מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,790 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות לוח אם חדש שיתאים לי למעבד חזק לגיימינג (למשחק witcher 3 wild hunt לדוגמה) כרגע יש לי לוח אם של ג'יגהבייט P55M-UD2 בן 5 שנים בערך.. ספק כח יש לי של 600w אז זה לא בעיה, זיכרון יש לי 2g ו4g סה"כ 6G, כרטיס מסך AMD Radeon HD6870 שהוא לא הכי חזק אבל זה נושא אחר.. המעבד הנוכחי הוא I3 530 2.93GHz מומהר ל3.30GHz נקנה עם הלוח.. אבל הוא כבר לא מספיק חזק, במיוחד שהוא לא מרובע ליבות. אני צריך משהו שיהיה טוב למשחקים (לא חייב אפשרות לאוברקלוק, אני לא יודע להתעסק בזה..) ואם אפשר עם ערכת שבבים שתישאר בשוק שיהיה אפשר לשדרג עוד כמה שנים.. תודה
-
- 38 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן שמשמש לצורך גלישה ואני מעוניין לשדרג אותו. מותקן בו הלוח הנ"ל ויש לי כמה שאלות לפי ה-Spec הזה http://www.cnet.com/products/abit-ip35-motherboard-atx-lga775-socket-p35/specs/ הזכרון שמותקן בו הוא למיטב זכרוני הוא RDRAM (סוג שנכחד מהעולם) אולם לפי המפרט יש בו מקום רק ל-DDR2 SDRAM. יכול להיות שזה אותו ה-SLOT או שאני טועה ויש לי DDR2 SDRAM. בכל מקרה האם ניתן להשיג היום את הזכרון DDR2 SDRAM לגבי הוספה של זיכרון אני פשוט מכניס וזהו? צריך לקנפג משהו בביוס לגבי ההארד דיסק, רשום במפרט ATA-300 - connector(s): 6 x 7pin Serial ATA - 6 , זה SATA1? האם ניתן לחבר לזה הארד דיסקים שתומכים ב-SATA2? הייתי רוצה לשדרג את ההארד דיסק והשאלה אם מה שמוכרים היום בחנויות יתאים ל…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, ערכתי חיפושים לרכישת הלוח הנ"ל ללא הצלחה יתרה. מישהו מכיר מקום? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לפני יומיים מעבד חדש i5-4670k, כרטיס מסך EVGA GTX 760 וכונן SSD EVO840 מארה"ב. אני זקוק לכל שאר ההשלמות: לוח אם, זכרונות, קירור למעבד, מארז+ספק וכונן קשיח, אין צורך בציוד הקפי. המחשב מיועד למשחקים, אני לא יודע אם אעשה OC בעתיד. אשמח לעזרתכם, תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, עקב גאונות יתר קניתי לפני מספר שנים זיכרונות 800 וקיבלתי מסכים כחולים שנפתרו רק ע"י הורדת תדר המעבד ל- 2.4 (אמור לעבוד על 3.0) והנמכת תדר הזיכרונות ל-667. בהנמכת התדר הכול עובד תקין ואין שום מסך כחול. אני מעוניין בקניית זיכרונות בתדר 667 (או תדר גבוה יותר אם זה אפשרי) שיתאימו למעבד אבל הנפח חייב להיות 8 GB. לא חושש מ-OC יש לי קירור טוב למעבד. אשמח להמלצותיכם. mobo: p5wdh deluxe. cpu: quad 9650@2.4ghz ram: 4GB 667GHZ. display card: gtx650 ti boost. screen: 19 inch 1280*1024.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
- 1 follower
-
-
היי למפרט תלת מקצועי אני רוצה לקנות XEON בחו"ל מתבסס על העובדה שלוחות LGA2011 של אסוס מאפשרים לשים מעבד XEON במקום I7 ללא הצורך בזכרונות ECC. ראיתי באיביי מוכרים 8 ליבות חדש ב 4000 שקל ומשומש 12 ליבות במחיר דומה 1) מה הסיכונים של לקנות מעבד משומש 12 ליבות ? 2)במידה והולך המעבד מכל סיבה שהיא, האחריות של אינטל תקפה ? תחליף לי בחו"ל ? איזה מסמכים אני צריך כדי לממש את האחריות במידה והיא תיהיה תקפה? 3) מדברים על משומש 12 ליבות, במידה ומתגלה שהמעבד מזוייף, האם תיהיה לי דרך להתמודד מול המוכר? מדורג כtop seller אם זה בכלל אומר משו. 4) מה חוקי המכס בנושא? אם אני משלם מכס על משו שקניתי יד שניה ? אשמח לעזרה בנושא. על פניו נראה משתלם יותר לקנות מעבד עם 12 ליבות במחיר נמוך יותר מI7…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון RAM 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 איזו חברה לבחור? מי יותר טובה?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי מעבד חדש ומסתבר שהמוכר התבלבל ובחשבונית מופיע לי TRAY במקום BOX האם יש הבדל? האם להחליף לבוקס ? מה שהבנתי שהמאורר שבא עם המעבד זהו ההבדל היחיד אבל הזמנתי עם המעבד קירור נוזלי להחליף או להשאיר את ה tray?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, המחשב שלי - 333 intel core 2 quad Q8300 @ 2.5 GHz bus (msi G41M-P33 Combo (MS-7592 (ram 4 GB 400 MHz (2x2GB-dual win 8 pro 64 bit כשאני עם הרבה חלונות בכרום אז הוא נהיה איטי, השאלה אם צריך להוסיף עוד ראם (ואם כן, איזה כדאי), או שעדיף לעבור ל ssd, אני מניח ששתיהם יהיהו הטוב ביותר, אבל כרגע זה או זה תודה
