עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Black_Citadel,

???

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  2. יש לי מחשב מדגם DELL LATITUDE CPT ישן. אני מחפש להרחיב לו זיכרון - לקנות זיכרון יד שניה. אני לא מצליח למצוא. האם מישהו יכול להגיד איפה אפשר לקנות דברים כאלה ישנים יד שניה. תודה

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by penny_hardaway,

מה קורה כולם? רציתי לשאול איך זה שתוך יום אפוקס החליפו את הלוחות שלהם לAMD ל8k5a2 ו3 בלי הודעה מוקדמת? בכל מקרה רציתי לשאול איך הלוחות החדשים?

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by ward,

אני כבר סגור על מחשב חדש אבל , אני מתבלבל רק בעניין של מעבד ולוח 1- Athlon 64 5200+ ‏AMD ASUS M2N-MX SE AM2, nForce 6100, והמערכת השניה Pentium E2180, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore GIGABYTE 945GCMX-S2 *************************************** איזה משתי המערכות עדיפה , אני יודע שהAMD עדיפה בסטוק .. ואני מתכוון לעשות OC !! האם ההפרש בביצועים משמעותי או שיש למערכת של אינטל פוטנציאל יותר טוב לשדרוג עתידי !! ולפרט באופן כללי על המעבד של אינטל בגלל שאני רואה שהוא לא C2D אבל מבוסס CORE! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  5. אין צורך בשום פיצ'רים מיוחדים. לא צריך כרטיס רשת לא צריך כרטיס קול לא צריך כרטיס מסך לא צריך רייד ובקיצור הבנתם... כן צריך לוח זול ואמין, שיסתדר עם 256 מגה של זכרונות 133 כן צריך לוח שיאפשר להמהיר את המעבד (פנטיום 4 במהירות 2.0A) וזהו. לסיכום: זול + אמין + אוברקלוקר בסיסי. תודה HF

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Amitai,

שלום! יש לי לוח MSI 6119. על לוח זה יש לי מעבד אינטל 500MHz, וזיכרון 128SDRAM במהירות 100MHz. לאחרונה רציתי לשדרג את כמות הזיכרון במחשב שלי ולהוסיף עוד סטיק של 256 מ"ב, אך נתקלתי בבעיה: איני בטוח אם הלוח שברשותי תומך בזיכרון הנ"ל. הדילמה נובעת מכך שבאתר המוצר נאמר שיש תמיכה ל 384 מ"ב זיכרון, אך בתוכנת SiSoftware Sandra נאמר כי יש תמיכה רק עד ל256 מ"ב. אשמח אם מישהו יוכל לפתור את בעייתי. קישור ללוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=105&MODEL=MS-6119 ההודעה של התוכנה: SiSoftware Sandra Memory Controller Error Detection Method : None Error Correction Capability : None Supported/Current Memory Interleave : 1-way / 1-way Number of…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by buyer,

???

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  8. בסקירה זו אנו מביטים לעבר לוח ראשון בתקן Mini ITX עבור תושבת LGA1700 החדשה של אינטל בערכת השבבים הבכירה Z690 - הכירו את Z690I AORUS ULTRAלכתבה

9. אני לא בטוח עם משתלם לקנות אותם לעומת זכרונות זולים יותר עם אותו cl זה נועד למערכת מבוססת amd phenom עם לוח מתאים וכ. מסך 8800gt antec 182p psu antec trio 650w המהירות שלו היא 800mhz ddr2 וזכרונות הזולים יותר הם ‏2x1GB Corsair DHX TwinX‎ השאלה היא בעצם עד כמה משנה המחיר ביחס לאיכות וכמובן המותג ‏2x1GB Kingston HyperX CL4‎ Model KHX6400D2LLK2/2G

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by SupeRnovA,

מישהו יכול לספר לי מה הם התכונות המרכזיות שאני צריך לוודא שיהיו במעבד ולוח אם על מנת שהמעבד או הלוח אם יהיו טובים, חזקים ואמינים? אני יודע קצת על מספר תכונות אבל לא על כולן.. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  11. שלום, יש לי 2 סטיקים במחשב של 512 667 מהירות... ואני רוצה לדעת אם אפשר לשים עוד שתיים או שצריך להחליף את שניהם לשניים של 1GB... המפרט שלי בצד ימין... ועוד שאלה.. האם אפשר לשים סטיקים של 800Mhz במחשב שלי(עוד פעם צד ימין..)??? כי טכנאי אמר לי שאי אפשר.. אפשר לשים רק במחשבים חדשים (3 חודשים ככה...) זה נכון? תודה.

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  12. Started by Bartleby,

לכבות או להדליק את הפונקציה הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by lirancoh85,

האם הוא מומלץ.? מה איכותו מבחינת אוברקלוקינג? מחיר לא יקר של 760 יחסית לאסוס.. האם חובה לשים 2 מאיצים גרפיים...?

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  14. חברי פורום יקרים, אני בונה לאח מחשב שישמש בעיקר למשחקים! מנקודת הנחה שיש לנו תקציב ממש מוגבל ולקחתי חלקים לא הכי חזקים (חוץ מכרטיס מסך שלקחתי TI4200) עכשיו החלטתי ללכת על הAMD ATHLON XP1800 (בגלל המחיר שלו..ובגלל שהוא עדיין סוחב את כל המשחקים הקיימים) וזכרונות DDR 266 (הריי עם XP1800 לא אוחל לנצל את ה333 ושיהיה הבדל מורגש ..) אני גם צריך לוח שיהיה בו כריס קול מובנה שזה גם יחסוך לי מקניית כרטיס קול. ראיתי את הלוח של אפוקס: EPOX 8KHAL+ KT 266A שהוא ממש זול ואני חושב שהוא מתאים לי בכל התחומים! חשוב לציין שאנחנו לא מחפשים שום פיצרים בלוח רק שהוא לא יהיה איטי בהרבה משאר הלוחות היקרים.. אחי גם לא מתעניין בכלל בOC . השאלה שלי היא - האם הלוח הנ"ל כולל כרטיס קול O\B ? ומה …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by יקירn95,

e8400 וq660 אני יודע שזה נושא חפור..ולכן אני לא הולך לשאול יותר מידי אני רק רוצה לדעת האם יש הבדל בין 1066mhz למעבד הq6600 לבין ה1333ghz למעבד e8400? האם זה קשור איכשהו לתמיכה בddr3? ומזה ה8 למעבד מגבייט למעבד הq6600 וה 6 מגבייט למעבד e8400? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  16. Started by mnm,

האם האות B מסמנת שזו ליבת נורת'ווד ואם לא אז איזו ליבה זו והאם היא מיועדת לאוברקלוקינג?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם עבור HTPC אני רוכש מארז עבור לוח בגודל רגיל, ATX. למרות שכרגע אין בשוק מבחר גדול של מוצרים תומכים ב- USB 3.0 הראיה שלי היא לטווח רחוק כך שאני אוכל להעביר קבצים גדולים במהירות באמצעות USB או דיסק נייד. שאלה כללית להבנה, האם לוחות שאין בהם חיבורי USB 3.0 יוכלו בעתיד לרכוש כרטיס הרחבה עם מספר חיבור USB 3.0 ולהנות מהטכנולוגיה והמהירות או שיש תנאי מסויים שהלוח צריך לעמוד בו כדי לספק את הביצועים של USB 3.0 ? שאלה שניה הלוח הזול ביותר שמצאתי הוא של GIGABITE GA-P55A-UD3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3242 המחשב שאני בונה כאגע מבוסס על אינטל, האם תמליצו לעבור ל- AMD ? האם זה ישפיע על הקרור שאני זקוק ל…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Esparco,

איזה לוח אם עדיף משני אלה Abit ?NI8-SLi GR או ASUS P5ND2-SLI האביט תומך ביותר כפולי ליבה ועולה יותר ב 150 שקל עכשיו אין לי בעיה עם המחיר פשוט נראה לי שהאביט יותר טוב מה אתם אומרים??? בבקשה זה דחוף

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  19. גם השנה קפצנו לביקור פורה במפעל של גיגהבייט וזכינו לראיון מקורי שגילה לנו קצת על העתיד לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarearticlesgigabyte%d6%b9_computex_2014_tour_interview/

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  20. Started by vladk,

יש לי לוח EPOX 8K5A2+. האם אני יכול לחבר אליו יותר מ 4 כונני IDE (כמו בדרך כלל) ? האם ה RAID עוזר במשהו? למשל, 4 דיסקים קשיחים ו CD (כולם כאמור ב IDE).

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Boomer,

אחרי איזה שנה שיש לי את המחשב, רציתי לבדוק איזה זיכרון באמת יש בפנים... לפי מה שאמרו לי שמו לי Hyundai. אז הוצאתי את הזיכרון וזה מה שראיתי: על הצ'יפים: hunix 139A HY5D42882AT-H KOREA על המדבקה: hunix KOREA 01 PC2001U-25330 HYMD132645A8-H AA 256MB DDR 266MHz CL 2.5 אין זכר ליונדאי בשום מקום. אז מה זה הזיכרון הזה? יכול להיות שבגללו BF1942 לא פועל לי טוב?

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by enkil,

המעבד הוא בעל תושבת 939 ומחובר ללוח אם Gigabyte מדגם GA-K8NF-9. לוח האם תומך בזכרון במהירות 400MHZ ורוחב הפס שלו הוא 800MHZ. מאחר והזכרון הוא צוואר בקבוק, נראה לי חשוב זכרון מטמון גדול ככל האפשר. נשאלת השאלה האם יש טעם להחליף רק את המעבד ל +Athlon 64 X2 4400 שהוא בעל אותה התושבת זכרון מטמון שך 2X1024 ? אם התשובה היא כן, איזה שינויים בקונפיגרציה (מתח, מכפיל מהירות וכו') צריך לבצע ? האם יש צורך גם בגוף קירור חדש? אגב, האם מדובר במעבד כפול ליבה אמיתי או בשתי ליבות מודבקות ?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  23. מחפש לוח אם שתומך במהירויות של זכרון ושל מעבד וFSB כמה שיותר גבוההות.... אם זה צ'יפסט P45 אז מצויין... ושיתמוך גם בחיבורים של Esata ופיירוייר ובכלל כמה שיותר חיבורים.... מצאתי את GA-EP45-DS3R של ג'יגבייט... נדמה לי שהוא עונה על הדרישות.... הבעיה שהוא קצת יקר למחשב בתקציב של עד 2.5K ללא ציוד הקפי... האם שווה להשקיע בו? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  24. היי יש לי לוח Leadtek K7ncr18d-pro שהוא עם צ'יפסט Nforce2 לימטב ידעתי יש בלוח דבר שנקרא Dual Ddr שזה בעקרון מכפיל את רוחב הפס של הזכרון אז השאלה שלי היא אם לשים : 1. 2 * 256 mb ddr 333/2700 (שני סטיקים) 2. Crosair CMX 512 400/3200 (סטיק בודד) בלי להתחשב בהבדל במיר כי אני יכול להשיג אותם במחירים כמעט דומים מה עדיף? ??? ??? תודה קובי.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  25. שלום לכולם ! יש לי 2 שאלות ואם אפשר אז עוד אחת...למרות שהיא לא קשורה לפורום הנוכחי 1. במידה ואני מבצע אוברקלוק למעבד במחשב חדש ונניח שנשרף המעבד לאחר זמן מה (או במקום...) כל זאת כמובן כשאני עדיין במסגרת אחריות על המעבד. האם פגה האחריות במקרה כזה מול היבואן ? במידה ואני מביא את המחשב התקלו למעבדת החנות , הטכנאי במקום יוכל לדעת אם ביצעתי אוברקלוק ? מה אומר החוק במקרה כזה ? 2. ראיתי במפרט טכני של לוח לדוגמא של ASROCK שיש לו 128 זיכרון של כרטיס מסך OB. האם זה אומר שיש זיכרון מובנה לצ'יפ שהוא OB ? או שהכוונה לכמות הזיכרון המקסימלית שהוא יוכל "למשוך" מהזיכרון הפיזי של המחשב ? כלומר מזיכרון של ה-DDR 3. שוב לא כל כך קשור ... אבל חשוב לי ... האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לבצ…

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים