עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Burkey,

שלום, אני כרגע בשלבי הרכבת מפרט למחשב חדש. בעודי מחפש לוח אם, נתקלתי בלוחות עם ערכות שבבים B85. שמתי לב שבחלק מהלוחות יש אותם חיבורים כמו בלוחות עם H87, ושגם ב - B85 (בניגוד ל - H81), יש תמיכה בעד 32 גיגה זיכרון. רציתי לשאול (מצטער אם זו שאלת טירונים), מהם היתרונות של לוחות מבוססי H87 על לוחות מבוססי B85, והאם ההבדלים שווים הבדל של כ - 100 במחיר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, ברשותי לוח אם Gigabyte 965p-DS3 ו 2 מודולים של זכרונות Geil Ultra 800MHZ (קיט של 2 ג'יגה). רק עכשיו שמתי לב שבביוס, DIMM voltage מוגדר כ "normal", כלומר ברירת מחדל שאמורה להיות 1.8V (תקנו אותי אם אני טועה כאן), אבל לפי everest המתח לזכרונות הוא 1.9V. האם יש כאן סתירה, או שאני מפספס משהו?

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  3. Started by skywalker13,

שלום. לפי אילו ערכים נקבע אכות לוח האם? תודה מראש לעוזרים.

4. שלום, בסקירה של tomshardware של מספר לוחות P45 מתגלה תמונה מפתיעה (טוב לפחות אני הופתעתי). לוחות עם P45 הם לא אוברקלוקרים יותר טובים מה-P35 לא נותנים בצועים טובים יותר ובנוסף צורכים יותר הספק. לסקירה המלאה: http://www.tomshardware.com/reviews/intel-p45-chipset,1961.html

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by 2130TOMER,

יש לי כמה שאלות בקשר לזה האים זה הציפ הכי מיתקדם של אינטל ? הוא מחייב זיכרון DDR3 היא תומכת בCrossFire תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by nandrut,

אני בונה HTPC לחבר ואני מעוניין לרכוש עבורו לוח עם ערכת הציפסט החדשה 780G יש 2 לוחות שבאים בחשבון: של GIGABYTE http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 ושל ASUS http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=M3A78-EMH-HDMI כרגע בארץ זמין רק הASUS אך אין לא יציאת אופטית מובנת(מה שאפשר לפתור בעזרת ברקט פשוט), השאלה שלי האם מלבד זאת יש עדיפות לGIGABYTE (איכות הרכבה וכד') מכיון שהבנתי שאין צפי להגעת הGIGABYTE לארץ.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  7. ערכת השבבים העונה לשם Creator TRX40 מופיעה באתר הרשמי של חברת MSI ומאמתת את הדיווחים ששמענו בעבר - אך נראה כי שינוי המיתוג הזה יביא איתו גם שינוי בתאימות לאחור בדור ה-Threadripper 3000, למרות שאין שינוי בתושבת הפיזית לכתבה

8. לוחות מבוססי NF4 עם מעבד גראפי מוכלל אבל ברכיב נפרד, כלומר על וח כזה יהיו שני מעבדי מערכת נפרדים, המעבד הגראפי הוא כנראה מסדרת 6200. כמובן שניתן להוסיף כרטיס מסך עצמאי על שקע PCI-E. מקור: http://www.anandtech.com/tradeshows...aspx?i=2433&p=2

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by Anonymous1,

האם יש עדיפות לערכת שבבים של VIA על פני INTEL או הפוך?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  10. בחודש הבא תושק ערכת השבבים B550 לתושבת ה-AM4 - שתנסה לבצע בפעם הראשונה מהלך אשר מאחד שכבות שונות של ביצועים ומחיר תחת קורת גג אחת לכתבה

11. אהלן כולם, ה-Asrock Z68 Pro 3 שלי שבק שחיים ואני צריך מחליף. המעבד הוא 2500k שהיה מומהר, עם קירור של TRUE 120. הכ.מסך הוא ADM R9 280X. ניסיתי לעבור על הלוחות אם ב-IQPC (משם אני אקנה) אבל אני לא כל כך מצליח להבין מה הערכת שבבים שאני צריך? אני זוכר שה-h61, p61 לא היו מתאימים, אבל אני לא מוצא את ה-p67 או z68. במקום אני רואה B75 ו-H/Z 77. מישהו יכול לסייע לי במה אני צריך? עקרונית אני לא מתכנן להחליף מעבד בקרוב, אבל אני אשמח אם יש לוח אם שייתמוך במעבד haswell/Ivy עם תאימות אחורה ל-LGA 1155 שיוכל להתאים לי. תודה!

12. בעקרון רציתי לשפר ביצועים במשחקים בעיקר בשביל המשחק BF 3 לפני כן התדר היה לי על ברירת מחדל 3.0GHZ ,עכשיו עשיתי OC ל 3.5GHZ וציפיתי שזה ישפר לי את ה FPS אך לא רואה שינויים (בביצוע הכללי של המחשב דווקא טיפה כן מרגישים שהמחשב עובד יותר מהר), השאלה אם ה OC אמור להשפיע על ה FPS במשחקים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. עשיתי בדיקה כל הלילה לזיכרון הוא עבר 52 טסטים במשך 11 שעות בערך והיה ארור 1 (1 eror) זה טוב?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  14. תגידו, חזרתי הביתה עכשיו והיה לי הרבה עשן בחדר... קיצר אחרי שפתחתי חלונות, ראיתי את המחשב שלי ככה... יכול להיות שעשיתי יותר מדי OVER CLOCK? אפשר לממש אחריות על הלוח אם אולי ? מה אתם אומרים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני קונה מחשב חדש (יותר נכון כמה חלקים) הרכבתי לי משהו מה אתם אומרים על החלקים ועל המחיר Gigabyte GA-8PE667 pro 760 nis Intel P-4 1.8A 478PIN 512k 914 nis ועכשיו אני לא יודע איזה זכרון לקחת Samsung 256 MB DDR 333 Mhz 510 nis או Micron 256 DDR 333 Mhz 360 nis ועוד דבר משהו פעם קנה בחנות פנדה(PANDA.CO.IL שקיסריה כי זול שם אבל אני מפחד שיהיו לי בעיות עם המשלוח תןדה מראש

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  16. ראיתי שהמעבד של AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket 939וAMD עולה כ-670 שקל לפי זאפ והוא עם 2.4 ג'יגה בכל ליבה 64 ביט וCache 1024X2 .. וזה יחסית הרבה הרבה יותר זול מהמעבדים החדשים של אינטל שבערך ברמה שלו .. אם אפשר לדעת למה המחירים כל כך גבוהים באינטל ? האם החלקים שמתאימים למעבדי אינטל יתאימו גם למעבד הזה ? והאם באמת הוא עדיף על מעבדי אינטל ? ואיזה לוח יענו יהיה כדאי לי לקנות איתו אם בכלל ?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  17. עשיתי עדכון BIOS ל F11 7VRXP ונוספה לי עוד אופציה מה היא עושה? זה האופציה: chipset features setup----->dram drive strength (reg (f0 rx6c) 7:6) rx6c) 5:4)

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  18. לפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרו העדכון המעלות עלו ל 50 ויותר למה זה קורה ? נגעתי במאורר הוא לא חם למה המעלות עלו ? וראיתי שאחרי העדכון המתח של המעבד עלה מי 1.65 ל 1.71 זה בגלל זה ? אם כן מה אני צריך לעשות כי חיפשתי אם אני יכול להוריד את המתח וזה כבר הכי נמוך !! המפרט שלי הוא AMD 2500 BARTO לוח אם של גיגביט ניפורס 512 DDR יש לי מאורר ולקנו 10 על המעבד ועוד 5 מאוררים במארז לפני שעשיתי עדכון המעלות היו 40 35 אחרי שעדכנתי עלו ל50 ???

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by zgd,

יש ברשותי מעבד p4 2.4B מתוצרת אינטל. ולוח אם P4B266-C מתוצרת ASUS. שימו לב שבמודל כתוב 1.8 ואילו במהירות כתוב 2.4 רציתי לשאול האם זו בעיה עם התוכנה או עם החומרה? או שזה בכלל אמור להיות ככה?

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. AMD היא אמנם זו שמציעה את מעבדי 8 ו-12 הליבות הזולים ביותר בשוק - אך אינטל עשויה למצוא לעצמה נישה מוצלחת במרכז עם דגמי ה-Comet Lake הבכירים שלה לכתבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. הדלפה חדשה מבטיחה לנו דור חדש למחשבים נייחים בתחילת השנה הבאה לכתבה

22. מצגת רשמית למראה מבית אינטל מספקת היכרות עם דור מעבדי ה-Core העשירי לעולם הנייח - לפני ההשקה לכתבה

23. http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1983842,00.asp וקרדיט לפה: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1552374#post1552374 יכול להיות שאחר כך אני אתרגם (פשוט עכשיו אין לי כוח)

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  24. מאיצי ה-Nervana של יצרנית השבבים מתקרבים לשוק ומבטיחים להפוך את מעבדי ה-Xeon למומחים בלמידת מכונה ורשתות נוירונים לכתבה

25. Started by Bright Moon,

למישהו יש Roadmaps של חברות זכרונות (Geil, OCZ, Corsair, Mushkin, Kingston etc.)? טכנולוגיות ייצור, חוזים צפויים, מפעלים חדשים? מידע עתידי כלשהו? פשוט עניין אותי כי יש ל-CPU מפות דרכים, יש ל-GPU גם מצבורי מידע וצפי טכנולוגי - מה עם ה-RAM?

• 12 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים