עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אלהן.בעיקרון הייתי סגור על הp31-d3sl אבל אמרו לי שבג'יגהבייט הl מסמנת כרטיס קול גרוע במיוחד..לכן אני צריך המלצה ללוח אם העובר בהצלחה את הדרישות הבאות: -אינטל -יתמוך במעבדים החדשים -כולל יציאת spdif -בעל כרטיס קל איכותי -זול,אני גם ככה בחריגה מטורפת תודה מראש

• 8 תגובות
    • 703 צפיות
  2. נדפק לי לוח אם. עושה רעשים מוזרים מהצ'יפסט, מין רישרושים כאלה. כבר יום שלישי נטקע סופית וצריך לכבות ולהדליק את המחשב מה שגם לא תמיד עוזר. אני צריך לוח אם אם אפשרי שיתמוך בזיכרון 133 מגה הרץ SDRAM ויאסבי 2. חוץ מזה לא אכפת לי. שתהיה חברה טובה ואמינה, לא נוניים ושיעלה בסביבות 300 שקל.

• 11 תגובות
    • 619 צפיות
  3. יש לי כרגע בעיה במחשב ואני קצת חושד בכיוון הלוח אם. אם באמת החשדות שלי מוצדקים והבעיה היא בלוח אם, רציתי לדעת מהם האופציות שלי ללוח אם חדש. אם למישהו יש המלצה ללוח אם בסביבות המחיר 400-600 ש"ח אני אשמח לשמוע. זה המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core +5200 לוח אם: Asus M2N-E זכרון: G.Skill 2GB כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4850 ספק כוח: Crossair 520W מארז: Antec P90 מערכת הפעלה: Windows 7 תודה מראש!

4. Started by shimon16,

שלום, אני צריך המלצה ללוח אם חדש שיתמוך בAGP intel dual core ddr2 האם יש כזה דבר? אם כן, תתנו לי לינק בבקשה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by mahatef,

הלוח אם שיש במפרט בצד עושה לי מאז ומתמיד בעיות, במיוחד העובדה שאני צריך דיסקט דרייברים חיצוני לדיסק הקשיח, כדי שיזוהה כשאני מתקין את XP (כשלוחצים על F6 בזמן ההתקנה). אני מחפש לוח אם אחר, עד 600 שקלים וכמה שפחות יותר טוב, כשהדבר היחידי שאכפת לי ממנו שאני לא אצטרך דיסקט חיצוני בזמן התקנה של ווינדאוס. לא צריך משהו מיוחד ל-OC וכו', כל מה שיעבוד בצורה טובה עם המעבד יהיה בסדר.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by ZiX,

הלוח הקיים שלי עושה בעיות עם הכרטיס מסך משום מה , הוא לא רוצה לעבוד עם החריץ של ה16X :\ הכרטיס קורס כל הזמן , ובמחשב זהה עם לוח אם אחר הכל עובד פיקס (הכוונה עם הכרטיס מסך שלי על מחשב אחר) בגלל זה אני מעוניין להחליף אותו , ורציתי המלצה לאחד אחר שיתאים לי טוב למחשב שיש לי.. (המפרט מופיע גם בחתימה וגם בפרופיל..) יש לקחת בחשבון שהמארז שלי חסית קטן.. אז שזה לא יהווה בעיה יש עדיפות ליציאת HDMI מהלוח אם אבל לא כזה קריטי אם לא.. אני רוצה לוח שלא יגביל אותי בעתיד אם אני ארצה לשדרג דברים , ושיתמוך RAID.. תודה

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by The Man123,

אני צריך המלצה ללוח אם טוב שיתאים למפרט הבא (מחשב חדש שאני הולך לקנות) מעבדי אינטל : P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE זכרונות : DDR II 667 512MB Corsair + עוד זיכרונות 256 מ"ב 533 מג"ץ 2 כאלה דיסקים קשיחים : Western Digital 160GB 7200 8MB WD1600JB כרטיסי מסך : eVGA 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E מארזים : Thermaltake Suprano VB1000SWS

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. <p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>כותרת שווה אלף מילים...P:</p><p>לוח אם טוב שיתמוך בAM2 רצוי שמה שיותר זול!</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 10 תגובות
    • 695 צפיות
  9. עד עכשיו התכוונתי לקנות MSI K8N Neo2 Platinum , אבל כשראיתי שאין כמעט גוף קירור בתקציב שלי שמתאים לו, ושמעתי גם שהעיצוב שלו צפוף מאוד, אני יוותר. האם יש לוחות אחרים הטובים לOC ברמה שלו ? ** חשוב שהוא יהיה עם חריץ AGP ולא PCI-E . מדובר במעבד 3200+ WC . תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  10. אני מרכיב מחשב אני לא יודע איזה לוח אם לקחת המחשב יעבוד בתוכנות מוזיקה בעיקר איזה לוח הכי ידוע היום ל P4 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב חדש בסביבות 3000 לא כולל מסך, ואני צריך המלצה ללוח אם טוב למחשב שמבוסס על: מעבד Q6600 זיכרון DDR2 2/4G עם עדיפות שיתמוך גם בDDR3 חשוב שיהיה טוב לאוברקלוק, אבל שימו לב שהאוברקלוק שאני עושה הוא לא בשביל הישגים, אלא רק בשביל להוסיף תמורה למחיר! אני חושב שזהו, תודה למי שעוזר :]

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  12. שלום חברה , אני צריך המלצה ללוח אם הכי טוב שיש בשביל מעבד AMD Phenom II X4 955 , התקציב הוא עד 500 - 550 . תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by bigdedi,

שלום אני מחפש לוח אם שמבוסס על הציפסט החדש של אינטל בשביל מערכת HTPC רצוי שיהיה לוח MICROATX

• 2 תגובות
    • 421 צפיות
  14. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני אלך כנראה על ה I5 2500K (אלא אם כן אתם מציעים I7), בעיקר לשימוש במשחקים. חשבתי לעשות OC בינוני-גבוה בעתיד, ולכן אני לא יודע איזה לוח אם לקחת. אשמח לקבל המלצות על לוחות, בעיקר של GB (שכן החנות שממנה אני קונה מוכרת GB ולא אסוס), שיהיה בו USB3, ושיהיה במחיר עד 600 ש"ח. בנוסף, אשמח להמלצה על גוף קירור למעבד (שלא יהיה יקר מדי אך יתאים ל OC). בנוסף, רציתי לדעת האם יש קשר בין OC, לבין הספק שיש במחשב (אני רוצה להעביר את ה ENERMAX LIBERTY 400W למחשב החדש). תודה.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  15. Started by just_me,

אני הולך להחליף את הלוח המעפן שלי (ABIT KV8PRO) ללוח אם שיתאים ל OC צריך המלצה תקציב עד 400 שקל אפשרות לחריגה קטנה שיהיה בחיבור S-754 ו AGP

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  16. Started by dragon772,

הלוח הישן שלי נשרף ואני צריך המלצה ללוח חדש מחנות באינטרנט משהו זול כי אני מתכון להחליף מחשב עוד שנה, חיפשתי בחנויות בסביבת מגורי ולא מצאתי משהו מתאים ראיתי בזאפ כמה לוחות אבל אני לא יודע אם הם טובים. זה דחוף כי אני צריך לדעת היום. תודה.

• 33 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. צריך המלצה ללוח אם ל-dirctx10 בנוסף שיתמוך במרובעי ליבה

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by MiGHTyDuCK,

כמובן שעדיף NFORCE 4 ULTRA איזה לוח לקנות ? תודה בלי להשתגע עם המחיר יותר מדי עד 850 + - תודה

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  19. Started by goory,

חברים יקרים אנא מכם המליצו לי על לוחות אם למעבדי AMD הכוללים כ.קול וכרטיס מסך O/B טובים במחירים לא גבוהים .........

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by Bah_gots_pIII_450,

התקציב הוא עד 1000ש"ח. מגבלות: -קירור לצ'יפסט חייב להיות פאסיבי -צריך חיבור IDE -צריך סלוט PCI רגיל -אין צורך בכרטיס קול מובנה אין לי כוונה לבצע OC, ואני גם לא חושב שאני אשתמש בSLI בקרוב. אם כבר אני שואל על לוח האם, איזה תדר של זכרון אני צריך בשביל הQ6600? 533/667/800? תודה רבה.

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by benor,

יש לו מעבד Pentium 4 1700 Willimete 478 PIN הדרישות הם לוח שיתמוך ב- DDR400 ושיהיה לוח טוב. התקציב בסביבות 300 - 450 ש"ח תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  22. Started by nadavov,

אני צריך שהייה בלוח אם יציאות אופטיות וקוקסיאליות ושהוא יוכל להיכנס למחשב htpc עד המחיר 1000 ש"ח תודה

23. אורח עמית
    Started by אורח עמית,

היי, אשמח לשמוע המלצות ללוח אם עבור מחשב גיימינג עם מעבד I7 6700K וכרטיס מסך GTX 1070 גודל ATX

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  24. אהלן כולם. אני מתכוון להזמין מחשב חדש בימים הקרובים ופחות או יותר החלטתי על כל הרכיבים, נותר לי רק לבחור איזה לוח אם ואני מאמין שאני יפתור את הסוגייה הזאתי פה. להלן המפרט מעבד Q9550 כרטיס מסך 9800gtx 4GB של זיכרון (אני מניח שב2 פלטות של 2) כונן קשיח של WD בנפח 750 (אני יוסיף למחשב עוד איזה 1 או 2 ישנים אם זה עקרוני). זהו פחות או יותר. לגבי הצרכים שלי מהמחשב, אני כרגע התחלתי ללמוד במכללה אנימציית תלת מימד. אשתמש במחשב גם למשחקים ושאר ירקות. חשוב לציין שאני לא גיימר מטורף שעושה OC וכדומה, אז אל תתחשבו בזה. הערה: האדם ממנו אני מזמין את המחשב נוהג לעבוד עם חברות אמינות שלא היוו לו בעיות בעבר. הוא המליץ לי על מעבד של אינטל מדגם DG43NB. אני מבקש אם אפשר המלצות ללוחו…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by Royz,

שלום. אני צריך המלצה ללוח אם בשביל מחשב חדש: המעבד הוא amd 3800 dual core לא יודע עדיין איזה זכרונות אבל הם יהיו שני סטיקים של 1gig כל סטיק - ביחד 2gig כרטיס מסך כנראה7800 gtx כרטיס קול audigy 2zs הארד דיסק - לא יודע. שימוש: למשחקים בעיקר, לא לOC תקציב? עד 800 שקל. מה אתם ממליצים?

• 9 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים