מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לדעת אני משנה תזמונים בביוס שלי הלוח זה DQ6 של ג'יגה בייט ולא מצאתי איפה משנים תזמונים של זכרונות תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
הלוח הוא PCPartner Via P4M800PRO תומך?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
יכול להיות שבארץ הלוחות משווקים תחת שם קוד אחר ומדובר בעצם באותו דגם בדיוק ? למשל לפנדה יש את ה- Sapphire PE-A9RS482M ATI RS482 ואילו האתר של הרישמי של Sapphire כלל לא מכיר את הדגם הנ"ל בכל מקרה אני מחפש חלופות אחרות ללוחות Athlon 64 עם Chipset של ATI
-
- 1 תגובה
- 425 צפיות
-
-
טוב, אז יש לי במחשב את הלוח: Leadtek WinFast K7nCR18G PROII הוא הלך לי קיבינימט, ולכן אני צריך להחליף אותו למשהו אחר. אני יכול להחליף את הלוח בכל לוח מן הרשימה. אני זקוק לכרטיס מסך מובנה כמו בלוח הקודם, אחרת אני אתקע עם Geforce2 MX200. לוחות האם, עם כרטיסי מסך מובנים גורמים לבעיות? אני חשבתי לקחת את הלוח הזה: GA-7NNXP יש לו כרטיס מסך GF4MX מובנה, והוא נראה לי דיי סביר. עריכה: סעמק, נדפקתי! הוא לא כולל כרטיס מסך מובנה. וכל אלה שכוללים, אז הם מבוססים KT400 ככה שתהייה לי ירידה משמעותית בביצועים. זה המפרט שלי: AMD 2500 Barton Hynix DDR 333 256X2 HD Maxtor 30 GB ATA100 תודה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
הלוח הכי זול ל I5 שראיתי זה הלוח הזה Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU והוא גם לא כזה זול אבל הכי זול לעומת הלוחות של גיגבייט ואסוס האם שווה לקנות i5 עם הלוח הזה?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם , זוכרים אותי רציתי להגיד שסוף סוף קניתי מחשב, ורציתי שתגידו לי מה דעתכם :saint: אבל בנחמדות. פירוט המחשב: מעבד: P4 1.8GHZ 512KB CACHE לוח אם: GIGABYTE 8ITXE (478) RAMBUS זיכרון: RAMBUS RDRAM 128MB SAMSUNG x 2 דרייבר: MAXTOR 40GB 7200 (ATA 133) כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV מארז: מפואר P4 (400W) האתר של הלוח אם: GA-8ITXE קניתי מספר דברים נוספים כי בסוף קניתי מחשב עם מסך ועם כל התוספות שצריך (סידי,מודם,עכבר, וכולי...) רציתי לדעת בנוסף לדעת מה הכי טוב לעשות בקשר OC ואיך לשפר את המחשב שיעבוד בביצועים יותר גבוהים (שאני ממש לא מבין בנושאים אלה). אני יודע שהלוח לא משהו ,ואין הרבה ביקרות\המלצות, אבל בחנות אמרו והמליצו לי לקחת אותו ואמרו לי שאף …
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום. אני לא כל כך בטוח איך לפענח את הנתונים הללו שעולים מ AIDA64. מצורפת תמונה, שעל פיה נדמה לי שהתוכנה מורה על כך שהמעבד צורך 60 וואט. מעניין אותי לדעת האם אני קורא נכון את התמונה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות למחשב מקרול m.k למחשב בסך 2000 שקל יש לכם הצעות?
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
לא יודע נראה לי מוזר למרות שINTEL היא חברה כל כך גדולה תמיד AMD מדווחת על טכנולוגיות חדשות ואחרי כמה זמן INTEL מודיעה שהיא מיישמת אותם כאילו INTEL תמיד אחרי AMD ביישום טכנולוגיות חדשות אבל השאלה היא למה AMD חברה כה גדולה (יחסית) לא מצליחה להפיק ביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי: CPU- E8400 OCZ 4GB CL 7 Ati radeon 5770 Gigabyte ep45t-ud3lr seasonic - bronze 500w אני מקבל שגיאה מה-prime95 אחרי מספר שניות. הרצתי memtest במשך חצי שעה ולא היו שגיאות. אשמח לרעיונות. תודה אלכס
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
ב-18 לינואר אמורה לצאת הסדרה של המעבדים שעובדים ב-35W בלבד. האם זה אומר בהכרח שעם ה-Q9550s יהיה אפשר להגיע לתדר גבוה יותר ב-OC לעומת ה-Q9550 הרגיל ?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
יש לי מחשב: מעבד AMD Athlon 3500+ 939 לוח אם Gigabyte K8N PRO SLI זיכרון (RSAIR 1024MB DDR1 (512X2 דיסק קשיח WD 200GB JS SATA2 כרטיס מסך Geforce 6800GS צורב NEC 5200 16X מארז/ספק Thermeltake SHARK + HEC 480W ACE אני מעונין לשדרג מעבד, לוח אם וזיכרון ל: Intel 4300 Gigabyte 965P DS3 V3.3 G.SKILL 2048MB 800MHZ (1024X2) HK יוצא לי סה"כ 2880 שקל מ IQPC ... לאחר הקנייה אני רוצה להשאיר במחשב שלי את הדיסק קשיח, כ.מסך, מארז, ספק וצורב, ולהעביר את המעבד, לוח אם וזיכרונות למחשב של אחותי הקטנה, (P4 2.8 HT + ASUS P4B + 512MB DDR + 120GB IDE + GEFORCE 5200FX ולהשאיר אצלי את הקירור BIG TYPHOON ולקנות עוד קירור רגיל ב 30 שקל ל AMD ... האם כל הענ…
-
- 1 תגובה
- 419 צפיות
-
-
האם וירוס שדופק את הביוס מצריך את החלפת הלוח? האם עדכון הביוס יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ASUS P5SD2-X L775\DDR2\L\PE\SA\L\SB ואני קונה מעבד INTEL P4 945 3.4 DUALCORE L775\3.4\DUALCORE\2X2 מה אני מבין מזה בעצם? הלוח טוב? המעבד?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח aopen ax63 pro והביוס שלו די ישן (99) (בדקתי בעזרת AIDA32) רציתי לדעת, מה יכולים להיות הייתרונות בהתקנת גרסת BIOS הכי עדכנית (הנה הגרסה : (הראשון ברשימה) http://download.aopen.com.tw/downloads/default.asp?keyword=AX63%20Pro&Software=All&searchoption=keyword&sel=category&seltype=BIOS&selpage= ) יתרונות, כלומר מה זה ייתן לי ? (אני לא מתעסק באוברקלוקינג, אבל זה אולי יוסיף איכשהו מהירות, או ביצועים יותר טובים לזכרון או משהו ?) ודבר שני, איך אני מתקין את זה ? יש ב ZIP שני קבצים בסה"כ : AX63P132.BIN AX63P132.EXE אני יכול להפעיל את זה ב WIN או רק ב DOS (יש לי XP PRO) האם יש תהליך שצריך לעקוב אחריו ? איך אני מגבה את הביוס העכשווי שלי ? (…
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היי, למיטב הבנתי AMD ZEN יציעו ליבות פיזיות מרובות אך פחות עוצמה לכל ליבה כשלעצמה, לעומת מעבדי אינטל שבעלי פחות ליבות אך חזקות יותר. איזה מהטכנולוגיות עדיפה לתפקוד טוב יותר של המחשב? ובאופן ספציפי - לצרכי תכנות - זן יהיה עדיף מ i5 בעל 2 ליבות וHT? מדובר על מעבדים למחשבים ניידים. תודה
-
- 1 תגובה
- 978 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ga-81945pl-g ואני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש חדש חדש והייתי מעוניין לדעת אם אני יכול לקנות בטכנולוגיית PCI EXPRESS .. תודהתודה...
-
- 1 תגובה
- 451 צפיות
-
-
היי יש לי כמה שאלות א. אני מאד מתקשה לעקוב אחרי כל המעבדים והסדרות שיש והתכונות שלהם אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פירוט קצר של סוגי המעבדים שיש כרגע וההבדלים בינהם.נניח כל הסדרת E או Q יש בהם הרבה סוגים אם מישהו יוכל לפרט ולומר מה עדיף ובכלל להסביר איזה סוגים יש. ב. מה זה e sata ג. מה עדיף די די אר 2 או 3? קראתי כתבות שמצינות שעדיף 2 אבל לא הבנתי למה?
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
שלום רב ! בידי חלקי חדשים אשר רכשתי, וכרגע אני מעוניין לרכוש לוח אם ולהפעיל את המחשב, אך בעייתי היא שבמשך מעל ל-4 חודשים אינני מצאתי לוח אם, אשר מתאים לכל חלקי המחשב שלי, ואני הולך ומתייאש מעת לעת. בבקשה עזרו לי ! למעשה, יש לי מעבד Intel Core 2 Quad Q9550. כמו כן, זכרונות OCZ DDR3 4GB 1600MHZ CL7. בנוסף, יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce 9800 GX2. בנוגע לספק כוח, יש לי פצצה - Thermaltake Thoughpower 1500W. וגם, כרטיס קול - Creative Sound Blaster X-FI Elite Pro 7.1. לגבי הדיסק קשיח, מדובר ב - Seagate 1TB 7200RPM 32MB. לגבי הלוח שאין לי - דרישותי אליו הן: 1) תמיכה ב-SLI, משום שברצוני בעתיד הקרוב הוא לשים לפחות שני כרטיסי מסך, ובעתיד הקצת יותר רחוק - שלוש כ.מסך, כלומר, אולי …
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לבנות שרת ואני עושה שעורי בית. נוכחתי לדעת שקיימים בשוק מספר תדרים שבהם SLOTים של PCI עובדים וכמו כן (אני לא זוכר את המונח המקצועי אז תסלחו לי) 64 BIT או 32 BIT הייתי מעוניין לדעת האם לוחות אם בייתים של P4 החדשים או לוחות אם של AMD 64 BIT עם SOCKET 939 תומכים ב SLOTים של PCI של 64 BIT למה אני שואל זאת כי קיימים כרטיסי רשת לשרתים שאני מעוניין להשתמש בהם וכרטיסים אלו תומכים ב : Supports PCI-X 133Mz וב 64-bit הכוונה היא ל SLOT עצמו. מה זה PCI-X ? השאלה האם דברים אלו נתמכים בלוחות החדשים הבייתים שנמכרים היום ? שאלה נוספת היא עומס העבודה המוטל על המעבד. קיימים בשוק לוחות אם שבאים עם בקר RAID של SATA בעלי תמיכה ב 0 ו 1. אני מעוניין לבצע RAID…
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
מזה בזכרונות CAS ואיך זה משפיעה על הביצועים ? ומזה המספרים של 3 3 3 5 למשל ? תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
ברשותי לוח אם זה. האם אפשר לשפר למעבד מעל 2 ליבות? מצורף קישור ללוח אם שלי , ברשותי גירסה 2.x http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2926
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
יש לי את הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX ואני רואה באתר של NVIDIA כמה דברים שרלבנטים לגבי (יש לי AMD) : NFORCE4 NFORCE4 AMD\INTEL X16 NFORCE4 FROFESSIONL איזה מהם להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
לאחר שמצאתי את כל הדרייברים וכל זה אני ניכנס לתוכנה ואני רואה את זה (כמובן בדוס, פשוט פה שמתי תמונת מסך דרך הווינדוס): עכשיו file name to program זה שם הקובץ סבבה אח"כ בא לי איזה משהו באיזה קובץ לשמור את זה... מאיפה אני אמר לדעת? מה אני אמור לרשום שמה? זה שם הקובץ של העידכון: 91i-11m2.bin
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-