מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
רוצה דגם טוב של לוח אם AGP X4/X8 למעבד intel 3.0 GHZ וזיכרון ddr400 1GB ומעלה!!! אני צריך דגם טוב של לוח אם כדי לבחור למחשב החדש שלי אני רוצה שיהיה בו 3 סלוטים של זיכרון כי זה חשוב לי ושיתמוך רק ב- זיכרון DDR 400 ומעלה או לא משנה ממש אבל שיתאים ל- DDR400 !!!!! תודה ואםן תוכלו להשאיר לינקים אשמח התקציב שלי נא בין 480 - 550 ש"ח תודה!!!!!!!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומוכר את שלי אין לי מושג כמה אני אמור לקחת עליו מישהו עם נסיון בחלקים וכו ...אנא עזרה זה המפרט: 2.4 אינטל (לא סלרון) 512 מגה DDR 333 הרדיסק 7200 (Gוד עם אחריות) לוח אם אסוס +רשת+קול+כרטיס מסך ON BOARD
-
- 9 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע מושקין רד ליין 2*512 שעובדים בדואל צ'אנל ואני רוצה להוסיף עוד זכרון שיעבדו בדואל צ'אנל אחר 2*1GB אני אוכל לעשות את זה? ואיזה זכרון כדאי עד 1K השקעה או קצת יותר לOC
-
- 10 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם שיהיא בו 12 יציאות USB ו יציאות מקלדת עכבר ...יצאית ה סאונד6 ON BOARD יציאת האינטרנט ON BOARD וגם יציאת SATA וגם שתהיא בן תמיכה ל OC טובה וגם תמיכה ל RAID לדיסקים קשיחים .. אז איזה לוח אם לקחת ???
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם. עברתי לניו ג׳רזי ואני רוצה לבנות מחשב טוב ומהיר עם hd שיעבוד חלק. בעיקרון לא לתחום ספציפי.. מספיק מה שציינתי למעלה. טווח המחירים באיזור 200דולר. ואם 200לא מספיק אז יכול להוסיף עוד איזה 100. תודה רבה. )) - - - תגובה אוחדה: - - - העדפה לקנות מאיבי ואמזון.
-
- 32 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת סופית איזה לוח אם כדי לקנות של ABIT או של ג'יגה בייט . אני לא עושה ולא מתכוון לעשות שום OC כי אני אפילו לא יודע מה זה... זה המפרט של המחשב: Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 BOX ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive NZXT LEXA Read LINE NO PSU PCP&COOLING Silencer 470W ATX ועכשיו החלק שאליו השאלה הגדולה במה לבחור? Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 או GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 כי ראיתי שההבדל במחירים לא כזה גדול השאלה אם שווה את זה..…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני מנסה לברר מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא באינטרנט של המעבד INTEL D-830 אודה לכם על עזרתכם... המון תודה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ממש טוב ל AMD64 3000+ אין לו מגבלת תקציב וחשוב לו לדעת איזה דגם של לוח אם הכי שווה לו לקנות ואיזה הכי טוב..... תודה מראש! עריכה: סליחה זה עשה לי ארור מקודם ולא שמתי לב שזה שלח את הפוסט... מנהלים למחוק בבקשה ושוב סליחה על הספאם.
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
יש לי מעבד P41700 ולוח אם asus p4b-c אם אני לא טועה בכל מקרה אני מאוד מאוכזב ממנו ואני מעוניין להחליף ללוח אם שתומך ב DDR ובמעבד שלי (P4 1700) ובעל תמיכה ב AGP X8 וכמובן כל הפיצרים החדשים כמו יציאות USB ו FIREWIERE מרובות אם למישהו יש לוח אם שתואם לזה או שאלות (אני יודע שפירטתי מעט מאוד זה בגלל שאני קצר בזמן ואני חייב לזוז) אז שישאיר אותן ואני אשמח לענות תודה!
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אם אתם יכולים אני זקוק לזה שמישהו יתן לי מעבד של AMD לכל מעבד של אינטל שאני אשאל פה עליו מה בערך שווה אליו או שווה אליו ומתי AMD כבר לא משתווים לאינטל ומאיזה מעבדים ומטה לא משתווים למעבד הכי חלש של אינטל שאני אביא. המעבדים : dual core e2140 box dual core e2160 box dual core e2180 box core 2 duo e4500 box core 2 duo e6550 box core 2 duo e6750 box core 2 duo e6850 box core 2 quad q6600 box תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
עריכה למדתי לבד איך הם עובדים תודה בכל מיקרה אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מה עושה לוח טוב לאוברקלוק, ועל מה צריך להסתכל במפרט שלו. האם זה מספיק או שיש עוד דברים לדעת.
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אלה הזכרונות שיש לי עכשיו (שני סטיקים של שני ג'יגה) http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-6400-reaper-cl4-4gb-edition-eol.html זה לוח האם שלי http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2847 אני רוצה להוסיף עוד שני סטיקים של שני ג'יגה (כל אחד) של חברת אחרת (יהיו לי שמונה כולל הישנים). האם אני יכול ואם כן איזה למשל? בזמן שאני משוטט עלו לי עוד שאלות, אני רואה שהלוח תומך עד 16 ג'יגה אני יכול למשל לשים רק בסלוט פנוי אחד 4 ג'יגה? או להוסיף עוד שני סטיקים של 4 ג'יגה? כמו כן האם אפשר לשים זוג זכרונות במהירות אחרת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT NF7 רגיל אין לי במארז חיבור USB קדמי השאלה שלי אם שני החיבורים של ה USB מאחורי המחשב הם USB 2 אני שואל את זה כי אני רוצה לדעת באזיה מהירות יפעל לי צורב חיצוני אם אני אחבר אותו יש אזישהו דרך לבדוק את זה הוא אם מישהו ידוע אזיה חיבור יש לו מאחורי המחשב תוד לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אז ככה המעבד שלי זה P4 2.4A 533 BUS SPEED והלוח אם יש לי כזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBASUP4P800&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1454 ורצי תי לדעת אם המעבד והלוח M תומכים בזיכרון הזה http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=645&catcode=241 ועוד משהו אם אני קונה 2 סטיקים של הזיכרון אני יכול לשים אותם בדואל? ועוד משהו קטן -המעבד שלי כבר נחשב חלש למשחקים כמו דום 3 והלף לייף? כי אני מתכוון לקנות גם 6800 GT ! תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בקצרה: קניתי עוד 512 של A-DATA בנוסף לאלו שכבר היו לי - גם של A-DATA שנקנו מלפני חצי שנה. קיצר אמרו לי שאין תאימות בין הזכרונות והם לא יכולים לעבוד ביחד על הלוח שלי... הגיוני? אמרו שצ'יפים שלהם שונים... תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איך לוח האם הבא? http://www.advantech.com/products/Model_Detail.asp?model_id=1-1TGUXY ובנוסף מה דעתכם על הזכרונות?? (בתמונה) ניתן לשפר את התיזמונים? (יש לי שני זכרונות כאלו זהים שעובדים במצב DUAL) [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שאלתי כבר בנאדם והוא עשה לי ש3800 של AMD עושה צוואר בקבוק עם 8800GT ו4000 של AMD לא עושה כמובן שאני מדבר על המעבדים כפולי הליבה שלהם, בקשר לאינטל לא אמרו לי על זה כלום אז אשמח מאוד לתשובות ברורות כדי שלא יהיו לי אי הבנות בנושא תודה (:
-
- 7 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, אני בונה תחנת עבודה לתלת מימד+רינדור. החלטתי לרכוש את המעבד החדש QX6700 ואשמח לשמוע המלצות על motherboard עבורו, וזכרונות (כמה כדאי, ושל איזה חברה/סוג) תודה מראש!
-
שלום אנשים, אני מתלבט בין שתי זיכרונות טובים בדקתי בכמה אתרים ומצאתי ש -OCZ EL DDR 400 PC3200 PLATINUM REVISION 2 CL2 יותר טוב מ - CORSAIR TWINX DDR400 PC 3200 XL PRO CL 2 עכשיו אני מדבר על 2 512x. אז אם משהו יכול לעזור אני השמח.
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה קורה במצב שהמעבד שרוף...האם המחשב יפעל אבל לא יראה תצוגה? או שיהיה תצוגה ויהיה רשום שהמעבד לא טוב?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ABIT-IS7-E Intel 865PE Motherboard מה יש בלוח הזה כמה יצאות USB כרטיס קול ..כרטיס רשת?.. וכל המידע עליו.. ואם אפשר המלצות ללוח אם שאתם חושבים שיותר טוב מזה..??... אני צריך שיהיה 4+ USB וכרטיס קול איכותי.. תקציב 100 שקל יותר מהמחיר שהלוח הזה שווה
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי (כרגע יש לי Pentium D מיושן עם 4 ג'יגה זכרון וכרטיס של NVIDIA 9800 GS). אני מעוניין לשדרג את הלוח-אם, המעבד והכרטיס גרפי, למשהו קצת יותר חזק ואם אפשרות נוחה ל-overclock, בהתחשב בזה שהניסיון שלי באוברקלוקינג שאוף לאפס התקציב שלי לכל הסיפור הוא בערך 4,000 שקל, ורציתי לדעת האם שווה לחכות חודש עד שהתערוכה הקרובה של CES תסתיים, ואולי יהיו דברים יותר מעניינים באותו התקציב...
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
נגיד ויש לי לוח אם של ג'יגה בייט SLI שיש עליו 2 מושבים של PCIE לכרטיסי מסך . השאלות שלי הם כאלו : א. אם נגיד יש לי 2 כרטיסים של 8600GT על הלוח אז הם יתנו לי פי 2 ביצועים ? ב. בהנחה שסעיף א' נכון , אם אני שם כרטיס אחד 8600GT ועוד כרטיס אחר 1950PRO ואני מפעיל משחק שצריך בו DX10 האם שתי הכרטיסים ינוצלו או רק התומך בDX10 ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-