מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אני לא בטוח עם משתלם לקנות אותם לעומת זכרונות זולים יותר עם אותו cl זה נועד למערכת מבוססת amd phenom עם לוח מתאים וכ. מסך 8800gt antec 182p psu antec trio 650w המהירות שלו היא 800mhz ddr2 וזכרונות הזולים יותר הם 2x1GB Corsair DHX TwinX השאלה היא בעצם עד כמה משנה המחיר ביחס לאיכות וכמובן המותג 2x1GB Kingston HyperX CL4 Model KHX6400D2LLK2/2G
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מישהו יכול לספר לי מה הם התכונות המרכזיות שאני צריך לוודא שיהיו במעבד ולוח אם על מנת שהמעבד או הלוח אם יהיו טובים, חזקים ואמינים? אני יודע קצת על מספר תכונות אבל לא על כולן.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 סטיקים במחשב של 512 667 מהירות... ואני רוצה לדעת אם אפשר לשים עוד שתיים או שצריך להחליף את שניהם לשניים של 1GB... המפרט שלי בצד ימין... ועוד שאלה.. האם אפשר לשים סטיקים של 800Mhz במחשב שלי(עוד פעם צד ימין..)??? כי טכנאי אמר לי שאי אפשר.. אפשר לשים רק במחשבים חדשים (3 חודשים ככה...) זה נכון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
האם הוא מומלץ.? מה איכותו מבחינת אוברקלוקינג? מחיר לא יקר של 760 יחסית לאסוס.. האם חובה לשים 2 מאיצים גרפיים...?
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חברי פורום יקרים, אני בונה לאח מחשב שישמש בעיקר למשחקים! מנקודת הנחה שיש לנו תקציב ממש מוגבל ולקחתי חלקים לא הכי חזקים (חוץ מכרטיס מסך שלקחתי TI4200) עכשיו החלטתי ללכת על הAMD ATHLON XP1800 (בגלל המחיר שלו..ובגלל שהוא עדיין סוחב את כל המשחקים הקיימים) וזכרונות DDR 266 (הריי עם XP1800 לא אוחל לנצל את ה333 ושיהיה הבדל מורגש ..) אני גם צריך לוח שיהיה בו כריס קול מובנה שזה גם יחסוך לי מקניית כרטיס קול. ראיתי את הלוח של אפוקס: EPOX 8KHAL+ KT 266A שהוא ממש זול ואני חושב שהוא מתאים לי בכל התחומים! חשוב לציין שאנחנו לא מחפשים שום פיצרים בלוח רק שהוא לא יהיה איטי בהרבה משאר הלוחות היקרים.. אחי גם לא מתעניין בכלל בOC . השאלה שלי היא - האם הלוח הנ"ל כולל כרטיס קול O\B ? ומה …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
e8400 וq660 אני יודע שזה נושא חפור..ולכן אני לא הולך לשאול יותר מידי אני רק רוצה לדעת האם יש הבדל בין 1066mhz למעבד הq6600 לבין ה1333ghz למעבד e8400? האם זה קשור איכשהו לתמיכה בddr3? ומזה ה8 למעבד מגבייט למעבד הq6600 וה 6 מגבייט למעבד e8400? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
האם האות B מסמנת שזו ליבת נורת'ווד ואם לא אז איזו ליבה זו והאם היא מיועדת לאוברקלוקינג?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לוח אם עבור HTPC אני רוכש מארז עבור לוח בגודל רגיל, ATX. למרות שכרגע אין בשוק מבחר גדול של מוצרים תומכים ב- USB 3.0 הראיה שלי היא לטווח רחוק כך שאני אוכל להעביר קבצים גדולים במהירות באמצעות USB או דיסק נייד. שאלה כללית להבנה, האם לוחות שאין בהם חיבורי USB 3.0 יוכלו בעתיד לרכוש כרטיס הרחבה עם מספר חיבור USB 3.0 ולהנות מהטכנולוגיה והמהירות או שיש תנאי מסויים שהלוח צריך לעמוד בו כדי לספק את הביצועים של USB 3.0 ? שאלה שניה הלוח הזול ביותר שמצאתי הוא של GIGABITE GA-P55A-UD3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3242 המחשב שאני בונה כאגע מבוסס על אינטל, האם תמליצו לעבור ל- AMD ? האם זה ישפיע על הקרור שאני זקוק ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה לוח אם עדיף משני אלה Abit ?NI8-SLi GR או ASUS P5ND2-SLI האביט תומך ביותר כפולי ליבה ועולה יותר ב 150 שקל עכשיו אין לי בעיה עם המחיר פשוט נראה לי שהאביט יותר טוב מה אתם אומרים??? בבקשה זה דחוף
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
גם השנה קפצנו לביקור פורה במפעל של גיגהבייט וזכינו לראיון מקורי שגילה לנו קצת על העתיד לכתבה: http://hwzone.co.il/hardwarearticlesgigabyte%d6%b9_computex_2014_tour_interview/
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי לוח EPOX 8K5A2+. האם אני יכול לחבר אליו יותר מ 4 כונני IDE (כמו בדרך כלל) ? האם ה RAID עוזר במשהו? למשל, 4 דיסקים קשיחים ו CD (כולם כאמור ב IDE).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי איזה שנה שיש לי את המחשב, רציתי לבדוק איזה זיכרון באמת יש בפנים... לפי מה שאמרו לי שמו לי Hyundai. אז הוצאתי את הזיכרון וזה מה שראיתי: על הצ'יפים: hunix 139A HY5D42882AT-H KOREA על המדבקה: hunix KOREA 01 PC2001U-25330 HYMD132645A8-H AA 256MB DDR 266MHz CL 2.5 אין זכר ליונדאי בשום מקום. אז מה זה הזיכרון הזה? יכול להיות שבגללו BF1942 לא פועל לי טוב?
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
המעבד הוא בעל תושבת 939 ומחובר ללוח אם Gigabyte מדגם GA-K8NF-9. לוח האם תומך בזכרון במהירות 400MHZ ורוחב הפס שלו הוא 800MHZ. מאחר והזכרון הוא צוואר בקבוק, נראה לי חשוב זכרון מטמון גדול ככל האפשר. נשאלת השאלה האם יש טעם להחליף רק את המעבד ל +Athlon 64 X2 4400 שהוא בעל אותה התושבת זכרון מטמון שך 2X1024 ? אם התשובה היא כן, איזה שינויים בקונפיגרציה (מתח, מכפיל מהירות וכו') צריך לבצע ? האם יש צורך גם בגוף קירור חדש? אגב, האם מדובר במעבד כפול ליבה אמיתי או בשתי ליבות מודבקות ?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
מחפש לוח אם שתומך במהירויות של זכרון ושל מעבד וFSB כמה שיותר גבוההות.... אם זה צ'יפסט P45 אז מצויין... ושיתמוך גם בחיבורים של Esata ופיירוייר ובכלל כמה שיותר חיבורים.... מצאתי את GA-EP45-DS3R של ג'יגבייט... נדמה לי שהוא עונה על הדרישות.... הבעיה שהוא קצת יקר למחשב בתקציב של עד 2.5K ללא ציוד הקפי... האם שווה להשקיע בו? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי יש לי לוח Leadtek K7ncr18d-pro שהוא עם צ'יפסט Nforce2 לימטב ידעתי יש בלוח דבר שנקרא Dual Ddr שזה בעקרון מכפיל את רוחב הפס של הזכרון אז השאלה שלי היא אם לשים : 1. 2 * 256 mb ddr 333/2700 (שני סטיקים) 2. Crosair CMX 512 400/3200 (סטיק בודד) בלי להתחשב בהבדל במיר כי אני יכול להשיג אותם במחירים כמעט דומים מה עדיף? ??? ??? תודה קובי.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי 2 שאלות ואם אפשר אז עוד אחת...למרות שהיא לא קשורה לפורום הנוכחי 1. במידה ואני מבצע אוברקלוק למעבד במחשב חדש ונניח שנשרף המעבד לאחר זמן מה (או במקום...) כל זאת כמובן כשאני עדיין במסגרת אחריות על המעבד. האם פגה האחריות במקרה כזה מול היבואן ? במידה ואני מביא את המחשב התקלו למעבדת החנות , הטכנאי במקום יוכל לדעת אם ביצעתי אוברקלוק ? מה אומר החוק במקרה כזה ? 2. ראיתי במפרט טכני של לוח לדוגמא של ASROCK שיש לו 128 זיכרון של כרטיס מסך OB. האם זה אומר שיש זיכרון מובנה לצ'יפ שהוא OB ? או שהכוונה לכמות הזיכרון המקסימלית שהוא יוכל "למשוך" מהזיכרון הפיזי של המחשב ? כלומר מזיכרון של ה-DDR 3. שוב לא כל כך קשור ... אבל חשוב לי ... האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לבצ…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הלוח הזה מאפשר לעלות את התדר ב oc רק למעבד ולא לזכרונות?
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שיתמוך במעבדים ה"חדשים", של הסוקט 775, מרובע ליבה, 45NM. תמיכה בDDR2 1066MHZ עדיף עד 8 ג'יגה לשדרוג עתידי. לוח שיתמוך בOC קל-בינוני למעבד לא משנה חברה אבל צריך מהחנויות שקרובות ו/או בחיפה (TMS,KSP,IVORY נדמה לי) תודה רבה מראש לעוזרים, גיל
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם חג שמח רציתי לשאול אני עובד עם VISTA 32 ורוב העבודה שלי היום זה פוטושופ + פיירפוקס ברקע עם איזה 20 טאבים אני יודע שכל העיניין צורך זיכרון אבל תמיד שאני מסתכל על מצב הזיכרון הפנוי הוא מראה לי משהו כמו 700-800 מגה פנוי השאלה היא בגלל שאני יודע שהיום מה שהולך זה ה4GB כמה הבדל באמת יהיה לי אם אני יוסיף עוד 2GB? (נתונים כללים Intel e7200 @ 3.8GHz GeForce 9600GT גם באוברקלוק מכובד לא ממש זוכר כמה) תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי מערכת אקס פי על דיסק חדש לגמרי ואני מקבל את ההודעה הבאה ,מה יכולה להיות הבעיה hardware monitor found an error enter power setup menu for details
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי כאן http://www.tgdaily.com/2006/04/14/intel_quad_core/ אינטל מתחננים להוציא אכיטקטורה חדשה כבר ב2008! הקלוורטון יצא בQ1 07. זאת אומרת שתהיה לו שנה אחת בשוק לפני צאת הארכיטקטורה החדשה. הקלוורטון יהיה לא יוצר משני מעבדי Core duo על PCB אחד ויהיה מתוכנן למשבי HIGH END או לשרתים. גם כן כתוב שאינטל לא רוצים להכניס את המרובעי ליבה כ"כ מהר לשוק כמו שהם דחפו את כפולי הליבה מכיוון שלמתכנתים גם ככה קשה מדי להפוך את התוכנות לכפולי ליבה.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אתמול המעבד 4200+ עלה 720 אם זכור לי טוב, היום הוא עולה 622 ש"ח. אתמול המעבד 4600+ עלה 900 ומשהו ש"ח, והיום הוא עולה רק 661. ירידת מחירים ענקית אם זה לא טעות באתר שלהם. עכשיו הבנתי סוף סוף את פשר המבצע שעשו השבוע שמי שקונה מעבד 3800+ מקבל באותו מחיר את ה-4200+. קישורים: פרטי המעבד 4200+: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2197&Pname=AMD%20ATHLON%2064%20AM2%20-%20DUAL%20CORE פרטי המעבד 4600+: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3151&Pname=AMD%20ATHLON%2064%20AM2%20-%20DUAL%20CORE לדעתי עכשיו, אם אתה לא עושה OC למה שמעתי שבמעבדים האלו זה משנה, עדיף ב-99% לקחת את ה-4600+ על פני ה-4200+. אני מדבר על החנות www.IQPC.co.il כמובן. --- עריכה: נזכרתי,…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ערב טוב איזה מהזכרונות טובים יותר? גם לביצוע אובר קלוק אלה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17600 או אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=17241 תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה המעבד הוא AMD 620 לגבי הלוח אם אני צריך עזרה ראיתי את הGA-790XT-USB3 והשאלה שלי האם הוא יסחב OC בינוני עד כבד למעבד או בכלל האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה ולגבי הזכרונות יש הבדל בין החברות ועד כמה זה בא לידי ביטוי ועד כמה ב-OC? תודה רבה ולילה טוב!
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-