מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
חשבתי להחליף את ה-3800+ שלי במעבד הכי מהיר שאפשר למצוא לסוקט 939 המוגבל שלי... מה אתם אומרים שווה בכלל לשדרג?? תזכרו שהמחירים כרגע נמוכים מאוד למעבדים האלה... בכלל איזה דגם הכי מהיר אפשר למצוא ל-939???
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן קניתי מחשב חדש-מעבד AMD 2500 BARTON על לוח ABIT NF7-S עכשיו המעלות שאני מקבל הממעבד הם בערך 25-35 במנוחה ו40-50 בעבודה , האם הקריאות האלה אמיתיות או שצריך לבצע עדכון לביוס (שמעתי על הבעיה הזו) תודה GUYS.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום רב! היום אני מתכוון לבצע עסקה נחמדה עם ילד מהבית ספר שלי. אני קונה ממנו את הלוח הנ"ל ביחד עם מעבד PENTIUM 800 מגה"צ ב50 שקל! ואני לא צוחק. עכשיו יש לי שאלה לגבי הלוח: האם ניתן לבצע בו אוברקלוק והאם הוא טוב באוברקלוק? תודה מראש! נ.ב: זה די דחוף לי...
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי חברים יש לי זכרונות של DDR 4 16 GB 2400 מהירות ו אותו דבר 2133 השאלה אם ניתן לשים אותם ביחד בלוח הבא: ASUS-Z170-P (LGA1151)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, רציתי לדעת כמה לדעתכם אפשר לעשות אוברקלוקינג למעבד של אינטל Intel core 2 quad q6600 8mb 2.4GHZ 1066mhz
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן בתושבת 478 asus p4r800-vm הבעיה זה בקול.. משום מה אין לי קול בכלל.. והורדתי את הדרייברים של הקול.. וזה עדיין לא עובד.. תודה מראש לעוזרים..!!!
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אחת השאלות הנפוצות ביותר בזמן האחרון (ומעוררות הויכוחים נפןצה מאוד) היא מה עדיף - Q6600 או מעבד מסדרת E6XXX. אתר Xbit הרים את הכפפה וערך מבחן מקיף, כולל אוברקלוק והסטפינג החדש. ע"פ הכתבה המצורפת, כמעט לכל משתמש עדיף, גם היום לפני שיש ישומים רבים תומכים בארבע ליבות, לבחור ב - Q6600 . http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2quad-q6600.html
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יצרנית השבבים חתכה במהירות שמועות לפיהן המותג שמיועד לסמל את הדגמים הביתיים המתקדמים מכולם עומד להיעלם לכתבה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם, אני רוצה לשדרג את ה P3 שלי לAMD מודרני יותר. הרעיון הוא DDR400, XP 2800 ולוח. מה אתם ממליצים בתקציב הזה? ??? 512 זכרון בסלוט אחד (נוסף יצטרף עוד חודש חודשיים), עם CL של 2-2.5, שהלוח יהיה מהיר, אמין, יציב ויכלול סאונד. ותהיה לו אחריות ארוכה... איזה מעבד מומלץ בדיוק ? הבנתי שיש כמה דגמים. את ה2800 אפשר לOC בעתיד? וקירור בשבילו? יש מקומות שמוכרים בלי גוף קירור ומאוורר, סטנדרטי היום מספיק בAMD? טוב זהו. תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אהלן , ראיתי בפורום מפרטים שרב המחשבים שממליצים שם הם עם מעבדי AMD AMD Phenom 2 רציתי לדעת למה המעבד הזה משתווה בביצועים לאינטל ולמה ממליצים עליו ברב המפרטים שם?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום . יש לי מחשב עם מעבד פנטיום 4 עכשיו השאלה שלי היא שאם אני מוסיף למחשב מעבד C2D הוא יעבוד עם הפנטיום 4... או שצריך להכניס רק עוד מעבד P4 אם אני רוצה להוסיף עוד מעבד... בתודה לידור
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
-
שלום, לא כותב פה הרבה אבל מרבה לקרוא, מעבר לזאת בתור אחד שמחכה בכיליון עיניים כבר ל LGA2011 מחפש מחליף ל QX9650 על 4GHZ שלי, הצלחתי למצוא קצת פרטים וזה נראה טוב מתמיד.....אז קבלו אותו הנה הפרטים: http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i7/Intel-Core%20i7-3930K.html [table][tr][td] Microarchitecture Sandy Bridge [/td][/tr] [tr][td] Processor core ? Sandy Bridge-E [/td][/tr] [tr][td] Core stepping ? C1 (SR0H9) [/td][/tr] [tr][td] Manufacturing process 0.032 micron Hi-K metal gate process [/td][/tr] [tr][td] Data width 64 bit [/td][/tr] [tr][td] Number of cores 6 [/td][/tr] [tr][td] Floating Point Unit I…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני מרכיב תחנת עבודה לsolidworks שמבוססת על ה-Q6600. אני מתלבט בין הלוחות הבאים: ASUS Maximus Formula Gigabyte GA-X38-DQ6 או Gigabyte GA-X38-DS5 אני נוטה לכיוון האסוס פשוט מנסיון שלי עם היבואן בארץ ונסיון כללי טוב עם לוחות של ASUS. אשמח לשמוע מנסיון של אנשים עם הלוחות האלו והמלצות מה לקחת.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שקינגסטון חברה מוכרת אבל תמיד אמרו שהיא לשוק ה"חלש" אז זה אומר שבאמת יהיה הבדל בינו לבין חברה אחרת עם אותו נתונים?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחשב adm 3500box+ msi neo2 nforce 3 והבעיה שלי היא הזכרונות... אני לא עושה OC ולא מתכוון לעשות OC גם לא בעתיד הרחוק. אני אני רוצה את הזכרונות האלה http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=20-220-033&depa=0 או את אלה שהם 100 $ פחות. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-299&depa=1 ואני מזכיר. אני לא עושה OC אז ממש לא להתחשב בפרמטר זה תודה
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
זה שאלה לחבר שלי, יחובר מעבד D930. ולא הוא לא יודע מה זה OC, וכן אני מכיר לוחות יותר מוכרים ויותר זולים, אבל אפשר מידע כלשהו על הלוח הזה, מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבצע שידרוג שילוש השבוע הלוח יהיה asus commando מעבד e6600 זכרונות אני מחפש עד 1200 שקל ל 2gb
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
עזבו ששניהם ישנים... אילו יתרונות/חסרונות יש להם אחד על-פני השני? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לרכוש מחשב ביתי פשוט לשימוש הילדים(פיפא וכדומה) ושישמש גם לצפייה בסרטים שאני מצלם (פורמט MOV) התקציב הכולל הוא 2000 שח השאלות שלי: 1. האם לקחת מעבד עם מאיץ גרפי מובנה, האם זה מספיק לדרישות או שחייב להוסיף כרטיס גרפי נפרד? 2. האם יש המלצות לכאלה? 3. האם יש משמעות גם ללוח האם ולצ'יפסט במקרה זה? 4. ראיתי את המפרט הזה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=2755 באייבורי, זה יכול להיות טוב? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD סוקט 939 זיכרון של GIL 1 גיגה אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך ATI 1800 GTO , בכדי להחליף את כרטיס מסך יש צורך לשדרג את הלוח איזה לוח כדאי יותר: GA-K8N51GMF-9 - NVIDIA nForce410 Albatron K8NF4X יש לציין שיש לי ספק של 480 וואט של טרמליטק
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
שלום, רכשתי 256MB של ADATA, אך everst לא מזהה את יצרן הצי'פ - לעומת זאת את ה kingmax שלי הוא כן מזהה את היצרן. האם זה סיבה לדאגה?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2GB 1600mhz X 2 סהכ 4 גיגה אני רוצה להוסיף עוד 4, חייב שזה יהיה באותה מהירות.? מה כדי 2X2GB או 1X4GB
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10588
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, טוב אני רוצה לעבור ממערכת גדולה למערכת בגודל ITX. מבחינת לוח אין לי בעיה עם B75\H77,העיקר שיהיה מספיק מקום לכרטיס מסך MID-HIGH END(כרגע HD5850,אבל בעתיד אולי אחד אחר). מעבד כרגע אני דיי סגור על I5 3470 בגלל שהוא לא יקר במיוחד,ירדתי מOC גם בגלל שIB לא כאלה טובים בOC וגם הם חמים יחסית לSB ולוח+מעבד+זיכרון יעלה לי 2000+ ש"ח. אין לי בעיה מבחינת תקציב,אבל רצוי שהלוח לא יעלה הון תועפות.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-