עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by interfan7,

לא רלוונטי - ראיתי שמה שיש על גוף הקירור הסטאנדרטי מספיק. ------- אני בונה את המחשב שלי ובחוברת הוראות של לוח האם וגם של המעבד עצמו לא מצאתי שום אזכור למשחה תרמית. שמתי לב שעל גוף הקירור של המאוורר שמגיע םע המעבד יש חומר שמודבק שם בצורה קשה כזאת שכנראה "נמסה" ומתפשטת עם הזמן. זה מספיק? יש לי משחה ZM-STG1 של ZALMAN(בת חצי שנה עד שנה).

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by spider272,

מחפש שילוש מבוסס I5 לSLI ואוברלוק עד 2000

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Dubek,

אני רצה להחליף מעבד במחשב ישן שיש לי. רציתי רק לדעת אם בשביל להחליף מעבד אני צריך רק לשים את המעבד החדש בסוקט שלו, או שצריך לבצע פעולות נוספות? (למשל אם המעבד יותר חזק מהמעבד הקיים, צריך איכשהו להגביר את זרימת החשמל ודברים כאלה)

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Itzik 007,

טוב, אז כמו שחלקכם יודעים קניתי מחשב שמגיע השבוע.... מחשב סבבה אני חושב שיספיק לכל הדרישות שהצבתי לו... קניתי מעבד של AMD: 3200 Venice רציתי לשאול בכללי לאיזה רמה מהמעבדים של אינטל הוא שווה? אני שואל משום שאחי הקטן רוצה לקנות משחקים וכפי שאתם יודעים לא רשום על רובם את הדרישות לAMD אלא לאינטל - כגון 2.4 וכו' אז מה אני צריך כדי שהמשחק ירוץ רק מבחינת המעבד? מבחינת שאר המחשב 100% אין בעיה!

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. עידקנתי את הביוס והמחשב מסרב לעלות לWIN לפי מה שהבנתי צריך לעשת DUAL BIOS מה זה איך עושים את זה והאים בכול ביוס יש את זה או שזה תוכנה נ.ב שמרתי את הביוס הקודם בדיסקט אבל הדיסקט הלך

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by liormor,

שלום וערב טוב! אני רוצה לשדרג את המעבד שלי התקציב הוא 900 ש"ח כיום יש לי מעבד של איטל ליבה כפולה דגם: E6420 2.13 המפרט שלי מופיע בצד פשוט קניתי את המשחק GTA החדש ויש לי בעייה מבחינת המעבד איזה מעבד הכי כדאי ומשתלם למפרט שלי? הייתי רוצה גם מעבד שלא אצטרך להחליף עוד הרבה זמן תודה רבה ליאור

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by YAIR,

רבים מניחים, שהבחירה בלוח אם כזה או אחר אינה עניין שיש לדקדק בו. במציאות, לוח האם הוא אחד הרכיבים החשובים ביותר, והשפעתו על ביצועי המערכת ויצבותה היא מכרעת ביותר. בקיצור: כדאי להשקיע כסף טוב בשביל לוח טוב. חשוב יותר: מהמעבד, מכרטיס גרפי ומהזיכרון.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. קניתי מעבד ולוח אם AMD לצורך העניין והחנות שקניתי ממנה (סתם חנות בעיר שלי אפילו אין לה אתר) לא מוכנה להרכיב לי כי לא קניתי זכרונות והכל רק את המעבד והלוח אם קניתי שם... אני יודע איך להרכיב הכל ולחבר הכל לספק זכרונות וזה... אבל לשים את המעבד על הלוח אם אני לא יודע את הקירור זה לא בעיה... והכי חשוב חג שמח וכשר!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני צריך לוח אם טוב תומך AMD 64 שקורא DUAL ומותאם ל 6600GT (PCIE במחיר סביר לא יותר מ900 שקל..! תודהה!

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by asaf556,

השגתי לוח אם כזה בכמה אוכל למכור אותו?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Lethal_Acid,

שלום ברשותי מעבד+ AMD athlon 1700 בערך שנתיים פאתום אתמול הוא הפסיק לעבוד ככל הנראה נדפק. כמה זמן יש אחריות על המעבד הזה? איך אני יכול לממשה? תודה L.A

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ניבר,

היי, ברשותי מחשב נייח שקניתי לפני כעשר שנים. משמש אותי לגלישה באינטרנט ואופיס בלבד (אין משחקים). לפני שיורדים עליי למה איני זורק אותו וקונה חדש אציין שלאחרונה החלפתי מאווררים והוא עובד ממש טוב. הזיכרון חלש וברצוני להגדיל את הזיכרון הקיים מ-2G ל-4G. בלוח אם יש 2 סלוטים, על כל סלוט מותקן כרטיס זיכרון "קינגסטון" מסוג: KVR800D2N6/1G לוח אם ( ASUSTeK, P5KPL-CM ) תומך בזיכרון באופן הבא : DDR2, עד 4G, מהירות:667 / 800 /1066(o.c). מעבד: PENTIUM DUAL CORE CPU E-5200 @ 2.50GHZ אצטרך 2 כרטיסים כ"א של 2G , אין לי ניסיון עם רכישת זיכרון. אשמח אם תוכלו להנחות אותי איזה כרטיסים מומלץ לקנות (מותג, מהירות), היכן קונים, האם כדאי לרכוש ברשת (אמזון , איביי וכו'). תודה רב…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Bartleby,

למה הכוונה בלוחות שכתוב במפרט שלהם שבמצב SLI כל סלוט של PCIe עובד על 8X ולא על 16X? האם בפועל יש הבדלים בביצועים?

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by shirNoshe,

..כתבה מדהימה ומקיפה על הלוח המדהים הזה.רמזת בשבועיים האחרונים על הבדיקה. בטוח יהיו שאלות אבל מקריאה הבאת לי חשק לשדרג..קבל..

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by Animor,

אהלן, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים, לאחד מהם i3 4010U ואילו לשני i5 4200U. לא ברור לי ממה נובעים ההפרשים במבחני הביצועים, לפי ההשוואה הזו: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4200U-vs-Intel-Core-i3-4010U על פי הנתונים שם, המעבדים זהים, למעט תדר ו-cache. כאשר ה-i5 עובד בתדר קצת יותר גבוה מה-i3, אבל ל-i3 יש יותר L2 cache. אם כבר, ה-i3 אמור להיות חזק יותר או לפחות דומה, לא? אז מה מסביר את ההבדלים הגדולים יחסית בבנצ'מרקים? כלומר, איפה טמון ההבדל המהותי בין ה-i3 ל-i5? ושאלה נוספת, יותר פרקטית: האם ה-i3 הזה יגביל את השימוש במחשב נייד שמיועד בעיקר לאופיס ולגלישה באינטרנט? למשל, במקרה שפותחים מספר מסמכים במקביל יחד עם מספר טאבים בדפדפן - האם יהיה דיליי בתגובת המחשב? האם ז…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by elis02,

שלום, יש לי פנטיום 4 שאני לא מעוניין לזרוק ולקנות חדש עדיין.הוא עובד אבל בצורה איטית מזוויעה ביותר. אני מחפש לעשות אותו קצת מהיר יותר בלי לבזבז הרבה כסף. השתמשתי בתוכנה שתנתח לי את החומרה ואני אצרף את זה כאן. אודה לכם אם תוכלו בבקשה להמליץ על זיכרון שיתאים לי כדי שאוכל להתקין במחשב. אבל שיהיה זול ביותר. (זה גם ככה מחשב זמני עד שייצאו המעבדים החדשים והמחשבים הניידים איתם יהיו במחיר סביר - אבל צריך לעבוד איכשהו בינתיים) אני מצרף את הקובץ כטקסט. (אולי תמליצו גם משהו אחר אבל זיכרון זה משהו שחייב להעלות )

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. לקחנו לבדיקה את Ryzen 9 7950X3D, המעבד החדיש והמתקדם ביותר של AMD לתושבת AM5 שמיועד בעיקר לגיימינג. האם חוזרת AMD לפסגת הביצועים?לכתבה

18. אשמח להמלצה לשלישה מבוססת תושבת LGA1151 במימדי ITX עבור משחקים חדשים ותוכנות כגון פוטושופ \ מתמטיקה \ מאטלב. עדיפות למערכת קטנה ככל הניתן. תקציב: 2000~ ש"ח הרעיון הנוכחי שלי: לוח אם: Asus Z170I Pro Gaming מעבד: Processor Intel i5-6500 3.2Ghz(3.6Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray זיכרון: Memory DDR4 16G 2400Mhz CL15 1.2V Kingston HyperX Fury Black סה"כ: 2100 ש"ח כ.מסך GTX970 שאולי יעודכן ל-1070 בקרוב. ספק כוח של 650W

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by eranir,

מחפש לקנות שני סטיקים של 4 ג'יגה שיתאימו ללוח האם שבכותרת (ver 1.1). תחת ה-specifications באתר של גי'גהבייט כתוב שמתאים לזכרונות של 4 ג'יגה, אבל נאמר לי ב-RSM בעבר שלא כל הזכרונות עשויים להתאים. יש למישהו המלצה בשבילי? מוכרח שיהיו בעלי פרופיל סטנדרטי (בלי תוספת גובה לקירור) בשל גוף הקירור למעבד. תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by yaloner,

ביקשתי בפורום מפרטי מחשב עזרה לגבי מחשב מסוים (אפשר לראות כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=139708.0). במפרט שהומלץ לי מופיע מעבד: Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 1M 64-bit Socket 775 Tray CPU כשהעברתי את המפרט לאדם שאמור לקבל את המחשב הוא אמר "איך אתה מציע לי מחשב עם Prescott 3.0GHz ? הרי ידוע שהם כל-כך חמים שאפשר לטגן עליהם ביצה...". האם זה באמת כל-כך נורא ? האם פתרון הקירור שהוצע שם (Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7 CPU Cooler for P4 Socket 775 )יפתור את הבעיה ? האם יש מעבד אחר מקביל שלא מתחמם כל-כך (של אינטל) ? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. בואו להכיר מקרוב את היתרונות והחסרונות של אחת מהאפשרויות העממיות בפלטפורמת LGA1200 החדשה של אינטל לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ronenvvv,

היי חברים, אני מרכיב בימים אלו מחשב סלוני. מארז coolermaster elite 120 i3 3225 HD 4000 2X4GB SSD 120GB + 2TB אני מחפש את הלוח הכי מתאים לזה, הכי חשוב לי אמינות ואיכות ואני מתלבט בין שלושת הדגמים שכולם על בסיס ה H77. אין לי באמת צורך ב WIFI או bluetooth אבל ב GIGABYTE זה קיים, לעומת זה ASUS ו ASROCK נחשבים לאמינים יותר. GIGABYTE GA-H77N-WIFI או ASUS P8H77-I או ASROCK H77M-ITX לדעתכם אחד מהלוחות האלו מועדף הרבה יותר מהאחרים? יש לוח אחר בסגנון שמועדף? תודה, רונן

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. יש לי זיכרון CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory ואני רוצה להוסיף עוד 256מ"ב של זיכרון אבל של חברה אחרת, זולה יותר. 1. האם זה אפשרי לשלב שני סטיקים של חברות אחרות? 2. האם זה יכול לגרום לבעיות כלשהן? 3. באיזה חברה לבחור? בהנחה שזה יהיה יותר זול מזה של Corsair היקרים. אשמח אם אקבל את התשובות ממשתמשים שיש להם ניסיון בדבר. תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by iyehuda,

שלום לכולם קניתי בשעה טובה את הסמפרון 3000 939 עם לוח DFI NF4 ULTRA עם 1G זיכרון ( dual ddr ) והרצתי תוכנה peformance test מה אני אגיד לכם ה xp 2400 הישן הרבה יותר טוב מה sempron 3000 עם רק 512 מגה זיכרון בלי דואל זיכרון עם לוח גיגהבייט ga- 7vrxp פשוט מעבד עגלה לעומת הXP הישן והמעולה

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by AIDEN,

שלום אני רוצה לקנות לוח אם שתומך בDDR4 רשום לי שם שהלוח אם תומך עד 2133Mhz אז רציתי יותר אז הלכתי אל לוח אם אחר ושם רשום .....(2133Mhz\2400Mhz(o.c ובכול מה שמעל ה2133 רשום לידם (o.c) . מה זה אומר ? , זה אומר שזה תומך גם ב2400 ובכול מה שמעל ל2133 , או שזה אומר שזה תומך בהמרה כול שהיא או משהוא אחר . תודה רבה מראש על העזרה. :-)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים