עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by subarel,

בעקבות ריבוי שאלות על לוחות אם הוחלט לרכז קישורים רלוונטיים והסברים על החיבורים השונים בלוחות האם. לוחות אם - הסברים על החיבורים השונים – וקישורים רלוונטיים. הקדמה : לוח האם הינו החלק המקשר בין כל החלקים השונים במחשב שלנו, בלעדיו המחשב לא קיים אלא אסופה של חלקים. יש חשיבות רבה להתאמת הלוח לסוגי הרכיבים השונים המתחברים אליו – ללא התאמה זו המחשב עלול לא לעבוד כראוי או לא לעבוד בכלל או לא להוציא את המיטב מהרכיבים. לכן חשוב שתדעו איזה רכיבים יתאימו לכם במידה והחלטתם לקנות מחשב או לשדרג. תוכן הענינים: 1.סקירת החיבורים השונים על הלוח. 2.לינקים לאתרי היצירניות הגדולות. 3.השוואת לוחות\מידע על כל לוח באתרי היצרניות. 4.פורמי התמיכה הרשמיים של היצרניות. 1. סקירת החיבור…

• 13 תגובות
    • 39.4k צפיות
  2. איפה אני יכול לבדוק עם המעבד XP1800 שלי זה 0.13 או 0.18 והאם יש בינהם הבדל ?

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by omri 007,

שלום, אני מעוניין לרכוש את המעבד AMD phenom II X4 955\965. איזה לוח אם מתאים לו ? עדיין לא החלטתי אם בעתיד אני ירצה לבצע OC. לכן, תציעו לי בבקשה לוח אם אחד שמתאים ל-OC ולוח אם שני שלא מתאים ואני מבקש שהמחיר יהיה הכי נמוך ביחס למטרות שלו תודה רבה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. מחפש המלצות ללוח אם עם כרטיס מסך O.B סביר , שיתאים למעבד מסוג INTEL P-D S775 2.8GHz(915) 800MHz/FSB 2X2M-DUAL CORE - BOX עד 500 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 602 צפיות
  5. סתם מעניין אותי לדעת מה המעבד החזק ביותר מהסדרה הזאת. האם זה QUAD או ש-DUO?

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  6. Started by trek227,

למעבד q9550 אני מעדיף לוח אם של GIGABYTE התקציב שלי הוא בין 500-700 תודה

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by TC,

סוף סוף קיבלתי מחשב חדש . אני בא להתקין ווינדוס . ושהוא בא לקטע של להתקין קבצים הוא עשה מסך כחול (תמונה מצורפת) חבר שלי אמר שזה כנראה בעייה בזכרון אבל אין לי שמץ של מושג הבעייה לא בסידירום כי ניסיתי כבר 3 סידירומים. אפשר לדעת אם הבעייה היא בזכרון ? ואם אפשר לתקן ? כי קניתי תזכרון בחול ... ולמכור TWINX 3200 LL לא בראש שלי. המפרט שלי הוא : P4 3.0C - הורדתי HT למה זה עושה בעיות AOpen AX4C MAX ZALMAN CNPS7000Cu CORSAIR TWINX PC3200LL 2x256 - שמתי DUAL CHANNEL WD RAPTOR TEAC CDRW ASUS CD-ROM ANTEC TRUEBLUE 350W SAPPHIRE RADEON 9800 PRO http://www.edu-negev.gov.il/bs/sisyhare/comp/P1010046.JPG http://www.edu-negev.gov.il/bs/sisyhare/comp/P1010047.JPG http://www.edu-negev.gov.…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by adfx166,

שלום אנשים, כרגע יש ברשותי זיכרון של 1 ג'יגה מסוג ?(OCZ GOLD 800MHZ DUAL CHANNEL(2* 512 אני מעוניין להוסיף עוד 2 ג'יגה של חברת KINGSTON HYPERX 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL, כך שבסופו של דבר יש לי סה"כ 3 ג'יגה זיכרון. יש לציין גם שתיזמוני השעון של שני סוגי הזכרונות שונים. ocz - 5-5-5-12 וה- KINGSTON - 4-4-4-12 שאלתי היא האם ישנה אפשרות לשלב זיכרונות של שני יצרנים שונים. ד"א, לוח האם שלי: GIGABYTE 965P-DS4 תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שבוע טוב לכולם, אני מאוד מתלבט בין שני מעבדים שאני ארכוש בזמן הקרוב *core I5 650 *core I5 750 -לוח אם יהיה GB P55A-UD3 -זיכרונות יהיו ddr3 Adata 2000mhz אלא אם תמליצו זיכרונות אחרים השימושים הם: *אוברקלוק מקסימלי אפשרי. *משחקים *התעסקות בגרפיקה ממחושבת ועיבוד תמונה. בגדול רציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב לשימושים הנ"ל והאם יהיה הבדל מוחדשי לאחר OC בינוני שיבוצע,בין היתר ארצה למכור את המאוורר הנוכחי (TR ULTRA 120) ולרכוש מאוורר מתאים לתושבת I5. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. טכנולוגיות אחרות אני מתכוון לוחות, זכרונות ומעבדים. אני רואה טכנולוגיות מדהימות כמו DDR 3 וליבות מהירות טילים (ביחס של גודל כרטיס כלפי גודל לוח אם) על כרטיסי מסך אבל לא רואה אותו דבר בשאר המחשב. זה אומר שהמהנדסים של ATI וNVIDIA יותר מתקדמים ממהנדסים של שאר החברות או שיש סיבה אחרת שטכנולוגיות אלו עדיין לא מיושמות בשאר חלקי המחשב ודווקא רק בכרטיסי מסך. ללא קשר, במספר השנים האחרונות טכנולוגיית המעבדים והלוחות עלתה בצורה הדרגתית ועיקבית אולם טכנולוגיית כרטיסי המסך עולה בצורה חדה, נגיד יש הרבה יותר שינוי ושינוי משמעותי בין כרטיסי מסך משנת 2003 לכרטיסי מסך משנת 2006 לעומת מעבדים מאותם שנים אשר שם השינוי פחות חד (שינוי יש אבל עם מעבד משנת 2003 תוכל לשחק בהכל במקסימום לעומת כרטיס…

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  11. המפרט שלי הוא: p5b deluxe פרטים על הלוח: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1 מעבד e6400 כ.מ. : sapphire 1950gt 256mb אני כבר לא זוכר ממש, אבל זה לא כזה משנה הזיכרון שיש לי עכשיו הוא 1 ג'יגה מהירות 677 אני רוצה 4 ג'יגה לא משנה לי איזה חברה.. לא יקר מידי, ולא יהיה OC. אני קונה אותו בשביל שמשחקים ירוצו טוב יותר, וגם סתם בשביל עבודה שוטפת מהירה יותר ונוחה יותר. הזיכרונות הישנים יעברו לאחותי... כך שלא תיהיה הגבלה בגללם תודה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. באתר של tom הזה יש רק לQuake 3 אז אני באמת צריך לQ4 של מעבדים... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by NTT,

היי, אני מתכנן עכשיו מחשב עם מעבד Q9450, וכרטיס גרפי Gigabyte 512MB 8800GT, את לוח האם של המחשב המתוכנן בחרתי לפני ובחרתי בGigabyte GA-P35-DS3L שהוא מתאים 100% לדרישות שלי, ועכשיו גיליתי למזלי,שהכרטיס הגרפי תומך בPCI-E 2.0,ומכיוון שללוח אם של ג'יגהבייט שבחרתי אין חיבור PCI-E 2, אני צריך לוח אם שהוא יהיה פחות או יותר כמוהו רק עם חיבור של PCI-E 2. אם הבנתי נכון אני אצטרך לקחת לוח אם עם צי'פסט של X38,שהם אמורים להיות גם יקרים יותר, אז מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם דומה לGA-P35-DS3L רק עם PCI-E 2? תודה!

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  14. Started by RoNeR,

יש לי את הלוח אם K7 triton 400 עם מעבד amd 2000+ וagp 8X וישלי לוח אם של p4x266a עם מעבד p4 2400 mhz AGP 4X הכרטיס מסך שלי fx 5200 איזה לוח אם עדיף לי?!?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by bendan7,

אני צריך המלצה לכרטיס זיכרון טוב בטווח המחירים 300-450 שקל

• 14 תגובות
    • 812 צפיות
  16. היי אנשים ,אני מסדר למישהוא מחשב שנדפק לו לוח אם ,עכשיו יש לי בבית חלקים משלי ,גם לוחות אם יש ברשותי gigabyte ga-7n400-l ,לפי מחיר באיביי מוכרים אותם בסביבות 65 דולר ,אני רוצה לדעת מה היה המחיר האחרון שלו בארץ, הבעיה שאין ערכיון ב "זאפ" ,אז אני צריך את העזרה שלכם ,ועוד דבר נוסף ,כמה שווה radeon 9200 128mb ? תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  17. Started by overload,

אהלן שאלתי בפורום ניידים ולא היתה תשובה אז אני שואל גם פה אולי יותר מתאים מחשב DELL M3800 נייד המעבד לא יורד מ3 GHZ בל שאני מפעיל כלום, הרצתי Diagnostic Tool והכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה? נראה לכם שיש בעיה בכלל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by wow,

איך יכול להיות שבלוח כזה יקר וטוב אין כרטיס רשת?! זה לפחות מה שנראה לי,תקנו אותי אם אני טועה. ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [הלינק צונזר, אין לפרסם חנויות!]

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  19. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by tal_levi1000,

בימים האחרונים אני מתענין בקנית DFI NF4 ULTRA כמה שבועות אחרי שהוא יצא שמעתי שהיה מוד להפיכתו ל SLI אבל לא ממש נכנסתי לעומקו כי לא ממש חשבתי שאני יקנו אחד כזה אבל הנה הגיע הזמן (ובבקשה אל תשאלו למה אני קונה עכשיו לוח כזה אני יודע שיש קונרו וAM2 וכבר חשבתי על כל זה זה פשוט שיקולים אישיים) ואכן מצאתי באנדטק את המוד וזה נראה לי ממש ממש ממש פשוט מה שמוביל לשאלה הראשונה שלי: בסה"כ ע"י חיבור של 2 נקודות מסוימות בקצת עפרון וזהו?? זה באמת כזה פשוט? ומה זה היה ה conductive paint שהם השתמשו שם? ומה יותר טוב זה או עפרון? או שיש שיטה יותר טובה? השאלה שניה שלי היא: בבאנצים הם מתיחסית בגראפים ל2 מצבי SLI אחד זה X8/X8 והשני זה X16/X2 מה ההבדלים? והשאלה האחרונה היא: האם כל זה עדיין נ…

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  21. אם אני מעלה את הV של המעבד הרבה מאוד, הוא עלול להשרף? תודה!

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  22. מה יותר חשוב ? באס או מהירות ? נניח 2.4 גיגה הרץ 800 באס או 2.6 גיגה הרץ 533 באס ? מה עדיף לבחור מעבד עם באס יותר גבוה או מהירות יותר גבוהה ?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  23. Started by reyrey_200,

שלום, בפורום מפרטי מחשב הציעו לי להרכיב במפרט מעבד E7200 מהגרסה החדשה. אבל לדאבוני המעבד אינו נמצא בסקאי ולא בTMS.ממה שהבנתי המעבד עולה כיום 650 ש"ח. היכן ניתן למצוא אותו ? והאם הוא יותר טוב מהE6550 ? בתודה,ניב

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by hm123,

שלום לכולם הבאתי איתי מחו"ל חלקי מחשב לוח אם של אסוס שנקרא מקסימוס שני כרטיסי מסך hd3870x2 ומעבד q9300 השאלה שלי כזו האני רוצה להכניס את הכל למארז שוכב [אני רוצה שהמחשב יהיה גם hptc ] האם תיהיה לי בעיה אם קירור אן אם הספק כח? על איזה מארז אתם ממליצים [ מחיר לא משנה מעדיף מארז אם מסך עליו כמו כמו שיש לזלמן] חג שמח לכולם.

• 4 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.