בעדכון ביוס? הלוח שלי ABIT KN8U תודה
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני כרגע תקוע עם מעבד יחסית ישן DUAL CORE E6750 וחשבתי להחליף למעבדים הקצת יותר חדשים כמו ה I3/I5/I7 אם יש אפשרות. הלוח אם שלי הוא GIGABAYTE ASROCK G41C-GS זה הפרטים עליו באתר הרשמי: http://www.asrock.com/mb/intel/g41c-gs/ איזה מעבדים יחסית חדשים יתאימו לו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, לפני כחצי שנה קניתי GTX770 4GB וכיום אני מרגיש שהוא מספק את הסחורה אבל המעבד מהווה לו צוואר בקבוק והפריימים במשחקים מאוד נמוכים. האם החלפת המעבד, תשפר את הנושא הזה? חשבתי שזה יכול להיות פתרון טוב להחליף מעבד ולוח אם (זיכרון הוחלף יחד עם הכרטיס מסך לפני חצי שנה). ואם צריך אוסיף גם זיכרון. המשחקים שאני משחק בהם הם Assassins creed unity, Farcry4, call of duty adv warfare, GTA V. התקציב הוא 1500 ש"ח למעבד, קירור ולוח אם. אם צריך לעלות או אם כדאי לעלות אעלה בכיף. אין דרישות מיוחדות מהלוח. תודה!
-
- 43 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
אני חושב שעשיתי את זה פעם אבל אני לא בטוח, אז אני רוצה לוודא - פשוט שולפים את הזכרון ממחשב אחד ותוקעים אותו בחריץ המתאים במחשב השני? לא צריך שהזכרונות שכבר יש לי במחשב יהיו מאותה חברה/אותו נפח/אותו ddr? (אם כי אני חושב שיש לי ddr2 ומה שאני רוצה להוסיף זה גם ddr2)
-
- 4 תגובות
- 536 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב Lenovo Desktop 8GB RAM מה המקסימום שאני יכול לשים, ובאיזה מהירות? חיפשתי מידע על הלוח אם ולא מצאתי, הכי קרוב שמצאתי זה זה- https://openbenchmarking.org/result/1802279-FO-1802270FO46 אני רואה שזה 32GB.. אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה אכן המקסימום? ובאיזה מהירות? אשמח לעזרה, תודה
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד asus g750j. יש לו 16ראם כרגע. פתחתי אותו לניקוי וגיליתי יש לו עוד שני מקומות לכרטיסי ram של 8g. מצורפת תמונה עם מה שיש כרגע במחשב. א. מה שיש לי כגרע זהddr3? ב. איזה עוד שני כרטיסים כדאי לקנות? כדי לשדרג קצת את המחשב. תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של Asus P4S533-VM ועכשיו יש לי זכרון של 256 של Micron Tech. 16VDDT3264AG-335B3 אפשר המלצות לזכרון של 256 תקציב עד 300 שקל.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
הי כולם! אני רוצה להרחיב את הזכרון במחשב, אבל אני לא יודע איזה סוג זכרון מתאים לי. אני מביא לפניכם את כל הפרטים על לוח האם והזכרון מהתוכנה EVERST: Motherboard Properties Motherboard ID <DMI> Motherboard Name Hewlett-Packard HP d330 uT(DC579AV) Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (QDR) Effective Clock 533 MHz Bandwidth 4266 MB/s Memory Bus Properties Bus Type DDR SDRAM Bus Width 64-bit DRAM:FSB Ratio 5:4 Real Clock 167 MHz (DDR) Effective Clock 333 MHz Bandwidth 2667 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit Real Clock 67 MHz (QDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 267 MB/s Field Value …
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום היום הורדתי את התוכנה S&M מלינק באתר גירסה 0.3.2 וכאשר בבדקה של המעבד היא בגיע ל 9 אחוז המעבד כבר הגיע ל 61 מעלות (בדרך כלל המעבד שלי הוא בסביבות ה 48 במנוחה מאמץ 56+- ) האם יש סיכוי שהמעבד שלי יפגע כאשר אני אגיע למשל ל 80%? ואז הטמפרטורה תגיע למשל ל 100c?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-