עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sariti,

האם אני יכול לשים זיכרון PC3200 ? תיאור הפריט http://www.abit.com.tw/abitweb/webjsp/english/pt_main_back.jsp?pPRODUCT_TYPE=MotherBoard&pMODEL_NAME=SR7-8X בתודה אלי נ.ב האם זה הלוח הטוב ביותר לפנטיום4 נכון לעכשיו?!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום אנשים,אני מתלבט בין שני סוגים של מעבדי AMD מה עדיף להשקיע יותר על מעבד שעובד ב- 65NM בשביל הטמפרטורה הנמוכה שלו, או ללכת על מעבד עם 2 מגה זיכרון נדיף. יש דגם שהוא גם וגם אבל הוא יקר לי. תודה!

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by alm,

הלכתי לקנות מעבד כי שלי הלך וקניתי 1.7 משומש מאוד ב250 כי המוכר עבד עלי ולא הביא לי פנטיום והביא לי סלרון ולא אמר שימות השאלות שלי הם 1 האם המחיר שווה למעבד 2 האם המעבד הזה טוב בכלל ואם כן לאיזה פנטיום הוא משתווה 3 האם ללכת להפוך תחנות שיחליף לי לפנטיום תודה לעוזרים נ.ב כמה עולה 1.7 פנטיום חדש וכמה משומש כמה עולה 1.7 סלרון חדש וכמה משומש

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  4. קניתי 2 GB זיכרון נוסף התקנתי המחשב אומר שיש לי 3.5 במקום 4 מה הבעיה? ומישהוא יכול להסביר לי מה זה שמוקף באדום... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  5. עכשיו אחרי הקנייה אמורים להיות לי 4 גיגה זכרון אבל כשאני בודק ב run->dxdiag אני רואה 3200 צלצלתי לחנות מהם קניתי והם אמרו לי שבווינדוס XP הןא לא מזהה מעל 3200 אבל אל דאגה יש לי 4 גיגה האם זה נכון? ואם כן - איך ניתן לבדוק באמת כמה זכרון יש לי כעת. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. הזיכרונות הם דגם... KVR400X64C3/512 די די אר 400 512 קיי כול אחד יש לי גם מעבד פנטיום 4 3 גיגה הרץ 800 HT שורה תחתונה עוד לא קניתי לוח.... כי יצאתי מדעתי כבר. אני מת ליקנות את הלוח של אסוס p4c800 אבלללללללללל.... לא יודע עם הזיכרונות האילה מתאימים ללוח. אז אוקיי שלחתי מייל לאסוס .... והמפגרים הפנו אותי לאתר שלהם בכתובת של הלוח ששם יש רשימה של זיכרונות ובניהם קינגסטון אבל אף אחד לא הדגם שלי... עכשיו למה אני אומר מפגרים כי ברור שכבר חרשתי על האתר שלהם ועל המנואל (המדריך) של הלוח ואני לא צריך שאיזה מפגר שם יתן לי לינק לרשימה שהם רשמו (ולא הבנתי אם הרשימה היא רק המלצה או שזה רק מה שעובד עם הלוח) רציתי שאיזה מהנדס או מי שמבין שם לעזאזל יתן לי סה"כ תשובה ברורה כן מתאים או לא…

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  7. שלום קניתי שני כרטיסים על מנת לשפר את המהירות 333 של A-DATA 256 ברגע שאני מחבר ישן + חדש או לחילפין שני חדשים המחשב עובד כרגיל בלי שום בעיה כאשר אני שם את שלושתם ביחד המחשב מאתחל את עצמו בלי שום סיבה מתחיל מסך שחור ואז עולה הWINDOWS מחדש יש לציין שהישן עובד על אותה מהירות גם 333 [attachment deleted by admin]

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Cilay,

קניתי 2GB DDR 400 KINGSTON ב550 - שווה ? ואני מחזיר סטיק אחד של DDR 400 256 , קיצר יצא לי לאחר הזיכוי 550 שווה או לא ? זה לאחי הרטן הבאתי לו מחשב אז אני רוצה שירוץ לו טוב ואני לא מתכנן לקנות לו מחשב בקרוב .. תודה ושבת שלום , אריק בן הרוש.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  9. חברי הפורום שלום. היום קניתי מודול זיכרון נוסף בגודל 512MB, ויש לי ספקות לגבי "מקוריותו". הסיפור בקצרה - התקשרתי לחנות מקומית, שאותה אני מכיר היטב כבר שנים, ואמרתי שברצוני לקנות 512MB זיכרון, שב KSP מוכרים מודול כזה ב 320 ש"ח, ושאלתי האם יש להם זיכרון במחיר דומה. לאחר בירור קצר נאמר לי שיש להם זיכרון של יונדאי (?) במחיר 360 ש"ח. ניגשתי לחנות ולבסוף קניתי את הזיכרון ב 350 ש"ח (בדקתי שהוא עובד כבר בחנות) ונאמר לי שיש עליו 3 שנות אחריות. כשהגעתי הביתה, הוצאתי את הזיכרון ורשמתי את כל הנתונים שהופיעו עליו. תוכנות Everest ו CPU-Z לא זיהו את ייצרן המודול. הנתונים שהופיעו על הזיכרון הם: מדבקה עם הכיתוב: HH group 512MB DDR PC-400 (N) הזיכרון בנוי מ-8 שבבים בכל צד, כאשר על כל …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, יש לי לוח אם EX58 קניתי 3x2GB G.Skill RipJaw Edition Triple Channel לפי מה שראיתי בKSP הוא תומך בלוח אם שלי. מישהו פה יכול להסביר לי איך לסדר את זה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by the_big,

החזרתי לו את 820 ולקחתי 930 בתוספת של 80 ש"ח וזה ממש שווה בלוח היה צרך של 200 ש"ח נוספים עכשיו לגבי הכ.מסך יש לי עדיין את 6600 GT לדעתכם מה אני צריך לקחת במקומו הפרש אפשרי 200 ש"ח גג 7600 אין להם במלאי חשבתי לקחת X900 האם זה טוב

• 8 תגובות
    • 502 צפיות
  12. יש רק ל NF7-S NF7-SV2.0 משהו בבקשה יכול לתת לי קישור בדיוק ללוח שלי ? על הקופסה של הלוח רשום SL על הלוח רשום S !

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by averaraz,

המעבד יהייה במחשב שאני מרכיב(פעם ראשונה) ויש לי שאלה לגבי משחה טרמית. האם חובה לשים משחה טרמית? ואם כן האם צריך להוריד את המדבקה שעל המעבד או להשאירה? את המשחה הטרמית יש לשים על המעבד או על המאוורר? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  14. אם אני לא טועה המהירות של AMD ATHLON XP 1700 צריכה להיות 1.4MHz? איפה הבעיה?

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. כתוב לי עליו SLB9J MALAY Q833A800

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  16. שלום, קניתי מחשב בתקציב של 1700 שקל מעבד INTEL E5200 כ. מסך INNOVISION 9500GT DDR2 זכרון KINGSTON 2GB צורב, ספק 450W, דיסק 320GB. המחשב היה אמור לבוא עם לוח GA-G31M-S2L G31 (כ. מסך מובנה) ואיכשהו המוכר המליץ לי ללכת על הלוח הזה של MSI. מה אתם אומרים עליו? שימושי המחשב הם אינטרנט, משרדיים, לא הרבה משחקים. מה אתם אומרים על הלוח הזה בכללי, ומה אתם אומרים עליו לעומת הלוח הנ"ל של Gigabyte? תודה,

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by haimsh,

קניתי מחשב חדש שכולל את הלוח GA-965P-DS3 עם כרטיס מסך 7300GS כשבדקתי את הרכיבים בבית בעזרת אוורסט אולטימט הכל היה בסדר חוץ משאת לוח האם התוכנה מראה לי בתור GA-965G-DS3 .האם יש הבדלים בינהם חוץ מהכרטיס מסך המובנה? אני גם יודע שאפשרויות ה OC בGA-965G-DS3 מוגבלות אבל זה לא מעניין אותי כי אני לא מתכוון לעשות OC. חשוב לציין שקיבלתי ביחד עם המחשב גם את הקופסה של לוח האם עם כל הדיסקים הנחוצים ועל הקופסה רשום GA-965P-DS3 REV 2 . יכול להיות שאוורסט טועה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shikamaru,

טוב,מחר הוא מגיע. הנה כמה שאלות: 1.האם הוא מציג נתונים טובים כשיש לו 4.8 g לעומת אחיו הצעיר AI7 שמציג 6.4 G . 2.מישהו יודע כמה יש לו בזיכרון 128 bit? 3.עד כמה באמת הבחור חיית OC? 4.האם 500 מחיר סביר? 5.האם יש מישהו יותר טוב במחיר הזה? 6.האם AGPX8 0.8V זה AGP3.0? 7.יהיו לי אי אילו בעיות ידועות איתו?...(ד"א מי שיש לו שיציג תוצאות 8)). זהו.

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by Bessmertniy,

אז ככה מה הדריידברים הכי חדשים של ה nfroce ואיפה אני יכול להשיג אותם? ומה ה bios הכי חדש או הכי טוב ל NF7 (rev2) ואיפה אפשר להשיג אותם? מצטער על השאלות האלו אני פשוט חדש עם ה nforce הזה היה לי כך הזמן הזה via:)

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  20. שלום בשעה טובה החלפתי לוח אם כהכנה לשידרוג המעבד PD920. כמו כן יש לי זוג זכרונות DC של PQI 667MHZ אבל לא משנה מה ניסיתי הוא מזהה רק 256MB. יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  21. כי זה מה שאני מקבל, ככה זה אמור להיות או שצריך להסיר את השניים האחרים ? ומה המעלות שלכם ?

22. Started by vsync,

יש לי לוח Gigabyte K8NS וה FSB רשום 200MHz וגם ב Cpu-Z רשום שמהירות המעבד היא 1664 ובאתר של AMD רשום שהמעבד אמור לרוץ ב 333 אבל למה הלוח ישר זהה ל 200 ולא נותן קפיצה ישר ל 333 אל רק ביחידים, מה הוא לוח טיפש ? :s05: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  23. קניתי את הלוח של אביט ai7 התקנתי דרייברים מעודכנים מן האתר ורציתי לדעת האם אני צריך להתקין ערכת סבבים מסוימת (856) לשיפור ביצועים?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  24. Started by sahargt,

זכיתי במכרז של המעבד הבאה במחיר של 385 דולר מה אתם אומרים שווה ?? דוד שלי יגיע חודש הבא לארץ אז שאין לי בעייה אם איך זה יגיע לארץ אני רק צריך לבדוק אם הלוח שלי תומך ?? This is a BRAND NEW Intel Core 2 Quad Q6700 Kentsfield 2.66GHz 2 x 4MB L2 Cache LGA 775 95W Quad-Core Processor. Processor Specifications: sSpec Number: CPU Speed: PCG: Bus Speed: Bus/Core Ratio: L2 Cache Size: L2 Cache Speed: SLACQ 2.66 GHz 05A 1066 MHz 10 8 MB 2.66 GHz Package Type: Manufacturing Technology: Core Stepping: CPUID String: Thermal Design Power: Thermal Specification: VID Voltage Range: LGA775 65 nm G0 06FBh 95W 71°C 0.85V 1.5V Supported Features: Enhanced Halt State (C1E) …

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by aonisar,

K9AGM2-FIH נראה לי שהוא דגם חדש תספרו לי עליו , הוא טוב? הוא לamd

• 3 תגובות
    • 582 צפיות

דיונים חדשים בפורומים