עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אוקיי , קיבלתי מהאחריות שלי את המעבד הבא במקום המעבד הישן שלי שהלך לעולמו : AMD Athlon XP 2000+ 2000DUT3C AIHUB0316 עכשיו, חיפשתי ולא מצאתי עליו פרטים , הוא TBRED-B פתוח מכפלה(פתוח!!!!) אז אני מבקש את עזרתכם , עיזרו לי בבקשה למצוא עליו עוד פרטים(בקשר לOC) , כי רק מחר אני יוכל להתחיל להתעלל בו(מחר מגיע האיפוקס שלי , כרגע אני עם הMSI שבקושי עולה 100MHZ וגם אז עושה בעיות...)

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  2. שלום לכולם, מישהו שפגשתי אמר לי שיש אתר בעברית למחשבים, ונכנסתי לפה והייתי מופתע מהידע שיש באתר הזה. (תסלחו לי על העברית, אני לא מומחה לזה). אני מתכוון לבנות מחשב חדש, ואני מתלבט בין שני מעבדים בין ה AMD 4800+ ל INTEL PENTIUM D הגירסה האחרונה. השימוש העיקרי שלי זה גרפיקה, ותיכנות. אשמח לקבל עצה, כמובן שלוח אם תואם, אם יש המלצות, אשמח לשמוע.

• 11 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by amichay,

ישנה אצלי בעיה מוזרה : המחשב שלי הוא gigabyte 7axp uoltra מעבד amd1800xp ,כרטיס מסך nvidia mx440 ,ו80gb בraid הזכרונות הם סמסונג ddr 400 512 mg הבעיה היא שסיסטם סנדרה ותוכנות בנ'מרק נוספות מזהות את הזכרונות מבחינת הביצועים כלא יותר מ266 mg אם למשהו יש רעיון איך לפתור אשמח לדעת

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  4. יש לי מפרט מוכן שאני עומד לקנות ובמפרט לקחתי את הלוח: לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤479 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 שהוא תומך במעבד שלי והכול טוב ויפה אבל, למה הלוח הזה יותר זול: לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G ¤448 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39215 שניהם תומכים במעבד שלי ואני לא יודע מה ההבדל שלהם.. אולי עדיף בכלל לקחת את ה: לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤574 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 בעצם השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם, שבדקתי לשיהם היו את אותם חיבורים ושניהם תומכים באותם דברים אז אני לא בטוח איזה לוח כדאי לי לקחת ובכלל ממה נובע ההבדל במחיר?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  5. Started by sLoGy,

אוקיי אז ככה, יש לי 2 מחשבים בבית פנטיום 4 2800 ו AMD סמפרון טוב ב AMD אני לא כל כך מבין אבל הרצתי CUPZ וכתוב שה core speed היא 1670 (זה אומר שהדגם הוא AMD Semprom 2400 לא?) עד היום השתמשתי רק בפנטיום 4 אבל עכשיו אחרי ששדרגתי את הכרטיס מסך ל 7600gs הוא עושה קצת בעיות במארז שלו יש ספק כוח של 300 וואט בלבד והלוח אם תומך רק עד agp x4.. שזה לא ממש אופטימלי ל 7600gs) אז החלטתי לעבור ל AMD שם יש ספק עם 400 וואט ותמיכה ב agp x8 עכשיו, לעבור ממהירות 2800 בפנטיום ל 1600 ב AMD זה ירידת מדרגה רצינית יש אפשרות לעשות OC למעבד ואיכשהו להגיע ל 2000+ ? זה בכלל מעבד טוב למשחקים? הוא OCer טוב? או שאתם אומרים להשאר עם הפנטיום? (מלא בעיות במשחקים) יש לציין שיש לי 1 ג'יגה זכרון תודה

• 4 תגובות
    • 462 צפיות
  6. שלום לכולם.... יש ברשותי כעת סטיק אחד של זיכרון...הזיכרון הוא Hyundai 256 ddr 400 mhz.... אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד 512 מגה.....חבר אמר לי שעדיף לקנות שתי סטיקים של 256 מגה במקום אחד של 512 כי זה יותר יעיל....רציתי לדעת אם הוא צודק ואם יש לכם הצעה לחברה כי אני חושב לקנות של סאמסונג.... תודה.... ;D ;D ;D

• 6 תגובות
    • 533 צפיות
  7. טוב אנשים טובים אז ככה.. יש לי מחשב AMD (Athlon) XP 2600+ 1.91 GHz asus A7N8X-VM ואני רוצה לקנות 1024 זכרון פנימי ( 2 של 512) עכשיו.. אני מדפדף לי באתרים השונים ואני רואה מליון סוגים של זכרונות... נניח ובחרתי לקנות KINGSTONE עדין יש לי שלושה סוגים והבדלי מחירים מטורפים !!! אני הולך לרכוש בקרוב AGP 128MB PNY - 6600GT שהמליצו עליו פה.. אנשים טובים מהפורום.. עכשיו אני צריך זכרון שיחזיק את הכרטיס טוב ויתן תמורה טובה.. מה לקנות !??! CL2/5 או CL3 או HYPER - X או מה ?! מקווה שתוכלו לזור לי ולהסביר לי קצת על ההבדל בינהם.. ומה זה OC ??? תודה ויום טוב !!!!!

• 7 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by prexus,

אני קונה שני סטיקים של 512, ואני רוצה לדעת איזה מההבאים עדיף: (לביצועים ואולי OC קטן של A64 3000) Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50B) Memory : http://www.pch.co.il/docs/pd1055055943.htm או OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory : http://www.pch.co.il/docs/pd2013672876.htm ודרך אגב: איזה מארז יותר משתלם - הסופרטאלנט או הריידמקס שיש ב PCH?

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  9. כל מי שיודע, מוזמן לעזור... אם אני קונה לוח אם, תואם AMD64 והמעבד הוא גם כן, מן הסתם, AMD64 האם התושבת חשובה? 939, או 754? אין לי מושג מה כל זה אומר......... בבקשה צריך עזרה דחוף....

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  10. היי מה קורה? קיבלתי עבודה לעשות הרצאה על מעבדים... חיפשתי בספרים בספרי מחשבים בעיקר ובכל ספר הם מפרטים המון על כל מעבד על הפרטים הטכניים שלו אבל באף ספר לא מצאתי מהו בעצם מעבד או איך הוא פועל ומה התפקיד שלו בכלל במחשב אני יודה לכם מ-א-ו-ד אם תעזרו לי תודה מראש, שי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Maor_T,

הי כבר קראתי את המדריך עדכון ביוס באתר, ואחרי הרבה חיפושים מצאתי סוף סןף את העדכון המתאים לביוס שלי יש לי לוח אם של Procomp מדגם B680\683 עכשיו מצאתי את הקובץ עדכון ביוס הכי חדש שיש שנקרא B683V26.BIN (תתקנו אותי אם יש לכם יותר טוב ..) ועכשיו נתקעתי....כי החברה של הלוח אם פשטה את הרגל או לא יודע מה אבל אין לה כבר אתר.... ויש לי את קובץ העדכון ביוס...אבל אין לי את התוכנה שמעדכנת ביוס ללוח אם הזה, כמו שרשום במדריך שצריך לשים את התוכנה שמעדכנת + קובץ העדכון בדיסק בוט.... מה אני עושה ? איך אני מעדכן ביוס במקרה הזה ?

• 7 תגובות
    • 540 צפיות
  12. שלום. אני מעוניין לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי GA-6VXDC7 תוצרת ג'יגהבייט כיום מותקנת עליו גירסה F3 שמיועדת לWIN98 לא מאפשרת כיבוי דרך כפתור כיבוי שנמצא בהתחל ועוד כול מני תופעות ובעיות מוזרות. הורדתי את העדכונים מהאתר של ג'יגהבייט שפותרים את הבעיות והרצתי את קובץ ההפעלה של תוכנת עדכון הביוס, ונפתחה לי תוכנת עדכון הביוס דרך דוס, ומופיעות לי 3 הודעות: שהצ'יפ לא תומך, שהפלאש לא תומך,בדוק שהפלאש לא מוגן. ניסיתי להסתכל בדפי נתונים של הלוח ולראות איפה אפשר לבטל או לאפשר הגנה על הפלאש ולא מצאתי. אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או אם מישהו נתקל בבעיה דומה. תודה. מכיוון שלא הצלחתי לצרף את קובץ דפי הנתונים של הלוח אני מצרף קישור לאתר של ג'יגהבייט עבור לוח האם הנ"ל…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  13. Started by doker,

יש לי לוח אם ישן לBIOS-I-2M 9070505/07/1999-i440BX-ITE867-2A69KV3IC-00 והוא לא מזהה הרדדיסק של 80 גיגה אני רוצה לנסות לעדכן את הBIOS כנראה זה יעזור מישהו יכול לעזור לי למצוא קבצים לביוס ללוח אם הזה כי אני לא ממש מוצא תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ETB,

יש לי לוח של חברת Octek RhinoII BX440, ואני מועניין לעדכן את הביוס שלו. הורדתי את התוכנה שאיתה מעדכנים את הביוס awdflash ואת הקובץ של הביוס. הבעיה שאני לא מבין איך לבצעה את העידכון? תודה לכול העוזרים Emanu מערכת ההפעלה היא Win Xp Pro Sp1

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  15. שלום, שדרגשתי היום את המחשב מפנטיום 4 ל-AMD וראיתי באתר של Gigabyte שיש גרסת ביוס חדשה, אני רוצה לעדכן את הביוס לגרסה הכי חדשה, מה אני צריך לעשות? הורדתי את הביוס גרסה F10, פרקתי את הקבצים דרך Winzip לשולחן עבודה, אפשר לעדכן ישירות מהווינדוס או שצריך לעשות משהו אחר? הנה תמונה של הקבצים: תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  16. טוב, יש לי את הP3 של אח שלי עד שאקבל את המחשב החדש שלי. P3 933 עם 384RAM נדרשות לXP כמעט 4 דקות לכיבוי המחשב... כאשר כל התוכנות נסגרו ומופיע המסך הכחול עם ההודעות השונות שם. אבל אם אני מבטל את הUSB בBIOS זה לוקח רק כמה שניות... עשיתי לזה כמה בדיקות והUSB הוא האחראי לזה. אפילו ביטלתי את הUSB מהלוח והכל הלך חלק, ואז הוספתי כרטיס PCI של USB2 ושוב זה נהיה איטי. משמע שיש ללוח בעיה לעבוד עם USB. רציתי לעדכן את הBIOS שלו אבל פה התחילו הבעיות, אני מקבל נתונים סותרים שלא ממש עוזרים לי להבין "מי נגד מי". ז"א שנכון לעכשיו יש לי המון שמות של חברות ועוד המון מספרים שלא עוזרים לי. הBIOS הוא של AMI. הCHIPSET הוא: ALi M1621 rev 4 AMIBIOS Motherboard Identification Utility החזירה את הנתונ…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  17. נתוני המחשב לוח אם GA-965P-DQ6 מעבד 6300 כרטיס מסך SAPPHIRE ATI X1950 GT מאוורר למעבד ARTIC COLING 7 PRO זיכרון DDR II 667 2G SUPER TALENT http://www.gigabyte.de/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2427 אני צריך לעדכן ל F11 במקום F 9 מה שיש לי עכשיו ללא סיכון שאלה נוספת האם אחרי העידכון ל F 11 הלוח אם יתמוך במעבד 6300 ? המלצה למעבד למשחקים להרבה זמן פחות או יותר , אני חושב על Q6700/Q6600

• 1 תגובה
    • 409 צפיות
  18. Started by Ranbm111,

טוב אז ככה..: אני צריך עזרה בפירוק המעבד שלי כדי למרוח משחה תרמית מחדש.. יש לי מעבד אינטל 2.6 נורט' ווד.. יש לו מין תופסנים לבנים כאלה שמשחררים אותו אבל עדיין לא ניתן להוציא אותו.. אז אם מישו יכול לעזור לי זה יהיה ממש טוב כי אני מת לעשות למעבד כבר oc!!! וזה ממש דחוף.. אם אתם יכולים להביא תמונות להראות איך זה יעזור ממש כי אני לא ממש מבין בחומרה.. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  19. מישהו יכול לעזור לי בפתיחת פורטים לביטורנט יש לי ראוטר משולב עם מודם של אלקטל ואין לי מושג איך פותחים את הפורטים. אני צריך לפתוח את הפורטים 6881-6889. תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. טוב אז ככה אני כבר חושב שאני יקח אז זה... http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=1104&CATEGORY_TYPE=MB&SITE=UK (יש לי כבר חנות לקנות אותו) אם יש לכם הצעות אז בבקשה... ומה אתם אומרים בכללי על DFI הם טובים?

• 16 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by The-Devil,

אני לא יודע איזה צ'יפ לקנות האם Nforce 2 כי הוא נראה לי הכי יציב שיש אם אפשר דגם וחברה.. עדיף גם עם Dual DDR והוא אמור להיות ל AMD 2500+ כול עזרה תתקבל בברכה עריכה: תרשמו לי פה גם שמות של חניות מחשבים, תמיד קניתי דרך PCH ואני לא יודע מה נסגר איתם, הם לא מתעדכנים כבר הרבה זמן. הם סגרו??

• 18 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by ZoBy,

נראה לי שיש לי 256 SDRAM ולווינדוס XP זה לא כל כך מספיק... אני רוצה לקנות עוד סטיק זיכרון אבל הייתי רוצה לקנות עוד 256 במקום אחד של 512 (צריך לחסוך בכסף). יש לכם המלצות למה כדאי לי (אני יודע שזה נשמע מאוד מטומטם, אבל כבר קרה לי שקניתי זכרונות שלא פעלו ביחד ואני לא רוצה לקחת את הסיכון הזה, גם אם הבעייה היא שהם לא היו מאותו סוג אז אני רק רוצה להיות בטוח)? מאוד יעזור לי גם אם תביאו לינקים לקנייה מאתרים.

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  23. אני רוצה להוסיף 256 מ"ב למחשב שלי, בדקתי קצת והבנתי שאני צריך DDR, אבל יותר מזה אני לא מבין. הנה ציטוט מהמפרט של לוח האם: 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB PC2700/PC2100 (FSB533) or PC2100/PC1600 (FSB400) non-ECC DDR SDRAM memory -יונתן.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  24. יש לי 512 MB ואני רוצה להוסיף אחד או אחד וחצי..אז עזרה במחירים ואיזה סוג אני צריך לקנות כי אין לי מושג......

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש מבוסס I5 2500K P8Z68 ASUS GTX560TI ומה תגידו על הזכרון הזה ערכתי... [table][tr][td][table][tr][td]4 GB Hynix DDR3 1333Mhz Orig. Bulk (HMT351U6CFR8C-H9N0)הוא לא יגביל אותי ב OC???הוא בסדר?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.