עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_195&products_id=6951 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322_1167&products_id=6981 ולמה הג'יגה בייט יותר יקר ב500 שקל?? אפשר לחשוב מה שמו שם! אם אפשר לדרג לפי מקומות.. אוקיי עוד שאלה אחת... למעבד amd 3500 יש 2000FBS?? ולאינטל 800FBS?

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

לPRESCOTT (הרגיל, לא A) ולAMD BARTON XP ?

3. Started by HoTShoT07,

שמעתי שנורטווד יותר כדאי כי הוא לא מתחמם מהר והוא מציג ביצועים יותר טובים מפרקוט ! ואכן חשבתי לקחת נורטווד ... אבל תראו פה הפרסקוט E מציג ביצועים יותר טובים במבחן אמת NORTHWOOD =C http://images.anandtech.com/graphs/doom3cp u_08020430812/3452.png אני מבולבל מישהו מוכן להסביר לי ?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by kisin,

אני רוצה לקנות בקרוב מחשב עם מעבד AMD 64bit 3000 ותיכננתי לקנות את הלוח 8KDA3J S-754 אבל כשהלכתי לKSP היום הם אמרו לי שאין להם את הלוח אם הזה במלאי והם גם לא יודעים מתי יהיה להם אותו. אתם מכירים מקום אחר (עדיף באיזור המרכז) שיש לו את הלוח הזה עכשיו במלאי כדי שאני אקנה את כל המחשב הזה עוד השבוע או שיש לכם המלצה על לוח אם טוב לפחות כמו הלוח שרציתי לקנות, אם לא יותר, במחיר של עד 700 שקל? או שפשוט עדיף להמשיך לחוכת עד שיהיה את הלוח הזה במלאי? בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה כבר לקנות את המחשב בתחילת השבוע

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by el123,

שלום לחברים. הייתי רוצה לקבל מידע מאוד בסיסי: מה זה סוקט (SOCKET) ומה ההבד לבין 478 ל- 775 ןמה אומרי םהמספרים הללו? ומה ההבדל בין צ'יפסט 865 ו- 875 ומה זה בכלל צ'יפסט? ועוד דבר קטן: כשהלכתי לחפש מחשב וביקשתי לוח של אסוס ומעבד של אינטל נאמר לי שעדיף לוח של אינטל בתוענה כי הכ יטוב המקור כלומר אינטל עם אינטל יעבוד טוב יותר מאשר אינטל ואסוס? תודה מראש לכל העונים נ.ב. עשיתי חיפוש בפורום לגבי האאלות ולא מצאתי תשובה.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  6. סתם חשבתי שזה מעניין אותכם לראות תמונות של הלוחות החדשים של היצרנים שמבוססים על ה NFORCE 4 ... אז הנה : ASUS http://www.theinquirer.net/?article=19087 EPOX http://www.theinquirer.net/?article=19108 MSI http://www.theinquirer.net/?article=19026 לאף אחד מהם אין כרגע תמיכה ב SLI (שתי כרטיסי מסך) אבל כמובן שיש שם את ה PCIe שמחליף את ה AGP... כמוכן יש שם קצת משאר ה SPECS של הלוחות, מדובר שם על תאריך יציאה של 19-21 לחודש. מה אתם אומרים ? כדאי לקפוץ על המציאה ישר, או שכרגיל כדאי לחכות עוד איזה חודשיים או יותר שיוציאו את ה REV2 ויתקנו את התקלות של הדור הראשון של ה CHIPSET...

7. אני נמצא בנקודת החלטה בה אני רוצה להרכיב מערכת A64 אבל מחכה ל - PCI EXPRESS מישהו ראה באיזהשהוא מקום אזכור לגבי המועד בו יהיו זמינים לוחות מבוססי NFORCE 4 ? תודה

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  8. Started by AnTiSh0ck,

אני חושב לקנות תוספת לזיכרון במחשב, ישלי עכשיו 256DDR מה יתן לי ביצועים יותר טובים עוד 2 סטיקים של 256 כלומר יהיו 3 סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512? נב יש הבדל במחיר ביניהם ?

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by Thug Love,

שלום יש לי כרטיס זכרון של 512 MB עכשו בזמן האחרון המחשב עובד לאט כשאין תוכניות גדולות פועלות ברקע אז נראה לי שנשרף לי הזכרון יש דרך לבדוק כמה זכרון יש לי ויש איזו תוכנה שתגיד לי בדיוק את כול המפרט של המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  10. שלום רציתי לשאול כמה דברים אני וחבר שלי קונים מחשב ביחד יעני כדי שהיה יותר זול לכל אחד יש תקציב בערך ב 4500 שקל +- שווה לחכות ל NFOCE 4? ולקנות AMD64 3000+S949 הם היו בתקציב שלי?? ועוד שאלה אם ה GEFORCE 6600 או GEFORCE6200 יותר טובים מה RADEON 9800 PRO מודה לכם על התשובות

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  11. Started by מתןהמציקן,

השרבורטורים שלו לא עובדים כמו שצריך והבוחונות לא מסתובבות כמו שצריך תקוע שם מסטיק בין הMhz הראשון לשני ואין לי מושג איך מוצאים אותו? cpu-z אמרה לי שהבוחנות שלי לא מסתובבות כמו שקניתי אותם. "your bochnot arn't working well check this problem out please before" מה לעשות בבקשה? הלוח אם שלי ב60מעלות כל הזמן. (נכון שווה? יש לי 5מאווררים) בבקשה עזרה!! אני חייב עזרה ויש לי עוד דבר. קניתי את הamd64 ושלחתי E-mail ל AMD הם אמרו שamd נוטים להיתחמם ולפעמים הבוחנות לא שוות) (עולות 20 שקל בטירה. סתם) והם אמרו גם שהשרבורטורים הם זולים מאוד בלי שום תוספת SSE 8. והקירור שמגיע עם זה הוא קירור מים ובטעות השתנתי פנימה אך זה לא עזר אם אמא שלי מוצאת את זה אני מת... לא נורא 600 שקל הלך... ואי…

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  12. היי יש לי היום 512MB בשני מודולים של 2X256MB RAM 400MHZ DDR Mushkin blue שרצים ב DUAL CHANNEL על ה P4 שלי (בורד: GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro) בבורד יש מקום ל-4 מודולים אני רוצה להוסיף עוד 2X256MB כדי להגיע ל 1GB שירוץ ב DUAL CHANNEL האם זה משנה איזה סוג זיכרון אני אקנה (כמובן DDR400)? חשבתי על סמסונג או טוינמוס שהם היותר זולים... או מקסימום קינגסטון האם זה ייצור בעיות תאימות או יציבות (ללא שום OC) האם הזכרון יעבוד ב DUAL CHANNEL? תודה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  13. Started by keypod,

מה עדיף לביצועים טובים יותר ול-OC? המעבד יהיה SOCKET 939 OCZ PC3200 Platinum Rev. 2 PC3200 DDR 400 CAS 2 או זיכרון בסיסי יותר, כמו A-DATA PC4000 DDR 500 CAS 3?

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  14. Started by ea666,

שלום. יש לי 4 זכרונות Samsung RDRAM 128 MB PC800 יענו 512MB כדאי לי להחליף את הזכרונות האלה לזכרונות DDR או DDR2? ולאיזה זכרונות הכי כדאי בלהתחשב בזה שאני לא מתעסק עם כל ה OC... ואם כן אז למה הכי כדאי לי להחליף ככה שאני לא אצתרך להוסיף הרבה כסף לאחר שאמכור את הזכרונות שיש לי עכשיו. ועוד משהו שרציתי לשאול. איזה לוח אם הכי ממולץ היום בשוק?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  15. Started by prelly,

בטעות

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  16. Started by prelly,

מצטער על כל השטויות שנרשמו פה זה חבר שלי עשה זאת בלי ידיעתי

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  17. Started by z1l,

שלום לכולם.. רציתי לעשות אוברקלוק (מחשב של חבר שלי) והיה חייב להחליף ביוס כדי לעשות טוב אז הורדתי ביוס מהאתר של אסוס שמתי על דיסקט והכל התחלתי להחליף רשם שזה סיים וזה עושה ריסט... אז חיכנו חיכנו יותר מ 10 דקות זה לא עשה ריסט אז היינו חייבים לעשות אם הכפתור אחרי זה המחשב לא פעל הזזנו ג'מפר אחד שנמצא ליד הביוס למקום אחר ופעל אבל עכשיו הווינדוס נדפק ואני לא יכול להתקין ווינדוס אני מנסה להתקין דרך הביוס וזה מתחיל תהתקנה ואז נעצר באיזשהו שלב אחד (במסך הכחול הזה של ההתקנה) עכשיו השאלה שלי אם שרפתי את הביוס או הלוח אם ואם אפשר לתקן את זה איכשהו? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by yosizach,

