מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
כן כן, זה בהחלט רגע עצוב לפחות בשבילי, נכון אמנם זה לא היה מעבד מיוחד, והוא לא הביא בשורה אמיתית לעולם, ורק אולי הסלרון טואלטין הצליח להתרומם מעט, אבל עדיין אני מרגיש עצוב כשדבר כזה קורה, במיוחד כשמעבד זה ליווה אותי בתצורות רבות כל כך וסיפק חוויות לא מעטות... האם גם לכם היו חוויות מיוחדות עם הפנטיום 3 או כל מעבד סוקט 370 ? אני עוד זוכר את היום בו בידיים רועדות עשיתי למעבד שלי מוד וולטז' כדי לחצות 1700MHZ, מרגש ועצוב כאחד...
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לקנות מעבד + לוח אם עד 1500 ש"ח.. 1000 ש"ח על המעבד ועד 500 ש"ח על לוח האם (נשמע לי דיי הגיוני, אלא אם כן תציעו אחרת). רק 500 ש"ח על לוח האם מכיוון שאין לי יותר מידי דברים שאני צריך לשים על לוח האם ו2 כרטיסי זיכרון... היום אני רואה את כל מעבדי הI7 לסוגיהם ובאמת שאין לי מושג מה יותר עדיף.. (הבנתי שגם חלק מסדרת הI5 יכולים להיות יותר טובים מI7) פעם הייתי יותר משופשף ובקיא בנושא (בתקופה של הdual core) והיום כבר לא.. אשמח למידע מכם.. תודה. לגבי קירור למעבד - יש לי כבר על המעבד dual core שלי אז אין צורך..
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה היא האמת לא אם אפשר , כי אני יודע שאפשר השאלה היא אם זה ישפיע על ביצועים של המעבד , להשים על כל הארבע סלוטים של הלוח זכרונות
-
- 18 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הכל בכותרת חברים, אשמח להצעות
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, קראתי מה ההבדל בין השניים אבל לא כל כך הבנתי אז אם ניתן להסביר לי שוב. וכן מה עדיף משניהם. דרך אגב רכשתי מחדש עם ויסטה עם מעבד intel E6300 conroe core 2 due תודה
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ל G.Skill , לעומת שאר החברות יש ממש מלא סוגים של שבבי זיכרון... (שלכל אחד צבע אחר... ותאחלס צבעים יפים חחח...) איפה אני יכול למצוא דירוג שלהם-> מהכי טוב להכי פחות טוב יש ממש מלא... HK, HZ, NR, PK, NQ, PQ, MQ, LA, NT, GA, ZX, JS זה מה שמצאתי... אולי יש עוד אפילו אם מישהו לא מוצא אתר עם דירוג שלהם אבל הוא יודע את הדירוג שלהם (מהכי טוב להכי פחות טוב) אז אשמח אם הוא ירשום אותו פה תודה לעונים...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעניין וחשוב מאוד... השוואת ביצועים מסוגים שונים וכן צריכת הספק (מישהו אמר HTPC שמעתי?). http://www.behardware.com/articles/652-1/intel-core-2-duo-e4300.html תראו השוואת הספקים למשל: ה-E4300 נראה מועמד אידאלי ל-HTPC, לא? שימו לב שתחת עומס, אפילו ה-E6600 צורך בדיוק כמו ה-2X3800 שחלש ממנו משמעותית.
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Arctic Silver's NEW Premium Silver Polysynthetic Thermal Compound: Arctic Silver 3. 3-gram( 1 cc. ) tube. Artic Silver -6$ GeIL DDR RAM 512MB PC-3500 433Hz ULTRA Platinum Specifications: Type:DDR 184 Pin Dimm Speed:433MHz CAS 2 6-3-3 1T Density:32x8 Voltage:2.6-3.1 Features: 6 Layer, Low Noise PCB Tin Coated Platinum Copper Heat Spreader with 3m Patened Thermal Tape-217$ ASUS A7V8X LAN, Firewire IEEE1394, Serial ATA w/ RAID DDR400 AMD Athlon/Athlon XP/Duron Socket A, Processor Mother Board -Retail-135$ AMD ATHLON XP 2400 /266 FSB PROCESSOR CPU- OEM -186$ SAPPHIRE RADEON 9700 PRO 128MB DDR TV/DVI 8X AGP RETAIL-325$ מה אתם אומרים?? צריך לציין שהשימוש העיקרי זה מש…
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלוש שאלות ממוקדות וחשובות - 1- מעבד Phenom X3 710 - האם שווה להוסיף 110שח ל720? אני לא מתכנן על OC כבד בכל מקרה, ואין לי כסף לקירור... 2- אני לא צריך כרטיס מסך בינתיים לפחות חצי שנה/שנה, לכן אני מתכנן על לוח 780G - אבל למיטב הבנתי אי אפשר יהיה לפתוח את הליבה הנוספת. חוץ מענייני הליבה הנוספת, האם יש יתרון מובהק כלשהוא ללוח 790?? האם השילוב הזה עם 780G לא יהיה מנוצל במלואו?? אני מבין שOC אפשר יהיה לעשות גם עם 780G. פשוט לוחות 790 ממש יקרים או שלא מכילים כרטיס מסך מובנה... 3- זכרונות - להשקיע ב1066MHZ? או שעדיף לקחת800MHZ עם תזמונים טובים יותר? אני מתעניין בלוח - GIGABYTE MA780G-UD3H AM2+, AM3, 780G, DDR2 1200+, VGA ATI HD3200, HDMI
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני הכל שלא תקפצו עליי עשיתי פה חיפוש ולא מצאתי תשובה.. קיצר יש לי לוח K8NF-9 ואין לי את האפשרות הזאת בביוס, יכול להיות שהלוח לא תומך בזה?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וברכה לאחרונה נשרף לי איזה קבל בלוח אם ואני לא מצליח לתקן אותו (הלחמתי קבל חדש אבל ככל הנאה שיש עוד אי אלו בעיות שלא מצאתי - הספק תקין)\ לכן אני מעוניין לבצע שדרוג למחשב שלי שגם ככה ישן אולם אין לי תקציב כך שאני מעוניין לקנות כרגע לוח אם יחסית חדש שיתאים למעבד הישן אולם שיוכל להתאים גם למעבדים חדשים כאשר יהיה לי תקציב גבוה יותר. המחשב משמש גם למשחקים אבל לא בתדירות גבוהה ולא משחקים ממש חדשים. להלן פרטי המחשב (בין 3 שנים) מעבד: AMD ATHLON 64 3200 939 לוח אם GIGABYTE GA-K8NMF-9 (שרוף.....) זכרון 2*512 PC3200 CL2.5 DDR (משדרג ל-2GB) כ. מסך GEFORCE6600GT ספק 500W של TT ראיתי שאפשר להשיג את הלוח אם שלי באזור ה-250 ש"ח יד שנייה לא בטוח שזה הדבר הכי משתלם אשמח להצעות
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין למה צריך לוח אם טוב. אולי הסיבה החשובה ביותר זה סוקט למעבד אבל כשקונים מעבד אז רואים את הסוקט שלו לפי זה מתאימים לוח אם שיתאים את הסוקט. חשבתי על זה ומצאתי אולי סיבות לא חשובות שהם שדרוג עתידי וחיבורים חדישים (SATA 3 , USB 3) . לשדרוג עתידי לא כדי לקנות לוח אם מתקדם בגלל שמתי שאני יבחר לשדרג אז המחיר שלו ירד. ולחיבורים חדישים לא צריך להשקיע כל כך הרבה כסף כי זה לא ממש חשוב. הנה דוגמא: סוקט 1155 Asus Maximus IV Extreme P67 B3 CHIPSET Socket 1155 : זה לוח אם עם תושבת למעבד 1155 שהיא יכולה להיות טובה להמון מעבדים חדישים וטובים כמו I7 2600K וכמו I5 2500K . המחיר של הלוח אם הזה הוא בערך 1800 ש"ח, כמובן שיכול להיות טיפה יותר וטיפה פחות תלוי בחנות אבל …
-
- 18 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3042817,00.html מעבד אשר הולך ליוצר,ע"י IBM ,Sony,ו Toshiba. מדובר ב 8 מעבדים בשבב אחד, ומעבדים שרצים ב 4.6Ghz . AMD ואינטל,דיי להתחרות על המעבד המהיר והפחות מתחמם, שימו לב,יש לכם יריב באופק. אבל בטוח של AMD יהיה מענה למעבד הזה, והם יוציאו איזה אטלון 128bit ...
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן ראיתי שיצא הלוח - DFI RS482 INFINITY Socket 939 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=13145 לוח זה הוא לפי הבנתי המקביל ל - DFI NF4 ULTRA INFINITY . אז השאלה שלי היא: האם מישהו יודע אם הולך לצאת לוח של DFI עם צ'יפ של ATI Radeon Xpress ,המקביל ל - DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שנקנה לפני כשנה, וכרגע מריץ OC של 150% למעבד E2180 עם לוח אם P-35 DS3L (באס על 300 מה"צ, מעבד על 2.7 גה"צ, קירור MaxOrb). בזמנו נקנה המעבד כדי לחסוך כסף, וכיום אני מעוניין להגביר את הביצועים על ידי שדרוג המעבד במינימום ההשקעה על ידי אובר-קלוק ברמה בינונית שלא יצטרך תחזוקה תכופה. אני מחפש אובר-קלוקר מוכשר, שייתן מקסימום תמורה לכסף והבדל ניכר בביצועים. אשמח לעזרתכם.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו לי בבקשה מה אתם חושבים על הלוח החדש הזה שאמור להיות הצלחה ענקית אני רוצה לכלול אותו במפרט הבא שלי ואני מאוד רוצה לדעת את דעתכם עליו אשמח לשמוע בעיקר מאנשים שיש להם את הלוח הזה (למרות שאני בספק שלמישהו כבר יש) אני אישית מאוד מתרגש מהלוח הזה כי הוא נראה פצצה - אבל מה איתכם? ;D http://www.gigabyte.com.tw/products/8ihxp.htm
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זהו ביום ראשון אני הולך לקנות ואני צריך לדעת, איזה מהם הכי חזק, איזה מהם הכי משתלם, ועד כמה גדול הבדל הביצועים ביניהם ואיזה לוח כדי לי לקחת עם אחד מהם? תביאו לוח שיש בKSP בבקשה, חשבתי על הP55 USB3 הכי פשוט, הוא תומך בזכרונות 1600mhz? יש לי 3000 אז אני יכול לקחת את ההכי חזק, אבל אם הוא לא מצדיק תוספת מחיר אז אני אלך על הכי משתלם. הנא מה שבניתי: I7 870 P55 USB3 GSKILL 2X2GB 1600MHZ סה"כ 2285 ש"ח I5 760 P55USB3 GSKILL 2X2 1600MHZ סה"כ 1885 ש"ח I5 2300 PH67-UD3 GSKILL 2X2GB 1600MHZ סה"כ 2025 כמו שאתם רואים ההבגל בין I5 760 לI7 הוא 400 ש"ח ובין הI5 760 לI5 2300 הוא 140. אם אתם ממליצים על משהו אחר אז תנו בבקשה מKSP ומה דעתכם על הלוח H55 UD3H ומה ההבדל בין הצ'יפסטים?
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי .... אז ככה. במפרטים שונים ראיתי שני דברים מוזרים... באחד היה כתוב : AMD athlon 64b 3000+ (s939) Venice Core + Gigabyte k8nsc (s939) nforce 3 ובשני : AMD athlon 64b 3000+ s939 Gigabyte k8nsc (s939) k ולשאלה (האולי מטופשת...) שני המפרטים האלה אותו דבר? או שיש אחד עם VENICE ואחד בלי...(ואחד NFORCE 3 ואחד לא...) הרבה חנויות שנכנסתי אליהם ברגע הראשון שראיתי את איש המכירות לא טרחתי לבקש הצעת מחיר...אני מזהה רמאים תיק תק.. (עובד בתחום מסויים הרבה הרבה זמן) . אז שני אלה אותו דבר ? תודה מראש...ואם כן אני קופץ לחנות בעוד 6 שעות.... ThankS .
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, (פתחתי ת'רד זהה בפורום המפרטים- ואני לא יכול למחוק. אז אם צריך בבקשה תמחקו אותו). OK... אז בשעה טובה ביום שני שבוע הבא אני אעשה פסיכומטרי. מה שאומר שסוף סוף יהיה לי זמן להתעסק עם קנית מחשב חדש. אבל אני לא יכול להתאפק ולכן אני לצערי מתחיל לבדוק כבר עכשיו במקום ללמוד. Undecided בכל מקרה, אני מעוניין לשדרג את השילוש הנוכחי שלי, את הכרטיס מסך וכנראה שגם את המארז. זה בנתיים. עכשיו יש לי: Celeron Tualatine 1200@1600 378 MB SDRAM@133 Radeon 8500 LE אין לי תקציב. אני מעוניין לבזבז על זה כמה שפחות כסף, אבל גם להשקיע את הסכום הדרוש עבור מחשב סביר שיריץ משחקים טוב, יעבד וידאו וקול במהירות סבירה ויחזיק זמן סביר. בכל מקרה הכלל המנחה הוא שאם אין הבדל מורגש בביצועים- ללכת על הזול. …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים אני לקראת קניית מחשב חדש ורציתי לדעת אם באמת אני צריך לשלם כל-כך הרבה על זיכרונות כאלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2037 או שמספיקים לי זיכרונות כאלו שהם בחצי מחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3270 צורכי העבודה שלי הם גרפיקה ותלת מימד כאשר נעשה שימוש בHT . תודה ומקווה שהנושא הזה לא נטחן כבר (ואז תכעסו עלי) :s05:
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה CUV4X שלי החליט לא לדבר יותר עם המקלדת כך שמבחינתי הוא מת איזה תחליפים יש (אני לא רוצה להכנס להוצאות על מעבד/זכרונות) ? תודה :-*
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מצטער מראש על החפירה אבל הפרטים יעזרו לעוזרים להגדיר את הפיתרון הכדאי לי. ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Q6600 לוח אם: ABIT IP35 PRO קירור מעבד: THERMALTAKE ULTRA EXTREME 120 מאוורר מעבד: DELTA 120/38MM 2300RPM מארז: LIAN-LI עם שני מאווררים 120/25MM מכניסים. אחד מהם DELTA ב-2300RPM שני מאווררים מוציאים. אחד מהם כמו ה-DELTA המכניס. טמפ' חדר בקייץ מגיע ל-34 מעלות. היום ניקיתי את המחשב לאחר יותר מ-3 שנים ללא ניקוי רציני והחלפתי משחה טרמית מאחר והטמפ' במצב רגוע ותדר עבודה של כ-1.8GHZ הגיעה לאזור ה-65 מעלות בליבה החמה ביותר. לאחר הניקוי, הטמפ' מגיעה לאחר כמה שעות עבודה ל-59 מעלות בליבה החמה בטמפ' חדר של 32.4 מעלות. סיבה נוספת להחלפה היא שלוח האם הזה ללא תמיכה יותר …
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי למישהו מחשב חדש משרדי ואני לא בטוח לחלוטין שהוא מסוגל להתמודד עם HD וידאו (דרישות בעליו), עוד לא קיבלתי אותו ואני שוקל (אם יהיה צורך) לשנות את החומרה. החומרה הבסיסית היא: לוח אם: Asus M2A-VM מעבד: Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB זיכרון: Corsair 1GB Kit Value Select DDR2-667 (2x512MB) C1GG667KB מסך: Samsung 206BW ללא כרטיס מסך יעודי. האם הבסיס הזה מספיק כדי לנגן HD וידאו (דחוס) ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-