עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אוקיי , בשיטוטי באתר של nVidia , הבחנתי בפתאומיות בדרייבר Audio Codec nForce Driver כשלאחר מכן שנכנסתי לאותו מקום , לא ראיתי אותו(כנראה שזה היה מוחבא או משהו כזה , אבל לאחר מכן לא הצלחתי להוריד את הדרייבר(הורדתי בפעם הראשונה שראיתי אותו)) מסתבר שהדרייבר בהחלט משפר את איכות הסאונד בצורה ניכרת , ומוסיף NVMIXER שהיה עד כה רק לSOUNDSTORM , גם לקודקים הרגילים של REALTEK שמובנים על לוחות עם צ'יפסט הnForce של NVIDIA(לא חשוב איזה NFORCE , זה תומך בכולם חוץ מבלוחות של CHAINTECH לפי מה שהבנתי מהאתר) למי שלא מצליח לראות מאיפה להוריד , הוספתי כאן הורדה גם למי שרוצה , הדרייבר מיועד להתקנה ידנית , לאחר שתתקינו ידנית ותעשו ריסטרט יתווסף לכם הNVMIXER למטה בצד שמאל\ימין בוינדוס ותוכלו לשל…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי את הזיכרון הזה סטיק אחד שמונח על dimm1 http://www.corsairmicro.com/corsair/products/specs/CM2X512-4300C3PRO.pdf איך אני מגביר את הביצועים שלו... כי אני מרגיש שהמחשב שלי מזייף והוא לא ממש כמו שציפתי עם הזיכרון הזה...? :

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. :s05:חבר שלי נוסע להונג-קונג ויכול להביא לי חלקי מחשב.....אז כמובן אני רוצה מעבד יותר חזק, משהוא כמו FX55 או FX57 או אפילו Dual-Core processor 4800+ 2.4GHz אז אם מישהו יודע תעזרו לי כי אין לי מושג במחירים שם!!!!! ;D אהה ואם מישהו רוצה משהו קטן (כמו איפוד או מעבד) מהונג-קונג תשלחו לי הודעה בפרטי

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by GZA3,

המטרה: משחקים, אמינות, יציבות. מומלץ: תמיכה ב OC, אפשרויות קירור טובות יותר, בנדל עשיר יותר. אני רוצה לקנות לוח אם חדש אחרי שהתיאשתי מה asus a8n sli דלוקס שלי. אשמח לשמוע כמה שיותר פרטים על שתי אלו. ABIT KN8 Ultra http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=285 GIGABYTE K8N Ultra-9 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. כי יש איזו שהיא בעיה עם זה? האם זה אמיתי

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yehielio,

יש לי 2 כרטיסי זכרון ולוח אם שתומך בdual ddr בלוח יש 4 סלוטים, איך אני מחבר אותם לסלוטים כך שזה יעבוד ב-DUAL? האם צריך להגדיר משהו בביוס? תודה

• 18 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by R@mi,

שלום, אני קונה מפרט חודש הזה ואני מעוניין לעשות OC למעבד מ 1.8ל 3.0 עכשיו זכרונות ולוח אם זה דבר חשוב מאד אני קונה את הזכרונות האלו ואת הלוח הזה (מצויין בתמונה האם הזכרונות יגבילו אותי ? תודה..

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. נתוני המחשב שלי: מעבד אינטל 1.7 כרטיס מסך: ג'פורס 2 HD: 40 ג'גה... לוח אם: ישן אבל תומך בDDR וSDRAM עד 1G אך עד מהירות של 266/333 זיכרון: 2 סטיקים של SDRAM 128 במהירות 100MHZ החלטתי שאני חייב לשפר את מהירות המחשב שלי! אני לא מריץ בו שום משחק או תוכנה כבדה (הכל במחשב השני בבית) אבל עדיין הכל זזה בו לאט... אני מוכר את 2 הסטיקים שיש לי + עוד 1 מאותו סוג ואז מוסיף עוד כסף כדי לקנות אחד משני אלה: 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 או 1024 DDR 400 MHZ CAS 2.5/3 ממה שאני קראתי ויודע זה לא משנה עם התדר יהיה גבוהה יותר כי הוא יעבוד במהירות הנמוכה ביותר - לוח אם או זיכרון ובמקרה הזה זה לוח אם... כל המטרה של ה"מיני שדרוג" הזה הוא שהמחשב יזוז - יפעל קצת יותר מהר... רציתי להתייעץ איתכם מה יותר כ…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AMD 64,

שלום, יש לי כרגע במחשב שני זיכרונות של 256(משמע 512) של A DATA 400MHZ DDR.השאלה שלי היא כזאת,אם אני מוסיף עוד סטוק של זיכרון של 1 ג'יגה של טווימוס נגיד,זה יתן לי שיפור ביצועים משמעותי,שיפור מזערי,לא יהיה שיפור בכלל או שזה דווקא יוריד את הביצועים בגלל שיש 3 סטוקים? תודה לכולם על התשובות.

• 18 תגובות
    • 981 צפיות
  10. נכנסתי לHARDWARE וDEVICE MANAGER והמעבד שלי PENTIUM 4 2.8GH מופיעה שם פעמיים כאילו שיש לי 2 מעבדים ,גם לאחר הסרה זה חזר להופיע לי פעמיים אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי .

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, כרגע יש לי את זוג הזכרונות האלו של INFINEON .. האם כדאי לי להחליף אותם ? קראתי בהרבה מקומות שבדר"כ הזכרונות הם הצוואר בקבוק של מפרט .. אני לא עושה OC ולא מתכנן שום OC בעתיד .. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. כדי להביר את השאלה שבכותרת אני אדגים: אם אני מחזיק ביד כרטיס זיכרון ולא כתוב עליו כלום - איך אני יודע אם הוא ECC או לא? (הם מאוד דומים לDDR רגילים) תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. לפני כחצי שנה בערך היה לי מסך כחול שאחריו ניסיתי להפעיל את המחשב והוא לא טען את מערכת ההפעלה או נתן לי להתקין מערכת אחרת. גיליתי שהבעיה הייתה בסלוט זיכרון שנדפק וכרטיס קול שהלך לעולמו בעקבות המקרה. כך נשארתי עם 384 מגה זיכרון לאחר שנאלצתי להוציא סטיק אחד של 128 מגה. לפני שבוע שוב אותו מקרה, עוד סלוט בלום אם הלך ונאלצתי להוריד עוד סטיק של 128 מגה ולהשאר עם 256 מגה צנועים. עכשיו, ממה כל זה יכול לנבוע? יש לציין שהמחשב שלי הוא פנטיום 3 1GHZ עם זכרון SDRAM... הפחד שלי הוא שגם הסלוט האחרון ילך קיבינימט ואז כבר לא יהיה מנוס ולהשליך את המחשב למדורה בל"ג בעומר הקרוב. האם יש עדיין בשוק לוחי אם מבוססי פנטיום 3 שיתאימו למחשב שלי? או שאוכל למצוא כאלה רק ביד שניה?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Eden 6600,

שלום, רציתי לשאול אתכם איזה מעבד עדיף וטוב יותר עבור משחקים , ובכלל שימוש במחשב- AMD Athlon 64 3200 או Intel D 2.8GHz אני יודע ששני המעבדים הללו מבוססי סוג טכנולוגיה שונה לחלוטין (המעבד הרגיל של AMD מול המעבד כפול הליבה של אינטל), אבל בכל זאת אשמח לקבל לחוות דעת בנושא. בתודה, עדן 8)

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by galpilas,

איזה מעבד יותר טוב??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לילה טוב שוב כמה שאלות 1. איך יודעים אם לוח או מעבד או זכרון מתאים לאובר קלוק? 2. איזה יצרנית כרטיסי מסך הכי טובה היום? 3. האם לABIT לMSI ולDFI יש לוחות טובים (בכללי לא קשור למחיר) 4. AMD ATHLON 3800 מה הMHZ שלו? (הבנתי זה קצת ששונה מאינטל) 5. למה סלרון D כל כך קשה להשגה והאם הוא טוב? 6. למי יש זכרונות טובים אני מדבר על חברות כמו סמסונג קינגסון..? 7. איזה יצרנית ציפסט הכי טובה היום בשוק (אני מדבר בכללי)? 8. איזה דיסק קשיח מומלץ לקנות היום של איזה חברה? (לפי מה שאני הבנתי WD) שאני שואל על חברות מי הכי טוב אני מדבר בערך מי היצרן הכי אמין ומשתלם טוב מחר יש בית ספר :-\ לילה טוב ותודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קצת יקר לי, קרוב ל-$700 פה בארה"ב למעבד, פלוס $250 לאיזה לוח-אם סביר. אבל אני שונא לשדרג (יותר מדי בזבוז אנרגייה במחקר מה הכי כדאי לקנות) כך שמעדיף להשקיע יותר כסף ושיחזיק לי מעמד 4 שנים בלי לעצבן אותי. השאלה שלי: נניח שכשארצה לקנות את המעבד השני, ארצה לקנות Opteron 270 (נגיד שירד במחיר ל-$500). האם יש בעייה לשים על לוח-אם כמו TYAN Tiger K8W שני מעבדים במהירויות שונות? או שאולי אוכל (ללא חשש, ועם סיכויי הצלחה גבוהים מאוד) להאיץ את ה-265 ל-2.0 גיגהרץ של ה-270? אם אקנה, אצטרך בדיוק שני גיגה זיכרון. מה מומלץ ובכמה? אני לא צריך קירור מיוחד בשביל הסיפור הזה, נכון? תנקס

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by pokok,

חברה ידוע לכם האם המעבד הכפול ליבה הזה ירזיק לי איזה 5 שנים? והאם שווה לקנות אותו או כדאי להשקיע קצת ולקנות כבר את ה X2 4800 תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by skuki1,

אהלן! היום החלפתי את הזיכרון שלי בשני סטיקים של 512M של חברת OCZ. הזיכרון עובד נפלא, אך יש לי שאלה איך אני יכול לוודאות שהזכרונות פועלים בדואל? מעבד: P4 2.8C לוח אם: Asus P4S800D תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Pro_2004,

שלום אנשים אני לקראת קניית מחשב חדש ורציתי לדעת אם באמת אני צריך לשלם כל-כך הרבה על זיכרונות כאלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2037 או שמספיקים לי זיכרונות כאלו שהם בחצי מחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 צורכי העבודה שלי הם גרפיקה ותלת מימד כאשר נעשה שימוש בHT . תודה ומקווה שהנושא הזה לא נטחן כבר (ואז תכעסו עלי) :s05:

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי .... אז ככה. במפרטים שונים ראיתי שני דברים מוזרים... באחד היה כתוב : AMD athlon 64b 3000+ (s939) Venice Core + Gigabyte k8nsc (s939) nforce 3 ובשני : AMD athlon 64b 3000+ s939 Gigabyte k8nsc (s939) k ולשאלה (האולי מטופשת...) שני המפרטים האלה אותו דבר? או שיש אחד עם VENICE ואחד בלי...(ואחד NFORCE 3 ואחד לא...) הרבה חנויות שנכנסתי אליהם ברגע הראשון שראיתי את איש המכירות לא טרחתי לבקש הצעת מחיר...אני מזהה רמאים תיק תק.. (עובד בתחום מסויים הרבה הרבה זמן) . אז שני אלה אותו דבר ? תודה מראש...ואם כן אני קופץ לחנות בעוד 6 שעות.... ThankS .

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yaloner,

ביקשתי בפורום מפרטי מחשב עזרה לגבי מחשב מסוים (אפשר לראות כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=139708.0). במפרט שהומלץ לי מופיע מעבד: Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 Tray CPU כשהעברתי את המפרט לאדם שאמור לקבל את המחשב הוא אמר "איך אתה מציע לי מחשב עם Prescott 3.0GHz ? הרי ידוע שהם כל-כך חמים שאפשר לטגן עליהם ביצה...". האם זה באמת כל-כך נורא ? האם פתרון הקירור שהוצע שם (Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7 CPU Cooler for P4 Socket 775 )יפתור את הבעיה ? האם יש מעבד אחר מקביל שלא מתחמם כל-כך (של אינטל) ? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Night,

?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. זה מה שאני רוצה לקנות http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146890 עכשיו השאלה אם בכלל זה יתאים לי ללוח יש לי Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0 מעבד amd athlon xp (barton) 2800+ (אם צריך לדעת את זה הבאתי בכל מקרה...) אם תוכלו להגיד לי אם זה טוב אודה לכם ;D

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by semi-t,

הקבלים של הלוחות האלה נוטים להתנפח אחרי פרק זמן מסויים (זה יכול להיות חצי שנה, שנה ואף יותר - 3 שנים, כפי שקרה אצלי..) לאחרונה קניתי מחשב חדש עקב זה שהלוח הקודם שלי הלך לעולמו.. הלוח היה של Gigabyte דגם 7VTXE+ ומה שקרה זה שהקבלים שלו התנפחו... וכבר שמעתי הרבה שמועות וסיפורים על כך שהלוחות של חברה הזו לא אמינים במיוחד.. אפילו אמרו לי שהם בכוונה מייצרים לוחות שהקבלים שלהם יתנפחו אחרי זמן מסויים.. אבל זו רק שמועה. אני באופן אישי לא יתקרב יותר לחברה הזו, לא בלוחות ולא בכרטיסי מסך. רק רציתי להביע את דעתי, תודה. נ.ב. כמה הייתם לוקחים על מעבד Athlon XP 1600+ 1.4Ghz ? (יש לי אחד כזה למכירה אם מישהו רוצה, שישלח הודעה)

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.