טוב היה לי עד עכשיו 512 +2 בדואל צנאל אתמול הוספתי עוד 512 ... ועכשיו יש 1.25 גגה זיכרון הבעיה היא שיש לי שניים של של 333 ושניים של 2100 (אני מתכוון למהירות ) הייתי רוצה לדעת עם הזכונות 2100 גורעים . וכדי להחליף את כולם ועם אני יחליף לה 400 יהיה שינוי מדהים ? או להשאיר את מה שיש לי עכשיו ועוד משהו בלוח אם שלי סתם שאלה שאני מתעניין לא רשום לי אברקלוק לזכורנות רשום לי 3:2

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  19. Started by keypod,

יש לי מישהו שיכול להביא לי מארה"ב שבוע הבא רכיבים למחשב החדש כאשר את שאר הרכיבים אני קונה בארץ. אני מתכוון להזמין מחו"ל: - A64 +3200 Socket 939 - OCZ PC3200 Platinum Rev. 2 512 X 4 כמו כן יש לי שאלה לגבי כרטיס מסך, האם לקנות PCI-Express ולחכות שבועיים בערך עד שגיעו לארץ לוחות nForce 4 או להזמין כרטיס AGP ולקנות בארץ לוח עם nForce 3 מדובר במחשב תותח שאני רוצה לעשות לו OC נורמלי (לא קיצוני) ושיחזיק הרבה זמן. השאלה שלי היא האם לחכות ל - nForce 4 כאשר מתשובות קודמות הבנתי שהשיפור היחיד מבחינת ביצועים יהיה PCI-Express או שמדובר בזמן רב עד שיצא ופשוט להזמין AGP וללכת על nForce 3 תודה

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  20. אני עומד לבנות מחשב SOCKET 939 ואני דיי מתלבט לגבי הזכרונות, האם לקנות זכרונות טובים ל-OC או רגילים נניח שאני אעשה OC נורמלי, אפילו שמרני - יש למישהו הערכה כמה שיפור בביצועים (באחוזים) אני יכול לקבל? תודה

• 10 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by ye_3333,

ככה הייה לי מעבד של אינטל 3 גיגה הרץ והחלפתי אותו (בחינם) ל-3.2 עכשיו פתאום הופיע לי בהגדרות של הלוח (איפה שאני עושה אובר קלוק) אפשרות חדשה.. cpu lock ויש לי שלוש אופציות auto או להפעיל או לבטל (אין כוח לרשום באנגלית) בקיצור חברה קודם כול מזה הדבר הזה שהופיע פתאום? ודבר שני על מה לשים את זה מתוך השלוש אופציות... תודה.. אהה נ.ב יש דבר כזה אחריות לכול החיים על המעבד או שזה סתם חרטה בגלל שעל הקופסא המקורית של המעבד לא מזוייפת רשום 3 שנים אחריות.. חברה עזרהה תודה..

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  22. Started by MTKOL,

שלום לכולם, יצאו הדרייברים החדשים מבית ATI - ה-CATALYST 4.10...השאלה היא - איזה מבין שתי תצורות הדרייברים שהם מספקים שם - אחד עם הקונטרול סנטר ואחד בלעדיו...הבנתי (ממה ששמעתי) שעדיף להתקין את הדרייברים בלי הקונטרול סנטר...כי שם האפשרויות טובות והביצועים עדיפים יותר...מה אתם אומרים? מה התקנתם? מה ההבדל בין שני התצורות? בתודה רבה מראש

23. המחיר לא כל כך רלוונטי , אני רוצה לדעת מה הם הטובים ואז לבחור הכי זול

24. ל"ת

• 10 תגובות
    • 614 צפיות
  25. קניתי נגן MP3 מדגם Foxda 6602 256MB וכשאני מנסה לחבר אותו למחשב אז המחשב נתקע/לא מזהה כלום/עושה כאילו הוא מזהה אבל לא מראה שומדבר חדש. שיטוט ברשת הראה לי ת'רד של בנאדם עם אותה הבעיה בדיוק, המשותף הוא הלוח, NF7-SL. ממה שהבנתי יש לו בעיה עם מוצרי USB שלא תואמים לתקן מסויים. הנגן עובד פרפקט במחשב של חבר, וגם מזוהה במחשב ישן שלי (אבל לא מעביר קבצים, המחשב קצת מעפן). יש לפעמים גם בעיות עם המודם USB שלי, אולי גם זה באשמת הלוח... ניסיתי גם לבדוק בחיבורי USB שממוקמים במקלדת ובמסך אבל זה אותו דבר. יש אולי איזה עידכון קושחה לנגן או ללוח שמתקן את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 447 צפיות

דיונים חדשים בפורומים