עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מהי מהירות המעבד הגבוהה ביותר?

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. עידקנתי את הביוס והמחשב מסרב לעלות לWIN לפי מה שהבנתי צריך לעשת DUAL BIOS מה זה איך עושים את זה והאים בכול ביוס יש את זה או שזה תוכנה נ.ב שמרתי את הביוס הקודם בדיסקט אבל הדיסקט הלך

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by eSLC,

מבחינת משחקים כבדים OC לא מתוכנן (הלוח לא בישבילי) תקציב בסביבות ה-700... :AR15:

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by X7-007,

המעבד הזה ב 500 ש"ח פחות מאינטל ולא מראה כל כך הבדל גדול ב FPS במשחקים, אולי 10 פחות לשם או פה ובנוסף הלוח אם זול פי 3. בשילוב כזה אפשר לקנות את המעבד + לוח אם + זיכרונות מצויינים + קירור מים או HYBRID וכל השאר כבר יש לי. אני עדיין עם Q6600 כי אינטל ממש פאקים בעניין ה SOCKET כל שנה ומעבדים שמראים רק הבדל של 15-30 FPS במקרה הכי טוב בזמן שהיה לפני 4-5 שנים לכן לא שידרגתי לא פעם אחת את הלוח אם או את המעבד, החלפתי אך ורק זיכרונות ל 8GB כי זה היה משהו שבהרכח זול ומשתלם בתנאי עבודה.

5. שלום, רציתי לדעת מה יותר טוב שיהיה כרטיס זיכרון אחד של 4 גיג'ה או שיהיה 2 גי'ה ו 2 גי'גה?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by liavna,

הי חברים יש ברשותי את הלוח הזה Gigabyte GA-F2A88X-D3H אשמח לדעת איזה מעבד כי מומלץ להרכיב עליו ואיזה זכרונות הכי מומלציםאם אפשר אז לינקים ישר ל ebay תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by VT,

שלום חברים, יש לי לוח אם GA-Z68P-DS3 עם מעבד i3 2120 ועם כמות של 8GB זיכרון (2GB*4) אני מעוניין לשדרג את כמות הזיכרון שברשותי ל12GB/16GB. רשום שהתדרים שהלוח תומך בהם הם DDR3 2133/1866/1600/1333/1066 MHz האם זה באמת ישנה משהו באם ארכוש זיכרון 1866/2133 לעומת 3000/3200 ? המלצה לרכישה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by sim,

למה הכוונה בסיומות של דגם ללוחות מדגמים H170 ו Z170 D3H DH3P HD3 GAMING 3

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  9. אני צריך לוח אם טוב תומך AMD 64 שקורא DUAL ומותאם ל 6600GT (PCIE במחיר סביר לא יותר מ900 שקל..! תודהה!

• 30 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. אם כן, למה זה קורה ? חשבתי על משהו : אם הדואל מפריע ל OC אז ניתן לקנות 2 סטיקים אבל לא לשים אותם בבנקים לדאול אלא שיהיו ביחד אבל ב SINGLE CHANNEL ... ככה לא תהיה הפרעה לOC וככה לא יהיה הבדל בין 2 סטיקים בOC לאחד . - מה אתם אומרים ?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום, עשיתי היום הזמנה למפרט שמופיע ב 'מפרט מחשב'. המוכר בחנות המליץ לי על כמה שינויים רגע לפני שסגרנו את ההזמנה, אבל בגלל שלא הייתי בטוח לגביהם, יש לי עד מחר להתחרט. השינויים הם: 1) מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz BOX http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=232 הוחלף ב Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=231 Scythe Ninja 2 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=251 מלכתחילה לקחתי את המעבד BOX בגלל האחריות לכל החיים וכי אמרו לי שהקרור סטוק סבבה לי כי אני לא עושה OC. המוכר בחנות אמר לי שאינטל כבר לא נותנים אחריות לכל החיים (?) למעבדים ולכן עדיף מעבד TRAY + קירור בנפרד. מה דעתכם? איך הקירור שהוא שם לי? 2) זכרונות …

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by ido,

לשרת שירוץ על לינוקס, איזה שילוב עדיף משהו ברמת ה_דואל- סלרון טואלטין 1 גיגה או מעבד פנטיום 4 1.8 גיגההרץ ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Lethal_Acid,

שלום ברשותי מעבד+ AMD athlon 1700 בערך שנתיים פאתום אתמול הוא הפסיק לעבוד ככל הנראה נדפק. כמה זמן יש אחריות על המעבד הזה? איך אני יכול לממשה? תודה L.A

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by shirNoshe,

..כתבה מדהימה ומקיפה על הלוח המדהים הזה.רמזת בשבועיים האחרונים על הבדיקה. בטוח יהיו שאלות אבל מקריאה הבאת לי חשק לשדרג..קבל..

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. ובשונה מהSLI של (3Dfx )nVIDIDA הdualGFX מאפשר חיבור מקבילים של כל כרטיס, מכל יצרנית, גם של ATi http://www.hkepc.com/hwdb/k8t890driversli-1.htm גרסאה מתורגמת: http://www.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hkepc.com%2Fhwdb%2Fk8t890driversli-1.htm&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&ie=UTF8 אם הלינק לא עובד תשתמשו במתרגם של אלטה-וויסטה, http://babelfish.altavista.com/ תתרגמו מסינית מופשטת לאנגלית.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Itzik 007,

טוב, אז כמו שחלקכם יודעים קניתי מחשב שמגיע השבוע.... מחשב סבבה אני חושב שיספיק לכל הדרישות שהצבתי לו... קניתי מעבד של AMD: 3200 Venice רציתי לשאול בכללי לאיזה רמה מהמעבדים של אינטל הוא שווה? אני שואל משום שאחי הקטן רוצה לקנות משחקים וכפי שאתם יודעים לא רשום על רובם את הדרישות לAMD אלא לאינטל - כגון 2.4 וכו' אז מה אני צריך כדי שהמשחק ירוץ רק מבחינת המעבד? מבחינת שאר המחשב 100% אין בעיה!

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by elis02,

שלום, יש לי פנטיום 4 שאני לא מעוניין לזרוק ולקנות חדש עדיין.הוא עובד אבל בצורה איטית מזוויעה ביותר. אני מחפש לעשות אותו קצת מהיר יותר בלי לבזבז הרבה כסף. השתמשתי בתוכנה שתנתח לי את החומרה ואני אצרף את זה כאן. אודה לכם אם תוכלו בבקשה להמליץ על זיכרון שיתאים לי כדי שאוכל להתקין במחשב. אבל שיהיה זול ביותר. (זה גם ככה מחשב זמני עד שייצאו המעבדים החדשים והמחשבים הניידים איתם יהיו במחיר סביר - אבל צריך לעבוד איכשהו בינתיים) אני מצרף את הקובץ כטקסט. (אולי תמליצו גם משהו אחר אבל זיכרון זה משהו שחייב להעלות )

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Hiiram,

אני פסיעה לפני רכישת מחשב חדש, לפניי עמדה ההתבלטות בין i9 9900K ליד Ryzen 9 3900X, מצד אחד ה-3900X מפתה מאוד בגלל כמות הליבות אך גם כאופק שדרוג עתידי (3950X ביד שנייה בעתיד), מצד שני הוא נופל בביצועי גיימינג ליד ה-9900K. השאלה היא כמה הנפילה גדולה - ב-1080p, ב-1440p וב-4K? יש למישהו גרפים עדכניים שיכול לשתף אותם איתי? תודה.

19. Started by YAIR,

רבים מניחים, שהבחירה בלוח אם כזה או אחר אינה עניין שיש לדקדק בו. במציאות, לוח האם הוא אחד הרכיבים החשובים ביותר, והשפעתו על ביצועי המערכת ויצבותה היא מכרעת ביותר. בקיצור: כדאי להשקיע כסף טוב בשביל לוח טוב. חשוב יותר: מהמעבד, מכרטיס גרפי ומהזיכרון.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. מתעניין בתוכנה המנטרת את העומסים ברכיבים המרכזיים במחשב: עומס CPU, כמות זיכרון תפוס/פנוי ועומס חישוב של הכרטיס הגרפי. אני בייחוד רוצה לדעת כמה זיכרון פנוי יש לי במהלך העבודה (אם זה משחקים או עיבוד תמונות/וידאו) כדי לדעת מתי צריך להוסיף עוד זיכרון. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. SAPPHIRE PI-AM2RS780V AM2+, 780V או GIGABYTE MA770-UD3 AM2+? איזה עדיף ^ , בבקשה עזרה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. לקחנו לבדיקה את Ryzen 9 7950X3D, המעבד החדיש והמתקדם ביותר של AMD לתושבת AM5 שמיועד בעיקר לגיימינג. האם חוזרת AMD לפסגת הביצועים?לכתבה

23. Started by iyehuda,

שלום לכולם קניתי בשעה טובה את הסמפרון 3000 939 עם לוח DFI NF4 ULTRA עם 1G זיכרון ( dual ddr ) והרצתי תוכנה peformance test מה אני אגיד לכם ה xp 2400 הישן הרבה יותר טוב מה sempron 3000 עם רק 512 מגה זיכרון בלי דואל זיכרון עם לוח גיגהבייט ga- 7vrxp פשוט מעבד עגלה לעומת הXP הישן והמעולה

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by AIDEN,

שלום אני רוצה לקנות לוח אם שתומך בDDR4 רשום לי שם שהלוח אם תומך עד 2133Mhz אז רציתי יותר אז הלכתי אל לוח אם אחר ושם רשום .....(2133Mhz\2400Mhz(o.c ובכול מה שמעל ה2133 רשום לידם (o.c) . מה זה אומר ? , זה אומר שזה תומך גם ב2400 ובכול מה שמעל ל2133 , או שזה אומר שזה תומך בהמרה כול שהיא או משהוא אחר . תודה רבה מראש על העזרה. :-)

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. כדאי לי להוסיף 160 ש"ח ולקנות מעבד i3-550 במקום i3-540? יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים