עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כי שלי במאמץ 48.. מנוחה 46..

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. Started by omert,

שלום אני מעוניין לקנות זכרונות 2GB. יש לי לוח אם Asus PHS800-MX chipset SIS661FX ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות זכרונות DDRII או DDRI ובנוסף מהי מהירות התדר המקסימלית שהלוח אם שלי יכול לקרוא??

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  3. Started by shmulikg,

גרסא CK8UDA19 השיפורים הם fix dualcore 3800+ S3 fail show CPU current frequency in POST. fix USB keyboard can't be used אני לא הרגשתי שום שיפור אחרי העדכון אם מישהו הרגיש שיפור הוא מוזמן לשטף

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  4. Started by wares2002,

תודה מראש

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  5. Started by FatalElement,

מה זה הCL ואיך זה הולך ככול שהוא יותר נמוך זה יותר טוב או ההפך?

• 1 תגובה
    • 419 צפיות
  6. Started by subarel,

לא מצאתי בפורמים שום דבר זה.... רק הודעות מלפני 5-6 שנים.. מה זה? ולמה זה כזה זול..? זה כזה גרוע שזה חצי מחיר מלוחות אם רגילים? בראל.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  7. Started by nec_000,

בדיקה יפה ומעניינת הוא עשה:

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום.. קניתי את המשחק פרו אבולושין 10 וכרגע המחשב שלי 2.8סלרון ו512 זיכרון פינמי!וכרטיס מסך יש לי גיפורס אפ איקס 5200 128 מגה! ודרישות רשום שצריך 2.4 אינטל מימנימום ו1gb זיכרון פנימי!השאלה שלי היא אם 2.8 של סלרון יכול להפעיל את זה אם אני יקנה רק זיכרון פנימי?! תודה!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

באם הנמר שינה חבורבורתיו או לא

• 1 תגובה
    • 962 צפיות
  10. Started by gal1,

מה ההבדל בין ddram rdram ו sdram?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  11. Started by charm,

שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הלוחות k8nf9 ו k8nmf9 של גיגה בייט הסתכלתי באתר ולא ראיתי הבדל משמעותי (ל k8nf9 יש יותר יציאות USB ושוני בכרטיס קול) האם יש עוד הבדלים ביניהם או שרק הבדלים זניחים בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  12. Started by cohena11,

איך הלוח הבא(ללא התייחסות למחיר) ? http://www.intel.com/products/motherboard/D975XBX2/index.htm אם לא מהו הלוח הכי עדיף של אינטל לגיימרים(ואני יודע שאינטל וגיימרים לא מסתדר הכי טוב, אבל אין תחרות לאמינות)?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  13. Started by tenana,

איזה לוח אם עדיף משני הלוחות הבאים? .EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX או זה Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250) - ATX ?

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  14. חבר שלי רוצה לקנות לוח אם ממש טוב ל AMD64 3000+ אין לו מגבלת תקציב וחשוב לו לדעת איזה דגם של לוח אם הכי שווה לו לקנות ואיזה הכי טוב..... תודה מראש! עריכה: סליחה זה עשה לי ארור מקודם ולא שמתי לב שזה שלח את הפוסט... מנהלים למחוק בבקשה ושוב סליחה על הספאם.

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  15. התאפכו היוצרות. קרדית: YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3227431,00.html למבחן הביצואים: http://anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2716

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  16. יש לי מעבד ליבה כפולה E6300 2.8 , בבדיקות שעשיתי ראיתי שיש הבדל מעלות של 5 מעלות בין כל מעבד , האם זה תקין? רוני

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, מחשבי היקר והאהוב לא עובד הלכתי לעשות מין בדיקה קטנה ואמרו לי או שהלוח אם שלך מקולקל או שהוא מת.. אז אמרו לי שלתקן יעלה בסביבות ה 1000 שקל הכל כלול.. אבל להחליף 2000 שקל... ואני חושב שאם זה עולה אלף שקל זה כבר לא שווה עדיף כבר לקנות מחשב חדש לא? O= אז ברצוני לשואל(עורך דין שכמוני ) האם זה באמת ככה? זה באמת עד כדי כך יקר? O= והאם יש אפשרות לעשות משו בנידון ולתקן אותו ב 500 שקל ככה? נ.ב ישלי מחשב נייד מחברת TOSHIBA .. והשימושים שלי הם רגילים אימייל,סרטים,עבודות,(בלי משחקים).. רב תודות, אקצילופוס(שם בדוי)

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  18. שלום, קניתי את לוח האם gigabyte h97 hd3 ויש לו שש יציאות אודיו והבנתי שאפשר לחבר אליו מערכות שמע איכותיות יותר מהרגיל רק אני לא ממש מבין בסוגי היציאות שיש בו לכן אשמח להסבר בעניין, תודה רבה.

19. בעיקר חשוב לי שהציון של המעבד יהיה כמו שצריך. מעבד : am2 amd 4600x2 65w 90nm לוח : albetron km51-pv series am2 זיכרון :{g skill 2048 gb 667 {1024x2 כרטיס מסך : 6800xt ddr1 128mb 256bit צורב : lg x18 dvdrw b דיסק קשיח : sata 2 samsng 7200 rpm 16mb 320gb דיסק קשיח 2 : maxtor ide 8mb 160gb מארז+ספק : 6a19b hes 400 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. Started by nightf0x2,

שלום אני מנסה לחבר לוח אם חדש שקניתי למארז שהוא דיי ישן את כול החיבורים ואני נתקע בשמות שונים מישהו יכול בבקשה לעזור לי מה לחבר לאן? בחיבור של ה AAFP יש לי 2 חיבורי GND אחד מהם הבנתי שאני מחבר לפין 2 אבל לא הבנתי לאן אני מחבר את ה GND השני? ומשום מה יש לי רק 8 חיבורים בסך הכול ל AAFP ובלוח אם יש 10 חיבורים האם זה בסדר שצריכים להישאר 2 ריקים? לפי הלוח רשום לי pin1 MIC2 pin2 AGND pin3 MICPWR pin4 NC pin5 Line out_ R pin6 NC pin7 NC pin8 empty pin9 Line out_L pin10 NC

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  21. מה יביא לנו עידן ה-Skylake במסגרת משפחת מעבדי ה-Core החסכוניים והיעילים ביותר? התשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/דור-שני-להמפכה-פרטים-אודות-מעבדי-ה-core-m-הח/

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. אני מעונין לדעת איזה לוח אם יותר טוב הASUS Commando או הP5N32-E. האם יש לוח יותר טוב מהם באותו מחיר?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  23. Started by bomba6,

ברשותי: מעבד: Pentium 4 HT, 2.6 Ghz, socket 478 לוח אם: ASUS P4PE-X (ולפי everest גם הדברים הבאים: BUS type: DDR SDRAM, Real Clock: 200 MHz, Effective Clock: 800MHz). זכרון מותקן: 512MB DDR PC3200 2.5-3-3-8 (בלוח אם יש 3 3 סלוטים, כרגע רק אחד בשימוש עם ה-512). המחשב עובד מצויין, ואני רוצה לשדרג את הזכרון. בעבר, כשניסיתי להוסיף עוד 512 מאותה חברה, עם אותם מאפיינים- זה לא עבד. המחשב פשוט בשלב מסויים קפא. ואז גם נחשפתי לעולם (ולהבנה) שלהוסיף זכרון לזכרון קיים זה משימה קשה עד בלתי אפשרית. אז עכשיו אני רוצה לשרג את הזכרון ל-2GB. ז"א, חדשים. מבלי להשתמש בזכרון הישן. לפי המחשב שלי- על מה אתם ממליצים? ומהו בכלל טווח המחירים? כל פרט שתרצו בנוסף על המחשב, אני אשמח לספק. תודה וחג שמ…

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  24. Started by Jack_g,

בחיים לא שמעתי על החברה הזו . הם דיי זולים, שווה לקנות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.