עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lutsker,

שלום, אני רוצה לקנות 2x4GB למפרט חדש, רציתי לקנות את הקיט של g.skill 1333mhz אבל הוא לא נמכר בKSP . וקיט g.skill של ה1600mhz עולה ב200 שח יותר. זה משנה אם אני קונה 2 זכרונות בודדים של g.skill מאותו הסוג במקום קיט, במידה והמחשב עובר מבחן מאמץ בחנות?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. (זה קשור ללוח-אם לכן שמתי פה). בימים האחרונים שמתי לב שהשעון של המחשב ממהר ב-15-20 דקות כל 24 שעות. (8RDA+ ו-WIN XP PRO) עשיתי עדכון של הזמן אוטומטית ("INTERNET TIME"), הוא עידכן בהצלחה ואח"כ ביטלתי את העדכון האוטומטי של הזמן(כי זה לוקח שעה אחורה, ואני יודע שאפשר לבחור מדינה שונה, אבל לא רוצה). בקיצור אחרי שאני עושה את העדכון של השעון (או מכוון ידנית לשעה המדוייקת), חולפות בערך 24 שעות והוא ממהר ה-15-20 דקות. כל פעם אני משנה מחדש, (גם ידנית ניסיתי), וכל פעם זה חוזר למהר מחדש. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by avicoacf,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם לוח של GIGABYTE GA_Z68X-UD3h-B3 עם החיבורים הבאים לכוננים. Chipset: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3_0, SATA3_1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 2. 3 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2_2~SATA2_4) supporting up to 3 SATA 3Gb/s devices 3. 1 x eSATA 3Gb/s connector on the back panel supporting up to 1 SATA 3Gb/s device 4. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 * When a RAID set is built across the SATA 6Gb/s and SATA 3Gb/s channels, the system performance of the RAID set may vary depending on the devices being connected. Marvell 88SE9172 chip: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (GSATA3_5, GSATA3_6) supporting up to 2…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  4. שלום לכולם רציתי להתייעץ לגבי המחשב שלי... יש לי מחשב עם לוח אם של ג'יגה בייט ga-g31m-es2l עם כרטיס מסך (sapphire radeon x1950 512MB) ג'יגה זיכרון פנימי ומעבד intel pentium 4 630 3GH אני יודע שזה נחמד היום דיי אשפה אבל הלוח הוא דיי חדש וכל המפרט הזה אצלי דיי חדש...(כי לפני חודש היה לי המחשב יותר חלש...פשוט מישהו זרק חלקים אז שידרגתי...ככה אני דיי רגיל וחיי הפנטיום 4..) אבל בכל זאת כבר הגיע לי לוח כזה שאפשר לשים לו כרטיס יותר טוב (היה לי לפני זה radeon 9250 וגם מה ששמתי נחשב ישן אבל פשוט זה הרכטיס האחרון שמצאתי עם יציאה לטלויזיה רגיל הולא HD כי יכלתי לעביא משהו יותר חדש ואבל בנתיים נסתפק בו כולה עלה 40 שקל חחח ) וזיכרון אני ישדרג בהמשך אבל במעבד אני ממש בדילמה עבדת…

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. הכוונה לטבלה שמשווה מהרות של שני מעבדים סתם לדוגמא נגיד אטלון 3000 מגה הרץ שווה ל3 מגה הרץ של אינטל. בתודה מראש פרש

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. Started by eSLC,

מבחינת משחקים כבדים OC לא מתוכנן (הלוח לא בישבילי) תקציב בסביבות ה-700... :AR15:

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  7. היי חבר'ה אני מנסה לגשת ל-BIOS ואני לא מצליח ואני חושב שזה בגלל שהגדרתי בBIOS שיעשה ULTRA FEST BOOT ועכשיו שאני מנסה ללחוץ F2 כדי לגשת לBIOS - וזה פשוט לא עובד לי. * עדכנתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה * אין לי את האפשרות הגדרת BOOT דרך התוכנות של APP CENTER בדסקטופ יש פתרון כדי לשנות את הגדרה הזאת כדי להיכנס ל-BIOS? לוח-אם: GA-Z97-HD3

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. יש לי אותו, עד כמה המעבד הזה טוב\סביר למשחקים? הוא מפעיל HD6870 שלמיטב ידיעתי אין צוואר בקבוק בכלל. מה היתרונות שלו בכללי בלי קשר רק למשחקים? אשמח להבין. תודה (:

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  9. יש לי תקציב של כ-3,500 ש"ח. אפשר להגיע ל- 4,000 אם ההבדל ברכיבים משמעותי. קניתי GeForce 8800GTS 640MB. האם ה-E6700 זה סתם זריקת כסף? לשימוש משחקים כבדים. אני אוהב אותם ב-1280x1024 עם כמעט כל ההגדרות על המקסימום. אשמח גם להמלצות בנוגע למערכת קירור ואולי מארז טוב... תודה מראש.

