עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by or_cool,

יש לי במחשב 3 סיטיקים של SDRAM כולם של 64 2 במהירות של 133 ו1 במהירות של 100 זה נכון שהם עובדים ב100 בגלל הסטיק של ה100 שיוצר צוואר בקבוק?? ??? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  2. Started by ניתי,

המהירות שלי שניה 1000 ושניה אחרי 2000 וחוזר חלילה, נורמלי? מה הסיבה? תמונה להמחשה מצורפת? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  3. Started by club_501,

ברשותי לוח אם GA-880GM-UD2H. שמתי לב לאחר קניה שיש חיבור 8-pin ATX 12V power connector. לא קניתי ספק חדש, ובספק הנוכחי שיש לי המחבר הוא עם 6 פינים, בנוסף יש לי מחבר עם 4 פינים. אבל אין חיבור עם 6 פינים יש אפשרות לחבר את זה את כל ה 8 פיניםעם מתאם שניתן לקנות? הספק הוא hec-500td-tf תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. מ-NVIDIA או מ-ABIT כי שמתי לב שהם שונים?

5. Started by Alroit,

אשמח להמלצה לזיכרון מהיר 4GB ddr2 1200MHz עבור OC תודה מראש

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  6. Started by snogoo,

אהלן, אני מתלבט בין שני לוחות-אם אחרי חיפוש לא קצר. כרגע המועמדים הם GA-8I945PG של GIGABYTE ו D945GNTL של אינטל שניהם מציגים בערך את אותן תכונות חוץ מאולי עוד חריץ PCI וגם המחירים בניהם די זהים. אני רוצה לדעת האם מישהו יכול בוודאות להטות את הכף לכיוון מסוים ? חוץ מזה הייתי שמח אם מישהו יסביר לי מה ההבדל המהותי בין 945G ו 945P כי אני בכל מקרה מתכוון לקנות כרטיס מסך ולא להשתמש ב ONBOARD האם כרטיס זה או אחר משנה את העלויות - האם ה 945P עולה על ה G באיזה שהוא אופן...

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  7. Started by mimzak,

שלום רב! האם יש התאמה בין בלוח והמעבד הבאים והאם יהיה ניתן לבצע OC והאם זה כדאי AMD Phenom 2 X4 925 2.8Ghz Quad Core AM3 Box, יחידות 1 ₪763 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1371 Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1162 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. Started by fish123,

לאחרונה, המחשב שלי עושה בעיות. לפעמים אני מוחק קבצים וזה לוקח הרבה זמן עד שהוא מוחק (לחיצה פשוטה על DELETE ואישור) אני מדבר על העברה פשוטה של הקבצים לסל המחזור. בנוסף, כשאני מוחק את הקבצים מסל המחזור זה גם לוקח הרבה זמן ולפעמים זה כותב לי שאי אפשר למחוק בגלל שהוא בשימוש או משהו...(צריך לחכות עוד זמן כדי למחוק את זה) אני חושב שהבעיה קשורה למעבד... יש לכם פתרונות?

• 1 תגובה
    • 465 צפיות
  9. שלום אני חדש כאן היכן ניתן למצוא חומר לימוד בעברית על לוחות אם על ביוס שם אוכל ללמוד הגדרות הרכבות סוגים הסטוריה וכו'? תודה משההשם :AR15:

10. Started by daniel.segal,

שלום, ברכושי יש את לוח האם MSI K9N6PGM2-V2 רציתי לשאול כמה סלוטי זיכרון יש לי בלוח זה?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. שלום, אני מרכיב מפרט לידידה צלמת שעובדת הרבה מאוד עם פוטושופ (קיום עם עגלת בעלת פנטיום 4 478). רציתי לשאול אם מעבדים כפולים ליבה כמו E8400 או E8500 יעשו את העבודה מעל ומעבר או כדאי לפזול לQ8200? האם העובדה שמדובר ב4 ליבות עם מהירות שעון נמוכה משני כפולי הליבה שציינתי עדיין תעשה עבודה טובה יותר מהם, או ההיפך? מה גם שבQ8200 יש רק 4 מגה זיכרון מטמון לעומת 6 בכפולי ליבה... אשמח לדעת מה עדיף לצרכים האילו של צילום ופוטושופ. אציין גם שזה ככל הנראה יהיה מחשב לטווח ארוך של 3-4 שנים.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  12. Started by Ace_1984,

יש מחשב נייד לנובו N100 3000 אני רוצה לקנות זוג זכרונות איזה יותר כדאי? G.Skill 2048MB DDR2 667MHZ Dual Channel SODIMM CL5(זוג של 1 GB) או DDR2 SODIMM KINGSTON 1Gb 667Mhz PC5300 CL5

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  13. יש לי תלוח אם הזה http://www.gigabyte.co.nz/FileList/Image/motherboard_productimage_ga-p35-ds3l_big.jpg Supports DDR2 1066* memory for outstanding system performance השאלה שלי אם יתמוך ב8 גי'גה ,לפי האתר היצרן לא כזה הבנתי אם אפשר או לא דרוש בשביל להפעיל מכונות וירטואליות

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  14. Started by slater,

שלום חברים!!!! הסתכלתי עכשיו באיזה פוסט אחד באתר בחו"ל שמשהוא כתב על הרבה זכרונות באיזה צ'יפים הם משתמשים.......(אתם מכירים את הפוסט הזה הוא פורסם פה כבר מספר פעמים....) בקיצור ראיתי שמספר זכרונות שעד היום השתמשו בצ'יפים tccd משתמשים היום גם בtcc5...... לדוגמה הזכרון ocz el pc3200 rev.2 השתמש עד היום בצ'יפים tccd וראיתי באתר שקימים גם סטיקים בעלי tcc5...... היו עוד זכרונות שראיתי את התופעה הזו בהם..... 1. מהם הצ'יפים הללו? הם גם אוברקלוקרים טובים? עד כמה? יותר מהtccd? 2. זוכרים את הידיעה שפורסמה פה לא כל כך מזמן שסמסונג מפסיקים ליצר את השבבים tccd, האם יכול להיות שזה באמת קורה?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  15. Started by pC gUy,

האם ASUS M2N-E AM2 תומך ב DC? DUEL CHANNEL

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  16. בלוח האם המופיע בנושא יש שלשה חריצים לחיבור IDE. אחד רגיל, ושניים RAID. אני לא רוצה להשתמש ב- RAID ומעונין ששני הנ"ל יתפקדו כערוץ IDE רגיל. מה עלי לעשות? תודה מראש, רפי.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. Started by R-E-L,

נשרף לי המעבד, החלפתי, וקיבלתי AXDA1800DLT3C JIUHB0321UPMW הוא טוב לאוברקלוקינג? חיפשתי בפורום וראיתי הודעות רק עם ה-0320... תודה!

18. שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte 965p-DS3 ו 2 מודולים של זכרונות Geil Ultra 800MHZ (קיט של 2 ג'יגה). רק עכשיו שמתי לב שבביוס, DIMM voltage מוגדר כ "normal", כלומר ברירת מחדל שאמורה להיות 1.8V (תקנו אותי אם אני טועה כאן), אבל לפי everest המתח לזכרונות הוא 1.9V. האם יש כאן סתירה, או שאני מפספס משהו?

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  19. OCZ DDR PC-4000 / 500mhz / Performance Series / Dual Channel על לוח IC7 MAX3 אני יגיע ל500 MHZ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  20. יש הבדל בביצועים בין זיכרון 1600 לזיכרון 1333? (בהנחה שיש להם אותו תדר) על מעבד:"Intel Core i7-920" ולוח אם:"GIGABYTE GA-EX58A-UD5" או שאין הבדל ועדיף לקחת את הזול?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  21. Started by elad_nisim,

יש לי זכרון 8gb ddr4 3000mhz cl15 המחשב שלי לא ממש מנצל אותו והוא רץ במהירות של 2400 לדעתי... אני יודע שצריך להפעיל פרופיל XMP אבל הבנתי שזה סוג של אובר קלוקינג שמשפיע גם על המעבד וממש לא בא לי לשרוף לעצמי משהו בגלל חוסר הבנה הבנתי שאפשר לקחת זיכרון נוסף במהירות נמוכה יותר למשל 2400MHZ ולשלב אותו עם ה 3000MHZ שיש לי ומה שיקרה זה ששניהם ירוצו על 2400 ללא בעיה, האם זה נכון האם זה אמין לא יהיו תקלות ובאלגן ?

22. Started by yonatan112233,

^כותרת^ מה אתם אומרים על הלוח הזה??

23. לפי מה שהבנתי רק בI7-900 יהיו 3 ערוצים ובשאר סדרות הI יהיו 2 ערוצים. מה ההבדל מבחינת ביצועים ? זה יכול להיות שיקול לקניה או שאין לייחס לזה כזאת חשיבות גדולה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  24. Started by deelad,

הזיכרון הזה טוב לאובר, הוא יעבור את ה500. Corsair Memory 2 x 1 GB PC3200 twinx20483200c2pt תודה.

• 1 תגובה
    • 455 צפיות
  25. Started by huber,

https://www.techspot.com/amp/news/78664-amd-cutting-deeply-intel-market-share-across-desktop.html

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.