עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. דור ה-Kaby Lake של יצרנית השבבים נכנס סוף סוף להילוך גבוה, ואנחנו כאן בשביל לעשות סדר לכתבה

2. Started by Bone-Breaker,

מה ההבדלים בין שני הלוחות? כי ראיתי שכתוב בSL שהוא REV2 וברגיל לא אז זה אומר שהרגיל הוא לא REV2? יש גם הבדל של איזה 80 שקל משהו כזה...

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by PeaS,

למה משמשים המוצרים האלה למעבד, כמו זה של TT שמצורף לינק לדף באתר שלהם? http://www.thermaltake.com/products/accessories/simXp.htm

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by TalG,

בהמשך לthread הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479053.0, יש לי לוח אם (AMD ga-m61p-s3) ששבק. אני מחפש לוח שיתאים למעבד הנוכחי שלי (AMD Athlon64 X2 4800) מסוג AM2 אך שאוכל גם לשדרג לו את המעבד בעתיד הלא רחוק. איזה לוח מתאים לי? (אני מעוניין להשקיע עד 350 ש"ח). תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אני מרכיב עכשיו מפרט על בסיס I5 2500K. בהתחלה התכוונתי לקחת Asus P8P67-B3 Pro, אבל מצאתי בפורומים הרבה מאוד תלונות על issues שונים. האם מדובר בתופעה? חשובה לי אמינות, יהיה OC עם קירור אוויר (Noctua NH-D14), יש לי הרבה מתקני USB ו-SATA. בחיפוש אלטרנטיבה שמתי לב ל-Asrock P67 Extreme6, כל התגובות שמצאתי, הן מצוינות. איך הלוח הזה ביחס לאחרים שהזכרתי? בינתיים ראיתי שהיגיעה Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3, אולי כדאי לעבור ל-Z68? כול הלוחות נכנסות לתקציב (1000 +/- ש"ח).

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היצירה הבלתי רגילה של אינטל נוחתת אצלנו לביקורת - הכירו את המעבד המהיר ביותר בעולם לגיימר ולאוברקלוקר. ציון 40 שנים לצאת מעבד ה-8086 הוליד גרסה שאפתנית במיוחד שאתם צריכים להכיר לכתבה

7. אני מדבר ספציפית על זכרונות DDR3 ללפטופ, אני לא יודע מה המצב עם DDR4 וכו', אבל ממה שבדקתי לפני מספר חודשים, כעת המחירים עלו בצורה דרמטית, עלייה של 100 ש"ח ויותר לסטיק. אז דבר ראשון, האם מישהו יודע מה הסיבה לכך, ושנית, האם יש צפי לירידה במחיר?

8. Started by LOOSE,

לפני כמה חודשים קניתי מחשב ורק לאחרונה הבנתי שיש מצב שהזכרונות שלי פשוט לא מנוצלים עלידי המחשב זה המפרט: Intel i5 4670k MSI R9 290 MSI Z87-G45 TeamGroup Vulcan RED 8GB DDR3 PC3-2400MHz האם נתמך? או שזה אוטומטית משנמך את המהירות זכרון ל 1600?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Kenny,

רציתי לדעת כמה דברים לגבי הלוח אם הזה ... ראיתי שיש לו 6 channels sound מה זה אומר? והאם הכרטיס קול המובנה הזה , יותר טוב מהכרטיס שיש לי עכשיו? Creative live value (לא מובנה) וגם ראיתי שיש לכרטיס הקול המובנה הזה , רק 3 יציאות.. תתקנו אותי אם אני טועה , אבל אחד זה רמקולים , השני מיקרופון והשלישי יציאה דיגיטלית או משהו.. ככה שאפילו אין סראונד . (בזמן שבכרטיס הנוכחי שלי יש ) מה ההבדל בין השבב mcp לשבב mcp-t ושאלה אחרונה , מה הם ה "Serial and Parallel Ports" ראיתי באיזה אתר , בטיפים , שאמרו שכדאי לבטל אותם... תודה.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by gafirmo,

עריכה של LiorP23: מי שיגיב לדיון לפני שיש כאן תמונה ברורה (עם דף בצד שכתוב עליו "גם אני חולה על HWZone.co.il") או בנצ' אמיתי יתעסק איתי AtR אומר שלא כדאי להתעסק איתי התמונה נמחקה לבקשת פותח הת'רד באנצ'ים בקרוב... סטפינג QLLR ES A4.

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. AMD?? INTEL?? ומה שמו? תודה מראשש~

• 40 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by STRENGTH,

יש לי 2.8 נוורטווד כמה זמן הוא יהיה מספיק טוב למשחקים אני מתכנן לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס מסך יש לי כרטיס מצויין אבל אני כנראה גיימר ואני חייב להפעיל פילטרים וגרפיקה גבוה ואת זה אני לא יכול ב 9600XT אז רציתי לדעת עד כמה מעבד חשוב למשחקים ואם המעבד שלי מספיק וגם עד כמה זיכרון חשוב למשחקים וכרטיס מסך כמובן הכי חשוב את זה אני יודע ;D

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. 3DMark06 בדיקת המהירות מעבד בתוכנה הזאת היא 3000MHZ לאחר OC קטן ( במקום 2700MHZ ) בתוכנה CPU Z ובתוכנה של הלוח אם גיגבייט EasyTune5 הוא מראה 1800 MHZ שזה מכפלה X6 המעבד אמור לעבוד במכפלה X10 וכך הוא מוגדר גם בביוס X10 והתדר( מהירות משתנה לפעמים מ 1800 ל 3000 MHZ ) וגם המכפלה X6 משתנה ל X10 גם CPU Z וגם EasyTune5 מבחינת המהירות מרגישים את זה קצת במחשב וגם במשחקים האם יש בעיה במעבד או בלוח ?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by jackhammer,

לא ממש בטוח שזה שייך לפה אבל בגלל שBIOS זה לוח אז שמתי את זה פה אני רוצה לעשות במחשב שלי RECOVERY PARTITION ממש כמו בניידים שאחרי הפוסט אתה לוחץ F6 או משהו וזה לוקח אותך לRECOVERY עכשיו הבנתי את כל הקטע של יצירת הIMAGE עם GHOST והמחיצה הנפרדת מה שחסר לי זה לערוך את הביוס שלי שיציג לי את האפשרות הזאת של הF6 ושזה באמת יקח אותי לRECOVERY ולא סתם יהיה שורת טקסט שלא מגיבה איך אני עושה את זה? תודה למגיבים

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. לפי מפת הדרכים המעודכנת של AMD, עוד לפני שיצא האמר (בסוף השנה הזאת), תצא כמה חודשים לפני זה סדרת מעבדים שנקראת ברטון (למי שלא ידע), שגם היא (כמו T-bred שיוצא אוטוטו) תעבוד ב0.13 אבל היא גם תעבוד בSOI (שיטה חדשה לדחוס יותר באותו מקום, או בפחות מקום, אל תתפסו אותי במילה), והחידוש הוא שלברטון יהיה גם 512K מטמון L2! אומנם AMD מאחרים (כמו תמיד) אבל לפחות עוד איזה חצי שנה גם לAMD יהיו מעבדים עם 512K.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by DXT,

כחלק מאמציי למצוא את הלוח אם הכי טוב שיתאים לי באתי אל הלוח הזה. יש לו את כל הפיצ'רים שצריך ללוח אם KT333 וגם הוא לדעתי יציב מאד ואמין מאד. יש למישהו הערות לגבי ההחלטה שלי? מישהו חולק על דעתי? להזכירכם לא להמליץ לי על אביט או אפוקס כי אני לא עושה OC לכן אין לי ממש טעם לחשוב על אף אחד מהלוחות הנ"ל. כל תגובה תתקבל בברכה .

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by NOVA,

תודה.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by llime,

טוב אז אני יודע שאפיק PCI-E X16 משמש לכרטיסי מסך וזה למעשה מה שהחליף את אפיק AGP X8. עכשיו אני שם לב שהמון לוחות-אם באים בנוסף עם חריץ PCI-E X1. השאלות שלי: 1.במה זה שונה מ PCI רגיל מבחינת השימושים.אני יודע ש PCI-E X1 מהיר יותר מ PCI רגיל ופועל באופן שונה,(פרללי לעומת סריאלי ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין :),אבל השאלה שלי היא למה זה משמש? ל PCI רגיל יש שימושים רבים,לא רק לכרטיסי מסך PCI,(שכמעט אף אחד לא משתמש בהם היום),אלא זה חריץ הרחבה לכמעט כל דבר שתרצו לתקוע בלוח האם....האם ה PCI-E X1 גם הוא רב שימושי ,(כמו PCI רגיל),או שזה חריץ יעודי לכרטיסי מסך? 2.במידה וזה חריץ הרחבה יעודי לכרטיסי מסך כמו ה PCI-E X16 ,הרי שכמעט ולא קיימים כרטיסים שמיועדים ספציפית לאפיק כזה...אז ל…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Chumlee,

שלום , נאמר לי פה ש G3250 שמקביל ל Q9550 לא למשחקים . אז סביר להניח ש Q9400 כבר לא למשחקים , אז למה הוא טוב ? ראיתי את ה Q9400 למכירה ב 150 שקל שווה להשקיע עליו את הסכום ? אני בעיקרון רוצה ב 100 .

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. קישור לסקירה המלאה באתר GURU3D זו בדיקה יסודית, כל משחה קיבלה 72 שעות המתנה לפני הבדיקה שכללו גם עבודה אינטנסיבית. מישהו יודע מה רמת המשחה שמקבלים בהרכבות מחשב בחניות השונות בארץ או מה מגיע עם המעבד מ-AMD או אינטל? איזה מהמשחות אפשר לקנות בארץ?

21. בג'יגהבייט לוח ds4 יש dual bios שזה שני שבבים כדי שאם ביוס אחד נדפק אפשר לגבות אותו עם השבב השני אבל בפרטים של ג'יגהבייט ds3 כתוב virtual dual bios, מה זה אומר? יש רק שבב אחד, מה הכוונה לביוס כפול ווירטואלי?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. חברי הפורום שלום, אני לא בטוח אם הנושא הזה מתאים יותר לפורום הזה או לפורום התצוגה (מקסימום המנהלים יעבירו אותו לפורום המתאים). בקיצור, רציתי לשאול - איך יודעים בדיוק אם המעבד משפיע לרעה על ביצועי כרטיס המסך או להיפך - כרטיס המסך גורם לצוואר בקבוק במחשב? איך יודעים איזה כרטיס מסך ייתן את הביצועים המקסימליים ביחד עם המעבד הקיים (או להיפך)? פירוט: מבחינה אינטואטיבית פשוט מתאימים בין המעבדים לכרטיסי המסך שיצאו בערך באותו זמן - למשל, אני יודע ש מעבד 1GHz ו GF2 מתאימים או A64 3000 ו 6600GT ייתנו תוצאה מושלמת, אבל האם קיים חישוב מתמטי כלשהו שיכול להסביר את זה? האם יש דרך לדעת, בלי לעבור על ביקורות ובנצ'מרקים, מהי ההתאמה המושלמת בין המעבד לכרטיס המסך? דוגמה אחרת - ברור לי (ואני מ…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by shklak,

http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2205/140 דף המוצר

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. חלקים מעט אקזוטיים וייעודיים, נראה איך הכל ייראה בסוף בהצלחה 🙂

25. Started by nec_000,

מחיר מעבד כרגע משוער לעמוד על 1000$ בלבד לצרכן 16 ליבות - 32 threads סוקט S3 חדש http://wccftech.com/amd-ryzen-16-core-threadripper-whitehaven-4094-socket/ **השוואה ישירה ל- ryzen 7 בתמונה מטה. ryzen 7 מימין, ryzen 9 משמאל השקה זו של ה- Ryzen 9 בחודש הבא, מוציאה להשקת אינטל I9 את האוויר מהמפרשים ומרנדרת אותה כהשקה לא מעניינת ובלתי רלוונטית...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.