עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tzahif,

עבור מעבד Core 2 Duo E6400 , כנראה לא עומד לבצע Overclocking או Raid. האם שווה את ההפרש או ניתן להסתפק ב"רגיל" ?

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, היום יש לי: PRESCOT P4 3G, ASUS P4P800SE זכרון 2GB - ע"י 4 DIMMים DDR ספק - ליברטי 400 כרטיס מסך NVIDIA AGP 5200 כרטיס קול AUDIGY 4, 2 SATAות 160GB, אחד DVDRW על IDE שלל USBים נהרס לי הלוח אם (המחשב לא עולה וכל האינטרנט מוצף במקרים כאלה ללוח הספציפי הזה). אז נראה לי שאני אקנה E6600 (ראיתי שהוא הכי מומלץ בזאפ) עם לוח אם של אינטל הפעם. הבנתי שהכי מומלץ לקנות עם ציפסט 965 ? יש לכם המלצה ללוח ספציפי ? פרופיל שימוש - לא משחקים לא סרטים לא OC. הרבה תוכנות וחלונות במקביל, מיועד לחלונות האם הלוחות של היום (שכולם תומכים ב DDR2) יתמכו בזכרון DDR שלי ? הבנתי שגם את ה NVIDIA שלי אצטרך להחליף כי אין כבר AGP אלא PCIE... תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בגדול: האם שווה ללכת על לוח 945 זול לעומת 965 יותר יקר, ומה החסרונות של כל אחד ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by TheBeast,

שלום! אני משתמש זה שנתיים בערך במחשב P4 עם מעבד Prescott במהירות 3000GHZ. לוח אם של ABIT מדגם IS7-G ו512 MB זיכרון פנימי. את המעבד אני רוצה להחליף בחדש, מכיוון שמעבדי PRESCOTT מתחממים מהר ולא מביאים תוצרים טובים. לשם כך- רציתי לדעת לאיזה מעבד כדאי להחליף, איפה אפשר להשיג והאם אצטרך להגדיר את מערכת ההפעלה שלי לשם כך או לפרמט ולהתקין אותה מחדש אפילו! אשמח לכל עזרה בנושא! המון תודה מראש, שגיא

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by T-Flash,

מעבדי ה-K8 המצטיינים של AMD בזמנו, עוררו את אינטל מתרדמה עמוקה. באותו הזמן אינטל טמנה תקווה רבה במעבדי ה-Pentium 4 שלה ועבדה לפי שיטה שיווקית. המטרה של אינטל הייתה להעלות כמה שיותר את תדר השעון של המעבדים ועל ידי זאת לשכנע את הלקוחות כי המעבדים שלהם מפיקים את הביצועים הגבוההים ביותר. בעזרת אסטרטגיה זו אינטל הכניסה את תדר השעון של המעבדים לשם דבר בתחום השוואת הביצועים, להרבה לקוחות שלא מתמצאים בתחומים אלו היה ברור כי מעבד Pentium 4 בתדר של 3Ghz מציג ביצועים גבוהים יותר ממעבד ה-AMD Athlon של אותה התקופה שרץ במהירות של "רק" 2Ghz. אך הזמן עשה את שלו ולאט לאט יותר ויותר אנשים התחילו להבין כי תדר השעון לא מהווה מדד לביצועי המעבד, ו"גילו" את יעילותם של מעבדי ה Athlon גם בביצועי…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. האתר The Inquirer מדווח כי AMD תוריד את מחירי המעבדים החד ליבתיים עד: 139$ ל 3800 (כ-50% של הוזלה מהמחיר הקודם). 109$ ל 3500 (כ-40% של הוזלה מהמחיר הקודם). 99$ ל 3200 (כ-30% של הוזלה מהמחיר הקודם). 89$ ל 3000 (כ-20% של הוזלה מהמחיר הקודם). ירידת מחירים קטלנית כזאת נובעת ככל הנראה מהיציאה של המעבדים החדשים לשוק (AM2). עכשיו ניתן להשיג את 3800 במחיר של 3200 שהיה עד כה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Lupos,

בואו נתעלם משיקולי המחיר. מה עדיף למחשב לגיימר רציני? שיקולי שיש לקחת בחשבון: מהירות (אם יש הבדל), קירור, חיבורים. אני מודע לעובדה שאחד הוא X48 והשני P45 אז אם אפשר להגיד גם מה עדיף ולמה.. תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. 1) בניגוד ללוחות אחרים ברמת מחיר שלו אין לו כניסות של פורט טורי ומקבילי, האם זה חסרון? או הכניסות האלו לא יהיו שימושיות בעתיד? 2) שמתי לב שיש לו כניסות eSATA אבל לא ברור לי למה צריך אותן, לא מכיר ציוד שמשתמש בכניסה הזו. מישהו יכול להסביר? 3) הלוח הזה נמכר בנעה ב 750ש"ח וגם ה GIGABYTE GA-965P-DS3 נמכר ב750 ש"ח והוא לא REV3.3 במצב הזה כדאי להשאר עם הABIT? לא מתוכנן o.c (אולי בעתיד הרחוק..) ולא משחקים, אבל אני קונה מחשב להרבה זמן ולכן אני רוצה לוח טוב ואמין. תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by manticore,

המעבד שלי רץ על באס של 273 ומכפלה 11 מה שאמור לתת מהירות של 3 Gh אני עם הOC הזה כבר בערך חצי שנה והיום במקרה נכנסתי לCPU-Z לבדוק משהו ושמתי לב שהמכפלה נשארת על 6 לא משנה מה אני עושה גם כשאני מאמץ את המעבד עם בדיקות היא לא משתנה בדקתי גם ב EVEREST, אותה תוצאה.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אורח חח
    Started by אורח חח,

שלום לכולם, יש לי לוח אם ga-x58a-ud3r ואני רוצה להתקין עליו כרטיס מסך למשחקים מינימום nvidia geforce gtx 660 ואיפלו חזק יותר. האם כרטיס כזה יעבטד על הלוח הזה או כדאי ללכת לקנות מחשב חדש. תודה

11. האם יש הבדל דרמטי בין S-754 ל-S-939 ? אם כן ואם לא אשמח לדעת מה ההבדל שכן ההבדל במחיר מעבד S-754 ל-S-939 נע בין עשר שקל לעשרות בודדות... האם ההבדל דומה ב"מהותו" להבדל בדיסק קשיח בין ה-8MB ל- S-ATA בתוספת 30 שקל ??? וכנראה השאלה המתבקשת בסופו של דבר היא האם התוספת הקטנה של הכסף משקפת את "השיפור" (אם ישנו כזה בכלל) תודה למבינים

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by TsahiBY,

הרכבתי מפרט בפלונטר וראיתי שם את הזיכרון הבא: 512MB DDR2 667MHZ CL5 המחיר שלו הוא 223 שקלים בלבד, והוא זול משמעותית ממקביליו... האם זו מציאה גדולה או שמא מדובר בחברת קש ואני צפוי ליפול עם הזכרון הנ"ל?? אודה לכם מאוד אם תשיבו. חג שמח!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום אני מתלבט לגבי הלוח אם . מבקש חוות דעתכם .שימושי המחשב - משרדי , תוכנות אופיס אינטרנט קצת צפייה בסרטים שמיעת מוזיקה . מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤228 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL 5-5-5-15 Gold ¤159 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2206K מארז כולל ספק Antec NSK4480B II 380W ¤456 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=NSK4480B-II מסך מחשב Samsung 19" 953BW 2ms LCD ¤634 כמ…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אף מוכר באף חנות שהתקשרתי אליה.. לא ידע להגיד לי אם המעבד הוא עם ליבת VENICE ולפי מה שאני זוכר זה צריך להיות כתוב איפשהו על האריזה של המעבד... מישהו יכול למצוא תמונה של אריזה כזאת אם המיקום שבו רשום VENICE או מכיר חנות שמוכרת כבר את הליבה החדשה? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

הבנתי לאחרונה שיש ביוס "פרוץ" ללוח אסרוק כמו שלי רק לAMD -939DUAL קיצר אמרתי אולי אני יבנה ביוס משלי יש לי זמן פנוי אז אני יכול ללמוד מה שצריך רק אני צריך לדעת מה אני צריך לדעת (LOL) בעיקרון אני רק רוצה להוסיף אפשרויות של הוספת מתחים לכל דבר ועוד כמה שטויות מה אתם אומרים אפשר לבנות ביוס?

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by pokok,

חברה ידוע לכם האם המעבד הכפול ליבה הזה ירזיק לי איזה 5 שנים? והאם שווה לקנות אותו או כדאי להשקיע קצת ולקנות כבר את ה X2 4800 תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. את זה לא צפיתי מגיע : מעבד חדש של חברת Ageia שיגיע על כרטיס בתצורת PCI-E (אך לא רק) המיועד לחישובי פזיקה בלבד במשחקים שמבוססים על המנוע הפיזיקלי של NovodeX נחשף, כידוע כיום חישובים כאלו מתבצעים על ה CPU בלי בעיה מכיוון שאפילו במשחק הכי "פזיקלי" כיום HL2 נראים 20-50אובייקטים "פזיקליים". עם המאיץ הפיזיקלי לפי החברה תיהיה אפשרות לעד 40 אלף דמויות/אובייקטים פיזיקלים , מה שמביא אותי לחשוב על דבר אחד A group of monsters standing next to a building... 20 hours development. Sending a rocket into the side of the building... 5 seconds gameplay. The side of the building collapses onto the monsters... priceless. מה גם שדווקא לי אישית נראה שחברות השבבים , ATI , NVIDIA יאמצו את ה…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום אני רוצה להוסיף זכרון למחשב שלי, המחשב שלי כבר מאד ישן לפני 4 שנים ויש לי לוח אם הזה - http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845bg/ עכשיו אני יכול לשים בלוח אם את הכרטיס זכרון הזה ?http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1244 והאם הוא ישתלב עם עוד 256 זכרון של סמסונג 266 מהירות (ישן) תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Rule The Pc,

..

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. נכנסתי לHARDWARE וDEVICE MANAGER והמעבד שלי PENTIUM 4 2.8GH מופיעה שם פעמיים כאילו שיש לי 2 מעבדים ,גם לאחר הסרה זה חזר להופיע לי פעמיים אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי .

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. או שאין כול כך הבדל משמעותי לפחות בביצועים בינו לבין ה 2400 + .....!??!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by alias,

לסוקט 754 והמחיר עד 600 (עדיף לוח אם שיש בו 4 חיבורים של זיכרון אם יש כזה?!) שיהיה טוב גם לאובר קלוק ועוד לוח אם שנראה לכם הכי טוב לסוקט הזו וכמובן תביאו קישורים לכל הצעההה אם אפשררר תוודה רבההה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mafyoner,

יש לי את הפמרט הבא- <---------------נמצא בצד... אני רוצה מתוך ה4 ג'יגה שיש לי לשדרג 2 למהירות גבוה יותר השאלה האם אפשר שיעבודו הזכרונות למרות שכול 2 ג'יגה במהירות אחרת האם זה יהיה דואל צ'נל ואיזה זיכרונות אתם ממליצים לי במהירות הכי גבוה שאני יכול ללוח אמ שיש לי עדיפות לקינגסטון. תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by skuki1,

אהלן! היום החלפתי את הזיכרון שלי בשני סטיקים של 512M של חברת OCZ. הזיכרון עובד נפלא, אך יש לי שאלה איך אני יכול לוודאות שהזכרונות פועלים בדואל? מעבד: P4 2.8C לוח אם: Asus P4S800D תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by TheSlidead,

לחנות ממנה אני קונה את המחשב אין אפשרות להזמין את הABIT, האם ללכת על הג'יגהבייט או להזמין את ה ABIT מהאינטרנט בסבלנות? שאר המפרט זה E6300 ו 2GB זכרון של TWINMOS667

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.