עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by שמנואל,

שלום ושנה טובה. כבר נהיה לי בלגן שלם: יש לי לוח אם asus p4c800 e deluxe שעל פי כל הבדיקות שעשיתי הוא תומך SOCKET 478. אבל יש לי צ'יפסט : I875P של אינטל - שאם הבנתי נכון (כנראה שלא...) אז הוא תומך :LGA775 האם מישהו יוכל להבהיר לי את המצב ? תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. תראו את המפרט שלי בחתימה. זאת אומרת שכל החלקים שלי די טובים ומתקדמים. אז אני רוצה לקנות לוח ומעבד חדשים. האם כדאי לחשוב על הכיוון של AMD 64 BIT? יש לאסוס לוחות של AMD 64? כי אני ממש כל החיים הייתי רק עם אינטל. או שהאפשרות השניה זה שאני מביא לוח אם של ABIT-IC7 לוח מאוד טוב ודי יקר למי שמכיר ב400 שקל. ואני נותן את הלוח והמעבד שיש לי עכשיו מוסיף 300 שקל ומקבל פרסקוט 2800 ויש לי מחשב חדש ב700 שקל. מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 628 צפיות
  3. אני צריך לדעת אם ההגדרות BIOS שלי בסדר... אני צריך לדעת מה הערך באפשרויות הבאות: תפריטADVANCED בביוס: CPU Vcore PS/2 Mouse function control USB Legacncy support: תפריט CHIP CONFIGURATION באדבנסד: SDRAM CAS Latency SDRAM RAS Precharge Time SDRAM RAS to CAS Delay SDRAM Active to Precharge Time DRAM Read Latch Delay I/O Configuration: Parallel port Mode המון המון המון תודה למי שיעזור!!!!!!

• 11 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by עינב,

עד לפני שבוע המחשב שלי היה מותקן בו WIN XP הוא עשה בעיות של ריסטים ותקיעות .... פירמטי והתקנתי WIN98 , עכשיו הבעיה היא כזאת , הזיכרון שלי 256SDRAM לפי מה שרשום לי ב ADIA מנוצל מהזיכרון 255MB , זאת אומרת שלא נשאר לתוכניות כלום .... ??? מה ניתן לעשות כדיי לבדוק את הנושא ולשחרר זיכרון שתוכניות שעובדות ברקע יעבדו טוב ... ? ועוד בעיה נוספת , לפי מה שראיתי שרשום יש לי מתח במעבד של 1.7V מה עושים ... ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  5. אם תוכלו לתת לי איזה תאריך או בערך מתי אודה לכם

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  6. Started by joe241,

קניתי מחשב בפנדה עם 512 ן 400MHZ אבל בתוכנה EVEREST אני רואה 2 * 256 ב 200MHZ האם עבדו עליי ו האם יש אפשרות אחרת לבדוק את הזכרון שקיבלתי????

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  7. חברים, אין לי מושג מה קרה אבל המחשב עובד כאילו הוא במהירות כפולה (המחשב פחות מחודש אצלי) הכל רץ במהירות פי אחד וחצי (בערך) . בזמן משחקים, אני הולך מהר מדי, בזמן מוסיקה במשחק כאילו הוא רץ כמה צעדים קדימה מדי. אני ממש נואש ... אין לי אפילו קצה חוט. האם מישהו נתקל בתופעה שכזאת ? תודה.

• 13 תגובות
    • 615 צפיות
  8. אני צריך לחבר לא משהו מיוחד העיקר כמה שיותר חזק אני מתכוונן למעבד

• 11 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by giloman,

כמו בכותרת...

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  10. Started by omnius,

אני מבין את זה (בערך ;D), אבל האח שלי, שחושב שהוא הכי גאון בעולם, למרות שלטענתו לא צריך הגנה נגד ספיים/טרויאניים(!!!) לא קולט למה זה יותר מהיר, ואני לא מוצא להסביר לו! (הראתי לו את מה שהיה בחדשות, והוא טען ש"זה לא אומר כלום")

• 47 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by roKp,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מהסידרה X700 ולפי מה שהבנתי הכרטיס מגיע רק בהתקן של PCI-E... יש לי לוח מבוסס nf2 השאלה היא האם הלוח יתמוך בכרטיס?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by voodo,

מה עדיף AMD64 3200 או INTEL 3200 ועם אפשר גם למה מי שזו לא יהיה יותר טוב ???

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  13. Started by TheShadow,

יש לי בבית זכרון 256MB ו512MB שניהם זה 333 עכשיו אני קונה מעבד AMD 64 3000 ואני עושה לו OC ואני קונה זכרון של 256MB אבל 400 איך עדיך לשים אותו? לבד או עם כל הזכרונות.. כי לפי מה שהבנתי אם אני ישים אותו עם הזכרונות אז זה ימשיך לעבוד על 333 אבל מה שמענין אותי זה איך המחשב יעבוד טוב יותר.. עם הכל ביחד או רק נגיד עם 256 400 או נגזים 512 400 השאלה שלי 512 יכול להיות יותר אפקטיבי נגיד שהוא לבד מאשר עם שאר הזכרונות?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  14. Started by xorense1,

זה מחשב בעיקר למדיה עריכת מדיה, ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק וזה בקטנה למשחקים כי אני לא גיימר או משהו מה אתם חושבים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 806 צפיות
  15. יש לי כרגע AXP2500+@3200+ Abit NF7-SL וזכרונות OCZ 2X256 PC3200 Platinum Edition אני חושב על להוסיף עוד סטיק של 512 ויש לי כמה שאלות דבר ראשון, יש לי עכשיו 2X256 בDUAL, אם אני מוסיף עוד סטיק שלישי של 512 תהיה איזושהיא פגיעה בביצועים? יכול להיות מצב שלא הולך ביחד 2X256 ו512? או כל דבר אחר שיכול לנבוע מכך.. ושאלה שניה, מומלץ שהסטיקים יהיו אותו דבר, אבל חיפשתי ולא מצאתי את הדגם של הזכרון שלי ב512 בודד, ראיתי רק קיטים של 2X256 ו2X512 סטיק בודד של 256. מישהו יודע מאיפה אני מוצא סטיק של 512 מהדגם של הזכרונות שלי? נגיד ולא מצאתי, אם אני ימצא משהו אחר בעל אותה מהירות ואותם תזמונים זה אלטרנטיבה טובה? או שזה יכול לעשות בעיות?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by Holography,

האתר Inquirer מדווח כי ערכת השבבים nForce4 או בשם הקוד שלה CK8-04 אמורה לצאת באמצע אוטובר. גרסאות של ערכת השבבים כבר נמצאות אצל שתי חברות גדולות לייצור לוחות אם,Asus and MSI . http://www.theinquirer.net/?article=18499

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  17. Started by Electrobunny,

מישהו יודע מתי ההתקן יוצא לארץ ובכמה הלוחות החדשים יהיו יותר יקרים....?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  18. רציתי לשאול על איזה לוח אם אתם ממליצים ל AMD64 ואם יש באמת הבדל בין VIA לNFORCE3 ? בנתיים EPOX EP-8HDA3+ (K8T800) - ATX נראה לי מצויין . (אני מחפש לוח עם כל הפיצרים החדשים וכרטיס קול משובח). במקור חשבתי לקנות XP 2500 עם לוח NVIDIA2 ULTRA 400 , אבל חשיבה לגבי שדרוג עתידי גרמה לי לפזול ל64 ולהוסיף 700 שקל לתקציב , השאלה האם זה כדאי ?

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by Satlan,

אני יודע שמליוני אנשים שאלו את זה... אבל בכול זאת מתי יוצאים המעבדים החדשים של AMD בתושבת 939 ?:OOO ומה יהיה מחירם? בתודה רבה מראש ;D

• 10 תגובות
    • 930 צפיות
  20. Started by omnius,

הרי יש להם את Athlon כ"מקבילה" (אני יודע שהוא יותר מהיר) לפנטיום, אבל מה יש להם כמקבילה לסלרון?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  21. אז ככה קניתי ראוטר ואבא שלי התחיל להתלהב מזה ועכשיו הוא רוצה שאני אחבר לו תמחשב הניד שלו שהוא יחסית ישן ומאד בעייתי כמעט תמיד יש מסכים כחולים (קצת הגזמה) בכל מקרה אני מעוניין להריץ מספר בדיקות על המחשב אני יודע שיש את primer 95 אך מנסיון שלי לא הצלחתי אף פעם להריץ אותה (טיפש שכמותי ) ואני גם מעוניין להריץ בדיקה לזיכרון ושמעתי שיש איזה שהיא תוכנה ששמים אותה על דיסקט ואז היא בודקת את הזיכרון אז אפשר לינק והסבר? אני יודע שזה נושא שנטחן אך חשבתי שבגלל שזה לפטופ זה שונה? ועוד דבר זה פנטיום 3 1 GHZ תודה לעונים

22. Started by hagay,

מתלבט בין AMD ATHLON 64 3200 MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb ו GEforce 6800GT ב 4500ש"ח או שלקחת AMD 64 3500 ו MSI K8N NEO2 platinum ב 3200 ולהישאר עם הRADEON 9800PRO שיש לי ... או בכלל ללכת על pentium4 3.6 באיזה מערכת אני ישיג יותר ביצועים ב DOOM3 וכדומה? תודה

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  23. קראתי שיש כל מיני באגים בביוס כמו טמפרטורות שגויות ומהירות זכרונות נמוכה ושהעדכון מתקן אותם קראתי את המדריך שלהם אבל זה עדיין דיי מסובך ואני לא רוצה לעשות איזה טעות גורלית מישהו כבר עשה את זה ויכול להסביר לי איך הוא עשה את זה בדיוק ? os:win xp sp2 NTFS bios ver 1.1 (7030) award bios *במחשב הקודם היה לי לוח של GigaByte ועשיתי עדכון דרך הwindows ,יש איזה דרך לעשות את זה גם בלוחות של MSI ?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. היי היום מכנסתי לתוכנה cpu-z ושמתי לה שכל הזמן הvoltage של המעבד מישתנה בין 1.616 ל1.632. המעבד זה intel 2.6c ht הוא לא עבר אוברקלוק אבל מישהום מה הוא עובד על 2.606 במקום 2.6. עריכה: ~~~~~~~~~~~; עכשיו הvoltage הגיע ל1.584 וגם ל1.568 אז מה הבעיה במעבד? ואם יש בכלל בעיה?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  25. נניח שאני מריץ נערכת מסויימת עם 200Mhz FSB וזיכרונות DDR 400 סוג אחד עם תזמונים 3-4-4-8 וסוג שני עם תזמונים 2-2-2-5 האם אני ארגיש בהבדל בשימוש במחשב? הכין יתבטא ההבדל במהירות? האם העבודה בווינדוס תהיה יותר מהירה? האם אני אקבל יותר FPS במשחקים? בכמה? 1-2 FPS יותר... או אולי 10 FPS יותר? האם ההבדל יהיה רק בתוכנות באנצ'מארק סינטטיות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים