עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. במחשב הישן שלי היו שני כבלי USB להטענה וסנכרון מידע משני הסמארטפונים שלי. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם H87M-G43 MSI. יש טעינה (אם כי לאחרונה את הגלקסי S2 הוא הפסיק לטעון). הבעיה העיקרית היא שאין סנכרון דרך USB (כונן חדש להורדת תמונות למשל), הוא משמיע כמה רעשי התחברות ובסוף אומר שלא הצליח להתקין דרייברים או משהו כזה ומפסיק את הניסיונות ומנטרל. מה לעשות? כמובן שהורדתי דרייברים, החלפתי כבלים ושקעי USB פנויים אחרים.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  2. http://www.guru3d.com/news_story/amd_working_on_16_core_processor_with_integrated_pci_express_3_controller.html אולי עדיף לקנות מעבד במחיר 1000$ AMD כך שאני יוכל תמיד להוסיף עוד מעבד ללוח תמיד שארצה .( תמיד רציתי מחשב עם 32 ליבות ) במקום לקנות אינטל כל שנה +לוח חדש וזכרונות לאינטל יש הרבה סיפורים ויחצנים ובפועל לא רואה הבדל כל שנה . אינטל מומחים בלהוציא כסף מאנשים בלי תמורה הולמת.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שמיועד לגיימינג ועריכת ווידיאו וסאונד עכשיו ראיתי אנשים אומרים לא לתקרב למעבדי AMD עכשיו אני לא מצליח להבין מה רע במעבדי AMD ?? לדוגמה מעבד של ה AMD אם ה 8 ליבות נראה מעבד מפצלת בביצועים לאומת I7 של אינטל אשמח אם מישהו יגיד לי למה מעבדי AMD לא מומלצים ומה הבדל בביצועים של בגיימינג לאומת מעבדים של אינטל כי תאמת חרפתי בגוגל ומלא פורמים וכל אחד אומר משהו אחר ... הכותרת תוקנה ע"י multicore

• 22 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. אני מעוניין להוסיף למערכת מחשב שמכילה את לוח האם P67A-UD3-B3 דיסק קשיח נוסף בנפח 3TB. נתקלתי בפרסום הזה, שלפיו לא הייתה תמיכה מצד הלוח בדיסקים קשיחים בנפח שגדול מ-2.2TB, עד ששוחרר עדכון שפתר זאת. ישנם שני עדכונים זמינים בעמוד הזה תחת הכותרות "3TB+ Unlock Preinstall driver" ו-"3TB+ unlock", שלפי התיאורים שלהם אמורים לפתור את הבעיה. המחשב היה במעבדה מספר פעמים, ובין היתר נעשו בו שינויים ועדכונים ברמת התוכנה, החומרה וה-BIOS - כך שייתכן שהעניין הזה כבר טופל. אני חושש שהתקנה של העדכונים האלה עלולה לגרום לנזק כלשהו (במידה שהנושא הזה כבר נפתר), וגם הוספה של הדיסק הקשיח ללא ידיעה אם הוא אכן נתמך עלולה להיות בעייתית. האם יש דרך לבדוק האם כבר יש תמיכה מצד הלוח בדיסקים קשיחים בנפח …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by snop,

שלום! רציתי לדעת האם הכרטיס מסך המובנה בלוח אם מספיק בשביל משתמש שמתכוון להשתמש במחשב בשביל: 1. גלישה באתרי אינטרנט. 2. צפייה בסרטונים באתר Youtube. 3. שימוש ב-Word. הנה הפרטים עליו שמצאתי באתר KSP : http://ksp.co.il/?uin=20235 ואולי מדיי פעם להוריד תוכניות/סרטים וצפייה בהם במחשב באיכות HD. האם זה מצריך רכישה כרטיס נפרד? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום , ברשותי מארז DEFINE R4 אשר יש בו 2 יציאות USB3 מקדימה אולם בלוח אם שלי יש USB3 רק בחיבורים מאחורה , אין HEADER ל-USB3 מקדימה. נתקלתי בכרטיס PCI-X אשר ניתן לחבר אליו את הכבל של ה-USB3 של המארז ככה שאוכל להשתמש ביציאות מקדימה. רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם כרטיסים מהסוג בלינק והאם הם עובדים כמו שצריך (במהירות האופטימלית כמו יציאות USB3 רגילות בלוח אם מאחורה) ? http://www.ebay.com/itm/PCI-Express-USB-3-0-2-Ports-Front-Panel-with-4-Pin-20-Pin-Control-Card-Adapter-/310764401105?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item485b0071d1

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by sahargt,

הייי יש לי לוח שעובד על 3 סטיק אני רוצה להוסיף זכרון אז איזה סוג של זיכרון אני צריך ? העם אפשר לקנות 3 סטיק מאותו סוג ,או שצריך לקנות זכרונות שבאות בחבילה של 3

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. ראיתי במפרטי המחשב המוכנים כי יש מפרט עם מעבד Intel Pentium G2020 / G2030 , ויש מפרט ביתי עם מעבד מתקדם יותר מסדרת Intel i3-3220 / i3-3240. במה יבוא לביטוי ההבדל בין המעבדים הללו כאשר עיקר הפעילות מיועדת לגלישה באינטרנט? שאלה נוספת: במחשב ביתי שכזה, מה ההבדל כאשר המאיץ הגרפי מובנה במעבד, או מובנה על לוח האם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by dk1690,

שלום לכם, יש ל מחשב נייד LG R380 H.ARP1E Pentium® Dual-Core CPU T4400 2.20GHz ווינדוס 7 32 ביט לפי המפרט של המחשב באתר של LG כתוב שהוא תומך ב עד 4G זיכרון פנימי הזמנתי מ Ebay 2X2G DDR2.667MHz So.DIMM ומשום מה ביחד הם לא עובדים לי; אבל כול אחד בנפרד עובד מצויין מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום. יש לי אסוס אולטראבוק עם מעבד i5-3317U כאשר אני מחובר לחשמל, יצרתי תכנית כח שבה שמתי את המעבד על מינימום 100 אחוז. זה בניגוד לתכנית של ווינדוס של High Performance ששמה את המעבד על מינימום 5 אחוז (אם אני לא טועה). האם יש בעיה עם התכנית שיצרתי? מומלץ להימנע? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by orwein,

שלום, ללוח האם הנ"ל יש 3 יציאות וידאו, רציתי לשאול האם ניתן לחבר לו שלושה מסכים שיעבדו במקביל? צורת התצוגה שאני מעוניין בה היא extended view, כלומר מסך אחד מרכזי ושניים בצדדים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. יש לי תקציב מוגבל לכל המחשב וההתלבטות היא האם לקחת מעבד וכ.מסך סבירים (לדוגמא i5 ו-GTX660) או ללכת על מעבד חזק יותר, כדוגמת הi7 4770. המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות כמו PS, VEGAS בלבד.

• 5 תגובות
    • 889 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לשדרג את הזכרון למחשב הנ"ל, ורציתי לדעת איזה מפרט זכרון אמור להתאים למחשב? המטרה היא להחליף את ה 1G ב 2G, מחברה מוכרת ובהשקעה לא גדולה. לינקים למוצרים ספציפיים (מהארץ או מאיביי) יתקבלו בברכה! תודה רבה! אריאל --- עריכה : האם הדגם הבא מתאים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6907 (Kingston DDR3 KVR1333D3S9/2G)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלםו אני צריך בבקשה עזרה בשידרוג:שידרוג לוח אם ,מעבד וזיכרונות המטרות שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט, office,לימודים (לומד אבטחת מידע) התקציב שלי הוא: 2500-3000שח. תודה רבה ולעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by danieltal,

ומה יהיה חדש ?

16. Started by Remax1,

האם החנות הזאת טובה ואמינה לקניית רכיבי חומרה? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by bennash,

בביוס יש אפשרות שנקראת Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 יש לאפשרות הזאת כמה מצבים בינם ספורט, טורבו וביצעים מלאים, מתרגום החיפוש בגוגל על הערך Central Processing Unit Intelligent Accelerator 2 האפשרות אמורה להתאים את תדירות זרם חילופין (שנמדדת ב Hertz כמו שהספק נמדד ב Watt) של Central Processing Unit לדרישות התוכנה על המחשב (כמו משחקים ותוכנות לעריכת סרטים) אבל CPUIA2 לא חכמה כמו השם שלה היא לא מגבירה את מתח של CPU בהתאם לדרישות הצריכה בהגברת תדירות זרם חילופין וצריך להגדיר את המתח ידנית (תקנו אותי אם אני טועה או שהתרגום הטעה אותי). יש לי ספק בהספק של 600 Watt וחומרה תואמת : (Serial American Thyroid Association Power Connector 3.3Voltatge 15+15+15+15pin ,…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by of1978,

יש לי לוח אם GA-73PVM-S2H עם מעבד E5200 האם אני יכול להחליף למעבד Intel® Core™2 Quad Processor Q6600 (8M Cache, 2.40 GHz, 1066 MHz FSB) LGA775 והאם השיפור יהיה משמעותי ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SinMaker,

היי, בטעות רכשתי זיכרון DDR3 במקום DDR2. האם מישהו מעוניין להחליף kingston 2x2GB DDR3 תמורת זיכרון בכמות זהה של DDR2? חולון/גבעתיים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yossi555555,

שלום אני רוצה לשדרג את המערכת שלי לגימינג יותר כבד ולהחליף כרטיס מסך כרגע יש לי 6870 HD ואני רוצה לעבור רמה אחת מעל ל 270X או GTX 760 הבנתי שהמעבד שלי קצת חלש I3 2120 ואני צריך מעבד חדש או I5 או I7 התקציב 1000-1100 ₪ עבור מעבד השאלה זה סדרה גבוהה בI5 או נמוכה בI7 אני צריך גם המלצה ללוח שיהיה FULL ATX עם כל הפצירים והיתי רוצה להבין למה H או Z 87 הם טובים יוותר לגימינג מציפסטים אחרים אחרי שראיתי שהרבה חברות מכניסים פיצרים לגימרים רק מהציפסטים האלה ומעלה ? והרבה גימרים בוחרים אותם והתקציב ללוח הוא500 ש"ח בקצרה מה הלוח המושלם לגימינג ב 500ש"ח ? שהיה FULL ATX עם הכנה לCROSSFIRE ומה מעבד שצריך להיות עליו כדי שיתמוך בכרטיסים ברמה הגבוהה תודה את הכל אני רוכש באילת

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tot1,

שלום רב לכם, ברשותי מעבד Intel Core i7-3970X Extreme Edition בעל תושבת LGA2011. ואני מחזיק בלוח אם Gigabyte GA-X58A-OC שלו תושבת LGA1366 האם ניתן להרכיב מעבד זה (LGA2011) על התושבת של הלוח אם (LGA1366)? ואם כן האם זה יפגע בביצועי המעבד? אשמח לעזרה, כבר כמעט שנה שאני מת להרים את המחשב ואני לא יודע אם למכור את הלוח אם ולהביא אחד שהוא LGA2011 (שיותר חדש אך גם יותר זול.. לא מובן לי למה)

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by FlyHigh,

מישהוא שמע פעם על השם הזה? (Hynix) אני מעוניין לרכוש זיכרון RAM ומצאתי בזול את ה8GB RAM שלהם http://www.tms.co.il/product/13124 מומלץ, לא מומלץ? אשמח לשמוע.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. http://www.ebay.com/itm/New-2GB-2x1GB-DDR2-PC6400U-800MHz-240PIN-PC2-6400-DIMM-DESKTOP-Memory-Ram-/121156278626?pt=US_Memory_RAM_&hash=item1c357a1962 הזכרונות שיש לי כרגע על המחשב הם של OCZ. שני מקלות של 1 GB(כל אחד) ddr2 pc2-6400 ההבדל היחיד בין הזכרונות שיש לי כרגע לבין אלו שנמצאים בקישור למעלה, מלבד שאלו שבקישור הם גנריים ואלו שיש לי הם של OCZ, הוא ששם(בקישור) כתוב 800mhz ואצלי בתוכנת hwinfo כתוב 400mhz. האם זה אומר שסה"כ כולם(כל 4 הזכרונות) יעבדו על 400mhz? האם משנה שאלו בקישור הם זכרונות גנריים ושלי כניראה שלא? הם יכולים לעבוד היטב ביחד? אה, מצאתי משהו נוסף. בקישור באיביי כתוב 6400u ואצלי בתוכנת hwinfo כתוב סתם 6400, אבל כן כתוב regular unbuffered ובסוגריים כתוב…

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  24. במידה ומדובר בסטים זהים לחלוטין, האחד של 16 ג'יגה (4*4), והשני זה צמד סטים של 4*2 כך שבסה"כ יש אותו נפח. מה מהם ייתן ביצועים יותר טובים? אם בכלל יהיה הבדל. עוד דבר, איזה זכרונות יותר טובים מהסטים הבאים? Corsair 16Gb Kit (4G X4) CMX16GX3M4A1600C9 CL9 או שני סטים של: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CML8GX3M2A1600C9W CL-9-9-9-24 LP + 1.35V או אולי בכלל: crucial 16gb (kit 2x8gb ) ballistix sport 1600 mhz cl9 תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by FlyHigh,

אני צריך לוח אם למפרט הבא: כרטיס מסך: Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X OC Boost 2GB GDDR5 מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כרטיס זיכרון RAM: Hynix Original 8GB DDR3 1600 הערות: א. עדיף שיהיה יציאת PCI רזרבה (למקרים בהם נהרסת כניסה, שיהיה רזרבה) ב. תקציב עד 355 ש"ח (לא מאמין שצריך להשקיע יותר) ג. תושבת 1150 ד. לא חייב 4 חיבורי RAM (רצוי שלא, יותר זול) ה. חנות - TMS ו. שיהיה מספיק חיבורי USB וSATA (כמה שיותר חדשניים ואיכותיים USB 3 וכו') ז. mATX ח. תמיכה מלאה ב 1600Mhz RAM ט. שיהיה של חברה מוכרת (Gigabyte, MSI וכו') י. H/W Monitoring שיהיה טוב (אני לא יודע איזה דיסק קשיח יש לי, זה משנה איזה יש לי?)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים