מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להרכיב מערך SLI וזקוק ללוח אם. ראיתי שיש כמה ציפסטים. 650I 750I. רציתי לדעת מה מומלץ ואם אפשר לשמוע חוויות מנסיון אישי
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב ישן בבית (פנטיום 3) שמתפקד מצוין, ורציתי לקנות לו זיכרון חדש (כעת יש לו 192mb). בדקתי בתוכנת Everest את סוג הזיכרון של המחשב, והוא מצא לי שהוא SDRAM. עכשיו השאלה אם אני אקנה זיכרון חדש Kingston DDR 512mb אני אוכל להתקין אותו? או שחייבים לקנות SDRAM? (הוא הרבה יותר יקר). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
דגם המעבד: 375 MHz POWER3-II with 4MB L2 cache אם אפשר לקבל לינק להשוואת כוח עיבוד ל אינטל או לAMD מדובר בשרת
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
אז ככה קצת פרטים על FX80 שיהיה זמין באזור נובמבר ומעבדי FX90 שיהיו זמינים ברבע הראשון של 2008 יצאו לפי מה שכתוב עכשיו 3 מעבדים: FX-91 ו-FX90 שמה שמשותף להם זה בעצם העובדה שהם יהיו מיועדים לעבודה בתצורה של שני מעבדים כמו שיש עכשיו אם ה-FX7X ... FX91 יהיה בעל מהירות בין 2.2גיגה ל-2.6גיגה בעלת HT3 BUS של 3.6גיגה!!!!!! FX90 יהיה בעל אותם נתונים כמעט רק שבמקום 2.6גיגה המקסימום זה 2.4גיגה והוא יהיה בעל HT3 BUS של 3.2גיגה בלבד עכשיו ה-FX80 זה בעצם אותו מעבד כמו FX90 רק העובדה הקטנה שהוא מיועד לעבודה לבד לא בדואל... כל המעבדים בעלי L2 של 512K ... ו-L3 של 2 מגה משותף... וכל המעבדים בלי סוקט 1207+ וגם AM2+ לפרטים נוספים: http://www.dailytech.com/AMD+Prepares+Phenom+FX+L…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע התחדשתי במחשב ASUS https://ksp.co.il/?uin=39930&select=.268..271..1358..211..2185..685..853..347..467..466. במידה ואני ארגיש שחסר לי קצת מהירות וארצה להוסיף עוד 8gb ddr4, איך זה מתבצע במחשב נייד? מה העלות המשוערת? האם יש חברות יותר/פחות מומלצות? האם ksp מתעסקים עם פעולה כזו או שצריך לפנות למעבדה פרטית? האם זה מסכן/מבטל את האחריות או את הפעולה התקינה של המחשב? אשמח לעזרה תודה!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
Intel® GMA X3000 onboard graphics subsystem ל- Intel® GMA 3000 onboard graphics subsystem
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני הולך לבדוק מחר מה יתן לי יותר ביצועים , לוח חדש , או מעבד חדש... , הקיצר , הביצועים כרגע של המחשב על הפנים(רק שתידעו , שבעבודה שוטפת בוינדוס המחשב שלי הוא אחד המחשבים הכי מהירים שנתקלתי בהם , בכל השאר , חרא!) אני חושב שמה שעושה את הבעיה הוא הלוח אם , אז מחר אני הולך להעביר את המעבד+הכרטיס מסך שלי ללוח של אח שלי , ולבדוק כמה שיפור יהיה , אני כמובן אבדוק קודם איך הביצועים עם המעבד של אח שלי(אחרי אוברקלוק בדירוג של 3400+) אם יהיה שיפור גדול , אני אלך ואחליף לוח , אם לא , אז הבעיה היא כנראה במעבד? , כי הרי , זה מעבד חזק... בואו נגיד ככה , אצל חבר שלי עם לוח כמו של אח שלי(8RDA3I) ומעבד 2200(לי יש 2000) ו9600פרו של ספיר(לי יש של גיגהבייט , הPCB של שלי קצת יותר טוב ושלי גם כ…
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני קונה מעבד של AMD עם כרטיס מסך 6800GT SLI האם הMSI K8N SLI Platinum הוא לוח-אם טוב? הוא שמה אתם ממליצים לי על משהו אחר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
האם זה נכון שזו הערכה המתאימה ביותר למעבדי קונרו? ששאר הערכות תוכננו לPENTIUM ושודגו עקב יציאת הקונרו ורק ה680 תוכננה מראש לקונרו?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכוון להחליף לוח אם, מעבד וסביר להניח שגם זיכרונות, ורציתי לשאול האם ישנו הכרח להתקין את מערכת ההפעלה מחדש לצורך הפעלה של הרכיבים ועבודה תקינה שלהם? בנוסף - האם יש להתקין את מערכת ההפעלה טרם המעבר או רק לאחר שכל החלקים החדשים חוברו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול להסביר לי את הזיכרון הזה בבקשה ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות של גיגהבייט (מיועדים לאינטל) GA-8PE667ULTRA ל GA-8PE667PRO יש הבדל של 150 שקל בערך.... תודה לכל העוזרים.....
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, ברשותי מחשב די חדש בעל מעבד CORE i5, כ.מסך 4890, 6GB זיכרון DDR3 ולוח אם של ASUS מסדרת הX55 . לאחרונה שמתי לב בתוכנת הSPEED FAN שלי שהחום הממוצע של 4 המעבדים של הCORE I5 עומד על 50-52 מעלות במצב שבו אני נמצא בDESKTOP ולא מאמץ את המחשב . רציתי לדעת האם זה רמת חום סבירה, בהתחשב בזה שהחלפתי את המאוורר הקדמי במארז שלי לפני מספר שבועות, אני קצת לחוץ שלא הרכיבו לי את המאוורר הפוך או משהו .
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
קראתי שיצאו לוחות אם משלבים אפיק AGP ואפיק PCI EX תומכים בסוקט 754 מישהו יודע אם יש כאלה לוחות שתומכים בסוקט 939
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
(אם זה קשור לפורום אחר נא להעביר). להלן הטמפרטורה של המעבד כמו שמופיעה בEVEREST מה זה אומר שבCPU מופיע 35 ובשלושת הליבות 23? מה הטמפרטורה באמת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
האם יש עדיפות לכונן קשיח 250G עם זכרון קאש של 16M על הכונן של 160G עם זכרון קאש של 8M , חוץ מגודל הזיכרון האם גם המהירות הגישה גבוהה יותר? והאם גם הכונן יחזיק יותר מעמד כי יהיה פחות פניות בגלל הקאש הכפול? האם לוח אם של אינטל PEREL GREEK G31 מומלץ לעבודה בבית אנטרנט ברמה מישרדית. זאת המערכת המוצעת לי: מעבד E4500 לוח אם אינטל Perel Greek ציפ סט G31 זיכרון 2G קינגסטון kvr800d2n5/1g X 2 מארז colors-it ATX ספק 480w gold silent PSU חברת colors-it דיסק קשיח WD1600aajs 160G 8mb צורב Liteon 20x DVD/CD writer @ rewriter model DH-20a4p07c
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
היי, יש לי את הלוח אם המדובר, ויש בו 2 חיבורי PCI-E עם 16 נתיבים. השאלה שלי היא, האם אני יכול להשתמש בו בקונפיגורציית SLI או CF? ואם כן, בכמה נתיבים יעבוד כל כרטיס?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם! קראתי לא מעט בפורום זה על המעבדים החדשים ועל יכולות האוברקלוקינג של כל מעבד ברצוני לציין שאני די מבין במחשבים ומתעסק עם זה לא מעט אני יודע מזה אוברקלוק אבל אף פעם לא ביצעתי את זה מהחשש שאני אדפוק את המעבד וכידוע אין אחריות על מעבדים שעשו להם המהרה. ולכן השאלה שלי היא האם זה כדאי ולא מוריד את אורך חיי המעבדים והאם מישהו יכול להסביר בקצרה כיצד מבצעים את זה ומה צריך לשקול ברכישת מחשב חדש כדי לבצע את זה. אשמח אם תתייחסו למכפלות ושאר הדברים שאני לא מבין בהם ואני לא יודע איך הם קשורים להמהרה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
יש לי שאלה שלא ממש מצאתי תתשובה אליה נגיד יש לי בלוח 4 סלוטים ואני שם 2 סטיקים של 512 ועוד 2 סטיקים של 256 כולם הם PC3200 400MHZ עכשיו השתי סטיקים של ה512 זה אותה חברה סתם נגיד סמסונג והשתי סטיקם של 256 אותה חברה נגיד A-DATA עכשיו דול הם יעבדו? המחשב יעבוד ככה כאילו יעלה והכול יפעל רגיל? או רק לאחר שאני יתאים את התזמונים של כול 4 הסטיקים לאותם תיזמונים הוא יעלה ?
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
קניתי חלקים למחשב והחנות נתנה לי שתי אפשרויות ללוחות אם של ASUS הראשון הוא דגם a8V והשני הוא דגם A8N-E אני העדפתי את השני כי אני יודע שהוא יותר טוב אבל בגלל שיש לי כרטיס מסך שלא מתאים לו אז לקחתי את הראשון ........... האם הוא לוח אם טוב או סתם יקר ולא שווה...........???
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
אז ככה. ברור לי שהמחשב שלי כבר לא יעמוד בעומסים שאני מציב לו. אני משתמש בו לעריכת סרטים בתוכנות פרמייר ואפטק-אפקטס ועכשיו גם מנסה להפעיל את avid media composer. סה"כ תוכנות מאוד כבדות בנוסף אני רוצה להפעיל משחקים כמו Last Remnant וEmpire עריכת סרטים היא בעדיפות עליונה מבחינתי. האם כדאי לי לשדרג את מהירות הזיכרון והעיף את הסטיק הזה של ה1GB או שכדאי לי פשוט להרחיב את הזיכרון ולהישאר אם אותו מהירות. מאוחר יותר אני רוצה לשדרג כ. מסך. חשבתי כל הGforce 9600 512MB, ראיתי מלא ביקורות שאומרות שהוא שווה את המחיר. התקציב הוא בערך 500 ש"ח. חשבתי על לשדרג ל4GB ואז כבר לשדרג את מערכת ההפעלה.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום ראיתי פתאום בפרט של הלוח שכתוב שהסאונד הוא של Realtek ALC850 8CH audio CODEC אולם הדרייברים שקיבלתי וגם במה שהאוורסט מזהה כמובן כתוב nVIDIA MCP2-S - Audio Codec Interface PCI מה הקטע?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
במידה וכרגע קיים במחשב הזיכרון הבא: http://www.tms.co.il/product/12189, רצוי לרכוש סטיק זהה בנוסף, או שהזיכרון הבא במחיר זהה גם הוא יהיה בסדר? http://www.tms.co.il/product/10392? רצוי שהיצרנית תהיה זהה?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-