• 36 תגובות
    • 2k צפיות
  10. הזכרונות זה 800MHZ או 667 הנה תמונה http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=F3A31FF049285A82

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  11. שלום לכולם , - קצר לעניין , אני מחפש להרכיב מחשב שיהיה בו תמיכה ל-USB3 , ו- SATA6 . מהלוחות שכבר יש להם תמיכה ב-USB3 , כ-99% מהם תומכות כרגע רק ביציע אחורית ל-USB3 , וזה לא נוח במיוחד . מצאתי מפצל פנימי (שרכיבים מקדימה במקום כונן CD) שמציע את עצמו כפיתרון , אבל אין לי מושג איך זה אמור להתחבר ללוח האם , ואיזה חיבור לחפש על הלוח . זה המפצל : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817364030&cm_re=front_usb_port-_-17-364-030-_-Product אלה לוחות האם שאני מסתכל עליהם כרגע (אם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע) : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131624 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131621 - שאלה שנייה : ה…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  12. אוקיי חברה, אני ביומים הקרובים (כשכל השאלות שלי יענו) אני מזמין את המחשב החדש שלי! אז ככה, יש לי 3200 שח', לא חובה לבזבז את הכל וגם אין צורך... אני רוצה להחליף לוח אם, מעבד, וזכרונות בשביל מפרט לאוברקלוק... חשבתי על זה: AMD Barton 2500 איזה סטפינג הכי טוב לאוברקלוק? בקשר ללוח אם יש לי כמה התלבטויות וכמה שאלות, אבל אני חושב שאני סגור על ABIT יש כמה דגמים שחשבתי עליהם: 1) ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) לוח בלי יותר מידי פיטצ'רים והכל פה מובן... 2) ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) פה כבר יש FireWire ו SATA, עכשיו השאלה שלי פה אם זה שווה תוספת של 100 שקלים? והאם אני אוכל …

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  13. שלום! אני יגיד לכם את האמת קצת התבלבלתי עם כל השמות האלה וההבדלים בינהם. השאלה שלי היא מה ההבדל בין מעבדי Ivy Bridge ל Sandy Bridge-E?? מבחינת ביצועים? שניהם סוקט 2011? מה היתרונות חסרונות שלהם? לי כרגע יש את Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ. אני מתכנן לו OC קטן ככה שלא משנה לי שהוא עם מכפלה סגורה אפשר להגיע ל 4.5. אשמח אם תספרו לי מה ההבדלים בין המעבדים.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. http://skypc.co.il/pl_product~23758~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~CT51264BC1339~15~0.htm ביחד, יותר זולים ב 100 ש"ח מזיכרונות בחנויות אחרות. יש איתם איזושהי בעיה? אולי זה בגלל ה1333 MHZ?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by shirNoshe,

..כתבה מדהימה ומקיפה על הלוח המדהים הזה.רמזת בשבועיים האחרונים על הבדיקה. בטוח יהיו שאלות אבל מקריאה הבאת לי חשק לשדרג..קבל..

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Chumlee,

שיחקתי אצל חבר שלי WORLD OF TANKS יש לו מעבד G2020 והמחשב התאמץ במשחק היה על 70-80 אחוז מאמץ וזה מעבד כפול ליבה חדש איך אתם מסבירים את זה ? מוזר לא ? זה מעבד הרבה יותר חזק מהפנטיום D שלי למה הוא כל כך מתאמץ ? בדקתי יש לו גם 8 גיגה זיכרון . המעבד שלי קיבל 600 נקודות והמעבד שלו קיבל 2700 נקודות באתר CPUBENCHMARK ועדין במשחק הוא ממש עבד קשה מוזר לא ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  17. קישור לסקירה המלאה באתר GURU3D זו בדיקה יסודית, כל משחה קיבלה 72 שעות המתנה לפני הבדיקה שכללו גם עבודה אינטנסיבית. מישהו יודע מה רמת המשחה שמקבלים בהרכבות מחשב בחניות השונות בארץ או מה מגיע עם המעבד מ-AMD או אינטל? איזה מהמשחות אפשר לקנות בארץ?

