עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mattan3000,

אני אעשה OC אצל SKY, ולכן נאמר לי שאני אגיע עם E8400 בOC ל 4.1+- ועם Q9300 ל3.. מה עדיף לשנים הבאות? ומה יתן לי תוצאות יותר טובות במשחקים עכשיו..? בכל אופן, אם אני לוקח את הE8400 אני מקבל את ה98GTX ועםהQ9300 אני אקבל את ה88GTS .. איזה שילוב עדיף לשמקחים לעתיד? אני מחליף משחב כל 4 שנים... יש כאן כמה שאלות, אשמח לתשובות.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  2. שלום חברים, האם קיים מעבד לפי הפרסום : מעבד 4 ליבות Intel Core 2 Quad EQ6600 מערכת מחשב עם לוח אם מקורי Intel® Pearl Creek הטבה לרוכשים, שדרוג למעבד EQ6700 ב 99 ש"ח!! חיפשתי באתר של אינטל מידע על המעבד הזה אך ללא הצלחה. מוכר לכם ?

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by tomg,

שלום, הייתי מעוניין לקנות זכרונות RDRAM כמו בכותרת, 512/216 ד"א, אני מקווה שאפשר לשאול כאלה דברים כאן. אם לא מישהו מוכן לכוון אותי למקום טוב שאפשר לקנות בו זכרונות? איסיקיו: 136908114 אימייל: t0m9@d00m.com

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by bull,

אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות את הE6600 והוא כידוע עובד ב FSB של 1066, האם הזכרונות שאני אקנה צריכים להיות גם במהירות של 1066? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  5. יש לי תלוח abit ab9 משומש ויש לי אפשרות לקנות את הלוח abit aw9d max חדש ב-200 שקל. אני מתכנן לקנות מעבד קוואד 6600 ולשים תכ"מ 7950gx2 המחשב יהיה למשחקים כבדים ללא אוברקלוק השאלה שלי האם כדאי להשקיע את ה-200 בלוח השני, מה ההבדל בינהם ומה כדאי? והאם הצ'יפסט975 כדאי היום? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  6. דור המעבדים שיחליף את Skylake לא יהפוך עולמות, אבל בכל זאת אמור לספק כמה שידרוגים חשובים לצרכנ לכתבה: http://hwzone.co.il/14-ננומטר-למתקדמים-פרטים-טכניים-חדשים-א/

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  7. Started by YohaiM,

מעבד corei3 מגיע עם GPU on die. המוכר בחנות אמר לי שהוא מקביל ל-9500. נכון או לא נכון? ואם לא נכון,אז לאיזה כרטיס מסך הוא מקביל? פשוט אני לא מבין בשיט בכרטיסי מסך,ואני מניח שהוא התכוון לאחד של nVidia.(ה-9500) אני גם לא יודע אם ה-9500 נחשב לכרטיס חזק בכלל. יש לי כרטיס מסך 8400GS,והוא אמר לי שאין טעם להתקין במחשב החדש,כי ה-OB יותר חזק. מדובר,אגב,בלוח מבוסס H55 של Gigabyte. תודה לעונים, יוחאי.

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  8. עריכה למדתי לבד איך הם עובדים תודה בכל מיקרה אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by naory159,

אני רוצה לקנות זכרון פנימי מסוג DDR1... (כן אני יודע שזה ישן...) בנפח של 2GB (שתי סטיקים של 1GB) הציעו לי 2 חברות יחסית זולות... ואני רוצה שתתנו את חוות דעתכם על החברות האלה... המחיר בין 2 החברות בכלל לא משמעותי... ולכן אני רוצה שתתנו לי את חוות דעתכם רק לגבי האיכות של החברות האלה... החברה הראשונה היא A-DATA. והשניה היא Patriot. תודה רבה לכם...

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by ZXY1,

רציתי לדעת כמה יציאות יש בלוח GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤624 של SATA2 ו -IDE ? כמה כוננים / צורבים / דיסקים קשיחים אפשר לשים על הלוח מקסימום ? כמה סימים יש על הלוח של זכרון ? אני רוצה לקנות 2 GB כמה מקום תופס זכרון כזה ? ואם יש מקום לתוספת זכרון בעתיד ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כרגע אני מנסה לתקן מחשב בן כמה שנים שמבוסס על לוח אם של GIGABYTE וכנראה הלוח אם הוא הבעייתי, מה שאומר שעדיף כבר לקנות מחשב חדש מאשר להחליף לוח אם. לפני כשלושה חודשים מחשב שהזמנתי לאחותי שמבוסס על לוח אם של GIGABYTE,כרטיס הרשת שמובנה בו חדל לעבוד תוך מספר שבועות. עכשיו כשאני צריך להזמין לוח אם אני עומד בפני דילמה , אולי זה איזה משהו ידוע אצלם, אולי להעדיף את ASUS, לכן אני רוצה לדעת מה אתם חושבים, האם איכות הייצור של ASUS טובה יותר ולכן להעדיף אותה , כי אני מתכווין להזמין לוח תקציבי ביותר , המינימלי ביותר.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  12. יום 20 בחודש 7 לכל כפולי הליבה מה 4200+ עד ל 4800+. לא מצוינים מחירים עדיין. הערה: ההשקה הרשמית של המעבד ב 31 לחודש 5. אני מניח שמדובר בטעות במספר החודש, צריך להיות 6 במקום 7, אחרת מדובר בהודעה מראש של יותר מחודש וחצי, קצת היסטרי, 20 יום לפני יותר סביר. מקור: בתחתית הדף http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Frequency,

אני מעוניין לקנות מחשב שמיועד בעיקר לעבודה עם תוכנות גראפיות כגון אוטוקד. הבנתי שבאופן כללי, יותר ליבות יותר טוב מכיוון שהאוטוקד מנצלת טוב את הליבות. מכאן בא לי הרעיון אולי לקנות מעבד AMD עם 6 ליבות למשל: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX שמחירו באזור ה 720 שקל. הבנתי שיש הפרשים דיי משמעותיים בין המעבדים של אינטל ו AMD, אבל מעבד כזה הוא לא תמורה טובה יותר למחיר? בנוסף, על איזה לוח אם אתם ממליצים? (באזור ה 350 שקל) אני מניח שכבר בהתחלה אני אשים 8GB. יכול להיות שכדאי לשים כרטיס אחד של 8 ולקנות לוח אם רק עם 2 חריצים? תודה רבה ושבוע טוב!

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by nottheguy,

השאלה העיקרית היא האם הזכרונות מתאימים או כדאי/עדיף לשנות, ואיזה מארז כדאי? AMD Athlon XP 2500+ barton 550 nis (כולל מאורר ללא שאיפה לא.ק) Chaintech 7NJS Ultra Zenit 790 nis DDR 400 512MB Kingston 590 nis שימו לב לפיצ'רים של הלוח אם הזה! והבאנדל חלום! תודה רבה למגיבים ומגיבות.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  15. Started by dorviper,

למה הם משתווים... נגיד מעבד P4 2400 משתווה לאיזה מעבד CORE 2 DUE מבחינת ביצועים מצטער אם שאלו כבר...חיפשתי ולא מצאתי תשאלה הזאת

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  16. בקרוב (סביבות החודש הנוכחי) ידידה שלי מתכוונת לקנות מחשב. היא עובדת בתור גרפיקאית. כשיש עדיפות לא להתפרע עם התקציב. אני צריך להחליט מה יהיה המחשב שהכי יתאים לה. בדרך כלל אני מעדיף את מעבדי AMD אבל קשה להתעלם מן הבנצ'מרקים הבאים: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_13.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_15.html מדובר על מעבד ה-2.8Ghz כפול הליבה החדש של אינטל. לפי הבנצ'מרקים נראה כי לצרכים הספציפיים שלה המעבד החדש יתן את מירב הביצועים. השאלה באיזה מחיר וכמה זמן עד שהוא יגיע לשוק. אני מאמין שהוא יעלה בסביבות ה-1400-1500 ש"ח. השאלה היא מתי לכל הרוחות הוא אמור לצאת, והאם הוא אכן הבחירה הנכונה לדעתכם.

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by swisaman,

היי,ברשותי כרגע שילוש מבוסס AMD שברצוני להעביר לאחי הקטן וחשבתי על לקנות שילוש חדש מבוסס INTEL ועל הדרך לקבל עוד קצת ביצועים. חובה שתיהיה תמיכה בSATA 3 ובUSB3. בכ"מ,ברשותי 1600 ש"י לשדירוג השילוש,ניתן לחרוג בעוד כ200 ש"ח,במידה ואפשר להכניס OC זה יהיה מעולה. תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. Started by rann,

שבת שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מתלבט איזה זיכרונות לקנות.. (המפרט בחתימה) זה או זה.? http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by NerVo,

שלום! יש לי מחשב ישן, רוצה לעלות זכרון. זה הזיכרון המתאים ללוח האם הזה: http://www.memoryupgrade.pro/gigabyte-memory1-gigabyte-memory1-ddr-1-motherboard-memory-ga-8simlhp-tw.html אחד מהתשיים הראושנים קשה קצת למצוא אחד כזה בדיוק ב EBAY אבל האם זה זה? : http://www.ebay.com/itm/Low-density-2GB-2-X-1GB-PC2700-184pin-ddr-333-Mhz-non-ecc-Memory-ddr1-DIMM-RAM-/180855437176?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1bd2f778

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  20. הכותרת בעצם אומרת את הכל אני שוקל אם להשקיע בזכרנות בעלי 800 מה"ץ ומעוניין לדעת אם התוספת שווה את זה האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים. ואם קיים הבדל משמעותי אני יכול המלצה לזכרון בעלי 800 מה"ץ או מ-ZIGZAG או מ-PANDA או מ-LOGIC תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  21. Started by X-It,

כרגע יש לי 512X2 בדואל צ'אנל ,ואני רוצה לשים 1GB X2 גם בדואל צ'אנל ולהוריד את ה512X2 ולתת אותו למישהו.... אני אצטרך לפרמט או להתקין ווינדוס מחדש??? אני בכלל אצטרך לעשות משהו? או רק להחליף את הזכרונות על הלוח אם ואז להדליק את המחשב והכל יעבוד כרגיל.???

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  22. דמה עדיף דואל צאנל עם פחות זכרון או יותר זכרון ללא דואל צאנל?יש לי כרגע 2.35 ללא דואל או 2 גיגה עם 4 סטיקים של 512???

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  23. איזה מעבד אינטל מומלץ יותר ? Sandy Bridge או Ivy Bridge ? ובאיזה סוג המעבד (Sandy Bridge או Ivy Bridge) יש את הטכנולוגיה החדשה ביותר ?

24. Started by חבקוק,

באתר של חנות מסויימת מתואר זכרון זה אבל הם אמרו לי שזו טעות ויש רק CL5, נכנסתי לאתר של היצרן וחא הצלחתי להבין חד משמעית משם. מישהו???

• 1 תגובה
    • 415 צפיות
  25. האם ניתן להשתמש בלוח FATALITY כשני מערכי RAID0 כלומר 4 דיסקים שמחולקים לזוגות בשביל מהירות ולא בשביל גיבוי MIRROR.... הלוח תומך בתצורת 0+1. האם הוא יכול לעבוד כפעמיים RAID 0???. :s05:

• 0 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.