עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה להחליף את הלוח שלי כי הוא AGP ואני רוצה PCI-E אז אני רוצה לוח טוב שמבוסס על מעבד של אינטל...תקציב 700-750 שקל תודה מראש

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  2. אני רוצה להחליף את הלוח שלי כי הוא AGP ואני רוצה PCI-E אז אני רוצה לוח שיריץ טוב משחקים חדשים וכבדים שמבוסס על מעבד של אינטל...תקציב 800-850 שקל אני מעדיף של DFI אבל אמרו לי שDFI מבוסס על מעבדים של AMD אז אני מעדיף ASUS ואם אפשר חוות דעת על הלוחות האלה... DFI LanParty UT915P-T12 Intel 915P Motherboard Asus P5LD2 3.6/LGA775 Intel 945P Motherboard ו ASUS P5GDC Pro 3.6/LGA775 Intelr 915G Motherboard תודה מראש

• 13 תגובות
    • 763 צפיות
  3. אני מתלבט בין שני מעבדים AMD Phenom 2 X4 945 Quad Core AM3 Tray AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray ההבדל ביניהם הוא כמעט 300 שקל, השאלה אם עדיף להשקיע עוד 300 ולקנות את הAMD Phenom או שאני יסתפק בAthlon מבחינת ביצועים? המחשב הוא מחשב למשחקים עם כ. מסך Radeon 5750 512MB

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  4. אני רוצה לעבור לכ.סמך PCIE בשל הטכ' ההולכת וגוברת.. כרגע יש לי EPOX8rda3 ואני באובקרלוק טוב מאוד ... הבעייה היא שאני מתכנן לקנות X800XL ואין לי זמן לחכות לגרסת ה AGP אם תהיה בכלל... מה אתם ממליצים לי להחליף ?

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  5. משהו חזק תודה

• 10 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by zerocool15,

לוח אם שיתמוך בפנטיום 4 2.4 478 שיתמוך ב pci - e X16 וזיכרון די די אר 1 שיהיה זול ככל האפשר - יש לוח כזה בכלל? תודה מראש

7. צריך המלצה ללוח ב-1000+- ל core 2 due כמובן תודה.

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  8. המעבד הוא פנטיום 4 3GHZ ואני צריך המצלמה ללוח אם שיפעל טוב עם הכרטיס 7900 ושיהיה טוב תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by Devil Servant,

אני צריך המצלמה של סטיק 512 סטיק 1G אני מחפש משהו לא בשמיים אבל טוב+ לפי המחיר אני אקבע כבר אם אני אשלים ל1G או אקנה 2 של 1G ד.א,אפשר לשים אחד של 512 ואחד של 1G?

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  10. הכל מהאתר www.com4u.co.il רק מהחנות הזאת יש לי זיכוי. בלוח צריך PCI-E וכרטיס מסך מובנה. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. צריך הסבר בנוגע ל BH-5 ,TCCD מה מיוחד בהם איך הם בידיוק משפיעים על הזיכרון מהירות , תיזמונים ?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  12. אני לא בקיא ממש בעינייני הזכרונות ואני רוצה להבין כמה מושגים, מהם תיזמונים?לשם מה יש את המהיריות של הזיכרון ומה הבדלים ביניהם? ונגיד אומרים שלזיכרון יש DDR500 אז מה זה אומר עליו מבחית שניי המהירויות ...ים שלהזיכרון ? ולמה כשעושים OC עדיף להוריד את ה תיזמונ תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי לוח של Gigabyte P35-DS3L REV2.0 ואני רואה פה הרבה שרושמים שיש להם ביוס גרסא F6 או F7 וכו' רציתי לדעת מה זה אומר בדיוק ואיך אני יכול לדעת מה יש לי??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  14. Started by T-Flash,

שלום שמעתי שכשמחברים זיכרונות בדואל, רוחב פס (או משהו כזה ) גודל מ 64BIT ל 128BIT... אפשר לקבל הסבר על זה בעברית? מה זה רוחב הפס הזה?...מה הוא עושה?... וכו'... תודה

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  15. מה זה אומר תזמונים של זכרונותולפי מה שהבנתי כמה שהתזמון יותר נמוך זה יותר טוב ואיך אני בודק התוכנות סנדרה או אוורסט תיזמונים של זכרונות?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  16. האם תכלאס ה2 יחידות יותר טוב? הוא שזה לא משנה? כי קניתי 2 יחידות של 2G אז הוא שנידפקתי הוא שיצא לי טוב? דרך הגב המחשב הוא למשחקים!!

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  17. צריך הסבר מפורט ככל האפשר על טכנולוגית hyper trading אני שוקל לעבור להשתמש בטכנולוגיה הנ"ל אם אפשר לקבל הסבר על יתרונות חסרונות איך זה בדיוק עובד וכו... בתודה מראש yanivgnet

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  18. יש לי לוח אסוס שלפי המפרט שלו fsb=533 /400 mhz הלוח תומך בזכרון ddr 333. אודה לכם את תסבירו לי מהו בדיוק ה - fsb והמהירות המתייחסת אליו ויש לי כמה שאלות: האם שלוח שלי תומך עד ל - fsb 533mhz ? אם כן - מה הטעם בכך אם הלוח תומך בזכרון של עד 333mhz - האם זה לא מאט בעצם את הלוח למהירות של 333mhz או שאני מבלבל בין הדברים? תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by zoyaniv,

שלום כבר הרבה זמן לא קניתי מעבד ולכן גם לא התעניינץי כל כך אני אשמח להסבר מה נחשב היום למעבדים הסטנדרטים האם כפולי הליבה הם סף הכניסה החדש. מה עדיף כרגע כפולי ליבה של AMD או אינטל מה דירוג הסדרות מבחינת ביצועים ראיתי אתלון מכמה סוגים כפולי 64 ביט וכפולים 64 ביט וגם באינטל יש הרבה סוגים אני אשמח להסבר תודה מראש

• 12 תגובות
    • 767 צפיות
  20. Started by SixSatori,

אני מבולבל קשות אני מתכנן לקנות מחשב עם מעבד של 2.8 DUEL CORE 820 עם 800MHZ FSB עכשיו איזה זכרונות אני צריך לקנות אני מתכוון למהירות שלהם של 533MHZ או 667MHZ או בכלל של 400MHZ בגלל הFSB800 של המעבד יש בכלל קשר בין המהירות FSB של המעבד והמהירות של הזכרונות???

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  21. Started by Bar1234,

מה ההבדל בין זכרונות שהם 512MB לבין זכרונות שהם 1 ג'יגה? כמה הבדל יש בין שני הזכרונות ואהם זכרונות ג'יגה ישפרו במשהו את המחשב? תודה בר...

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  22. שלום, קניתי את לוח האם gigabyte h97 hd3 ויש לו שש יציאות אודיו והבנתי שאפשר לחבר אליו מערכות שמע איכותיות יותר מהרגיל רק אני לא ממש מבין בסוגי היציאות שיש בו לכן אשמח להסבר בעניין, תודה רבה.

23. Started by SUPER300,

שלום, במפרט הלוח אם שאני קונה כתוב: • 3 PCI Express gen2 x1 slots • 3 32-bit v2.3 master PCI bus slots - Support 3.3v/5v PCI bus interface איזו אפשרויות הסלוטים האלה נותנים לי? איזה כרטיסי הרחבה אני יכול להוסיף?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by איש,

שלום חברות/ים אני חדש כאן, אבל כבר התרשמתי שיש עדיפות למעבדי AMD, עם זאת אבקש את עזרתכם, יש היום מעבד Pentium 4 530 LGA ויש מעבד Pentium 4 530J -Bit LGA מה ההבדל? סליחה על הבורות אבל אני לא יודע מה ההבדל

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים