מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
חלקכם בוודאי שמעתם על הידיעות ש AMD יעברו לייצור מעבדים בליטוגרפיה של 65 ננומטר, ושזה יביא שיפור ניכר בביצועים, אף עד 40%. האתר HKE PC פירסם היום את רשימת המעבדיי 65NM של AMD. החלק המעניין ביותר לדעתי הוא שאף אחד מהמעבדים אינו עובר את גבול ה 2.4GHZ (חוץ מה FX כמובן), אך עדיין מבטיחים לנו שיפור של כ-40% בביצועים! המעבדים האלה ככל הנראה תשובה למעבדי Conroe של Intel, עד אז ל AMD לא תהיה תשובה מספיק טובה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב עם לוח של GIGABYTE GA_Z68X-UD3h-B3 עם החיבורים הבאים לכוננים. Chipset: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3_0, SATA3_1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 2. 3 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2_2~SATA2_4) supporting up to 3 SATA 3Gb/s devices 3. 1 x eSATA 3Gb/s connector on the back panel supporting up to 1 SATA 3Gb/s device 4. Support for SATA RAID 0, RAID 1, RAID 5, and RAID 10 * When a RAID set is built across the SATA 6Gb/s and SATA 3Gb/s channels, the system performance of the RAID set may vary depending on the devices being connected. Marvell 88SE9172 chip: 1. 2 x SATA 6Gb/s connectors (GSATA3_5, GSATA3_6) supporting up to 2…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
דיי קשה לקנות קונרו עם מחירי לוחות אם מופקעים. :-\ בנתיים הלוחות אם שאני רואה שיצאו ואלה שעתיד לבוא הם רק מעל 1000+. משהו יודע מתי לוחות לשוק הבניים יבוא? :-X
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לא כ"כ הבנתי את הקטע של דואל ביוס וצריבת ביוס. אודה מאוד למי שיסביר לי בקצרה על האופציות הללו. תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
טוב ישר לשאלה שלי..האם כדאי לי לקחת זכרון מסוג: ?512Mb 400MHz (DDR) Kingston CL2.5? X2 או לקחת זכרון מסוג: ?1GB 400MHz (DDR) Kingston CL3? אני לא מבין בכל ה CL הזה ואין לי מושג מה זה אומר ממש אז בבקשה עזרו לי, אני רוצה את התוצאות הטובות ביותר כמובן והמחיר הוא בהבדל של כמה עשרות שקלים ככה שזה לא קריטי תודה מראש, KAZUR
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, למערכת חדשה מבוססת i5 3550 למטרת משחקים (כ. מסך 7950/670) אני מתלבט מה הפיתרון הטוב ביותר. יש כמה שיקולים ללוח האידיאלי. אני לא מתכנן OC אז אני מכוון ל H77 אני חייב תמיכה ב- Firewire אבל הכיוון זה כרטיס יעודי. אני לא מוצא בארץ אף אחד שמוכר כרטיסים כאלו ל- PCIe אלה רק ל- PCI מה שאומר שהלוח צריך לתמוך ב- PCI (או Firewire שאין לאף לוח שאני ראיתי) אני מתלבט בין כמה אופציות להלן: ASROCK H77M H77 570 שקל יתרונות: מתאים לקירור 775 -> חוסך קניית קירור למעבד (יש לי scythe mugen 2) חסרונות: mATX - אני לא בטוח כמה זה חסרון, עד היום השתמשתי רק ב- ATX. עד כמה זה יותר קשה להתקנה מבחינת צפיפות על הלוח? אני אשמח אם מישהו מהפורום יתיחס לנושא 2 סלוטים בלבד לזכרונות - שוב, לא בטוח עד…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי! אתמול המחשב שלי קצת התחרפן ונתקע במסך של הלוגו של הלוח אם, אז היום הוצאתי את הבטריה שעל הלוח אם והכל עובד סבבה. אז רק שבגלל שהביוס התאפס, אני צריך להגידר מחדש את ההגדרות של ה- RAM (כל ה- Ras to Cas וכל הדברים האלה). בקיצור, שמתי לב שכמה משחקים נהיו קצת מקוטעים ואני חושב שאם אני אסדר את הדברים האלה בביוס המצב יחזור לקדמותו. אני זוכר שלפני איזו שנה מישהו פה בפורום הראה לי תמונה של איך זה אמור להיות (נראה לי מ- Hard OCP), ואין לי מושג איך לעשות את זה בעצמי. אז בכל מקרה יש לי 1024MB DDR CL2 של PQI (מחולק ל-2 סטיקים של 512), ושאר המפרט מתחת לשם שלי תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום! אני יגיד לכם את האמת קצת התבלבלתי עם כל השמות האלה וההבדלים בינהם. השאלה שלי היא מה ההבדל בין מעבדי Ivy Bridge ל Sandy Bridge-E?? מבחינת ביצועים? שניהם סוקט 2011? מה היתרונות חסרונות שלהם? לי כרגע יש את Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ. אני מתכנן לו OC קטן ככה שלא משנה לי שהוא עם מכפלה סגורה אפשר להגיע ל 4.5. אשמח אם תספרו לי מה ההבדלים בין המעבדים.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש למישהו פה מידע על תוכניות אינטל לגבי (זמני השקה\נתונים\מחירים) של מעבדיהם החדשים ?? תודה מראש !
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי חלקים למערכת מלאה. נשאר לי רק לוח אם. הרבה פשוט מבלבלים אותי אז אשמח לקבל מכם המלצה ללוח 99x. תקציב פחות קריטי. לא הכי חשוב oc ומשחקים אבל שיהיה חזק ואמין. i7-5930K Corsair Hydro Series H105 Crucial Ballistix Sport 32GB Samsung 840 EVO Serie SSD 1 TB Western Digital Red 6 TB Gigabyte GeForce GTX 980 Thermaltake Xaser V
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב. שימושי המחשב: עבודה משרדית, הנהלת חשבונות, אופיס עם דגש ל- EXCEL, אינטרנט, מוזיקה יתכן שב-EXCEL יהיה שימוש כבד ( מבחינת מספר פונקציות שרצות באותו זמן) תקציב: עד 1200 ש"ח קיבלתי 2 הצעות לגבי מעבד, לוח אם וזיכרון. הצעה מס 1: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX לוח אם: INTEL TRINITY VALLEY : DG41TY זיכרון: PATRIOT 2048MB (2048X1) DDR2 800MHz CL6 : PSD22G8002 הצעה מס 2: מעבד: AMD Athlon II X2 240 Box לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK מה עדיף לשימושים שלי? אם יש הצעה יותר טובה אשמח לשמוע. האם כדאי לי לקחת 4 GB זיכרון או שזה מיותר לצרכים שלי? קראתי…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולאחרונה ראיתי מבחן ביצועים בTOMSHARDWARE שמראה שבמולטיטאסקינג AMD (שכולם בפורום מאד אוהבים) אוכל את האבק של אינטל. האם אני מפספס משהו? או שאינטל באמת ניצחו בDUAL CORE את AMD? ובנימה זאת, אם אני קונה INTEL, איזה קירור צריך? האם יש באמת הבדל בין 533 ל667 בזיכרונות(כי אין ממש הבדל במחיר)? ול930 איזה צ'יפסט צריך?
-
- 30 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למי שיש את המעבד הזה, אני אשמח אם יספר איך הוא התרשם מהמעבד. איך המעבד מסתדר עם משחקים, תוכנות (פוטושופ, אופיס, הרבה יישומים פתוחים וכו'). האם לוקח למחשב הרבה זמן בהרצת תוכנות שונות, וכו'. המחשב שלי בקושי מתפקד עם תוכנה כמו פרמייר 2 של אדובי. אודה לתשובתכם!
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבקשה תענו בהמוניכם! אני פונה לכל מי שיש מעבד את'לון XP!!!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם עם כמה שיותר חיבורי SATA אני מעדיף שהלוח לא יהיה יקר מדי (יש אפשרות גם להזמין מחו"ל דרך newegg או משהו) לא משנה לי אם זה תומך אינטל או AMD - סה"כ זה מיועד לשרת קבצים ללא רייד כזה או אחר אני אשמח אם גם יהיה כ. מסך מובנה בלוח אם. או לחילופין לוח עם כמה שיותר הרחבות PCIE + המלצה לכרטיסי הרחבה של 4 פורטים במחיר שפוי מה עדיף ומה אתם ממליצים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
AMD?? INTEL?? ומה שמו? תודה מראשש~
-
- 40 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אם הדבר אינו חורג מכללי הפורום, אבקש לעזור לי במציאת ספקי חומרה (לדילרים) איכותיים, אמינים ומגוונים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה זה? 2. מה ההבדל בין 64 ל-32? 3. איזה פיצ'רים יתווספו לי עם 64 ביט? 4. מה השיפור בביצועים?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצד.אני מעוניין להחליף את המעבד Q9650 ואת הכרטיס מסך ל4870X2 האם יש מצב שהלוח שמבוסס על ערכה ישנה יחסית יעכב את שאר החלקים?השיקול הוא שבמקום להחליף מחשב חדש בעוד חצי שנה לLGA1366 פשוט לשדרג לחומרה חזקה מאוד היום וככה לסחוב איתו עוד שנתיים.אשמח לכל תגובה וביקורת בונה.
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האים מעבדי AMD 0.13 מיקרון באמת יותר קרים ואים כן מה הטמפרטורה המומצעת שלהם ? DIGITAL
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה ואני קניתי דיסק קשיח חדש וחיברתי אותו.. וכשאני מנסה להתקין ןןינדוס הוא לא מזהה את הדיסק קשיח. ניראה לי זה בעיה בחיבור sata יש למישהו מושג מה אני עושה?? אגב הדיסק קשיח תקין..
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-