עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הזיכרון הקודם היה של PQI והנוכחי של סופרטאלנט.שניהם 667MHZ האם הסיבה היא ששתי החברות שונות? אולי אני צריך לעדכן משהו במחשב? תודה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. המעבד ה e6300 עולה כמעט פי 2 מזה של הamd ואם נחשב לוח אם אז זה עובר את הפי 2 .עכשיו אם אני משלם פי 2 אני גם רוצה לקבל פי 2 אז האם הe6300 חזק פי 2 מה amd3800 ללא אוברקלוק ? בכל מקרה מי שיודע{אם בכלל} מתוך 100% של אינטל כמה אחוזים נותן ה amd ? {למשל אם זה פי 2 אז 50% .שהאינטל 100%} אני פשוט חייב לדעת אם האינטל שווא את הכסף ללא אוברקלוק

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by TheSlidead,

לחנות ממנה אני קונה את המחשב אין אפשרות להזמין את הABIT, האם ללכת על הג'יגהבייט או להזמין את ה ABIT מהאינטרנט בסבלנות? שאר המפרט זה E6300 ו 2GB זכרון של TWINMOS667

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by matankashi,

אני מעוניין לקנות את אחד מסדרת המעבדים של doul 2 core.... אבל יש בעיה.. אין לי מושג מה כדאי לי לקנות מבין הסדרה.. אני משחק במשחקי מחשב פחות או יותר שנקראים כבדים ...(Sanandreas, The sims 2 אבל גם צריך מעבד טוב לעתיד) הבעיה זה המחיר..אני לא יכול לקנות את הכי טוב..אבל שמעתי שהסדרה של דואל כור 2 טובה ביותר, ומספקת לא רק בדגם הכי טוב. אני צריך מעבד שיפעיל לי משחקים בצורה מהירה.. אשמח אם תעזרו לי.! תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ofer40,

היי אני רוצה לשדרג את הזכרון ולהוסיף עוד 1GB ורציתי לדעת אם אתם ממליצים על החברות הזולות ואיזה? תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by roeiw,

שלום, יש לי בלוח 6 כניסות SATA2, ו4 של אינטל ועוד 2 של Jmicron או משהו כזה שפועלים על צ'יפ חיצוני.. לאיזה מהחיבורים עדיף לחבר את הדיסק קשיח שלי? 36ADFD, כי הבנתי שהחיבורים של האינטל לא מאפשרים NCQ יכול להיות כזה דבר?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by esaly,

שלום! אני מעוניין להוסיף למערכת שלי עוד ג'יגה זיכרון (כרגע יש לי ג'יגה אחד) ורציתי לדעת אם זה ישפר משמעותית את הביצועים... אני משחק הרבה, מוריד גם באימיול ובקליינט של ביטורנט וגולש במספר טאבים גדול... אני משתמש בXP ואין כוונה לעבור בנתיים לויסטה, רק שיצאו משחקים שתומכים בDX10... המפרט שלי בצד... אשמח לתגובות...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by T-Flash,

מעבדי ה-K8 המצטיינים של AMD בזמנו, עוררו את אינטל מתרדמה עמוקה. באותו הזמן אינטל טמנה תקווה רבה במעבדי ה-Pentium 4 שלה ועבדה לפי שיטה שיווקית. המטרה של אינטל הייתה להעלות כמה שיותר את תדר השעון של המעבדים ועל ידי זאת לשכנע את הלקוחות כי המעבדים שלהם מפיקים את הביצועים הגבוההים ביותר. בעזרת אסטרטגיה זו אינטל הכניסה את תדר השעון של המעבדים לשם דבר בתחום השוואת הביצועים, להרבה לקוחות שלא מתמצאים בתחומים אלו היה ברור כי מעבד Pentium 4 בתדר של 3Ghz מציג ביצועים גבוהים יותר ממעבד ה-AMD Athlon של אותה התקופה שרץ במהירות של "רק" 2Ghz. אך הזמן עשה את שלו ולאט לאט יותר ויותר אנשים התחילו להבין כי תדר השעון לא מהווה מדד לביצועי המעבד, ו"גילו" את יעילותם של מעבדי ה Athlon גם בביצועי…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. גרפיקה מובנית, בקר זכרון מובנה, וגם HT חוזר. http://arstechnica.com/news.ars/post/20070328-intel-aims-nehalem-at-amds-fusion-integrated-graphics-on-die-memory-controller-smt.html דורון

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. נפל לי לידיים לוח: MSI MicroStar MS 6119 BX2 Ver 1.1 - לסלוט1. יש את האיזור של 10 ומשהו פינים, השאלה על איזה 2 אני מחבר את הכפתור של ההדלקה? ושאלה כללית לא דווקא ללוח הזה: האם הכפתור הדלקה צריך להיות מתג שלשניה לוחץ הדלקה ושניה לכיבוי (כמו של הריסט) או שזה מתג שבמשך כל זמן הפעולה הוא מקצר בין שני נקודות, ובעצם ג'אמפר יכול להחליף אותו וגמרנו? (כי לא יודע איפה המתג חחחייחח)... תודה!

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. השאלה בכותרת . האם למעבד DUAL CORE כלשהוא ייקח יותר זמן לעלות את עצמו + את מערכת ההפעלה יותר מהר ממעבד רגיל/יותר לאט.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. עובד בתדר של 3.6GHZ באס של 800 וזיכרון מטמון של 2X2MB http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060502134424.html זה "כולה" 950 עם עוד 200MHZ לדעתי מיותר ביותר....

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. חבר'ה מה עדיף במעבד - יותר זיכרון L2 או GHZ? תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-duo-overclocking.html פשוט מטורף

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יש לי אפשרות ליקנות את הAMD סאן דיאגו + לוח DFI NF4 + קירור של זלמן ב1300 (יד שניה נימצא הצלו כמה חודשים בודדים עם אחריות והכול) או ליקנות חדש 805 + ASUS P5LD2 + קירור של זלמן ב1500-1600 בערך מה יותר שווה לי? כאילו מי יותר טוב ה805 אחרי OC ל4.0 או 3.5-3.9GHZ או הסאן דיאגו + OC נחמד? תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, קניתי מחשב חדש והמהירות מאוד לא מספקת אותי הנה המפרט המלא Pentium D 930 3.0 Ghz 2x2Mb cache Thermaltake Big typhoon + Arctic Cooling Ailver 5 ASUS P5WD2-E Premium 975x Ocz 1024Mb Gold Performence Edition 6400 4-4-4-8 FSP Bluestorm 500w PFC WD 250GB 16Mb Cache 7200rpm Nec DVD 4450 DL+- BFG 7900 GT OC 256mb 256bit Gigabyte 3D Aurora Logitech Media Elite Microsoft Explorer Wireless 2.0 - Night Vision Creative X-FI Elite Pro Creative Gigaworks S750 7.1 700W RMS שאני מדליק את המחשב הוא מודיע לי שהזכרון שמותקן הוא pc2 4200 שמה שמותקן באמת זה pc2 5400 אז שמעתי מישהו שהיה לו בעיה דומה והציעו לו לשנות בביוס ידנית את זה ל זכרון ddr2 667 וגם אני שיניתי וזה לא עזר…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. האתר The Inquirer מדווח כי AMD תוריד את מחירי המעבדים החד ליבתיים עד: 139$ ל 3800 (כ-50% של הוזלה מהמחיר הקודם). 109$ ל 3500 (כ-40% של הוזלה מהמחיר הקודם). 99$ ל 3200 (כ-30% של הוזלה מהמחיר הקודם). 89$ ל 3000 (כ-20% של הוזלה מהמחיר הקודם). ירידת מחירים קטלנית כזאת נובעת ככל הנראה מהיציאה של המעבדים החדשים לשוק (AM2). עכשיו ניתן להשיג את 3800 במחיר של 3200 שהיה עד כה.

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אני רוצה להוסיף זכרון למחשב שלי, המחשב שלי כבר מאד ישן לפני 4 שנים ויש לי לוח אם הזה - http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d845bg/ עכשיו אני יכול לשים בלוח אם את הכרטיס זכרון הזה ?http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1244 והאם הוא ישתלב עם עוד 256 זכרון של סמסונג 266 מהירות (ישן) תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 988 צפיות
  19. Started by SpiritKnight,

חבר שלי מתכנן להחליף כרטיס מסך, ובאותה הזדמנות תוהה, האם יש טעם גם לשדרג את שאר המערכת? הרכיבים שלו הם: P4 2.6GHZ INTEL BAYFIELD D865GBF 512 DDRAM תודה

• 18 תגובות
    • 974 צפיות
  20. Started by avi2014,

אני מעוניין לדעת איזה מעבד יותר חזק.. מדובר פה על 3800 חד!! ליבה לא כפול ליבה. אז ככה אם השימושים הם אימיול פה ושם(לא רציני) ופעם ב... פוטושפ...לעומת שימוש של 90% במשחקים, איזה מעבד יהיה עדיף? (אין קשר למה שיהיה עוד שנה-שנתיים, ועזבו את הקונרו) מיכוון שאני מחר הולך לקנות את מהמעבדים המלצות שלכם.. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בKSP ירדו היום מחירי מעבדי האינטל מעט. למשל מעבד ה Pentium D 805 ירד ממחיר של 710 ש"ח למחיר של 665 ש"ח. זה בניגוד לפרסומים של אינטל. האם זוהי הורדת מחירים זמנית בנסיון למכור את המוצרים במחיר היקר ? או שמא זאת היא ה-הורדה המדוברת? אייל

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום ! קודם כל אני אנצל את ההזדמנות (השנייה שלי) ואגיד שלום - אני חדש פה אז לשאלתי.. מה יותר טוב לקנות מחשב פנטיום 4, 3.4 מעבד ליבה כפולה (2mb*2) או Core2 את ה-E6600 ? אם אפשר בבקשה לתת לי נימוקים למה X יותר טוב מ-Y אז בכלל... אם זה מבחינת מחיר.. אם זה מבחינת ביצועים... ואם זה בכלל מבחינה שאתם מבינים. כי אני לא ממש מומחה במחשבים () ובגלל זה אני מאוד אשמח אם תייעצו לי. תודה רבה על עזרתכם שי

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Bingo,

במעבדים מה זה L1 L2 L3 ומה זה תדר FSB?

• 18 תגובות
    • 996 צפיות
  24. השאלה היא האמת לא אם אפשר , כי אני יודע שאפשר השאלה היא אם זה ישפיע על ביצועים של המעבד , להשים על כל הארבע סלוטים של הלוח זכרונות

• 18 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by lipa,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=6&id=1998

• 18 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.