עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asmy999,

רצתי לדעת מה דעתכם על הזכרון הבא Corsair TWINX 1024 PC4000 2*512MB DDR 500 , אני צריך אותו לתרצת כמה תוכנות במקביל בעבודה, הייתי מודה לכם אם תכניסו חוות דעת והאם ניתן לשפר (בהתחלה רצתי את גרסת ה PRO עם נוריות הLED , אבל אמרו לי שלאורך זמן יש לזה נטייה לתקלות, האם זה נכון?) תודה אסף

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  2. שלום חברים, המליצו לי על לוח האם ASROCK Z77 PRO3 האם זהו לוח אם שיציג יעילות גבוהה ב OC ? האם תוכלו להמליץ לי על אופציה עדיפה (אם קיימת) במחיר של עד 600 ש"ח? (חשוב שיהיה חיבור USB3 לקדמת המארז, אפשרות ל SLI / CF ) תודה

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  3. היי חברה. אני מתכנן לקנות מעבד Q8200 ואני תוהה מה הלוח אם שיתאים לו. יש רק דבר אחד שאני לא מבין , כתוב על המעבד 1333MHZ , האם זה אומר שלוח האם והזכרונות גם צריכים להיות במהירות הזו? אם נניח אני קונה לוח אם במהירות של 800 וכן זכרונות במהירות של 800, האם זה יגרום למעבד גם לעבוד במהירות הזו?

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  4. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם. למרות שהעליתי כבר את הנושא בעבר, אני עדיין בלבטים: ברשותי כרגע: לוח אם ASUS P4P 800 DELUXE, מעבד P4 2.8 HT, זכרון DDR 2 GB , כרטיס מסך AGP E-VGA 6800GT 256MB. לשאלתי הראשונה: מבחינת ביצועים במשחקים, האם כדאי לעבור PCI-E , ורכוש לוח אם DFI NF4 U , מעבד AMD 3200+ VENICE וכ.מסך 7800 GT ? שאלתי השנייה היא: האם כבר כדאי לרכוש מעבד בעל ליבה כפולה של AMD? אני שוב מציין שענייני העיקרי במחשב הוא משחקים ולא מעבר ( אם יש בכלל מעבר). תודה מראש על הייעוץ המקצועי.

5. רציתי לדעת אם יש לו רק אופציה להכנסת כרטיס מסך של pci e אין לו AGP? ורציתי לדעת מה דעתכם הכללית לגביי הלוח אם הזה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  6. שלום, אני לא ממש מבין גדול בזכרונות וזה אבל שאלתי פשוטה רציתי לוודע שאין שום בעיה שעם המפרט שלי אני אוסיף עד 1GB זכרון של Kingston האם יש בעיה בכך? איך שהבנתי יש הגבלה בלוח האם של עד כמות מסויימת של זכרונות עוד משהו.. האם החיבור של הזכרון למחשב הוא מורכב או שאני אוכל לעשות זאת בעצמי?

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  7. Started by PolyMorphizem,

כרגע יש לי מחשב חדש לוח Asus p4p800 se Deluxe האם הוא טוב לאובר ???(אני שואל סתם לידע כללי היא לפרסקוט שלי אי אפשר לעשות OC - כי אז אני אשאר בלי מחשב) יש ליכרגע סטיק אחד של זיכרון 256 MICRON שהתיזמונים שלו General Size 256 MBytes Channeles # Single Performance Mode disables Modules Information DIMM#1 - Micron Technology DDR-SDRAM PC3200 - 256 MB Timing Frequency 199.9 MHz FSB:DRAM 1:1 CAS# latency 3.0 clocks RAS# to CAS# Delay 3 clocks RAS# Precharge 3 clocks Cycle Time (Tras) 8 clocks כל השדות אחרים ריקים ואני שומע לאחרונה הרבה אנשיםמדברים על ADATA PC 4000 האם כדאי יותר לקנות שתי סטיקים שלהם ????

