עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי את הלוח, וכל הזמן הSYSTEM היה נמצא בין35-42 מעלות.(כשאני מדליק זה 35, כשאני משחק או מריץ בנצ'מארק זה מגיע עד 42) הורדתי את המאוורר של הצ'יפסט, נדהמתי מכמות החומר הטרמי שדחסו על הצ'יפסט בתהליך הייצור(לפחות 2 מלימטר עובי וחצי צ'יפ לא מרוח ). הורדתי את רוב החומר הטרמי, מרחתי אותו מחדש על כל הצ'יפ והשארתי רק שיכבה דקה על כול הצ'יפ. עכשיו הטמפרטורות בSYSTEM לא לא עוברות את 35 המעלות במאמץ וכשהדלקתי את המחשב,בביוס זה היה 25. ממליץ לבדוק את העיניין לכל בעלי הלוח NF7

• 8 תגובות
    • 808 צפיות
  2. Started by AboveBeyond,

שלום , רוצה להחליף את הקירור שיש לי כרגע למעבד המעבד הוא i5 CPU 750 @ 2.67GHz כרגע יש לי את הקירור thermaltake silent 1156 מעוניין בקירור חדש , חשוב שיהיה שקט , אני לא עושה OC , רב העבודה היא עבודה משרדית עמוסה תקציב עד 200 ש"ח תודה לעוזרים ! ---- לא ראיתי שיש פורום קירור ---- אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  3. Started by omrit,

המאוורר של הקירור למעבד שלי שבק. אני רוצה לרכוש מאוורר חלופי. האם כל מאוורר PWM יעשה את העבודה? האם אני חייב חיבור של 4 פינים? חיבור של 3 פינים עם מתאם גם כן יתן שליטה של הלוח על מהירות המאוורר? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by udi,

האם שקירור שמגיע עם המעבד AMD 3500 BOX מספיק טוב אושכדי לקנות את המעבד ללא הקירור ולקנות קירור במיוחד

• 4 תגובות
    • 454 צפיות
  5. Started by shgec,

שלום. אחרי ניקוי והחלפת משחה טרמית לא הצלחתי להחזיר קירור למקום ושימוש בכח הניב תוצאה צפויה של שלוש פינים במקום ואחד שבור. עכשיו טמפרטורה של מעבד היא 50. אני רוצה לקנות קירור חדש. [h=1]Arctic Cooling Alpine 11 Rev2 מתאים?[/h]באתר כתוב שיכולת קירור שלו 95W ובאתר אינטל כתוב ש TDP של E6400 זה 65W. זה כל הנתונים שצריך?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Ashand,

אני מחפש קירור יעיל ל-Q6600 בתקציב לא גבוה, עד 150 ... בקשר לזכרונות מה עדיף : 4 גיגה של DDR2 667 או 2 גיגה DDR2 800 אין הבדל במחירים...בסביבות 500+ שקל

• 1 תגובה
    • 445 צפיות
  7. Started by yotamavi,

אז ככה, קניתי בנועה היום X1900GT והתחרטתי אני רוצה בסוף X1950PRO .. אז חשבתי שמחר אני ייתקשר וייבקש מהם להחליף... בטח לא הבנתם מה הקשר אז...חשבתי שב30 ש"ח הבדל אני פשוט אקנה קירור לזכרונות במקום לבקש שייזכו אותי...אתם חושבים שיסכימו? בכל אופן, אפשר המלצה לקירור לזכרונות G.SKILL? או ללוח אם אם יש משהו פשוט במחיר הזה (965-s3)

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by parsi1,

. המליצו לי על מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black לגבי קירור איזה חברה כדאי לקחת ? שמעתי על Arctic Cooling 8L 80mm או Arctic Cooling Fan 80mm PWM או על מאוררים של SPAIER וגם Nexus איך הם ואיזה דגם מומלץ ? חשוב לי שיהיה שקט. זה אומר שהקירור בנוסף לקירור שיש במארז או שבמקום ? ואם כבר אז עדיף לקחת 120 ואם בכלל אני יכול לקחת 120 מבחינת התאימות למארז ? 2. לגבי קירור למעבד, לקחתי מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel ושמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ולכן עדיף קירור אחר ז"א להוציא את הקירור של אינטל או בנוסף ? ואם כבר להוציא קירור אז לא עדיף כבר לקחת את הTRAY במקום BOX ? בכל אופן רציתי לשאול של איזה חברה ודגם כדאי לקחת אני שמעתי על Arctic Cooling 7 PRO או Arctic Cooling Freezer …

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by dankken,

שלום רב קיבלתי את הלוח שלי מחו"ל (MSI P45 DIAMOND) . קראתי את ההוראות וכו' וראיתי שיש לו חיבור לקירור מים. אינני מתכונן לבצע אוברקלוקינג , האם אני חייב לחבר את הקירור הנ"ל (צינורות משאבת מים וכו")???. אם אני לא אחבר את הקירור הנ"ל זה אומר שהלוח יתחמם לי? מצורף לינק: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=P45_Diamond&class=mb תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by mMmSaK,

שלום.. רציתי להחליף את הקירור למעבד שלי כי שלי רועש.. רציתי לדעת אם קירור נוזלי נחוץ למעבד שהוא לא ל OC? ואז לא כדאי בכלל להשקיע בזה אלה פשוט להשקיע באוורור הרגיל הכי טוב וזהו

• 36 תגובות
    • 5k צפיות
  11. Started by Y.k,

היי - אני מתכוון לקנות מחשב, עם הלוח הבא: GA-EX38-DS4 של GIGABYTE האם פתרונות הקירור של ZALMAN (למשל הדגם 9500) יתאימו ללוח? האם יש המלצות לטובה/רעה למישהו על החברה? שאלה נוספת - ראיתי את המארז ANTEC P182 - האם מישהו מכיר מארז אחר שגם טוב כמוהו להשוואה? אם אני לוקח את המארז הזה הZALMAN ההוא יתאים לי?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  12. Started by דרומי,

רציתי לשאול 2 שאלות: 1.האם מעבד AMD מגיע עם קירור או שצריך לקנות בנפרד? אם כתוב כך:AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 2.מה אתם אומרים על ספק של COOLMASTER הזה,הוא יספיק ל מערכת של AMD כוללת 6600GT ולוח NFORCE 4. מארז: (Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include(window)-(440 nis ספק: (Coolermaster Regular 350W RealPower Power Supply-(220 nis . אודה אם תייעצו לי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  13. Started by BENNY-L,

איזה מהם http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9698 ------ http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6242 או שזה יותר מדיי

• 3 תגובות
    • 962 צפיות
  14. Started by avichaisH,

קניתי מעבד i5 3570k בגרסת BOX מה שאומר שקיבלתי איתו גם את המערכת קירור של אינטל. השאלה היא האם להשתמש בה או להשקיע קצת כסף במערכת קירור רצינית יותר (חשבתי על scythe katana 4) למרות שאני לא מתקוון לעשות לו OC בעתיד הקרוב?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  15. Started by YARONGT,

מה קורה אנשים רציתי לדעת שאם אני יקנה את המעבד i7 4790K הקירור שיש לי בבית arctic cooling freezer xtreme יתאים לו או שהוא לא מספיק חזק?

• 33 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by McCohen,

שלום, אני מחכה למשלוח של המעבד המצוין בכותרת, ותהיתי לגבי קירור שיתאים לו (אני רואה לא מעט ברשת שמציינים שהוא מתחמם הרבה יותר מהקודמים) השאלה שלי אם קירור אוויר מסיבי של Noctua Nh-D15 יעשה את העבודה (אין לי כוונה לבצע overclock) או שאין מנוס מללכת על קירור נוזלי למעבד... כדי לחסוך את השאלה של סוג המעבד, המחשב מיועד בעיקרו לעבודה, עריכות וידאו ועבודה עם אפטר אפקטס וכדומה... אשמח לתשובה בנושא

17. Started by ATGatdner,

חבר שלי שאל את זה כאן לפני כמה שבועות, אבל אנחנו עדיין לא בטוחים - קיבלתי את הסמפרון היום, תקעתי אותו לתושבת שלו. האם אני חייב לקנות מאוורר מתאים ל am2 בשבילו כדי שהמחשב יעבוד בכלל, או שאם אני מתכנן לא להכביד על המחשב, זה אמור לעבוד גם בלי המאוורר?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  18. Started by galpeeri,

שלום רב, אני הולך לקנות מחשב לצרכים רגילים ומשחקים "קלים".. המעבד שהציעו לי הוא מעבדאינטל 3.1GHz 3MB CORE I3 1155 2100 בהתחלה הציעו לי את זה עם המקרר BOX שלו או משהו כזה (אני לא כל כך מבין בנושא...) לאחר מכן הציעו לי קירור נפרד: KATANA 3 INTEL SCKTN3000I SCYTHE נראה לי שהקירור הנפרד ייקר את המחיר.... מה עדיף מבין השניים?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by oFRiZ,

תאמת שלא הייתי בטוח איפה אפשר לפתוח את הנושא אז מצטער אם זה לא במקום הנכון .. רציתי לשאול אם יש הבדלים במאוררים המצורפים למעבדים בין ה E4500 ל E7200 פשוט כי לי יש את ה4500 ואחי אתמול קנה מחשב חדש עם המעבד המשופר יותר ועם קירור בנפרד לכן אין במאוורר כרגע שימוש וגם המאורר נראה קצת שונה ולא דומה .. יש שינוי מבחינת האיכות בעיקרון ששווה להחליף את שלי בחדש..? תודה מראש .

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by Bartleby,

זה משהו שקונים בנפרד או שבא קומפלט על כל לוח? ואם כן מומלץ להחליף אותו?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  21. Started by oha81,

שלום לכולם, יש לי לוח אם SuperMicro - X8DAi, שיושב במארז SuperChassis 743T-665B, הלוח בעל שני תושבות LGA1366, השאלה שלי היא כזאת, האם קיימת מערכת קירור מים, לשני תושבות המעבדים, והאם היא תתאים למארז שלי (E-ATX)? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by latismu,

אהלן חברה, אני רוצה להחליף heatsink ומאוורר למעבד, אני חושב שהתושבת היא LGA 775 כלומר פנטיום 4 איך אני יכול לדעת בוודאות (ההיטסינק יושב לי פה על השולחן) והאם כל היטסינק+מאוורר של תושבת 775 יתאים ? אני לא יודע אם משתלם לקנות דגם Thermaltake Silent Heatpipe (Socket 775) שעולה 165 ב KSP או דגם אחר (שוב ב KSP) בשם "?Spire (Socket 775" לכשאקנה את זה, אז אני כבר יעדיף למרוח מחדש תחומר הטרמי, אז ראיתי תמדריך הנפלא הזה http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/ רק דבר אחד שלא הבנתי זה שרשום שם "חומר טרמי כלשהו". מאיפה אני יכול לקנות חומר טרמי? (ומה לקנות בדיוק...) עוד דבר אחד רק שלא ברור לי, ההיטסינק והמאורר זה מורכב ביחידה אחת, ואותו הוצאתי, חשבתי שממש מתחת לזה צריך להיות המעבד (ככ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Rafael2012,

שלום לכולם, אני מרכיב מפרט למחשב וחשבתי לקחת i5 בגרסת BOX (כלומר עם מאוורר מקורי) אבל אומרים לי שהקירור המקורי הוא גרוע ועדיף לקנות בנפרד לי אישית קצת נשמע מוזר שאינטל תתן קירור לא מספיק חזק או שאולי הוא נחשב רועש ולכן מסמנים אותו כגרוע? מה דעתכם? רפי

• 6 תגובות
    • 833 צפיות
  24. Started by onlyhuman,
    • 0 תגובות
    • 338 צפיות

דיונים חדשים בפורומים