עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום חברים מה שלומכם? ברשותי מחשב DUAL CPU INTEL 2.6GHZ XEON ונישרף לי הלוח,האם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג לוח כזה? וכמה בערך כזה דבר עולה? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by b3ta0,

בעקבות קריאת הכתבה אני מבין שמעבדי 45 ננומטר ייצאו כבר ברבעון השני של השנה לא מזמן קראתי על ריענון ל C2D, הכולל E6650 ועוד 3 דגמים, האם אילו יהיו 45 ננומטר, או 65? יש מידע על תאריך מדוייק ולאיזה שוק המעבדים ייצאו קודם ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. קראתי קצת ביום האחרון וצמצמתי את השאלות שלי בנושא שדרוג לזה: אני מנסה לבחור לוח mATX זול יחסית למעבד 5050e, עד 120 דולר מNEWEGG, רצוי פחות. אני כנראה ארצה לשדרג לפנומים חדשים בעתיד אז צריך שתהיה תמיכה. צריך שיהיה IGP כמה שיותר טוב עליו וחוץ מזה כלום. קיבלתי כמה הצעות, 1 היא לוח עם צ'יפסט 790GX בגלל התמיכה במעבדים והRadeon 3300 HD שעליו. השנייה היא לוח עם צ'יפסט Geforce 8 אז נתחיל בבסיס, במשפט אחד, האם יש צ'יפסט מועדף ? או, איזה כרטיס מסך יותר טוב, 3300HD שעל הAMD או ה8300 שעל ה nVidia ? האם יש עוד כרטיסים טובים שאני לא יודע עליהם ? המלצות ספציפיות אולי ? תודה

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by (G),

אפשר לפתוח ליבה ב-ma780g-ud3h עם פנום II 720BE האופציה ACC לא קיימת. אם אפשרי, לאיזה ביוס רצוי לעדכן. תודה

5. Started by TheDiesel,

יש לי לוח אם B560 AORUS ומעבד INTEL CORE I5 10400F האם אני יכול לשדרג למשל את המעבד ל-Intel Core i5-12400F או 13600KF?

6. Started by imac,

הלוח הנוכחי שלי עושה לי בעיות וגם 2 סלוטים של PCI לא עובדים... אני צריך לוח טוב עד 800 ש"ח.. עדיף לוח טוב ל-OC! תודה!

• 24 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Nvmdude,

עם כרטיסי קול ומסך שמתאימים לדרישות שלי ועם 768 זכרון DDR שאני מרוצה ממנו הגעתי למסקנה שהדבר היחידי שאני צריך להחליף עכשיו בשביל לשפר את ביצועי המערכת שלי זה את מעבד ה AMD Athlon XP 2000 1.67GHz שלי שידרוג המעבד מתקשר כמובן ישירות ללוח לכן השאלה הנשאלת היא מה המעבד הטוב ביותר שניתמך על ידי לוח האם שלי או האם גם הלוח אם ישן מידי ועלי להחליפו עבור מעבד סביר (בלא יותר מידי כסף.. כידוע ב2333 קונים היום מחשב חדש) פרטי לוח האם: (מתוך SiSoftware Sandra) Mainboard .Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd (MP Support : 1 CPU(s MPS Version : 1.40 Model : GA-7VAX Version : 1.x System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slot…

• 9 תגובות
    • 597 צפיות
  8. MUSHKIN נחשב לזיכרון טוב ?

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by digitalseeker,

שלום, לא ממש הבנתי מה ההבדל בקונספט בין הi7 ל5 , מה הפירוש של מיינסטרים ? שרתים ? וגם לפי הכתבה לא הבנתי איזה מהם אמור להיות החזק יותר ?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. Started by dino,

אני משתמש כרגע בפנטיום 4 1.4 בסוקט 423 עם לוח אם אינטל D850GB + זיכרונות 256MB PC800 RDRAM. לפי סקירה שראיתי AMD Duron 1200 עם זכרונות SDRAM ולוח אם פשוט עוקף את השילוש שלי, רציתי לדעת עם זה נכון או שאולי לא הבנתי טוב את הסקירה. ועם כן שווה לשדרג את המערכת ל-AXP 1700 0.13 + GIGABYTE 7VAX + 256MB PC3200 CORSAIR CAS2? או שהביצועים יהיו זהים? אני יודע שדיברתי על DURON אבל המחיר זהה ו-AXP 1700 יותר חזק. בלי קשר אני קונה גם מחשב עוד שבוע-שבועיים איך השילוש הקדוש? AMD AXP 1800 + EPOX 8K9A2(+) + 512MB PC3200 CAS2 פשוט חבל לי לפתוח עוד ת'רד. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום! לאח שלי יש מחשב Packard Bell Platinum, עם לוח-אם MSI MS-6309 ומעבד pentiumIII 733 MHz עם זיכרון SDRAM 64 MB 133 MHz. - ניסיתי להוסיף לו זיכרון SDRAM 256 MB, double sided 133 MHz גנרי (ללא שם) - המחשב מזהה אותו (סופר ובודק אותו) - אך לא ממשיך לעלות ל- Windows Me או 98SE - גם ב- safe mode. אם מכניסים רק את הזיכרון החדש (ללא ה- 64 מ"ב) - אין כלל תצוגה על המסך - מסך שחור... עדכנתי לו ביוס ללוח האם מהאתר של PB - אך ללא הועיל... לא מצאתי תיעוד לבעיה כזאת ב- PB או MSI ולפי MSI הלוח תואם לזיכרון של עד 1.5 ג"ב (3x512MB) - ב- single or double-sided. מיותר לציין שהזכרון שניסיתי להתקין הוא תקין ונבדק על שני מחשבי פנטיום 3 אחרים, עם לוחות-אם של אינטל (D815EPEA2) ו- Abit BE6. מי…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by hp1610,

אני מחפש מעבד שיגיע לי לסביבות 3.4 - 3.6GHZ. איזה שילוב מעבד/זכרונות יתן לי את יחס עלות/תועלת הטוב ביותר? ואם השאלה שייכת לפורום OC אני מתנצל.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Headspin,

יש לי לוח חדש וזכרות חדשים ומארז... הלוח החדש הוא IS7 קניתי איתו שני A-DATA 256X2 מה שכנראה הייתה טעות הייתי צריך לקנות ג'גה מהתחלה טוב במחשב הבא בקרוב... יצא מצב שנשאר לי סטיק אחד על 512MB DDR333 של סאמסונג מהדגמים המשובחים שלהם בהתחלה זה היה די מזמן.. השאלה היא האם כדאי להוסיף את הסאמסונג וכנראה לעבוד על 333 על 1 ג'גה זכרון....או לעבוד ב DUAL על 512 MB?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Ygrec,

נדמה לי שלפני חודש קראתי שאינטל אמורה להוזיל את המעבדים שלה ב-8 בינואר. אולי מישהו יודע האם זה אכן נכון, והאם מעבדי אינטל יוזלו בעתיד הקרוב? אני פשוט מתכוון לבנות מערכת חדשה, ותהיתי האם כדאי לחכות קצת כדי לקבל תמורה טובה יותר למחיר. אני יודע שבסופו של דבר המחירים תמיד יורדים, השאלה היא האם הם אמורים לרדת ממש בקרוב, תוך כמה שבועות נגיד?

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  15. אני תכוון לצ'ינטק 7VJS ZENITH שבא עם סט קאבלים מעוגלים, עם פאנל קדמי עם מלא יציאות כולל USB וIEEE 1394 ויש בו צג טפרטורה וצג שמראה אם יש תקלה או משהו כזה.... והוא בא עם עוד מ-ל-א פיצ'רים... אז למה אף אחד לא מדבר עליו פה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by IdolAdmin,

שלום, הוספתי ל 2X2GB זיכרון שלי עוד 2X2GB כלומר 4X2GB אך הוא מזהה לי רק 6G....מדוע ולמה? Total memory slots 4 Used memory slots 4 Free memory slots 0 Memory Type DDR2 Size 6144 MBytes Channels # Dual DRAM Frequency 400.0 MHz CAS# Latency (CL) 5 clocks RAS# to CAS# Delay (tRCD) 5 clocks RAS# Precharge (tRP) 5 clocks Cycle Time (tRAS) 15 clocks Command Rate (CR) 2T Physical Memory % Memory Usage 40 Total Physical 6.00 GB Available Physical 3.54 GB Total Virtual 18 GB Available Virtual 15 GB כככ

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. מתעניין לקנות...

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by zippobuyer1,

אהלן. אני מעוניין לקנות מעבד AXP עם ליבת TBRED-B - איפה אפשר? ועל איזה מעבד אתם ממליצים למערכת עם לוח GIGABYTE 7VAXP וזכרונות XTREME DDR PC3200 - כאשר המטרה העיקרית היא תקציב נמוך מאוד.. תודה!

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by SupeRnovA,

תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by hal,

מישהוא מכיר לוח אם בשם אסוס p4sdx ? האם הוא דואל צאנל ו 800 fsb ? תודה.

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  21. שלום האתר HKE PC פירסם היום תמונות + ידיעה על הזיכרון החדש DDR3. Intel תתחיל להשתמש בזיכרון הזה בפלטפורמה שלה כבר ברבעון השני של שנת 2007. הזיכרון ייוצר ב 70 ננומטר, כך יצרוך פחות חשמל ויפלוט פחות חום. התקן החדש של הזיכרון יופיע בהתחלה כ DDR3-800, ימשיך כ- DDR3-1066MHZ ו DDR3-1333MHZ, ויסתיים ב DDR3-1666MHZ. מעניין איך הזיכרון יהיה ב OC... אם יהיה אפשר להביא את 1666 לפחות ל 2GHZ בתמונות הזיכרון נראה חמוד :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shirNoshe,

..כתבה מדהימה ומקיפה על הלוח המדהים הזה.רמזת בשבועיים האחרונים על הבדיקה. בטוח יהיו שאלות אבל מקריאה הבאת לי חשק לשדרג..קבל..

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by kozim,

מדובר על SUPERTALENT DDR 512MB 400MHZ CAS2 ומחירו בארצנו 610 ש"ח http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1792&catcode=346 מה אתם אומרים? או שכדאי ללכת על A-DATA 500MHZ ולעשות OC? תודה....

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  24. Started by erzviv,

בקרוב אקבל שני לוחות אם משומשים מחו"ל. שניהם די חדשים. ga - h 97 gaming 3 חדש לגמרי ga - z 87 x - ud3 מתצוגה. כמעט ולא עבד. בטח לא במאמץ. השימוש שלי במחשבים הוא בעיקר משרדי. לא משחק במשחקים. אבל אני כן רואה סרטים ולעיתים גם מקודד וידאו, מכין כתוביות וצורב אותן ועורך. אני רוצה לבנות מחשב עם אחד מהם ולמכור את השני. שאלות: א. מי מהם יימכר ביותר כסף בישראל ? ב. מי מהם צפוי להחזיק יותר שנים מעמד ? ג. מי מהם יתמוך במעבדים עתידיים ? אני יודע שה Z 87 מאוד מתאים לOC ותואם גם SLI וגם CROSSFIRE. אני לא בטוח אם הוא יתמוך בדור הבא של מעבדי אינטל. אומרים שעדכון BIOS אמור לטפל בזה, אני אני לא יודע בוודאות.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  25. שלום איך השילוב של לוח אם GA-MA78G-UD2S ומעבד AMD Athlon II X3 425 BOX מחיר של 730 ש"ח לשניהם לשימוש למחשב משרדי בעיקר וקצת סרטים ? אולי בעתיד אוסיף למשחקים כרטיס מסך.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.