עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Pavlik,

ברשותי לוח אם שתומך בזיכרונות DDR II 667Mhz. אם אני מתקין עליו זיכרון DDR II 800 Mhz, הזכרונות יעבדו על 667? או שלא יעבדו כלל? לדעתי זה יכול לעבוד. שואל כדי להיות בטוח..

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. Started by הדדי,

שלום מעוניין בהמלצה ללוח אם , עם יציאת HD למעבד I3 או I5 שאקנה איתו וזכרון DDR3 .... הצרכים: אינטרנט, מוזיקה ומשחק SIMS 3 כמה צפוי לעלות ?? תודה

3. Started by ybe,

קניתי 256M זכרון שאמור להיות DDR266 .יש לי תחושה שבחנות "עבדו" עליי ומדובר למעשה בSDRAM .כיצד אני יכול לבדוק את מהירות הזכרון?

4. Started by delphis,

הייתי רוצה לדעת אם יש לוח אם לאינטל סוקט 775 - תומך במעבדי 45NM) שתומך (ושנבדק ) ב 8GB של DDRII - ארבעה מודולים של 2GB - שני זוגות של 2X2GB אני לאמעוניין בלוח אם של סרבר אלא של מחשב "רגיל" ראיתי מספר רב של לוחות שתומכים ב 8GB לפי המפרט אבל הבנתי שבפועל ממש מעט ממש יכולים להפעיל 8GB באופן תקין אם מישהו ניסה לוח אם מסויים אשמח לדעת כי אני מעוניין לקנות אחד

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  5. שלום לכולם, עפ"י התמונה שלמטה המעבד הנ"ל מגיע עם כרטיס גרפי של 4000, השאלה שלי לאיזה כרטיס הוא משתווה היום, לדוגמה ל gt220 יש הבדל רציני בניהם? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  6. Started by yarin.levy2,

אהלן אני רוצה במחשב 8GB של RAM, יש לי 4 SLOTS של RAM שני ערוצים (2 בכחול 2 בלבן). כרגע יש לי 4GB של KINGSTON DDR3 (שני סטיקים 2X2GB) בתדר 1333MHZ KVR1333D3N9/2G 1.5V. אני צריך להוסיף עוד 4GB או לקנות 8GB תלוי לפי המחיר. אשמח להצעות. הציעו לי באייבורי 4GB של KINGSTON 1333MHZ לפי מה שהבנתי בסטיק אחד, מחיר 235 ש"ח. האם זה מתאים למחשב? כי לפי מה שהבנתי זה צריך להיות זהה - אותו סוג, אותה חברה, אותה חלוקה, אותו תדר... אם כן, משתלם? מפרט המחשב: intel i5 2400 3.1ghz 4GB RAM תמונות של המחשב והזיכרון כרגע מצורפות Windows 7 64 bit Nvidia GTX 560Ti תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by credo,

אנשים קניתי מחשב חדש עם הלוח אם ASUS M2N-E , עכשיו אני רוצה לחבר את הצורב דיוידי שהיה לי במחשב הישן. אבל יש בלוח אם יש רק יצאה אחת של FLOPPY ואין שום יציאה של IDE? מה עושים???? עכשיו קנינו איזה מפצל של SATA TO IDE שאמרו שיעזור אבל זה לא עוזר..מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 412 צפיות
  8. קניתי את הקיט OCZ platinum 2x2GB 1066 PC 8500 עכשיו או שיש לי בעיה באחד מהזיכרונות או שאני לא עושה משהו נכון אני שם את שניהם בדואל, המחשב לא עולה לי...הוא רץ כמה שניות...אפילו לא מגיע לשלב של הביוס ועושה ריסט אבל ברגע שאני מעיף אחד מהזיכרונות המחשב עובד פרפקט.... יש לציין שזה קורה בגלל קיט ספציפי שגם אם אני שם אותו לבד המערכת לא עולה, אבל השני כן מעלה אותה. ניסיתי לשים את הזיכרון אחרי שהווינדוס כבר עולה ואז פתאום אין בעיה...המערכת קוראת 4 GB זיכרון והכל עובד...אבל ברגע שאני עושה ריסט יש מלא צפצופים מהלוח אם ועוד פעם המערכת לא עולה. יש מצב שהקיט הספציפי דפוק וצריך להחליף אותו? תודה נ.ב, המערכת שלי היא: E8400 gigabyte EP43-UD3L GTX260 Corsair 550W WD 500GB

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  9. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 איזה זכרון יותר "אמין" ? איזה עדיף מבחינת OC?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. Started by Ashand,

נא למחוק טרד סליחה מצאתי תשובה

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  11. כרגע הענין הזה הוא ברמת תכנון - אם אני אראה שזה משתלם והבוס יאשר זה יכול להפוך למציאות. יש לי מחשב מבוסס Athlon 64 3000+ כמו במפרט. וגם מחשב ישן שאני סוחב איתי עם מפרט כזה: Athlon 800 - K7 זכרון DDR, דיסק IDE, וכרטיס GF2 MX400 חשבתי לקנות במכירת חיסול עד סוף השנה איזה Athlon X2 או Opteron X2 אחרי ירידת המחירים הצפויה - נניח מדגם 170. ולשים אותו במחשב ה"ראשי". ולשדרג את המחשב הישן ע"י קנית לוח אם ל 939 ולהשתמש ב A64 הפנוי שלי. כלומר אני אצטרך: - מעבד Opteron 170 או איזה 4200+ (אם נמצא). - זכרון DDR, כנראה 1GB - מעדיף בלי כרטיס מסך ולהשתמש בלוח אם עם כרטיס מובנה - בהנחה שכל כרטיס מובנה יותר טוב מה GF2 MX400 ב AGP. אין לי דרישה לתמיכה במשחקים. היות וירידת מחירי האופטרון עתיד…

12. Started by asspen_m,

היי ! יש לי זיכרון 256 מגה שפשוט לא עובד עם הלוח שלי (יש לי לוח ענתיקה). הבעסה היא שקניתי אותו כבר וזה היה בחו"ל... ככה שאני לא ממש יכול להחזיר להם. איפה אני יכול למכור כזה זיכרון ? מישהו מכיר חברה שקונה "יד שניה" או משהו בסגנון? אסף

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  13. אהלן חבר'ה אני קונה היום או מחר מחשב חדש שמיועד למשחקים בקטנה (בעיקר אונליין כגון WOW). אוברקלוק לא יבוצע בשום מקרה. בעקבות צורת התמחור באייבורי משתלם לי להישאר עם הלוח אם המפורט: לוח אם : P8H61-M LE B3מעבד : Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz זיכרון : Kingston 4GB DDR3 1333MHz האם להתעקש על Revision מסויים של לוח האם? אני יודע שהלוח אם לא תומך בקבלים סולידיים אבל חשוב לזכור שיש אחריות מלאה של 3 שנים. הבנתי שאסוס מייצרים גם את הלוחות התקציביים (ציפסט 61) איכותיים. מה דעתכם לגבי ה"חסרונות" של לוח האם הספציפי הזה? אני מאמין ש-4 גיגה זיכרון יספיק. יש רק שני סוקטים בלוח אם. האם כדאי לרכוש כסטיק אחד של 4 גיגה או כשניים של 2 גיגה? (או במילים אחרות: כמה ה Dual channel חשוב?) האם להישאר…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ברבוניה,

הי, הלך לעולמו לוח האם שלי GA-7N400S איפה אני יכול לקנות לוח חדש ? (אני גר באזור ת"א) יש המלצות על לוח מסויים ? חשבתי כבר לעשות שדרוגון למחשב שלי אם אני כבר אשדרג למעבד חדש יותר אז אני גם אצטרך גם מארז חדש ? תודה לעונים חיים

15. Started by shloosh,

איך?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אני מעוניין לקנות לוח אם של גיגהבייט GA-7VTHE PLUS משהו הצליח לבצע אוברקלוק עם הלוח הזה או דומה לו? אם כן כמה?

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  17. Started by singera,

אני מתלבט אם לרכוש לוח זה כי הוא נועד לHTPC. אני צריך לחבר לו מסך 17 CRT (חיבור VGA) וTV בחיבור SVIDEO. האם ניתן לעשות CLONEבתצוגות?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  18. יש לי כרגע זיכרון של סמסונג: DDR 333Mhz 512MB ואני מעוניין להוסיף סטיק נוסף בגודל 512MB אך אני מתלבט אם להוסיף אחד סטיק במהירות 333Mhz או 400Mhz. זה אותו מחיר כך שזה לא בעיה של כסף, פשוט אמרו לי שעדיף ששני הסטיקים יהיו תואמים מבחינת מהירות כי אחרת עלולה להיות בעיה. מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  19. עוד שני זכרונות של 512 אני יכול להשים חברה אחרת איך זה הולך..ואיזה כדאי לי לקנות? ... יש לי מעבד AMD 4200 X2

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  20. שלום, קניתי לא מזמן מחשב חדש (את המפרט אפשר לראות בצד). השאלה שלי כפי שמצוין בכותרת היא האם כשאני יוסיף זכרונות למחשב, מ-2 ג'יגה ל-4 ג'יגה, הביצועים יהיו באמת מהירים וטובים יותר? בתוכנות, משחקים, גרפיקה. חשוב לי בעיקר למשחקים וגרפיקה. אם נגיד אני ישחק CRYSIS עם 4 ג'גה ולא אם 2 ג'יגה אז המשחק ירוץ חלק יותר (FPS גבוהה יותר) או שנתון זה מושפע אך ורק מהכרטיס בגרפי. ישנה אשליה ידוע שעם יותר זכרון פנימי המחשב יעבוד יותר מהר, אני פשוט מעוניין לדעת אם זה נכון. (אני כמובן קונה בדיוק את אותם זכרונות, אני מודע למגבלות של זכרונות שאינם מאותו סוג) תודה רבה למגיבים.

21. Started by assafb,

שלום, בעקבות העיכוב המכוון שאינטל מתכננת עבור Q9300/Q9450/Q9550 (שלא אוזכר משום מה באתר זה), מתעוררת אצלי שאלה מטרידה. בעקבות שיקולים של חוסר תחרות מצד AMD, האם אינטל עלולה גם לעכב את ה-Nehalem?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  22. אהלן, נושא שלישי שלי היום, מצטער אני דיי התאכזבתי מהאיטיות של המחשב החדש והחזק שלי- עכשיו גיליתי, שבלי להפעיל דבר!!- רשום ב-TASK MANAGER, תחת performance: memory: 3.7 GB!!! למטה בphysical memory רשום 92%! איך יכול להיות שהדבר היחידי שפועל זה האנטיוירוס והדפדפן (הכי קל בעולם- הכרום של גוגל) ומנוצל כל כך הרבה RAM!? אשמח לקבל עזרה@

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  23. Started by אופק008,

חברה אין לי מושג ברכיבים ולא מצאתי איפשהו מידע טוב בבקשה תנסו להסביר לי מעבדים: א. מה זה אומר המהירות תאכלס 2.8Ghz 2.6 3.0 --- וכן הלאה ב. מה זה אומר הליבות מה זה משנה כמה ליבות יש לי? ג. מה עוד אמור לעניין אותי במעבדים? זכרונות: א. מה זה אומר DDR DDR2 DDR3 ג. מה זה אומר המהירות תאכלס 800Mhz וכן הלאה ג. נפח ברור לי מה זה לוח אם: א. חוץ מהעניין שהם יתמכו ברכיבים שאני קונה מה עוד אמור לעניין אותי בלוח ולמה יש הפרשים בכל סוג וסוג?? ב. מה זה אומר הHD4000 HD3200 כרטיסי מסך: א. מה זה אומר ה512MB 1GB ב. מה עוד מעניין אותי בכרטיס מסך או איך אני יודע מה לבחור? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  24. רציתי רק לדעת אם מעבד AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE מספיק טוב בשביל להריץ סרטים בHD 720P חלק ללא הפרעות לוח האם יהיה כמובן האסוס M2A-VM ואני לא רוצה לקנות כרטיס מסך רק אציין שהמחשב לא נועד להקלטה של שידורים אלא רק לניגון תכנים שונים, בעיקר HD האמת שהייתי אפילו מסתפק במעבד חלש יותר הדבר היחידי שמעניין אותי במחשב הזה הוא שינגן 720P בלי הפרעות

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  25. Started by Vladgi,

שני הזכרונות האלו יעבדו בדואל צאנל?אלו הם אותם זכרונות אבל התזמונים קצת שונים אחד 2.5-3-3-6 והשני 2.5-4-4-8 אלו הם בדיוק אותם הזכרונות אבל רק זה שונה בהם .לינקים לשני הזכרונות http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-330&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-330&depa=1

• 1 תגובה
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.