מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מספר חלקים המטרה היא למשחקים וגרפיקה והתקציב המקסימלי הוא 1400 ש"ח אני מעוניין לרכוש מעבד ולוח אם מהטכנולוגיה החדשה (LGA1155ׂ) דבר נוסף אני מתכוון לרכוש 4GB (נכלל בתקציב) *כרגע שאר החלקים קיימים ניתן להסתכל בחתימה.
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח P-3 עם 3 חריצי זיכרון sd ram האם אפשר להרכיב 3 כרטיסים של 128 MB כל אחד וזה יעבוד טוב... מישהו אמר לי שיכול להיות בעייה של לסגור בנק מפני שזה עובד ב 32 BIT אז שאלתי אותו איך זה שיש שלושה הוא אמר שהוא לא זוכר האם זה באמת משנה או שאפשרי לשים 3 כרטיסים בלי בעייה ?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
-
http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1437&ref_id=bazman 345 שקל. שווה לקנות? אמרו לי שכדאי לי לקנות משו' ממש טיפה יותר יקר עם משו' HT ... תנו עצה אחים אלי ...
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
שלום חברס', אני צריך המלצה ללוח אם עד 500 ש"ח (הקודם נשרף) ורק של ASUS או Gigabyte שיהיה 775 DDR2 800 אממ PCI-E וגם SATAII. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
כשיש ציפצוף והמחשב לא עובד-אני יודע שיש בעיה בזכרונות. שיש בעיה בתצוגה- אני יודע שיש בעיה בכרטיס מסך(במידה והמסך תקין). שהמחשב לא עולה עם רשומה שהארד דיסק תקול-כנ"ל. איזה סממנים יש ללוח אם בעייתי? האם יש תוכנות שבודקות את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
- 1 follower
-
-
אהי רוצה לנסות הלחליף את ה 7VRXP שלי ב MSI KT3 Ultra-ARU ראיתי שיש בו בולל אותם פ'יצרים ולא אמורה להיות לו בעיה עם הכרטיס מסך שלי מחירו בולל כמו של הלוח שלי ולא תהיה בעיה להחליפו!! השאלה האם זה שווה? http://www.viahardware.com/kt3ultra_1.shtm
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
3-3-3-8 או 4-4-4-8 ? cas - ras to cas - ras to perchage - tras
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אוקי, כרגע אני מחפש לוח אם אשר יתמוך ב- Conroe יענו Core 2 Duo E6300 .. אך שיתמוך גם כן בחיבור AGPx8 ! ושיהיה איכותי =] עד כה הגעתי ללוח אם אחד בלבד ואשמח אם תאירו עיניי עם אחרים. ( http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=775Dual-VSTA ) תודה לחבר'ה שעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
כשמדברים על סטיק של זיכרון מה זה או מה הכוונה PC 3200 למה הכוונה: מהירות או מה? אנא פיתרו לי תעלומה זו
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
ראיתי שיש בערך 4 "מהדורות" של הלוח הזה (PRO ULTRA וכו'...) אתם יכולים להגיד לי אולי מה ההבדלים החשובים בניהם (אם קיימים כאלו) האם ההבדלים האלו מצדיקים את ההבדל במחיר?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם ! האם ניתן היום להשיג לוח אם בצ'יפסט הזה אשר כולל יציאה אחת או שתיים (עדיף שתיים) של IDE ? עדיפות גם ליציאות DVI ו-HDMI מלבד VGA תודה רבה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן נדפק לי הלוח אם (asus p5ld2 - סוקט775), המעבד core 2 duo E6300, כרטיס מסך ati x1950 pro. כעת אני נמצא בדילמה קטנה. יש שתי דרכים בהם אני יכול ללכת ואני לא יודע מה הכי מתאים לי. 1) להחליף רק לוח אם - הוצאה של 250 ש"ח ללוח אם שכולל כרטיס מסך (אך אני מוגבל רק לsocket 775) 2) לשדרג לוח אם ועם זאת לשדרג גם מעבד.. וכנראה שאצטרך גם סטיק של זיכרון חדש.. אגב, הצרכים שלי הם יחסית בסיסיים, אני רוצה מחשב מהיר, משתמש בwin7, מעצב בפוטושופ, רואה סרטים באיכות גבוהה, אולי הייתי משחק בכמה משחקים אבל לא משהו מטורף מדי (ולכן רציתי כבר לזרום על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה).. האם האופציה הראשונה תתאים לי? או שזו הזדמנות טובה להשתדרג? בנוסף אשמח להמלצות ללוחות אם ומעבדים. תקציב עד 800 (מוכ…
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
לדברי ספק המחשבים שלי, יש לדילר שלו Asus P4C800 Deluxe במלאי !!! מחיר - $258 (לפני מע"מ כמובן) המעוניינים יכולים ליצור קשר עם /צונזר - אין פירסום בפורום!/ אני ועוד שני חברים הולכים על הלוח הזה
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב די ישן שמותקנים בו שני סטיקים של 1GB. לאחרונה התעורר אצלי צורך ביותר זיכרון אבל אני רוצה להשקיע בזה כמה שפחות כסף (התחלתי לשחק עם VM's בצורה יותר אינטנסיבית). ראיתי שיש אנשים שמוכרים שני סטיקים משומשים של 2GB באותו תדר ואותה ארכיטקטורה של הזכרונות הקיימים שלי (ddr2 pc6400). אם אני אקנה אותם, האם אני אוכל לצרף אותם לזכרון שכבר יש לי (ואז יהיו לי 6GB, שניים של 1GB ושניים של 2GB) ? האם זה יעבוד, או שאני אצטרך להוציא את הזכרונות הישנים שלי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם לP4 2400 C ואני לא יודע איה לוח עדיף. האינטל המקורי החדש שעולה קצת פחות אך אני לא מכיר את הכרטיס קול שלו, או את ה GYGABYTE שלו כרטיס קול די טוב לטעמי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את המחשב הישן שלי, ולאחר שבניתי מפרט מבוסס I5 שמיועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, גיימינג ו OC, שמתי לב שחרגתי מהתקציב בכמה מאות שקלים טובים שאלתי היא: בהנחה שאני מתכוון לבצע OC על קירור אוויר טוב, כמה גדול יהיה ההבדל בין ה I5 הבסיסי ביותר (מהסדרה החדשה) שנקרא 3450 או משהו כזה, לבין אחד מתקדם יותר כמו ה- 3570 ? חשוב לציין שהמחשב הנוכחי שלו ישן, כך שאני ארגיש שיפור ניכר גם אם אני אקנה E5400. נוסף על כך, המעבד הנוכחי שלי, שהוא ATHLON 3000 חד ליבה, עובד ב- OC של 50% כבר 6 שנים ברצף, ותמיד הייתי מאוד מסופק מכך שקניתי מעבד זול והפקתי ממנו מוצאות של מעבד שעולה פי 4. אם כבר פתחתי שרשור, כדי לא להעמיס על הפורום, אשאל שאלה לגבי לוח: אני מחפש לוח תקציבי ל…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני בונה מחשב עם מעבד E5200 כרטיס מסך GEFORCE 8600 ושני גיגה זיכרון מחשב פשוט לעבודה באופיס וקצת אינטרנט איזה לוח אם ללא כרטיס מסך ובעדיפות ל ASUS כדאי לי לקנות? אין הגבלת מחיר , רק משהו שיתן לי תמורה הכי טובה לכסף לצרכים שלי
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום חברים, נכון, שני מעבדים מלפני שש שנים (קצת באיחור מה לעשות) אבל עדיין - שניהם אותו דבר בנתונים - מי מביניהם עדיף למטרות משחקים? (בואו נתעלם כרגע ממעבדים חדשים יותר) *הבנתי שהOPTERON מיועד לשרתים - איך זה בא לידי ביטוי? אם אריץ עליו משחק זה ישנה משהו מהFX 60? תודה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני חדשה בתחום המחשבים וראיתי את המושג OC לא פעם בדיון בפורום. ממה שהבנתי מדובר בהגברת מהירות המעבד באופן מלאכותי. אני שואלת מספר שאלות. 1. האם הדבר נחוץ ומתי ? 2.איך עושים זאת בפועל? מאחר ואני קונה מחשב חדש אשר חלקי המחשב ניקנים באופן של חלק חלק ולא מחשב מובנה בחנות אני מבקשת המלצה ללוח ומעבד אשר יתנו לי את האופציה הכי טובה ל-OC ובכלל האם בכלל אני צריכה את הדבר. המחשב הינו לצורך עבודה עם תוכנות וגם למשחקים כבדים. אודה לכם על תשובתכם. מועדים לשמחה .
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DDR2 2GB עכשיו מה שיש לי עכשיו זה 512DDR2 533 ואין במלאי 533 אז ניסיתי 667 וזה עבד עד שזה התקלקל ויש במלאי רק 800 השאלה האם זה יזהה אותו?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אני צריך להשיג דחוף לוח gigabyte 7vaxp חדש או משומש במצב טוב . דחוף אם מישהו מכיר ויכול לעזור לי . אשמח לתשובה בהקדם [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לשדרג את הזכרונות כדי להשיג ביצועי OC טובים יותר, וכמובן לשדרג את מהירות העבודה במחשב. לכן אני מחפש זכרונות 4GB בתקציב של עד 500 שקלים למטרת OC. אבל הדרישות הן קצת בעייתיות: מכיוון שיש לי הנחה בנועה מחשבים על זכרונות OCZ ו-G.Skill, אני מחפש רק זכרונות כאלה. מצאתי כמה זכרונות שצדו את תשומת ליבי: G.SKILL DDR2 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=263 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL5-5-5-15 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2911 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 (הבדל של 25 שקלים בין גרסת הCL5, אבל המתח גבוה יותר) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=32…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-