מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם אני מטלבט בין שני הלוחות האלה ABIT IC7 G ל EPOX EP-4PDA5+ (865PE) - ATX עכשיו מה שאני הולך לעשות עם המחשב הוא רק גימינג זהו הולך להיות על מעבד פנטיום 4 במהירות 3.0 512 קאש גם כן יש לי זכרון של 512 ddr במהירות 400 ואני הולך להוסיף עוד אחד כזה בקרוב ובכך להגיע לגיגה גם כן הלוח EPOX EP-4PDA5+ (865PE) - ATX משתמש בערכת שבבים 865 ולא 875 כמו ה ABIT IC7 G האם היה לזה השפעות? עכשיו שאלה איך הלוח הזה? EPOX EP-4PDA5+ (865PE) - ATX הוא טוב לפי מה שנראה לי הוא די טוב מישהו יש לו כבר נסיון איתו? בבקשה תשובות
-
- 7 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לא חשבתי על דגם, אבל הגודל מגרה מאוד לשימוש הזה ויש לוחות עם פיצ'רים רבים נכון ? אני מחפש לוח עם VIVO ו- RGB וסאונד של 5.1 יש חיה כזאת ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2946
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
צריך שיהיה אותו כרטיס מאותה חברה ואות נפח ואז זה עובד כדואל צ'אנל ?... כי היה לי 2 זכרונות שהם לא מאותה חברה , וכנראה זה עשה לי בעיות היה נותם לי הודעות כחולות .. ככה זה אצלי היה לי 512X2 לא דואל , אז כנראה היה שגיאות .. נתתי אותו לחבר שלי , ואצלו זה לא דואל צ'אנל ואצלו לא עושה בעיות בכלל , אז כנראה זה בגלל זה לא ? תעזרו לי ..
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי דואל צ'אנל של 2 זיכרונות שקניתי היום של aeneon של 512 ויש לי דואל צ'אנל הוצאתי מהמחשב את הזכרון הקודם A-DATA 512 ואני רוצה להחליף אותו עם 2 זכרונות של 256 שיש במחשב אחר בבית הזכרונות שקניתי הם CL3 ומהמחשב בבית CL2.5 ויש לי לוח k8nsc שיש לו מקום ל4 זיכרונות (2 צבעים) הם יכולו לעבוד ביחד? יהיה לי 2 דואל צ'אנל?
-
- 10 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רואה הרבה אנשים שמים את ה2100 במפרטים,הרבה פעמים זה מטופש וסתם מבזבז כסף (במיוחד בגיימינג). אין לי כוח יותר להסביר לכל אחד בנפרד מה הבעיה בזה,אז אני ארכז הכל פה. קצת פרטים על המעבד: שמו I3 2100,מכיל 2 ליבות ו4 נימים. הדף של אינטל:http://ark.intel.com/Product.aspx?id=53422 עכשיו-מתי הוא משתלם? (הערה-כשהכוונה "כל השימושים הם שימושים "נטו"). 1)גיימינג: בגיימינג נטו,ה2100 לא משתלם. ועכשיו יקפצו כמה אנשים אם בנצ'מארקים שמראים כביכול שה2100 מאוד טוב לגיימינג!. אז למה לא? בגלל שאולי בבנצ'מארק רואים "35% שיפור!" ביחס לX3/X4 ה2100 עולה כ550 ש"ח בעוד שהX3 עולה 370 ש"ח והX4 עולה 460 ש"ח-וזה בלי לכלול את ההבדל בלוחות אם (עם ערכת השבבים ה"זולה" H61 ואם אתה רוצה H66 תצטרך לשלם עוד …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
DFI LANPARTY DK P35-T2RS או ASUS P5QL-E מה יותר טוב בכללי ומה עדיף לאוברקלוק ?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, ברצוני לדעת איזה מעבד זיכרון ולוח אם יהיו הטובים ביותר למשחקים כרגע ולמשחקים העתידיים. האם כדי לקנות באנדל במחירים של היום ? או להמתין לירידת מחירים או כניסת מוצרים חדשים ? בקיצור איזה באנדל אתם ממליצים למשחקים ועריכה גראפית ועל איזה מעבדד הוא יבוסס, AMD או INTEL... תודה מראש ואשמח לתגובות עמוקות ומקיפות
-
- 80 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
האם כרטיס מסך מדגם PCIe 2.0 - XFX 8800GTS 512mb AlphaDog יעבוד על לוח אם מדגם MSI RS480M2 קישור לאתר היצרן של לוח אם : http://global.msi.eu/index.php?func=proddesc&prod_no=167&maincat_no=1 ובנוסף לשאלה, האם ניתן להריץ כרטיסים שהם PCIe 2.0 על לוחות אם ישנות התומכות בגרסה ראשונה של החיבור. תודה.
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש מצב בכלל שהמחיר הגבוה שלו ירד מתישהו? והכוונה לא ל 100 200 שח אלא למחיר נורמלי של לפחות 1900- 2000 ? אם אינטל יחליטו להוריד את המחיר וזה בספק אם זה יקרה , אז החנויות אמורות להוריד גם מחירים למרות שרכשו מהייצרן במחירים גבוהים ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
כולם יודעים ששוק המחשבים צועד לכיוון מעבדים מרוביי ליבות. השאלה שלי היא האם יש מצב כלשהו שבו מחשב עם ליבה אחת יבצע פעולה מהר יותר מאשר מחשב עם שתי ליבות ? אני מבקש תשובה רק ממי שבאמת מבין בנושא.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אמרתם לי שמעבד סמפרון בסוקט AM2 יותר טוב ממעבד סמפרון בסוקט 754. אם ככה : 1-למה המחיר של סמפרון בסוקט AM2 יותר זול מסמפרון בסוקט 754?<סמפרון 3000 בסוקט AM2 עולה 330 ש"ח,סמפרון 3000 בסוקט 754 עולה 470 ש"ח> 2-למה במפרטים המומלצים של האתר מופיע הסמפרון בסוקט 754 כמעבד המומלץ בטווח המחירים הנמוך?
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ראיתי שהמעבד של AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket 939וAMD עולה כ-670 שקל לפי זאפ והוא עם 2.4 ג'יגה בכל ליבה 64 ביט וCache 1024X2 .. וזה יחסית הרבה הרבה יותר זול מהמעבדים החדשים של אינטל שבערך ברמה שלו .. אם אפשר לדעת למה המחירים כל כך גבוהים באינטל ? האם החלקים שמתאימים למעבדי אינטל יתאימו גם למעבד הזה ? והאם באמת הוא עדיף על מעבדי אינטל ? ואיזה לוח יענו יהיה כדאי לי לקנות איתו אם בכלל ?
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי הביא לי מחשב ישן עם מעבד amd athlon 3500+ חד ליבה 939 ועם זיכרון 512+256 והמחשב בקושי זז הורדתי את הזיכרון 256 מ"ב והוספתי 3 סטיקים של 512 מ"ב סה"כ 2 גיגה ועדיין המעבד מתאמץ 100% בקושי זז וזה עם XP , מרחתי מחדש משחת קירור כלום ממש איטי , שיניתי את מערכת ההפעלה ל WIN7 ואותה איטיות ... חשבתי לשדרג את המעבד מ 3500+ ל 3800X2 השאלה אם זה בכלל יראה שיפור ? ראיתי שהמעבד הוא קציצה 89W , המעבד עלה לי 55 שקל עשיתי הזמנה דרך האינטרנט השאלה אם טעיתי ? השיפור יהיה אפסי ? ועוד שאלה : איך מעבד AMD 3500 כל כך מתאמץ ? הוא אמור להספיק לאינטרנט לא ? גם שמתי לא מזמן מעבד פנטיום 4 וגם הוא התאמץ 478P המעבדים האלה לא אמורים להסתדר טוב עם אינטרנט ? תודה .
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המעבד שלי הוא אינטל 2.53 אני קונה לוח אם אני רוצה לוח טוב חזק לאברקלוק תקציב 600 700 לאינטל הלוח הקודם הצלחתי להגיע לה 3.06 אני רוצה לוח אם טוב לאינטל שיכל להחזיק מעמד גם בעתיד שאני ילחליף מעבד .
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים לקראת BF4 החלטתי לשדרג ל8GB מכייון שאני לא כ"כ בטוח מה יש לי בדיוק על המחשב אני מוסיף פה שתי לוגים(אחד של CPU-Z והשני של speecy) אשמח להמלצות תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאחר ואני לא בהיכרות עמוקה עם מעבדי AMD החדשים יותר, הייתי רוצה לדעת למה משתווה בערך המעבד הבא: [TABLE=width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: txtgry_12, bgcolor: #FFFFFF]AMD APU A8 1.6GHz Quad Core [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] האם מעבד מסוג זה יסחוב מחשב לעבודה משרדית בלבד בשלוש שנים הקרובות?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עכשיו החנות הביאה לי את המפרט הזה האם כדאי לקחת אותו לשדרג וכדומה !!!?? ENERMAX NAXN 450W ספק כח GIGABYTE GA-P85-D3 לוח Intel® Core™ i7-4770 Processor מעבדGlacialTech IGLOO 1100S מאוורר למעבדCrucial Ballistix Sport 4GB 1600-CL9 זיכרון כפול 2 WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 דיסק קשיח תודה לעוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב ביתי בתקציב של עד 2,000 ש"ח (לא כולל צ. היקפי). המחשב לא ישמש למשחקים אלא לעבודה באינטרנט, אופיס וכו'. אני חושב על מעבד AMD Athlon 64 (3800+) Dual Core, זיכרון 1GB בינתיים וכל השאר סטנדרטי. מכל מה שקראתי בפורום מפרטים התמקדתי בשלושה לוחות אם: GIGABYTE GA-M61SME-S2 GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ASUS M2A-VM אשמח אם תאמרו לי מה ההבדלים המרכזיים בין הלוחות האלה ומי מהשלושה מומלץ ביותר (כולל יחס עלות/תועלת). ... או שאולי בכלל עדיף לוח אחר שלא הזכרתי? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 427 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לדעת מה הלוח המקביל שלו ב GIGABYTE ההתלבטות שלי היא האם אני צריך את הלוח הזה. הדרישות שלי הן: יכולת המהרה במעבדי Socket 1155 USB3 קדמי כרטיס קול מובנה טוב שימוש בליבה הגרפית של המעבד (ללא כרטיס מסך). תמיכה בכרטיס TV שדורש PCI EXPRESS *1 או*4 או *8 או *16 או אולי אחר בעתיד (לא יודע עדיין איזה) שיהיה נוח לשים מאוורר מוגן 2 בלי לחסום את כל הלוח שמירה על יכולת שדרוג של הזכרונות, אגב לא ברור אם לשמור על יכולת שדרוג ולא לקנות כבר עכשיו כשיש דברים כאלה למשל Transcend AxeRam 4GB Kit DDR3 2000Mhz CL9 1.6v,₪343 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2393 איזה כרטיס יכול להתאים לי? אם אפשר המלצות גם ל- GIGABYTE וגם ל- ASUS תודה
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של dell מדגם l501x, המחשב הגיע עם 4GB ראם ועם סלוט אחד פנוי. קניתי זיכרון kingston 4Gb value ram 1333mhz, אבל ברגע שאני מחבר את הכרטיס, המחשב לא מצליח לעלות. מבדיקה הבנתי שהמחשב אמור לתמוך בזיכרון של עד 8GB. האם מישהו נתקל בבעיה כזאת? יכול להיות שהמחשב לא תומך בזיכרון הזה? אשמח לעזרה,
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
הלוחות הם : DFI INF 4 ULTRA http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US ASUS A8N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&model=455&modelmenu=1 ו .. ABIT AN8 ULTRA http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=278
-
- 36 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני עושה את הקישור שיש בלינק הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151218.0 איפה שכתוב "קישור למדריך (באנגלית) " איך אני יכול לעשות שיהיה כיתוב ואם אני לוחץ עליו הוא יוביל אותי ללינק שאני רוצה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-