עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nimrodim,

ביקורות ראשונות ברשת. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&articID=611 מעניין מתי יגיע ארצה. במחיר טוב עם ביצועים כמו שנראים בביקורת - הלוח יהיה עדיף מבחנתי על הגיגביט DS3. דעות?

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by eliXir,

או ?

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by LooseCannon,

אני מתלבט בין השניים ורציתי לדעת האם ההבדלים ביניהם משמעותיים מספיק בשביל להצדיק לקנות את האולטרה בתוספת של 100 שקל?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by iyehuda,

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הלוח הנ"ל לאןברקלוקים כי לפי מה שהבנתי הוא לא אמין נראה לי לפי ביקורות בחו"ל

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by tomerbd,

קניתי DFI infinity nf4 ultra 939 ויש לי כמה שאלות: מה זה iEEE 1394? מה זה nVIDIA RAID? מה זה GiGABiT LAN? ומה עושים עם החיבורים S/PDIF-in, S/PDIF-out? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  6. Started by mxL,

חיפשתי את הלוח האם הזאת ולא מצאתי. אולי חיפשתי לא טוב. אולי מישהו יודע איפה מוכרים אותם בארץ?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  7. Started by ^Z^,

איזה לוח עדיף לאוברקלוק?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  8. Started by Yosi199,

מצד אחד מפרסמים אותו כאוברקלוקר מעולה ביחד למחיר ומצד שני קראתי שהוא לוח פשוט ובסיסי. איך הוא בOC? יוצא דופן בטווח מחירים שלו או שדומה לכל הלוחות בקטגוריה שלו?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  9. Started by -Blaze-,

אני קונה עכשיו לוח חדש, ושמעתי שאפשר להפוך את הלוח הזה ללוח SLI לכל דבר, אפשר בבקשה איזה מדריך על זה? זה עובד בכל פעם? הביצועים זהים לSLI "רשמי"?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום ראיתי פתאום בפרט של הלוח שכתוב שהסאונד הוא של Realtek ALC850 8CH audio CODEC אולם הדרייברים שקיבלתי וגם במה שהאוורסט מזהה כמובן כתוב nVIDIA MCP2-S - Audio Codec Interface PCI מה הקטע?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  11. Started by nimiz000,

אני רוצה לקנות לוח אם חדש למחשב AMD קיים למטרת שידרוג בעתיד הקרוב והכי משתלם שמצאתי הוא ה-DFI lanparty DK 790FX-M2RS. אני רוצה חוות דעת, הערות והארות על הלוח ואם יש גם לוחות מתחרים באותו המחיר היחסי (650-750 ש"ח). המחשב הקיים: AMD Athlon64X2 3800+ 89W 2.0Ghz MSI K9N neo V1.5 2X1 GB kingston 667Mhz Inno3D PCI-E 7600GT 256mb DDR3 EZ-cool 420W Western Digital WD2500KS 250GB

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by stingeR-,

יש לי התלבטות קשה בינו לבין הASUS P5K-E WIFI-AP,איך שזה נראה לפי גוגל הDFI טוב יותר באוברקלוק אבל האסוס בא עם קירור יותר טוב ויותר פיצ'רים(WIFI...) הWIFI לא הכי חשוב לי כי הראוטר גם ככה נמצא סנטימטר מהמחשב שלי... השאלה היא מי יותר טוב באוברקלוק ומי ייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף..(הDFI זול ב50-100 שקל..)

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  13. אפשר לראות את המפרט אצלי , האם הלוח שווה את ההשקעה? או שעדיף לקחת לוח אחר? אגב איך הצ'יפ X38?? פשוט יש לי אפשרות להחליף בין הלוח הזה שכבר הוזמן למשהו אחר עכשיו ף ורציתי לדעת אם כדאי לעשות זאת. מתוכנן אוברקלוק וייתכן קרוספייר.. תודה. יום טוב

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  14. Started by TaLTooL17,

מישהו יודע האם הלוח יגיע לארץ , ומתי זה יקרה? אם כן מה יהיה המחיר שלו פחות או יותר ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  15. Started by aquarius,

אני לא מבין למה עושים כל כך באז עם הלוחות האלה ואמרים שהם הכי טובים לאוברקלוק אם הם תומכים בזיכרונות עד מתח של 400 הערה: אני לא אומר שהם לא טובים אחרי הכל נשברו איתם שיאים אני רק רוצה לברר עובדות

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  16. האם יש אי תאימות כלשהי בין שתי הרכיבים הנ"ל? בדקתי בכל הרשת ולא מצאתי בעיות מסוימות בחנות נאמר לי שרוב הסיכויים שהבעיה נובעת מכך למרות שהם מאמינים שהספק גם מהווה גורם (הוא מוחלף על מנת לנסות להוציאו מהמשוואה) האם משהו שמע על בעיה כזו? אם זאת אכן הבעיה, כדאי להחליף ך-P5Q dlx? שמעתי בכלליות על בעיות עם DFI אבל אני לא לגמרי בקיא בנושא תודה,יובל.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by lmlm,

RD600 הציפסט שכולם ציפו לו מבית ATI ונידחה כאשר AMD קנתה אותה מגיע אלינו: (יש מצב שגם ASUS תייצר לוח כזה) http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2891&p=1

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. שלום לכולם קיבלתי לפני שבועיים את המחשב החדש שלי (מנעה מחשבים) פתאום שמתי לב למשהו מוזר בוורסט הלוח שהזמנתי הוא DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D וזה מופיע באוורסט ולא רשום ULTRA D זה נורמלי ?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by irav,

האם הלוח הזה תומך DUAL CANNEL? DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  20. רציתי לישאות בקשר ללוח הזה אם קיים בו SATA 2 FIREWIRE תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  21. Started by shaul,

איזה מהם אוברקלוקר יותר טוב כשהlanparty הוא לא בגירסאת האולטרה

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  22. Started by mrmoti,

הלוח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3602 יש לו 2 חריצי PCI-E, זה אומר שתומך SLI? עם כן, למה לא כתוב? באתר של DFI כתוב שה- CHIPSET זה NVIDIA nForce4, לא SLI

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by trxman,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לשניי לוחות האם הנ"ל. מי משניהם יותר טוב? (במשחקים בעיקר). תודה רבה :}!

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by compman112,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=11429 זה לוח שתומך crossfire?

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  25. Started by shmulik2,

שלום, אני בונה מערכת מחשב למשחקים בלבד. אני התקציב שלי הוא כ15 אלף שקל על על המחשב בלבד בלי מסך ובלי עכבר מקלדת. הרכיבים שחשבתי עליהם הם מעבד i7 920 3 X 2GB ddr3 HD 5970 הכל בOC כמה שאפשר. עכשיו אני מחפש לזה לוח אם טוב שיתן לי את המקסימום ביצועים היום. לא כל כך מעניין אותי sata6 וusb3. השאלה שלי היא האם הלוח DFI LANParty UT X58-T3eH8 הוא לוח טוב למערכת כזאת ? ואם לא על איזה לוח הייתם ממליצים ? אולי יש משהו עדיף.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.