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש המוכר הציע לי את הלוח הזה Asus b85m-g השאלה אם הלוח אם הזה ישן? והאם שווה להחליפו לדגמיים של h87 או z87? דגם המעבד: core i7 haswell 4770 עוד דבר: זיכרון האם כדאי g.skill aegis או g.skill ripjaws-x? מה ההבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
היה לדוד שלי את הלוח הזה ASUS P7H55-M LE LGA1156, ויום בהיר אחד התחילו בעיות של קריסה, תקיעה פתאומית של המחשב, מסכים כחולים לרוב. אחרי המון עבודה הצלחתי לבודד את הבעיה לחריץ זכרון אחד על הלוח. הלוח כבר לא באחריות (וגם נקנה מנעה מחשבים ז"ל), ומשיטוט קצר לא מצאתי אף מקום שמוכר לוחות בתושבת 1156(!) מצאתי ב"מציאון" של KSP את זה Gigabyte GA-P55A-UD4P אבל הם נותנים רק חודש אחריות ולך תדע מה עבר עד שהגיע למציאון... האם יש משהו שפספסתי? האם לא תהיה ברירה אלא לקנות גם מעבד אחר? תודה לכם,
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי כולם אני שמח להציג לכם, בפעם הראשונה בישראל ובמקביל להכרזה העולמית, את שני הלוחות החדשים של ASUS לצ'יפסט Z97! Z97-Delux Sabertooth Z97 Mark 1 שני הלוחות הגיעו אליי במיוחד לסיקור בשבילכם, הצופים של Yarimiz. צפו עכשיו לפני כולם! אל תשכחו לתת לייק אם אהבתם ולהירשם לערוץ! אלו מכם שיעשו Subscribe יזכו גם לסיקור של המעבדים החדשים של אינטל שמוכרזים בעוד עשרה ימים!
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש לאחותי הקטנה שיתבסס על i5 4440 ואני תוהה איזו ערכת שבבים אני באמת צריך , המחשב תכלס לצרכים בסיסיים וקצת משחקים , ברור לי שבחירת הלוח אם או הציפסט לא באמת משפיע על החלטות אלו,אבל בגלל שזה מחשב לאחותי הקטנה אני לא בטוח מה כדאי h81 או b85? אני באמת צריך כל מני פיצרים שבאים בb85 או שלהסתפק בפשוט יותר? זה גם שאלה כלכלית כי יש הבדל בכל מני מקומות שאפילו לפעמים בין 50-100 שקל
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד מחשב גימיינג חדש ובדיוק בשלב בניית מפרט. אני סגור כמעט באופן מלא על כל הרכיבים חוץ מלוח אם... במחשב יהיה מעבד I5 4670, זכרון של 16GB וכרטיס מסך GTX660 ומעלה (עוד לא החלטתי). אין לי צורך בריבוי כרטיסים גרפיים, לא מתכוון לעשות אובר קלוקינג כלשהוא, צריך 4-6 כניסות USB3 מאחורה ו 1-2 מקדימה תקציב עד סביבות ה 600 ש"ח ללוח, אשמח לשמוע רעיון שלכם. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחר את המפרט הבא שבנה לי עידן מהפורום: 849 ₪ - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 290 ₪ - Gigabyte GA-H81M-HD3 (Front USB3 HDMI Optical) S1150 329 ₪ - * מבצע חג * - 8GB Patriot DDR3 1600Mhz + HEATSINK 1520 ₪ - NVIDIA GeForce MSI GTX770 2GB GAMING Twin Frozr 449 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 439 ₪ - * מבצע * - CoolerMaster K280 + FSP Raider 550W BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - * מבצע * - Cooler Master Hyper TX3 EVO דיברתי עם המוכר והוא אמר שעדיף לי לקחת לוח אם B85, הוא אמר שמבחינת ביצועים אין הבדל (חוץ ממשהו אופטי, שאין לי מושג מה זה) אבל מהניסיון שלו הH81M חוזר אחרי 3 שנים עם תקלות לעומת הB85. הוא אמר שאין הבדל במחיר (שקלי…
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
האם הייתם מקבלים לוח אם מחנות שהקופסא של הלוח מעוכה בתחתית בפתיחה מגלים שהורידו את הסלוטייפ מהניילון אנטי סטטי ושמו חדש ונכון יש את הקוצים מאחורה של ההלחמות אז לשקית יש חורים מזה משניי הצדדים ועל החורים של הקירור יש סימנים נקודות של שמן\מים. החנות אמרה שזה היה אצל מישהו והוא החזיר בחזרה לחנות ולא היה שימוש. הייתם מקבלים או דורשים חדש?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי מארז עם חיבורי USB 3.0 מלפנים אבל בלוח האם יש רק headers ל-USB 2.0. האם יש כרטיס הרחבה שנותן חיבורים נוספים מאחור ואת ה-headers הרלוונטיים לחיבור מלפנים?
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשתף אתכם בקשיים שנתקלתי בהם בזמן שדרוג זכרון לצ'יפסט האמור. מה שמיוחד בצ'יפסט הזה הוא היכולת והייעוד שלו ושל מעבדי הi7 שהתאימו לו לעבוד עם זכרון ב-triple channel כלומר מקבלים את הביצועים הטובים ביותר כשמתקינים את הזכרון בסטים של שלוש. הלוח שלי הינו ה gigabyte x58a-ud3r הוא מגיע עם 6 סלוטים של זכרונות ומוצהר במפרט שלו כי הוא יודע לשאת עד 24 גיגה של זכרון - 6x4gb לי היו 3 סטיקים של 2 גיגה והלחטתי עקב שימוש בתוכנות כבדות לשדרג זכרון. בהתחשב בכך שהזכרונות היום די זולים חשבתי להוסיף 3 סטיקים של 4 גיגה להרחבת נפח ל18 גיגה. עקב כך שסטים של 12GB כבר מזמן לא נמכרים קניתי סט של 4x4GB - התזמונים של הסט החדש פחות הדוקים. - מתח עבודה של הזכרונות הישנים וחדשים הוא 1.5 - ת…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם עדיף שתי סטיקים של 4 או אחד של 8? יש לי את הלוח אם הזה: GA-P55M-UD2 gigabyte מה אתם ממליצים? עריכה: לסטיק הזה יש ביקורות טובות מה אתה אומרים? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6818
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
*הוספתי את הפרטים החסרים* שלום חברים! שנים שלא ביקרתי כאן.. מה שלומכם? רציתי לבקש את עצתכם לקראת הרחבת זכרון שאני מתכנן. אז ככה כרגע יש לי לוח אם gigabyte עם צ'יפסט x58 דגם הלוח GA-X58A-UD3R המעבד הוא core i7 950 זכרונות נוכחיים: g.skill f3-12800CL7-2GBPI תדר: 1600, תזמונים: 7-8-7-24 תומך XMP 3 סטיקים של 2 הצ'יפסט עובד ב-tripe channel ויש כרגע 3 סטיקים של 2 גיגה רציתי להוסיף 3 סטיקים של 4 גיגה בנוסף. חיפשתי ולא מצאתי סטים של triple channel. אז החלטתי לקחת סט של quad ולהשתמש רק ב3 מתוכם. חשבתי להשתמש במודולים של g.skill הם משרתים אותי מעולה כבר שנים רבות. הכי נוח לי לקפוץ ולרכוש ב-ksp. אני לא מתכוון לבצע שום אובר-קלוק. יש לי פה בעצם 3 שאלות מרכזיות: …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין השלושה האלו. 1. Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 2.לוח אם ASRock H81 Pro BTC LGA1150, Intel H81, DDR3 1600Mhz, PCI-E, VGA, HDMI Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI .3 ברמת העיקרון זה למפרט הזה דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4570 Haswell 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: Scythe Katana 4 CPU Cooler 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 270X DUAL-X BOOST OC 2GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 מחיר החבילה: 2435 שקל
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש חיה כזאת? אפילו ה-Maximus Impact היוקרתי שכביכול מגיע עם 4 חיבורי מאווררים, רק אחד מהם הוא PWM והשאר נשלטי מתח.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם Asus P5E בן 6 שנים. האם צריך לדאוג שבטריית ה CMOS תתרוקן? ואם זה יקרה, האם זה רק ישפיע על הגדרות ה BIOS ועל השעה? כאשר זה יקרה, איזו בטרייה אני צריך לקנות בכדי להחליף את הישנה? ב Manual של לוח האם באינטרנט לא מצאתי תשובה לגבי סוג הבטרייה. תודה.
-
- 12 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב עם מעבד amd phenom q9650 כרטיס מסך ati radeon hd 3870 2 וGB RAM 800 mhz (של חברת PATRIOT DDR2)[ המחשב זה amd game ultimate desktop pc לאיזה זיכרון להחליף? כמה עולה? ועוד שאלה אני משתמש בREADYBOOST של הווינדוס זה באמת עוזר?
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-