עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Itzik 007,

טוב, אז כמו שחלקכם יודעים קניתי מחשב שמגיע השבוע.... מחשב סבבה אני חושב שיספיק לכל הדרישות שהצבתי לו... קניתי מעבד של AMD: 3200 Venice רציתי לשאול בכללי לאיזה רמה מהמעבדים של אינטל הוא שווה? אני שואל משום שאחי הקטן רוצה לקנות משחקים וכפי שאתם יודעים לא רשום על רובם את הדרישות לAMD אלא לאינטל - כגון 2.4 וכו' אז מה אני צריך כדי שהמשחק ירוץ רק מבחינת המעבד? מבחינת שאר המחשב 100% אין בעיה!

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by BlackDiablo,

הורדתי את הCPUZ החדש וראיתי שהBUS SPEED שלי על 600 זה אומר שהזכרונות שלי על 600MHZ או שמשהו אחר על 600? לפי התמונה הזאת אפשר לשפר משהו מבחינת OC? כי לפעמים במשחקים או בשימוש גבוהה של המעבד יש לי נפילות של המחשב נראה לי שלא עשיתי OC בצורה טובה... עריכה: הנה עוד תמונה עם מידע על הזכרונות:

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, טוב עדקנתי את הביוס שלי לתאריך: 26\04\02 1) האם הביוס שלי יחסית מעודקן או שחודש זה ישן 2) כל כמה זמן יוצא ביוס חדש? (בערך)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. המלצה לשתי לוחות בהתאם למחיר אני אקח כרטיס מסך התלבטות בין GTX470 HD6870

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by tnt studios,

האם יש עוד חברות של מעבדים חוץ מINTEL וAMD? אם כן אז האם אפשר כצת מידע עליהן?

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. (זה קשור ללוח-אם לכן שמתי פה). בימים האחרונים שמתי לב שהשעון של המחשב ממהר ב-15-20 דקות כל 24 שעות. (8RDA+ ו-WIN XP PRO) עשיתי עדכון של הזמן אוטומטית ("INTERNET TIME"), הוא עידכן בהצלחה ואח"כ ביטלתי את העדכון האוטומטי של הזמן(כי זה לוקח שעה אחורה, ואני יודע שאפשר לבחור מדינה שונה, אבל לא רוצה). בקיצור אחרי שאני עושה את העדכון של השעון (או מכוון ידנית לשעה המדוייקת), חולפות בערך 24 שעות והוא ממהר ה-15-20 דקות. כל פעם אני משנה מחדש, (גם ידנית ניסיתי), וכל פעם זה חוזר למהר מחדש. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by dezavoo,

בפעולות פשוטות כמו גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים כמו ערוץ הספורט, הסרטים ממש מקרטעים והמעבד עובד על 100% . יכול להיות שהמעבד דפוק? החום הוא בסביבות 50 מעלות. המעבד הוא CELERON D 2.66GHZ והלוח הוא חדש של GIGABYTE GA-G41ME-S2L. היום קניתי מעבד אחר E6600 CORE 2 DUE, ועכשיו הכל עובד פיקס. מה הסיבה ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. אסוס ו-Gigabyte מפתחות לוחות אם גדולים ומתקדמים במיוחד עבור דגם ה-Xeon W-3175X הייחודי שמיועד גם לצרכנים ביתיים לכתבה

9. אני צריך לוח אם טוב תומך AMD 64 שקורא DUAL ומותאם ל 6600GT (PCIE במחיר סביר לא יותר מ900 שקל..! תודהה!

• 30 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מישהו יכול אולי בבקשה להסביר בקצרה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ido,

האם מישהו יודע מה ההבדלים במדויק בין GA-8PE667 Pro וה GA-8PE667 ? - אני יודע למשל שאחד ההבדלים הוא מראה הלוח (סידור הרכיבים) - צורת החיבורים למשל של ה USB2, הפלופי ועוד כמה. - דואל ביוס - מאוורר על הצ'יפסט ואני מניח שיש עוד.. אני מחפש לחסוך את הגרושים הנוספים (120 שקל הבדל בערך), ואין לי צורך בכרטיס רשת אונבורד. שווה לקחת את ה GA-8PE667 ? אגב, איפה אני יכול לקנות את ה GA-8GE667 בארץ במחיר זול..? (פחות מ 600, ההבדל בין ה PE ל GE הוא אמור להיות כ 20 שקל).

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by אדן,

שלום רב, לאחרונה רכשתי מחשב חדש לאחר שהמחשב הקודם שלי נהרס כנראה כתוצאה משירפה של הלוח אם. הבעיה הזו חזרה על עצמה לא במדוייק אמנם, אבל גם המחשב החדש שקניתי ושלא כלל שום חלק מהמחשב הקודם הלוח האם נשרף( החליפו לי אותו כי הוא היה תחת אחריות). חשבתי שמדובר בבעיה חשמלית כלשהי. הנחתי או שיש לי חיבור חשמל פגום בקיר, או מפצל פגום, או שאולי אני סובל מקפיצות מתח אקראיות של חברת החשמל. התאזרתי באל פסק כדי למנוע כל הפרעה כזאתי. ביום שגרתי כשבאתי לחבר את הMP3 שלי מסוג SANSA CLIP, לפתח היו אס בי הקדמי שלי על מנת להטעין אותו, נזכרתי במשהו: פעם חבר סיפר לי שזו בעיה מוכרת שחיבור מכשירים שגם לוקחים מתח מחיבור היו אס בי לפורטים הקדימיים עשוי להיות בעייתי ולגרום לקצר כלשהו. לאחר מכן הסתכלתי…

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. אני מתלבט בין 2 הלוחות הבאים: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3251#ov או http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=jy0uafxYBCrJwksC&templete=2 אשמח לקבל המלצות ממי שמכיר או משתמש בהם איזה יותר טוב וכדאי אני אישית רגיל ללוחות אם של אסוס אף פעם לא איכזבו אותי (אבל זו רק דעתי) שימושים שיהיו במחשב: OC (לא משהו רציני) עבודה עם תוכנות עריכה כגון פוטושופ ואוטוקאד ועוד תוכנות חישוביות של בלימודים שלי לגבי המעבד אני קונה את I7 950 זיכרונות יהיו כנראה של קורסאייר DDR3 1600

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by eitanir,

מחשב חדש, עם מעבד +Athlon 64 X2 4200 עם הקירור הרגיל שמגיע עם המעבד. כנראה בגלל החום היום, המחשב כבה לפתע, ניחשתי שזה בשל החום, הפעלתי שוב, ולאחר כמה דקות עבודה הוא הגיע ל 80, 90, 95, 98 מעלות, וכבה... :-) 1. הוא כבר נכבה לי 3 פעמים, כלומר, הוא הגיע לטמפרטורה מקסימלית (לא הגבלתי ב BIOS), וכבה - האם מה שקרה הוא מסוכן למעבד ? 2. מה זה אומר ? שאני חייב לשים קירור נוסף / במקום הקיים ? מה בדיוק עלי לעשות ?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by shklak,

http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2205/140 דף המוצר

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Omry,

היי אנשים. אני כרגע בתהליך בניית מערכת (לעזאזל, כמה זמן אפשר למרוח את זה?!) ואני בדילמה בנושא הזכרונות. אני לא יודע האם יתקיים הבדל מורגש (3 FPS ומעלה) בביצועים בגיימינג או אם ארגיש איטיות כלשהי בשימוש יום-יומי כמו צפיה בסרטים, שמיעת מוסיקה וגלישה מרובת-לשוניות באינטרנט לעומת 6GB זיכרון. אשמח לשמוע האם באמת ארגיש הבדל שכזה. במידה וכן, אשמח לקבל המלצה לקיט זכרונות 3GB, עדיף בתזמונים נמוכים. מהירות של 1,333MHZ מספיקה לי לחלוטין. תודה רבה מראש לעוזרים, שבת שלום ולילה טוב

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by shirNoshe,

..כתבה מדהימה ומקיפה על הלוח המדהים הזה.רמזת בשבועיים האחרונים על הבדיקה. בטוח יהיו שאלות אבל מקריאה הבאת לי חשק לשדרג..קבל..

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by AIDEN,

שלום אני רוצה לקנות לוח אם שתומך בDDR4 רשום לי שם שהלוח אם תומך עד 2133Mhz אז רציתי יותר אז הלכתי אל לוח אם אחר ושם רשום .....(2133Mhz\2400Mhz(o.c ובכול מה שמעל ה2133 רשום לידם (o.c) . מה זה אומר ? , זה אומר שזה תומך גם ב2400 ובכול מה שמעל ל2133 , או שזה אומר שזה תומך בהמרה כול שהיא או משהוא אחר . תודה רבה מראש על העזרה. :-)

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. המשחה הטרמית.. (היא כמו מדבקה על המאוורר... צריך למרוח אותה? או איך?)

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by MatanVer2,

היי, אני רוצה לבנות מפרט למחשב חדש, ואחד הדברים שאני צריך הוא כניסה אחת לפחות (רצוי שתיים) של USB Type C, וכניסות נוספות של USB רגיל. (אני לא בטוח אם זה נוגע רק ללוח אם או שהייתי צריך לשאול את זה במארז או מפרטים, אז העדפתי לשאול כאן) מישהו יכול להמליץ על רכיב? התקציב הכולל של המחשב הוא בערך 4K לא כולל מסך תודה! עריכה: השימוש העיקרי של המחשב יהיה גיימינג

21. שלום כרגע יש לי 8G ואני רוצה לנסות להגדיל ל 16G כדי לקבל ביצועים יותר טובים במיוחד בהקשר של המשחק PUBG ששם אני מקבל הרבה פעמים תקיעויות של המשחק. לפי המומלץ שלהם, רצוי 16G וזה לפני שיפור של כרטיס הגרפי ואולי דברים אחרים. הזכרונות הקיימים עכשיו הם : G SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 CL9 - RIPJAWS-X 1600 יש ב KSP לדוגמא: https://ksp.co.il/?uin=17295&select=.1038..392..786. אן שאולי צריך פעמיים 4G: https://ksp.co.il/?uin=20145&select=.1038..392..786. האם העובדה שאצלי זה CL9 ומה שמוכרים זה CL11 משנה? חוץ מזה ייתכן שיש לי תקלה בזכרונות בגלל שהיו הרבה מסכים כחולים בגלל בעיה של memory manage…

22. אני חושב ש 800MHZ יעבדו מהר יותר מ667 על לוח 965 עם מעבד CORE 2 DUO. לא? אני קונה 2 של 512 במהירות 800MHZ כך שיהיה לי 1GB שעובדים במקביל. שווה לא?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by bora8,

שלום לכם רציתי לדעת האם זיכרונות שעובדים במתח 1.35V מומלצים יותר מזיכרונות שעובדים במתח 1.65V או שהפוך ? יש לי מעבד I5 750 ולוח אם ASUS P7P55D EVO ורציתי לדעת אם אני יכול להרכיב לו זיכרונות שצריכים מתח של 1.35V או עדיף של 1.65V יש לי עכשיו במחשב את הזיכרונות האלה 1.65V g.skill f3-12800cl7d-4gbrh ורציתי להחליף אותם בשתי קיטים של 1.35V g.skill f3-12800cl7d-4gbeco

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מה יקרה אם נחבר ללוח שתומך דואל צ'אנל (צ'יפסט P67 או Z68... לא ממש רלוונטי לשאלה) 3 סטיקים של זכרונות (מאותו סוג וגודל כמובן)? האם זה יהיה אפקטיווי? האם יהיה שימוש בדואל צ'אנל?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. לאחר פירמוט המחשב והתקנת וינדוס 7 64,המחשב עושה בעיות: 1.בעת הפעלה וכיבוי של המחשב,יש מלא פסים לבנים על המסך.[בדקתי עם 2 מסכים והתופעה חוזרת כל פעם]. יש לציין שכאשר המחשב כבר עובד אין שום פסים.הפסים מופיעים רק בכיבוי והפעלה של המחשב,וכאשר מתקינים תוכנה מסויימת שוב מופיעים מלא פסים לבנים. 2.אין קול במחשב.יש רק רעשים שיוצאים מהרמקולים.כמו כן חיברתי אוזניות וזה עדיין משמיע רעשים.[הרמקולים תקינים,נבדקו]. הותקנו כל הדרייברים הנכונים.מה יכולה להיות הבעיה? הנה המפרט של המחשב: מעבד: AMD ATHLON DUAL CORE 4200X2. לוח אם: ASUS M2A-VM.קישור: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/ זכרונות: G.SKILL 2GBX2 667MHZ/. מארז: HEC 6A19. ספק כח: HEC 400TRT. מה לעשות,איפה להתחיל? 1.האם לנסות לע…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.