עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by boris163,

שלום, אשמח לחוות דעת על הלוח אם שציינתי... http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4147#ov האם הוא יכול לשרוד מעל 4 שנים? מה ההבדל בין GA-Z77M-D3H ל GA-Z77-DS3H (מי יותר טוב) תודה מראש, נ.ב מעבד אינטל I5 3470

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. המעבדים החדשים של אינטל ממשפחת Kaby Lake כבר נחתו במחשבים ניידים, ועכשיו מגיע תורו של השוק הנייח להתכונן להגעתם לכתבה

3. Started by deannahum,

שלום אני מעוניין להזמין מחשב בקרוב ויש לי 2 שאלות שרציתי להתמקד בהן: לגבי מעבד AMD... אני יודע שזאת שאלה שנשאלה פה כמה פעמים אבל אני עדיין לא סגור על זה הוצע לי מעבד בחנות מחשבים בעיר AMD Athlon 64-bit כאשר לא רשום עליו Venice, אבל המוכר אומר שזה מעבד חדש ושהוא venice למרות שלא רשום... רציתי לדעת מה ההבדל בין Athlon רגיל לבין Athlon Venice ... ולדעת מה משתמע מכך (כלומר אם אמור להיות רשום על האריזה וכד') לגבי זיכרון... רציתי לדעת מה ההבדל בין זיכרון ddr לבין זיכרון ddr2 ? האם ההבדל הוא משמעותי ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  4. על מה הייתם הולכים? כולם פחות או יותר באותו תקציב Gigabyte GA-945P-S3 (945P) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2324&ProductName=GA-945P-S3 ASUS P5LD2 SE (945P) http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=1022&l1=3&l2=11&l3=185 Intel Lemont (P965) http://www.intel.com/products/motherboard/dp965lt/index.htm Intel Rogers City (G965) http://www.intel.com/products/motherboard/dg965ry/index.htm יש לציין כי אני לא צריך כ.מסך מובנה ועוד דבר - על האסוס מצוין כי: Only PCB R2.0(or higher) support Intel® Core2 processor מה זה אומר?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by nemo9439,

Abit KV8 Pro או ASUS K8V SE איזה מבין הלוחות עדיף? לא ראיתי הבדלים מאוד גדולים בפרטים על הלוחות. רציתי לדעת איזה לוח עדיף והאם הASUS שווה את התוספת שלו במחיר...

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by Kazuma,

האם זכרונות 800 מגה הרץ בעלי תזמונים טובים יותר, עדיפים על זכרונות 667 מגה הרץ בעלי תזמונים פחות טובים, במידה ואני לא עושה OC ? בפרמטר כלשהו? או שאני סתם מבזבז כסף? אני על ווינדוס וויסטה אגב אז חשבתי שעדיף 800 מגהרץ עם תזמונים עדיפים ?

• 5 תגובות
    • 489 צפיות
  7. מחשבי סדרה 9 החדשים של היצרנית הקוריאנית מציעים מפרטים מודרניים עם משקל כמעט בלתי אפשרי לכתבה

8. Started by eyaffe,

יש לי לוח של אסוס P5DH ואני מתלבט לגבי זכרונות בשבילו הוא תומך 800MHZ מה עדיף זכרונות 800MHZ ב CL4 או זכרונות 667MHZ ב CL3 ? בכל מקרה אלו יהיו זכרונות DUAL CHANEL 2GB של GEIL מתוכנן OC תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by YoTaMi,

צריך מעבד חדש: מחיר עד 1000 אני צריך שהוא יפעיל ת'משחקים החדשים שיצאו על הכי טוב שאפשר... יש הצעות ?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

מעבד,לוח אם,זכרון. מעדיף מפרט מבוסס 64BIT 2500 ש"ח ;D

• 9 תגובות
    • 663 צפיות
  11. אני מחפש את הדגם הספיציפי הזה.. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. והאם ה 130 שקל הפרש בין הזכרונות הללו באמת שווה את זה?: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK ב 850 שקל לבין TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 2 ב 700 שקל ??? תודה!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. Started by King Of Action,

יש ברשותי 2 GIGA של DDR2 שפועלים על 667 MHZ . ההבדל בין בין שני המעבדים הוא 200 מגהרץ כשה-E2200 פועל על 2.2 ג'יגה וה-E2220 פועל על 2.4 ג'יגה . ההבדל במחיר הוא כ-50 שקל לטובת הגבוה יותר . מה עדיף ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. רכשתי היום מחשב ועומד לקבלו בימים הקרובים ורציתי לשאול אם שני המרכיבים הבאים מתאימים. לוח אם gigabyte ga 945 G CMX מעבד אינטל E6550 . הציעו לי מעבד E6420 ללוח הקיים. האם לבצע שינוי של אחד המריכיבים או שהם בסדר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by GeForce,

האם יש הבדל בין מעבד PENTIUM 4 478 HT 3.0 לבין PENTIUM 4 478 HT 3.2? המחשב ישמש לHTPC.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  16. Started by JSK,

שלום, ראיתי בכמה מקומות שאומרים שהמחיר של הזכרונות DDR2 לסוגיהם עלה. אבל לא ראיתי באף חנות מחירים עדכניים. הכל נשאר כמו שהיה.. אפשר בבקשה לקבל מקום שמוכר את הזכרונות במחיר עדכני? ואם נגיד Twinmos 512Mb 667Mhz היה עולה 300 ש"ח. כמה יעלה עכשיו? תודה (לא ראיתי על זה דיון אז פתחתי, אם כבר יש על זה דיון תנעלו)

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by kobibo,

רוצה לרכוש מחשב שיהיה בעיקר למשחקים אך גם לעיתים לקידוד סרטים . למה עם AMD לא ניתן לקודד סרטים ? או מה קורה עם מקודדים סרטים עם AMD ומה אם מקודים עם INTEL ? בסרטים יהיה ניתן עם AMD לפחות לצפות ?

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Uploaded with ImageShack.us כבר המון זמן שאני עם הבעיה הזו... % השימוש במעבד נמצא בממוצע על 40 בזמן מנוחה כמעט מחולטת. הרצתי סריקת ווירוסים, לא נמצא כלום. מחקתי כל מיני תוכנות שהיו לי על המחשב ובדקתי את השימוש במעבד במנוחה מוחלטת, עדיין בסביבות ה40%. למה זה כ"כ גבוה? זה לא אמור להיות על 0-3% במנוחה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  19. Started by DCAG,

חבר'ה הצילו! הזמנתי מחשב שבוע שעבר זה המפרט שהזמנתי: Intel Core2 Duo E6300 1.83GHZ 2MB DFI INFINITY 975X /G WD 250GB SATAII 16MB BUFFER 7200RPM HEC COMPUCASE 6A19 סה"כ כולל מע"מ/תשלומים...: 3200ש"ח~ הבאתי לחנות את ה- OCZ 1GB (2x512) PC2-5400 667MHZ 4-4-4-12 GOLD EDITION ואת ה- MSI NX7600GT-VT2D256E-HD שקניתי מבעוד מועד בארה"ב. בחנות נתגלתה בעיה והזכרונות לא עובדים על הלוח של DFI הטכנאי של החנות מציע את הלוח של INTEL ה-BAD AXE (975XBX) להחליף ל-INTEL? להחליף ללוח אחר? יש הצעות? למכור את הזכרונות ולקנות אחרים? (אני הייתי חושב שזה הפתרון האידאלי אבל איפה למכור? מי יקנה?) נ.ב. הלוח של DFI עולה כ-1010 ש"ח.

20. מפתחת השבבים חברה לחברת Inventec בכדי להמחיש לנו את הפוטנציאל הגדול שגלום במוצריה החדשים עבור עולם השרתים והעיבוד עתיר העוצמה לכתבה

21. יש לי 1.75GB זיכרון, במהירות של 300mhz (אחרי אוברקלוק), נכון שהמהירות נמוכה אבל הנפח מחפה על זה איכשהו? אני פשוט רוצה לדעת אם הוא אמור להריץ משחקים כבדים בלי תקיעות. אני יכול לעשות שיהיה לי 1GB במהירות של 400mhz, איזו אפשרות יותר טובה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Basic,

הבנתי שבפורום הזה מתמקדים בשילוש הקדוש של לוח אם-מעבד-זכרון :-) מדובר במחשב נייד HP Pavilion ze4523 בעל מעבד AMD Athlon XP-M 2400 256 מגה זכרון מסך "15 וכו וכו' פתחתי דיון כללי על המלצות למחשב נייד בפורום, אך לאחר שהחלטתי על הדגם, הגעתי לפורום הזה ע"מ לשאול שאלה ספציפית לגבי הזכרון. והשאלה היא : המחשב יעבוד עם חלונות XP PRO, ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה עם כל חבילה האופיס, קצת SPSS וקצת קומפילציות ב Visual Studio - בעיקר לעבודה באינטרנט ועבודה משרדית. אם ארחיב את הזכרון ל 512 מגה, האם יורגש הבדל ממשי ?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by idan007,

אני לא יודע מה עדיף לקנות: 1)http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=781 2)http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=714 יש לי שני סטיקים של 512 ואני רוצה לקנות עוד שתי סטיקים של 1GB מאותו סוג כדי שיעבדו ביחד בדואל, אני רק לא יודע איזה חברה עדיפה תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  24. Started by roshim,

gigabyte: GA-8I945P-G או GA-8I945G-MF??

25. Started by המושון,

Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Abit AN8 Ultra K8N Neo4 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 לאחר שנברתי רבות בפורום זה וגם בפורומים השכנים TAPUZ ו PCTIP הבנתי שרבים חוזרים ושואלים את אותם שאלות על הלוחות הנ"ל. אני חושב שאם נרכז את חוות הדעת וההמלצות של חברי הפורום פעם אחת זה גם יחסוך המון שאלות חוזרות ונשנות וגם יאפשר לשים את השרשור ב"שאלות נפוצות" לנכנסים הבאים. ללוחות המופיעים פה יש פחות או יותר אותם אופציות ופיצרים (לא הכללתי את לוחות ה SLI כיוון שלרובנו הם לא ממש רלוונטים). מה הלוח המועדף מבינהם ? (סך הכל כולם פחות או יותר באותו טווח מחירים) האם יש לוח שיש להתרחק ממנו? האם יש לוח נוסף שהייתם ממליצים עליו על סמך נסיון או בקורות? האם יש הבדל משמעותי בין NF4 ל ULTRA והאם …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.