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by 47,

אבל האם כדי לקנות את הEpox 8RDA כשיש לי מעבד ATHLON 1133 MHZ? חוץ מזה הזיכרונות שלי תומכים ב233 MHZ ואם כבר ליקנות את לוח האם אז צריך להחליף זיכרונות. האם אני יוכל להיסתדר עם 1300 ש"ח? זה המפרט שלי: Albatron KX400+PRO (8X AGP, 333 DDR,FSB266 )h Athlon 1133 MHZ, 133 MHZ FSB 256זיכרון MHZ 266 ,DDR RAM,

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  9. המעבד ולוח אתם רואים בצד... והזכרונות הם 256*2 של ספקטק spektek משהו כזה שימו לב שמעבד בא עם קירור חדש... ולא מה שבא איתו אשמח שתגידו לי כמה הכל שווה וכמה כל חלק בנפרד

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  10. שלום יש יש לי מעבד E8400 ואני רוצה לשדרג ל Q9550 או ל Q9650 רציתי לשאול אם יש הבדל גדול ביניהם או שיותר עדיף לעשות O.C ל Q9550 ואם כן מה הציוד הדרוש לכך בשביל שאדע אם אני יכול לבצע את השידרוג אני יכתוב את המערכת שלי לוח אם MSI P43 NEO 4GB DDR2 800 CL 5-5-5-15 GELL RAM GTX260 ZOTAC כרטיס מסך SPIRE 550WTN-IR ספק FREAZER PRO 7 קירור למעבד WIN7 ULTIMATE X64 1TB WD 32BM BUFFER 0.5TB WD 32MB BUFFER מארז של EZ-COOL זה עם המאוורר הגדול בצד בצבע כחול

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  11. ברצוני לקנות לוח אם ומעבד חדש צריך עזרה לבחור חברה של הלוח ואיזה סוקט ואיזה סוג צ'יפסט ואיזה סוג זיכרון בקשר למעבד מה עדיף intel או amd המחשב הוא למטרת משחקים והורדות כבדות

• 5 תגובות
    • 432 צפיות
  12. יש לי לוח GigaByte K8N51GMF-9 עם 6100 מובנה ישנה האפשרות בביוס: robust graphics booster ערכיה: -auto(ברירת מחדל) -fast -turbo זה אמור להרחיב את רוחב הפס של העיבוד הגרפי בשביל לשפר את הביצועים השאלה שלי דבר ראשון האם זה משפיע בכלל על השבב הגרפי המובנה(6100) בלוח או שזה משפיע רק על כרטיס מסך שאני מחבר בנפרד? ובנוסף הייתי רוצה לדעת על איזה אופציה עדיף לשים עם כרטיס נפרד ואיזה אופציה עדיפה עם המובנה? כמו כן ישנה האפשרות PCIE CLOCK ואפשר לכוון אותה מ100-145 Mhz פה ברור לי שזה לא לכרטיס המובנה אבל על כמה לכוון? האם בטוח להעלות את זה למקסימום או להשאר על 100(ברירת המחדל)? תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  13. אני קונה מחשב בשביל משחקים ולשמוע מוזיקה וסרטים זהו בעיקרון לקחתי מעבד 64 ביט של אינטל וזה מביא אותי לעוד שאלה מה יותר טוב של אינטל או amd וגם איזה לוח אם לקנות???

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  14. אני מעוניין בלוח עם כל הפיצרים, שיהיה מצויין לOC עד 750-800 שקל... למעבד אינטל E8400 (מיתכוון לעשות OC של 3.9-4 GHZ)

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  15. היי. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, בגלל זה אני קונה מעבד ולוח אם חדשים, וכמובן גם זיכרון חדש.. כרטיס מסך אני אקנה מאוחר יותר.. לפי השמועות חודש הבא יוצאים מעבדי אינטל חדשים אז אני רוצה לדעת האם צפוייה ירידת מחירים כאשר יצאו המעבדים החדשים או בכלל אם צפוייה ירידת מחירים מתישהו בזמן הקרוב (החודשים הקרובים) בגלל שאני לא רוצה ליקנות חלקים ב 800 שקל ואז לגלות שהערך שלהם ירד ב 100~200 שקל כעבור חודש..

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. חברים שלום, לפני כמה ימים הלוח-אם שלי שווק חיים כאשר הסלוטים של הזיכרון נשרפו כאשר החלפתי משחה תרמית למעבד (אני יודע שלא קשור) למרות שהייתי זהיר . ברשותי המפרט הבא: Q6600 GTX 295 SEASONIC 650W GA-965P-DS3 ז"ל ניגש לעניין אני מעונין לרכוש לוח-אם חדש למטרת OC גיימינג כבד וביצועים ראיתי שהמחירים של ה DDR3 כמעט זהים ל DDR2 1) האם היחס של עלות מול תמורה בלוח-אם התומך בDDR2 לעומת DDR3 מצדיק? *יש לציין מדובר בהפרש של החל מ- 150 ש"ח תלוי בלוח ויש להתחשב בעובדה שמדובר במעבד Q6600 ולא בi7 2) אני צריך המלצה ללוח-אם (גם לDDR2 וגם לDDR3) בטווח עד מקסימום 600 ש"ח ללא חריגות ועדיף כמה שפחות *עדיף ומומלץ שיהיה GIGABYTE וצ'פסט המתאים ל-OC (שמעתי ש- P45 וP43 הם מומלצים לתחום) אני…

• 5 תגובות
    • 912 צפיות
  17. Started by Maor Shahar,

שלום חבר'ה! אני כבר מודה לכל מי שינסה לעזור לי.. אז ככה יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה מחשב חדש... בקשר לרכיבים.. דבר ראשון איזה מעבד עדיף כיום... הקורנו E6300 או D950? מה חשוב יותר...? המהירות שעון? או הדגם? דבר שני... איזה לוח כדאי? האם שווה להשקיע בלוחות 975X או ש 965 עושים את העבודה? בכל מקרה איזה דגם מומלץ? תמיד היתי עם ASUS לאחר GYGABYTE אחד... (שהצטערתי עליו) אבל האם ASUS עדין מובילים? או שאולי עדיף INTEL? דבר נוסף מה חשוב יותר... המעבד הגרפי בכרטיס המסך? או הזיכרון? X1600PRO 512MB או X1800 256MB?! לדוגמה.. או שאולי בכלל עדיף NVIDIA? למרות שאני דיי חושב שאני נעול על ATI... עכשיו לזכרונות... עדיף מהירות או כמות? 1GB 667MHZ? או ללכת על 2GB 533MHZ? אולי 1GB 8…

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by zvika04,

אני משדרג מחשב ביתי המיועד למשחקים קלים, להלן המפרט: מעבד: פנטיום D 805 זכרונות: 512X 2 TWINMOS DDR2 533 PC 4300 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI RAD. X700 HYPER 256 MB PCIX 128 BIT (אני יודע שהכרטיס קצת מיושן, אבל קיבלתי מחיר אטרקטיבי של 360 ש"ח) לוח אם: אני מתלבט בין 2 : GIGABYTE GA-8I945P-G RH (מבוסס ציפסט INTEL?) קישור: http://tw2005.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I945P-G-RH.htm GIGABYTE G8N-SLI (מבוסס ציפסט NVIDIA ? קישור:http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2173&ModelName=GA-8N-SLI אין הפרש מחירים בין 2 הלוחות, אותה אחריות -3 שנים מה דעתכם? איזה מהם עדיף?

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  19. חשוב לציין שלא משנה באיזה לוח אבחר אני משתמש בכרטיס מסך חיצוני שיותר טוב מ ה IGP של אינטל במעבד 2600K שיש לי. 1. יש את הלוח DP67BG שהוא לוח מעולה לפי כל האתרים מכיל גופי קירור טובים 'מעגלי מתח יציבים ופיצ'רים כמו תצוגת LCD לתקלות ועוד 2. לוח DZ68DB צ'יפסט חדש ודווקא יוצא לי שהוא יותר זול ב 150 ש"ח אבל הוא ממש פשוט במראה אין גופי קירור בלוח עצמו ואני לא מוצא ביקורות עליו. מה שידוע לי שZ68 מכיל אפשרות לעבוד בו זמנית עם שני כרטיסי מסך ללא כיבוי והדלקה של מחשב האם זה נכון?(הכוונה האם אני יכול לעבוד עם כרטיס מסך מובנה ואם אני מריץ משחק לשנות בתוך חלונות לכרטיס החיצוני?) מבחינת ביצועים במשחקים הבנתי ששתי הצ'יפסטים זהים, זה נכון? אודה לעזרתכם בסוגיה.

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. Started by bd,

למעבד P4 775 3GHZ 800MHZ 1MB שיהיה גם PCI EXPRESS לעתיד אני לא יודע מה לבחור 880.00 ¤ ASUS P5GDC PRO LGA775 Intelr 915P DDR1 + DDR2 + LAN Motherboard 830.00 ¤ Gigabyte GA-8I915P Pro Intel 915 Motherboard 709.00 Albatron PX915P Pro ICH6 LGA775 Motherboard או משו אחר ... אני לא מתחנן אובר קלוק או משו

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  21. אני מעוניין בלוח אם ל939 של AMD, למטרות משרדיות, אז רציתי אחד שכבר משולבים בו כרטיס מסך וקול סבירים. עכשיו, דבר ראשון, אני לא מוצא. דבר שני, אולי עדיף לקנות בהפרש של לוח עם כרטיס מסך/בלי, כבר כרטיס מסך ממש פשוט? בבקשה, הגיבו, גם אם אתם לא בטוחים.... נ.ב. שזה יהיה מKSP, בבקשה.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  22. אני מקווה שלא תתייאשו לפני שתסיימו לקרוא. אני פשוט חייב להסביר את המצב. אני חושב שאני די מבין במחשבים. למדתי אלקטרוניקה ומיקרו-מעבדים. הרכבתי בעצמי כמה מחשבים ובזמנו אף כתבתי כמה תוכנות ב ASM16 ו- WinASM32 כשהארוכה ביניהן הייתה כ- 1400 שורות של קוד (לא ממש מרשים אבל עדיין...). מה שקרה זה שהפסקתי להתעסק בכל הדברים האלה לפני כ- 12 שנה. איני מתעדכן בכל הטכנולוגיות החדשות ומשתמש במחשב שלי בתור כלי עבודה שבעזרתו אני מרוויח כסף. פעם ב- 3 – 4 שנים אני מתעדכן וקונה מחשב חדש וזה בדיוק מה שאני עושה כרגע. מן הסתם אני רוצה לקנות משהו ש-"מרביץ עבודה" ועם זאת איני רוצה לשלם על משהו שלא יהיה לי בו שימוש. אני הולך לרכוש חלונות 7 פרופשיונל (הגרסה האנגלית) ולבנות את המפרט סביב מעבד של אינט…

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. הוצע לי תחנת עבודה dell 690 precision . השאלה היא איזה מעבד לוח אם וזיכרונות הכי מהירים הקיימים בסידרה זו . האם שידרוג לשני דיסקים 146GB 15K RPM SAS - $330 יעשו את ההבדל (במקום sata 7200 רגילים). האם 4GB DDR2 667 Quad Channel FBD Memory (4x1GB) מספיק מהירים או שעדיף DDR3 . תודה מראש SIMULATOR

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  24. היי אנשים ,אני מסדר למישהוא מחשב שנדפק לו לוח אם ,עכשיו יש לי בבית חלקים משלי ,גם לוחות אם יש ברשותי gigabyte ga-7n400-l ,לפי מחיר באיביי מוכרים אותם בסביבות 65 דולר ,אני רוצה לדעת מה היה המחיר האחרון שלו בארץ, הבעיה שאין ערכיון ב "זאפ" ,אז אני צריך את העזרה שלכם ,ועוד דבר נוסף ,כמה שווה radeon 9200 128mb ? תודה רבה ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. אני צריך לדעת דחוף את הדגם של הלוח האם הזה יש לי רק את המידע הזה: nForce4 SLI Chipset Motherboard PCI Express ואת התמונה שלו: http://img318.imageshack.us/img318/4940/a8nslidv29kq.jpg תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 458 צפיות

דיונים חדשים בפורומים