מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם... אני בונה מחשב לרכב ואני צריך לוח אם שיהיה קטן כמו Micro ATX עם מעבד שיקח גם כן מעט וואטים. כחלק מבנית המחשב לרכב אני צריך לקנות: לוח אם, שיהיה Micro ATX, עם כרטיס מסך מובנה. מעבד, שיקח מעט ואטים. זיכרון 1GB RAM, שוב שיקח כמה שפחות חשמל. ארד דיסק נייד. כל אלו + כרטיס מסך Audigy2 שיש לי כבר יכנס למארז, צריכים להחזיק על ספק M2 שהוא 160W. ניסיתי לבנות מחשב ויצא לי זה בינתיים: לוח אם עם ציפסט של AMD 740G תומך DX9 Gigabyte GA-MA74GM יש גם לוח אם אחר עם nForce 630a דגם GA-M68SM-S2L ומעבד שלוקח רק 45W- AMD Athlon 64 X2 4850e האם יש המלצה ללוח אם + מעבד אחר? אולי לעבור לאינטל?
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן אני צריך המלצה ללוח אם קטן עד 700 שקל למעבדי AMD. הוא צריך להיות הכי קטן שאפשר למצוא משהו בגודל שיכול להכנס לתוך מטוס צעצוע או משהו דומה.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
תודה רבה נ.ב קיבלתי המלצה על ABIT תגובה גם על זה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
-
-
שלום, בת'רד הקודם שפתחתי בנושא הבנתי שאני לא יכול "להלביש" E8400 על הלוח אם הנוכחי מכיוון שאין עידכון ביוס ללוח הזה בשביל מעבדי 45 נ"נ(חוץ מגירסת בתא שעשויה לגרום לחוסר יציבות) לכן החלטתי להחליף את הלוח אם לכזה שיבוא מוכן למעבד הזה בלי לעדכן ביוס בכלל(אם קיימת חיה כזאת) וחשבתי גם שיוכל להיות נחמד אם תהיה לו יכולת אוברקלוק סבירה ושיתמוך בזכרונות במהירות 667MHZ. כמו כן אני לא צריך שללוח תהיה תמיכה בSLI, אני אשתמש רק בכרטיס מסך בודד וזהו. אני מאמין שאני לא אצטרך להוציא את כל התקציב בכותרת בשביל לוח כזה אבל זוהי התקרה. את המעבד הנוכחי אגב אי אפשר להמהיר מעבר ל-2.45GHZ עקב לוח אם גרוע(אם אתם חושבים שכדאי להחליף רק לוח וכדאי להישאר עם המעבד הנוכחי אשמח לשמוע). האם לדעתכם כדאי ל…
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
משהו ברמה ובמחיר של EPOX 8KDA3J (זה עולה 670 ש"ח). המחיר לא משנה כל כך, רק שיהיה במלאי של זיגזג או נועה מחשבים. המחשב זה בשביל משחקים אם זה משנה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
מחפש לוח שיתאים למעבד ולכ.מסך שציינתי והכי חשוב שיהיה טוב לoc די גדול שיעבור למעבד תקציב 1000שח עם חריגה לא גדולה תלוי בלוח אם
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני משדרג את המחשב שלי ואני לא יודע על איזה לוח אם ללכת, אני צריך תמיכה ל - SLI + CROSSFIRE, USB3, SATA3, מעבד INTEL CORE I5, המטרה של המחשב היא משחקים וסרטים. תקציב ללוח 800 שח, בעתיד יכול להיות שאעשה OC, רוצה שיהיה ללוח תמיכה גם ב CROSSFRIRE ו SLI. אני מתכוון לרכוש בחנות WELLCOM. תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש וחושב על מערך SLI של 9600GT ומעבד מסידרת Q אני חושב על OC למעבד אז אשמח להצעות למעבד שיתן OC טוב ללא הוצאות מטורפות על קירור כמו כן איזה לוח אם טוב שמתאים גם ל SLI ?? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך המלצה ללוח האם הטוב ביותר שניתן להשיג, שמתאים ל-Intel C2D E6300, ושיתמוך ב-DDR2 התקציב הוא עד כ-600 ש"ח תודה! אייל
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות E4400 (כדי להמהיר אותו עד 3 ג'יגה) אני מתבלט בין 2 הלוחות הבאים: 1) 965P-DS3 R2.0 (או לוח אחר שמומלץ ושיתאים להמהרה) 2) ASUS P5N-E SLI (לאחר המלצה של האתר Legion Hardware) איזה זכרונות לקנות ? ואם אני יכול להשאיר את המאוורר המקורי או לשדרג למשהו כמו Zalman 9700 ? ולידע כללי מה ההבדל בין הצ'יפסט 865P לצ'יפסט nForce 650i (מבקש הסבר כללי) תודה מראש ארז,
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שך GIGABYTE דגם GA-7DXE למעבד של AMD הוא פשוט נשרף ויש לי חומר מאד חשוב שם איפה אפשר להשיג לוח כזה? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
בתודה מראש.. תקציב עד 800 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
וגם עדיף שהלוח יעלה אפילו פחות מהסכום הנ"ל אם אפשר. לא מתוכנן OC.
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מעבד אינטל i7-4790K ואני צריך לקנות לוח אם, אני די חושב עם לרכוש לוח תומך SLI או לא כי זה מקפיץ את המחיר, אבל לא יודע עם אני ישתמש בפונקציה הזו (מחשבה קדימה לשימוש ל 4K). יש המלצות ללוח עד 500 ש"ח. עם זה משנה אני לא מתכוון לעשות OC למעבד בעתיד. תודה
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם תומך SLI מלא, המפרט הוא: Intel q6600 2X EVGA 8800gt 1GB 4G RAM תקציב של עד 1000 שקל, אוברקלוק לא ממש חשוב תודה לעוזרים!
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברצוני לקנות בקרוב מחשב חדש ואני צריך המלצה ללוח אם תומך SLI. אציין שהמעבד שאני מעוניין בו הוא Q6600 (למטרות עבודה בתלת מימד). וכרטיס מסך Geforce 8800gt (בודד), הרעיון הוא שאני רוצה לוח אם שתומך בSLI, כרגע לא לבצע בו שימוש של כרטיס כפול אלא בעתיד כאשר כרטיס המסך לא יספק אותי לרכוש כרטיס נוסף. הבנאדם שממנו אני מבצע הזמנה מעדיף לעבוד עם לוחות אם מתוצרת Intel, Abit ובעדיפות אחרי Gigabyte. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוחות אם חדשים תומכי SLI מהחברות הנ"ל שיספקו את צרכי במסגרת תקציב הגיוני של בסביבות ה500-800 נגיד (אם אתם מאמינים שיש צורך ביותר אז תציינו זאת). תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח אם בין 400-600 שקל ושיתמוך בעתיד במעבד מרובע ליבות .. האם ניתן בכלל לשדרג ממעבד כפול ליבה למעבד ארבע ליבות בעתיד ?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
בשביל מחשב משרדי. שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול מובנה. הכי זול שאפשר תודה
-
- 10 תגובות
- 875 צפיות
-
-
המעבד שיהיה לי הוא E8400 והכרטיס מסך 4870.. המחשב מיועד לגיימיניג. בהנחה שאני לא מתכנן OC,CF איזה לוח אם הטוב ביותר בשבילי,בסביבות ה-100 דולר (תקציב מקסימלי!!)מהאתרwww.newegg.com ..? חשוב שהוא לא יהיה מיושן אלא משהו חדש וטוב בשוק =] שאלות נוספות- האם הלוח אם יאפשר לי גם לבצע בעתיד OC לכ.מ...(כי קראתי פה שאפשר "לשחק" לו בזכרון ולהגיע לתוצאות מרשימות)? האם יש לי בכלל מה לחשוב לכיוון..?(אין לי בזה ידע קודם..) ובכללי,האם בכלל אני צריך לחשוב בכיוון של OC (לא רק כ.מ) כאשר הכוונה שלי לשפר ביצועים של משחקים בעתיד?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע מחשב עם מעבד Q6600, 4G Ram, Geforce 94500GT עד לאחרונה היה לי לוח אם Gigabyte P35-DS3L והוא נהרס, נכון לעכשיו יש לי Gigabyte G31M-ES2L שלא ממש מתפקד כמו שצריך, אני זקוק בבקשה להמלצה די דחופה ללוח אם חדש, אין לי ממש דרישות מיוחדות ללוח אם רק שיהיה יחסית זול (בסביבות 500 ש"ח) ושיעבוד טוב עם כל הרכיבים, אני לא מעוניין ב OC. אני מתכנן לקנות לוח אם מחר אם ייצא אז העזרת קצת דחופה. תודה. נ.ב הסיבה ששתי הלוחות של Gigabyte היא מקרית לחלוטין, לא ממש מעניין אותי החברה כל עוד זו חברה מוכרת ואמינה.
-
- 8 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם זכרונות ומעבד (עדיפות AMD) למחשקים שיהיה תואם לAGP כי יש לי 9800XT ואני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש... ולהתחשב בזה שאני לא מתכוון לעשות OC! בחיים!! :*) אז ככה שזה לא יהיה פרמטר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
התקציב, 1000-1200 שקל, יש לי כבר HD של 80 גיגה IDE, כרטיס קול, מארז, ספק. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אוקי בגלל שכבר חפרתי פה כל כך הרבה גם בפרטי גם בנושאים מקווה שזה לא עובר על החוקים בכ"מ יצא וקניתי 4690K בגלל כל מני קטעים שיצאו לי עם החנות סיפור ארוך. קניתי אותו ב 1000 ש"ח בגלל ושהוא כבר מיועד ל OC לדעתי שווה להשקיע את שאר החומרה בשבילו. עכשיו השאלה אני לא יודע איזה לוח אם לקחת, אני הולך לעשות כרטיס מסך בודד, לא צריך לוח אם לSLI, אני אעשה OC ככל הנראה אין לי בקשות מיוחדות מלוח אם מה גם שאני לא מבין יותר מדי בפיצ'רים שהם מציעים. יהיו הבדל בין OC עם Z87/Z97 לדעתכם? המחיר הוא בערך 500 ש"ח, אפשר לחרוג אבל לאיזו סיבה אם אפשר להביא בפירוט אני ארכיב את המחשב מהחנות TMS, לכן עדיף לוח אם משמה, בנתיים שמתי 2 לוחות לבחירה: MSI Z87-G41 PC Mate או Gigabyte GA-Z97P-D3 או הלו…
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למעבד סוקט 478, חיבור AGP, שיתמוך ב ATA, תמיכה ב זכרונות DDR SDRAM, שיהיה טוב לOC, ואם אפשר אז בלי כרטיס מסך מובנה.. תודה!
-
- 8 תגובות
- 542 צפיות
-