מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
האם יש טעם לשים זכרונות מהירים יותר מאשר הלוח תומך??? האם יתכנו בעיות? באיזה מהירות יעבוש הזכרון?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את המעבד ולוח אם שלי וזה מה שנתנו לי בחנות GIGABYTE יH77M-D3H שאלה אם הלוח הזה שווה משהו
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מחיר מעבדי P4 יורד מחירים לדוגמה: INTEL P-4 CHIP845 478Pin 512K מעבד 1.8 במחיר 196 דולר (לסוחר) מעבד 2.0 במחיר 225 דולר (לסוחר) מעבד 2.2 במחיר 290 דולר (לסוחר) לעומת זאת הדולר ממשיך לטפס.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערכת השבבים הבאה של NVIDIA למערכות מבוססות AMD תשוחרר החודש ואולי אפילו עוד השבוע. הערכה תקרא nForce 4 ותכלול תמיכה ב-PCI Express ובטכנולוגית ה-SLI של NVIDIA המאפשרת איחוד כח החישוב של מספר מעבדים גרפיים והצגת התצוגה על מסך אחד. מפרט מלא לא פורסם רשמית עדיין אך השמועה אומרת שרשימת התכונות כוללת תמיכה ב-Serial ATA וב-Channels High-Definition Audio ?7.1. לוח הזמנים הזה משאיר מעט זמן למתחרה, ATI, ששוקדת על השקת ערכה מתחרה שתענה ככל הנראה לשם Radeon Xpress, להציג את המועמד שלה לתחרות. מקור: http://www.techno.co.il/fullnews.php?p=1602&more=1
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום! בימים אלו אני שוקל איזה לוח אם לקנות. (תכלס אני מחפש רק של GIGABYTE אבל זה דיון אחר) להלן 2 נושאים – בשניהם אני שואל את אותה השאלה .. מה היא כיום, ומה תהיה הטכנולוגיה השלטת בשנים הקרובות... PCI מול PCI-E : כמי שמהר מאוד נוטה לנצל את כל ה slots הפנויים להרחבה (עם כרטיסי TV - VIDEO , מודם פקס ישן, כרטיס רשת) אני רוצה לוודא שיש לי מספר גדול של סלוטים פנויים להרחבות בעתיד. לכן, לוח אם עם רק 2 חריצי PCI כמובן שלא יעניין אותי. אבל.... כשאני בא לשקול לוחות עם מספר סלוטים גדול, אני רואה שחלקם בה אם יותר PCI-E וחלקם עם PCI. למשל שלוש PCI רגיל , שני PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך מול ההפך: שני PCI רגיל , שלוש PCI-E ו אחד PCI-Ev2 X16 לכרטיס מסך ראיתי אף לוח המגיע עם …
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה ההבדל בין AMD ATHLON MP ל - AMD ATHLON XP ועל מי מהם הייתם ממליצים
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי אז ככה, יש לי לוח אם Intel Gigabyte GA-870A-UD3 וזכרונות G.Skill F3-10600CL9D-4GBNT 4GB DDR3 1333Mhz CL9[table][tr][td]השאלה היא אם יש לי אפשרות לקנות עוד סטוק כזה של 4 ג'יגה ולהוסיף בלי בעיה..[/t][/t][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האם לוח אם של OCTEK עם 693 chipset יעבוד עם מעבד אינטל סלרון 1000 ? תודה.
-
אני צריך שתעזרו לי לבחור בין שני לוחות אם ל-2600K. אני מעוניין לעשות אוברקלוק בינוני למעבד ושמעתי שה-Z68 יותר טוב למטרה הזו. ההתלבטות שלי היא בין ה-GA-Z68X-UD4-B3 לבין מה שאני חושב שהוא המתחרה שלו ב-P67, ה-GA-P67A-UD4-B3 ראיתי שמבחינת המפרט שלהם הם דיי זהים חוץ מכמה פורטים של USB וSATA.. אשמח אם תעזרו לי להחליט מה הכי מתאים למטרת אוברקלוק מכובד של אזור עד ה5Ghz. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
פשוט לחבר שלי היה מלא בעיות וזה הלוח אם והוא מחפש חדש.. זה הלוח אם בטוח ממ משהו במחיר סביר.... אתם יודעים 400+- תודה לא ל OC או משהו לא משומש.. חדש כמובן! מממ ותביאו דגם או משהו כי הוא לא יקנה את זה בחנות ONLINE
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם ניתן להשיג בארץ את הכבל ל-945P-S3 המאפשר את כל החיבורים החסרים בלוח של כרטיס קול? אני אמנם לפני קניה, אבל המליצו לי עליו ובפאנל האחורי של הבורד יש רק מחבר סטריאו אנלוגי אחד, ואני צריך שלוש כדי לחבר את מערכת הרמקולים. לפי מה שקראתי בביקורות על הלוח הכבל הוא קצת נדיר וקשה להשגה. תיאור של הכבל: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2324&ProductName=GA-945P-S3 לחילופין אשמח לקבל המלצה לבורד אחר ל-C2D שדומה בתכונות ובמחיר שלו ל-945P-S3.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם סוקט AM2 בעל הדרישות הנ"ל: - SVIDEO TVOUT - DIGITAL AUDIO OUT (SPDIF) לסראונד - כרטיס רשת וכרטיס מסך מובנים כמובן כמובן מחברה טובה, לא יקר, זמין בארץ ועם אחריות נורמאלית מיועד לאינטרנט, אופיס, וצפייה בסרטים בסראונד על גבי הטלויזיה עם TVOUT+SPDIF. כרגע אני יודע על הדגם Asus M2NPV-VM המעולה שנמצא ברשותי אבל אין אותו במלאי איפה שאני קונה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אני חייב להכניס לו קירור ???, ואם כן, אז עדיף גרסת BOX, או שעדיף TRAY עם קירור בנפרד ???
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריך שיסבירו לי מה ההבדל בין המעבדים השונים. I3 580 = 2.93Ghz I5 870 =2.93Ghz I7 930 = 2.88Ghz Quad core Q9950 = 2.83Ghz אז מה ההבדל בין המעבדים ? כולם אותו מהירות. איפה אני ארגיש את ההבדל? כי יש הבדל במחיר... אשמח להבהרה בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/systems/a20080218PD210.html אינטל החליטה שהדור הבא של פלטורמת ניידים יהיה בעל השם centrino 2 ומבוסס הערכה בשם Montevina.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בידיוק קניתי E8400, פתחתי את התוכנה CPUZ, ואני רואה שמה שזה קופץ כל הזמן המכפלה מ9 שזה סטוק ל6 משום מה, מה שגורם לתוכנה להראות תדר של 2GHZ על מכפלה של 6 במקום סטוק של 3GHZ במכפלה של 9, האם יש בעיה במעבד? תוכנה? למה זה מראה ככה עריכה: עשיתי קצת חיפוש האם צריך לבטל את SPEEDSTEP בביוס?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ויסטה 32BIT שרכשתי מהסתדרות המורים, לפי הבנתי אין אפשרות לשדרג אותה ל64BIT, אז השאלה שלי היא ככה: האם עדיף לקנות 2GB 800MHZ ב2 סטיקים של 1GB אשר יקלטו טוב ב32BIT, או לשלם עוד 150 ש"ח ולקנות סטיקים 800MHZ 4GB של 2GB לכל אחד, ולנצל רק 3.2GB זכרון. האם ה3.2GB ינוצל? בתודה, אור כהן
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תודה לעונים. חיים
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש והזמנתי 2 סטיקים של 2GB, אולם לאחר קבלת המחשב התברר לי שישנם 4 סטיקים של 1GB. האם זו תצורה טובה יותר? האם עלי לדרוש שיחליפו לי בהתאם להזמנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר ללוח אם חדש אשר הכניסות שלו הן SATA וכאלה, צורב DVD ישן יחסית (כניסה... רגילה? כמו של הראד דיסק ישן...) או הארד דיסק בטכנולוגיה IDE? והאם ניתן לחבר לכרטיס מסך עם יציאת DVI מסך מסוג VGA (מתאם או משו)? תודה מראש :0)
-
- 2 תגובות
- 427 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה של לוח אם שנקרא Asus P4C800 Deluxe (כחלק ממחשב) ב-900 ש"ח, שווה לי לקנות אותו או שאני אקח את היותר פשוט(P4P800 Deluxe) ב-800 , יש הבדל בביצועים?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הפנתיום D הוא נגיד 2.8 והוא כפול ליבה אז זה אומר שהמהירות שעון שלו היא 5.6GHZ או 1.4X2? ה CORE2DUE שווה באמת את מהירות השעון הנמוך יחסית? וכמו בשאלה הראשונה רק ל CORE2DUE....
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
PCChips M906 HLU CPU - Socket 478 for Intel Pentium 4 processor FSB - 800/533/400 MHz Chipset - 845E / ICH4 Memory - 2 x 184-pin DIMM sockets support two 2.5V DDR SDRAMs (DDR400/333/266) Expansion Slots - 1 x AGP 4X; 4 x PCI; 1 x CNR LAN - Realtek RTL 8100C 10/100 Mbps Fast Ethernet controller Audio - CMI9739A 6-channel CODEC Compliant with AC97 2.2 specification איך הלוח הזה ? חשבתי לקנות אותו כי אם בעתיד אני ירצה לקנות מעבד חדש אז זה ברור שהבס שלו יהיה 800 בכול אופן המפרט שלי פנטיום 4 1.8 @ 2.4 512 ddr 333 asus p4533-e geforce 4 mx
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
בנתיים... ממשיכים לאכזב. חבל. צר לי בשביל AMD. צר לי בשבילנו. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=7890
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
*** לא הייתי בטוח באיזה פורום לשאול את זה, אז שאלתי את זה כאן *** אם אני מבצע עידכון BIOS והמחשב לא מצליח לבצע RESTART אחרי זה, רואים רק מסך שחור. האם האחריות מכסה את זה (בהנחה שביצעתי עדכון לפי ההוראות של החברה שיצרה את הלוח אם) ?? (לא ביצעתי עדיין עדכון כי קראתי על הרבה בעיות עם עדכון ה BIOS של ה P4P800)
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-