18. Started by psp3,

רשום לי בתוכנה EVEREST שהמחשב שלי עובד על 1600MHZ למה? Field Value CPU Properties CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600 CPU Alias Conroe CPU Stepping B2 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz CPUID Revision 000006F6h Core Voltage 1.188 V CPU Speed CPU Clock 1600.0 MHz (original: 2400 MHz) CPU Multiplier 6.0x CPU FSB 266.7 MHz (original: 266 MHz) Memory Bus 400.0 MHz DRAM:FSB Ratio 12:8 למה????

19. שמתם בראשי ידיעה שסדרת מעבדים 6000 שמציגה שיפור משמעותי מהמעבדים הנוכחים ( ואף יותר מסדרת 5000 שגם עתידה לצאת ), תוכרז רישמית בעוד כ -3 וחצי חודשים. 1. בערך עוד כ- 3-4 חודשים יתחילו למכור אותם אצלנו? או מאוחר יותר ? ראיתי שמישהו רשם פה שהסדרה תצא רק בסוף השנה הנוכחית עד תחילת השנה הבאה. 2. ידוע משהו בקשר למחיר? האם הדגמים היותר בסיסיים של הסדרה ללא ה- K ויכולת ה- OC, יהיו כמחירם של Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB ו- Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB ומה עם מחיר הזכרונות ולוחות האם החדשים תומכי DDR4 ביחס למחיר של זכרונות ולוחות DDR3 ? 3. אז כבר לא ימכרו את סדרת 4000 של המעבדים והיא תוחלף ב- 5 ו-6 , או שמחירם של סדרת ה- 4000 ירד עד שיפטרו מהמלאי? גם זכרו…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום לכולם. אני מחפש לוח אם עם כמה שיותר חיבורי SATA אני מעדיף שהלוח לא יהיה יקר מדי (יש אפשרות גם להזמין מחו"ל דרך newegg או משהו) לא משנה לי אם זה תומך אינטל או AMD - סה"כ זה מיועד לשרת קבצים ללא רייד כזה או אחר אני אשמח אם גם יהיה כ. מסך מובנה בלוח אם. או לחילופין לוח עם כמה שיותר הרחבות PCIE + המלצה לכרטיסי הרחבה של 4 פורטים במחיר שפוי מה עדיף ומה אתם ממליצים? תודה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום לכולם אני שוקל לקנות עוד סטיק חדש בודד של 8GB זיכרון DDR 3 כאשר במחשב הקיים ישנם כרגע 2 סטיקים של 4GB. בעת ההתקנה, כיצד מומלץ למקם את הזיכרונות? אפשרות הראשונה: אפשרות שניה: שאלה נוספת, האם יש הגדרות כלשהם שעלי לשנות\לוודא בביוס לאחר ההתקנה? לוח אם - asrock z68 pro 3 m תודה!

22. אם יש באתר כתבה בנושא זה או בסטיקי אשמח אם תפנו אותי אליו, כי אני פשוט לא מצאתי. תודה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Lord Flacko,

שלום, אני רוצה לשדרג את המעבד שלי בתקציב הוא בערך 1500 אפשר יותר למשהו יותר חזק ורציתי לקבל הצעות על מעבדים שונים המפרט שלי הוא מעבד: Intel I5 6500 לוח אם: Gigabyte ga-b150m-hd3 זיכרון: 16 גיגה ראם כרטיס מסך: gtx 980TI אני לרוב משחק CSGO PUBG GTAV וכו תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום!!!! אני מעוניין לקנות 2 ג'יגה ראם מיזיכרון איכותי ביותר המחיר כרגה לא חשבו לי הזיכרון ילך למחשב מערכת 64 bit החדשים של AMD 3800+

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by kolsad,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box ל Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Bo ההבדל במחיר הוא של 200 שקלים. (בהנחה שהשימושים הם משחקים, פוטושופ, סרטים באיכות גבוהה) תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים