עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ומה אומר DUAL CHANNEL? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  2. Started by yotam.m,

הלוח הנ"ל תומך RDRAM. בביוס של הלוח יש כותרת שנקראת extended options אבל אי אפשר להיכנס אליה. אני יודע שבלוחות של אינטל האוברקלוק מבוטל ובכלל לא קיים האם יש דרך להגיע לאפשרויות האלו ולפחות לגעת בהגדרות של הזכרונות? נ.ב בחוברת של הלוח בנושא הג'מפרים לא קיים שום דבר שמדברת על הגדרות מורחבות אבל ההגדרה הזאת קיימת וכמעט בטוח שיש דרך לפתוח אותה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הכותרת אומרת הכול... ממש לא מוצא את זה....איך קוראים לזה שם?

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by ScreameR,

Gigabyte GA-8VM533-RZ VIA , ב300 שקל ? שווה ? אני רוצה אותו לHTPC ...

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  5. Started by rosesr,

ראיתי שיש את זכרונות GEIL שזולים יותר ולפעמים גם מהירים יותר מישהו יודע אם הם מספקים את מה שהם אומרים?(מהיריות תזמונים) תודה לכל העונים ;D

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום, אני לפני קניית המחשב החדש שלי. אני מעוניין בעזרה בבחירת לוח האם. חשוב להדגיש כי אני מעוניין לעשות OC קל עד בינוני, ולכן יש צורך בלוח אם שיענה על הצורך הזה. אין צורך בחיבורים כגון eSATA, firmware ושאר ירקות. כמו כן, לא מעוניין ב-USB3 ו-SATA3. ההתלבטות היא בין 2 הלוחות GA-P55M-UD2 לבין ה-GA-P55-US3L. הבנתי שעדיף ללכת על ה-US3L כי הוא יותר אמין מבחינת OC. אז על מה אתם ממליצים? (ובבקשה, לא לעלות עם הרף.. המחיר של הלוח אם הוא בסביבות ה-540~ ש"ח, כמו שבמפרט]. המפרט: Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪120 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pr…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by coco,

קניתי מעבד AMD 2400, ובהזמנה היה כתוב לידו :AIUHB . בנוסף, ראיית גם במקומות אחרים מעבדים שלידם כתוב : JIUHB. יש למישהו מושג מה זה אומר ??? (חבר אמר לי שזה כנראה גרסאות שונות...)

8. Started by jorylit,

קניתי זיכרונות של pdp ואני לא יודע אם הם מספיק טובים למשחקים כבדים, שני סטיקים של 512, הנה הלינק: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4675 אם יש לכם משהו יותר משתלם מלוגיק, עדיף שקיים במלאי אז תמליצו לי בבקשה. כבר הזמנתי את המחשב ואני מזה לחוץ שלקחתי זכרונות לא טובים גם רשמתי לגבי הכ.מסך בפורום מפרטים, אני מקווה שלו ידפקו איתי, כי אתם יודעים איך זה שהם מנסים למכור לך את כל מה שהם לא צריכים, ואין להם איך למכור. בקיצור מחר אני מתקשר אליהם ומברר הכל ומשנה גם אם צריך, שאני לא ידפק.

• 10 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by kobipk,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה מבין 2 לוחות האם האלו יותר טוב עם אפשר לציין גם מה האחד יותר טוב מהשני ועל איזה לוח מהם אתם ממליצים הראשון הוא Asus Striker II Extreme והשני Asus Maximus Extreme (חשוב לציין= השם של הלוח הוא בדיוק כך ולא 2 3 בסידרה) תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 996 צפיות
  10. Started by tomerra,

יש לי לוח של ABIT יופי של לוח. באמת אני מרוצה AB9 QuadGT השאלה.... האם אני יכול להחליף למעבד Q6600 ואם כן מה משנה כ"כ איזה ציפסט, אני עדיין אהיה עם DDR2 800 - מה אני באמת צריך לוח עם P35? כי ה P965 לא רע? נכון? לי אין מושג.....

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  11. חשבתי לקנות כרטיס קול בשביל להוריד עומס מהמעבד, האם כדאי לקנות כרטיס קול, זאת אומרת שזה יוריד את העומס? וכמה אחוזים זה יוריד?

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  12. Started by Trole,

איך הלוח אם הזה!? בשילוב מעבד אינטל פנטיום 4 2400 ....?! תודה, טל.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. Started by alon1982,

כי אני חושב לקנות opteron 170 או athlon x2 ... יש למה לחכות ? אולי ירידת מחירים ? או מעבד חדש ל 939 ?

• 9 תגובות
    • 842 צפיות
  14. אני בדיוק בשלבים של הזמנת חלקים למחשב החדש, הזמנתי כרטיס מסך BFG GeForce 8800GTS 512MB PCI-E OC http://www.bfgtech.com/bfgr88512gtse.aspx בעל זיכרון DDR3. האם אני מחוייב/מומלץ לעבוד עם זיכרון פיזי DDR3 או שאני יכול להסתפק בDDR2? תודה

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  15. IBM היא יצרנית השרתים הגדולה בעולם. IBM מייצרת בעצמה מעבד לשרתים (Power) ותמשיך לייצר שרתים מבוססי זיאון. לא יצאה הודעה רשמית של IBM או אינטל בענין זה. מקור: http://news.com.com/Sources+IBM+ditching+Itanium+altogether/2100-1006_3-5590780.html?tag=nefd.top הערה: גם חברות אחרות נטשו את האיטניום בדרגות שונות בזמן האחרון מאותה סיבה. מן הסתם ה AMD64 תרם לא מעט לכישלון האיטניום.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by dkfir,

קיבלתי e6600 ואני צריך להשלים את המפרט. המחשב האחרון שקניתי היה פנטיום 3 ,אז אני ממש לא סגור על כל המפרטים החדשים. אני מבקש עזרה לגבי לוח אם. הכי חשוב זה האמינות, לא צריך OC. אני לא סגור על מה עדיף - כרטיס מסך on board או לא. תקציב של עד 1000. תודה .

• 7 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by shashax,

ראיתי ש:MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 מותאם ל AMD Athlon 64 3000+ 939 pin השאלה שלי היא אם גם GIGABYTE K8NF-9 מותאם? והאם אני אוכל לשדרג אותו יותר מאוחר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  18. שמתם בראשי ידיעה שסדרת מעבדים 6000 שמציגה שיפור משמעותי מהמעבדים הנוכחים ( ואף יותר מסדרת 5000 שגם עתידה לצאת ), תוכרז רישמית בעוד כ -3 וחצי חודשים. 1. בערך עוד כ- 3-4 חודשים יתחילו למכור אותם אצלנו? או מאוחר יותר ? ראיתי שמישהו רשם פה שהסדרה תצא רק בסוף השנה הנוכחית עד תחילת השנה הבאה. 2. ידוע משהו בקשר למחיר? האם הדגמים היותר בסיסיים של הסדרה ללא ה- K ויכולת ה- OC, יהיו כמחירם של Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB ו- Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB ומה עם מחיר הזכרונות ולוחות האם החדשים תומכי DDR4 ביחס למחיר של זכרונות ולוחות DDR3 ? 3. אז כבר לא ימכרו את סדרת 4000 של המעבדים והיא תוחלף ב- 5 ו-6 , או שמחירם של סדרת ה- 4000 ירד עד שיפטרו מהמלאי? גם זכרו…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה כדי יותר שני הזיכורונת תותחים ל-OCZ ציפים של WINBOND UTT ול-GSKILL TCCD אם DFI ULTRA-D וכרטיס X800XL ומעבד 3200+ 939 מה כדי יותר לאוברקלוק טוב

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כמו שנאמר למעלה,בכותרת. המחשב מצפצף אחרי הוספת 512MB זיכרון חדשים. (כך שזה יוצא 700 ומשהו MB). שמתי בכניסה הראשונה (מצד שמאל) את הסטיק החדש,ואת ה 256MB הקודם,ליידו בצד. המחשב מצפצף,ורק כשאני שם את אחד מהם בנפרד (לבד) הוא פועל בסדר. הסטיק החדש: Samsung 512MB DDR400 MHZ 4000 הסטיק הנוכחי: Samsung 256MB DDR333 MHZ 4000 לא יודע מה קורה, יש לי אפילו עוד סטיק אחד של 256MB (של Twinmos) וגם הוא לא עבד ביחד עם החדש. מדובר בלוח GIGABYTE K8NF-9 Nforce 4 ddr400 s-ata . מצפה לעזרתכם.

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  21. שלום אני מעוניין לדעת איזה לוח אם לבחור מבין GA-EP45-DS3 או GA-EP45C-DS3R ההבדל הוא שהGA-EP45C-DS3R תומך בDDR3 בנוסף לDDR2, תומך ברייד מלא ומגיע עם פאנל סאטה שניתן להרכיב מאחור. הGA-EP45-DS3 מעניק תמיכה לזכרונות DDR2 בלבד, אינו תומך ברייד ולא מגיע עם שום חיבור סאטה אחורי. הבחירה נראת קלה לא? אמנם סופר לי כי לוחות אם שתומכים בDDR3+DDR2 נוטים לחוות תקלות רבות לכן אני שואל אתכם חברי הפורום, האם זה נכון? אני משלב את הלוח עם מעבד Q9300 וזכרונות DDR2. חבל לי לאבד את האופציה של הRAID (אלו הן 2 האופציות היחידות, ועלי לקבל את ההחלטה מהר)

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני קונה אך ורק מlogicpc, אז אל תביאו לי מחנויות אחרות: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9917 http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10221 אני רואה שהם זהים, אבל יש העדפה מסויימת? עריכה: בנוסף לשאלה הזאת, התקשרתי כרגע לחנות ואמרו לי שהDS3 יותר לא יהיה אצלם במלאי כי יש בעיות איתו של התחממות יתר והלקוחות מחזירים אותו. הוא הציע לי את הABIT IB9 או שזה היה AB9? מה ההבדלים ביניהם בדיוק והאם כדאי להתפשר או ללכת לחנות אחרת?

• 81 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. Started by Liit2104,

שלום לכולם, ברשותי מעבד Phenom 965 ששירת אותי נאמנה אני אציין גם שיש לי לוח אם Gigabye GA-990FXA וספק כוח Antec 600W וכרטי מסך HD 7950 אני רוצה להתייעץ איתכם מה כדאי לעשות בשביל להחיות טיפה המערכת לעבור לאינטל שזה כולל גם לוח אם או לקנות קירור אוויר חזק ולעשות OC למעבד? בוא נגיד שאם המעבר לאינטל יהיה עדיף יש לי תקציב של 1500 שקל+- תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. עוזר זה בטוח, עוזר בלקרר, השאלה היא האם הזכרון צריך קירור ? שווה לקנות צלעות קירור לזכרון אם מתוכננת המהרה כלשהי ? תודה, אוהד.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  25. בעיקר בקידודים לסרטים ובפוטושופ- לא למשחקים. אני יודע שהקשר למהירות המחשב הוא קלוש ( בדרך יש עוד ציפסט, זכרונות , FSB, הרד דיסק וכו),אבל בכל זאת אשמח למידע. אורי

• 2 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.