עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by H3zi,

חיפשתי בגוגול ולא מצאתי שו םדבר מיוחד חוץ מתמונה. צ'יפ CEON c2s56d30tp-5 מודל 96m451253ce-40tb6 מה שאני יודע על הזכרון הזה הוא 512MB DDR400 אין לי מושג מה CL ואיזה חברה הוא יש מצב שזה NOVAX אם למישהו יש יותר ידע על הציפ(למרות שאני יודע שהוא זבל) או על החברה אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  2. Started by arthur16,

יש למישו הצעות? אני פשוט לא מוצא באינטרנט

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  3. צריך להתאים ללוח אם Ga 770ud3

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by avi2014,

http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=PerformanceBenchmark&no=1356 רשום שם שepox מתכוונת להוציא מעבדים של neforce 4 למעבדי amd 754 מה שאומר ש- ל-754 יהיה עוד הרבה זמן לחיות.

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  5. אני יודע שבגדול עדיף P55 למעבד הזה, אבל אני קצת מצומצם בתקציב כרגע והP55 יותר יקר. השאלה שלי עד כמה ההבדל יהיה מורגש בין שני ערכות השבבים האלה. ואם אפשר להמלצה ללוח אם בתקציב של עד 500 ש"ח ומצורף המפרט שלי (ראו למטה בסוף ההודעה) חשבתי על ה Gigabyte GA-H55M-S2 H55 CHIPSET (שמחירו 404ש"ח) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  6. Started by shtibi,

[table][tr][td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td][/td][td]קניתי מחשב לפני איזה שנתיים ולפני כמה זמן נהרס לי הארד דיסק בדקו לי את הארד דיסק והסיכה שיושבת עליו נשברה ועכשיו צריך להחליף אותו . אני לא יודע איזה כדי לי לקנות עכשיו אני לא מבין בזה כל כך הארד דיסק שהיה לי הוא 500GB SATA2 7200 16MB SEAGTE. בבקשה תעזרו לי לבחור איזה לקנות, תקציב בואו נגיד 500-600 גודל איחסון לא כזה מעניין אותי שייהיה מנימום 500GB בקיצור שיהיה משהו טוב ומהירות טובה . המפרט שלי הוא : PHENOM || 945 Q.C AM3 AMD - מעבד GA770T-USB3 AM3 AMD GIGABYTE - לוח ATI RADEON 5770 1G-5 POWER COLOR - כ.מסך 500GB SATA2 7200 16MB SEAGTE - דיסק קשיח פנימי KVR KINGSTON 4 GB DDR3 1333MHZ - זכרון G…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  7. שלום חברים האם ניתן לעבוד עם המעבד הזה בתוספת של לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET ללא צורך בכרטיס מסך?

8. Started by motaboy,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=347&catcode=210 איך זה שהם היחידים שמוכרים את הדגם הזה ב300 שקל? בכל שאר המקומות זה מינימום 400 שקל. אני מפספס משהו?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  9. נאי יודע זה שאלה של מישהו מתחיל שלא מבין במחשבים אבל הפעם אל יעזור לכם לא מוכן שייתעלמו לי פה מהאשכול אני רוצה תשובה טוב אז כמה שאלות: 1) נניח יש לי לוח אם שתומך בסטיקים של זיכרון במהירות 667/800/1066, משנה אם שמים סטיק אחד במהירות 667 וסטיק נוסף ב1066? או שחייבים כולם להיות באותה מהירות, למשל כל הסטיקים במהירות 800 מגה הרץ.. 2) האם כל סטיק חייב להיות בעל נפח זיכרון זהה? זה לא משנה אם סטיק אחד בעל נפח ג'יגה וסטיק אחר בעל נפח של 2 ג'יגה? 3) ולגבי לוחות שתומכים בDDR2 וגם בDDR3, משנה אם שמים סטיק אחד במהירויות של הDDR3 או אחד במהירויות של DDR2? 4) למה יש סטיקים של DDR2 במהירות 1066 MHz וגם סטיקים של DDR3 במהירות 1066 MHz? 5) למה יש סטיקים בדיוק מאותה חברה, אותה כמות זיכרון, …

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by shloosh,

מה ההבדל בין הזכרונות האלה??? אני צריך בשביל dual ddr. מה ההבדל אם אני יקח שנים כאלה GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory w/Heat Spreader או שניים כאלה GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Golden Dragon Value Memory או את החבילה הזאת שהיא גם יותר יקרה: GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 Value Dual Channel Memory Kit ביצועים/מחיר וכו'... תודה!

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  11. Started by shlomom,

מסתמן כי AMD בחרו לשווק את אחרון המעבדים בסדרת ה X2 שלהם ה 6400+ תחת השם Black Edition. זה אמור לבדל אותו מהסדרה ולתת לו יחוד מסוים. המעבד הוצג באירוע ביפן (Akiba) וישווק החל מה 20 באוגוסט כולל מלאי זמין בחנויות . המחיר עדיין לא נקבע. מקור: ידיעה מתורגמת מיפנית tcmagazine

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by 00000,

שלום. עד אתמול היו לי שני סטיקים של 512MB, מה שאומר שהזיכרון המחשב היה 1GB. עם תוכנת המוזיקה שאני עובד משום מה זה כתב כך: אני מניח שזה קשור לדברים הקשורים לPAGE FILE (שאין לי מושג מה זה, אני פשוט רואה את זה פה הרבה). היום הוספתי כרטיס 1GB. שמתי אותו בSection B ואת שני ה-512 בSection A. כתוב לי במאפייני המחשב שיש לי שני ג'יגה ראם, אך בתוכנה שאני משתמש כתוב כך: משמע דבר לא השתנה. מישהו מוכן להסביר לי? תודה מראש. ועוד דבר - במקרה וזה טוב, האם ניתן לחבר עוד סטיק של 1GB, ולהשתמש ב3GB? האם זה יהיה יעיל, או לפחות ישפר אפילו טיפה את הביצועים? כסף זה לא שאלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by k_dov,

שלום רב לכולם. אשמח באם תוכלו לסייע לי. אני מעוניין לרכוש לוח 965. מתלבט בין 3 דגמים: 1. INTEL DG965WHMKR עלות של 180 דולר. http://www.intel.com/products/motherboard/DG965WH/index.htm 2. ASUS P5B-E עלות של 260 דולר. http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1347&modelmenu=2 3. GIGABYTE GA-965-DS3 עלות של 246 דולר. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2361 האם הפער במחירים מוצדק? מה אני מפספס? על איזה לוח הייתם ממליצים? תודה מראש לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DanielHatuka,

עשיתי בדיקה עם memtest ועצרתי אחרי שעה וקצת וזה מה שיצא: Uploaded with ImageShack.us יש לי בעיות בכללי במחשב שהווינדוס עולה ואז לוקח זמן להפעיל תוכניות שונות וגם ב Task Manager בחוצץ Processes לוקח משהו כמו דקה עד שמופיע שמות בטבלה מתחת user name וכל זה גרם לי לחשוב שהבעיה בזכרון.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. אני עובד במחשב למטרת אינטרנט מוזיקה סרטים ,צפייה בטלויזיה עם הכרטיס TV שלי אני עובד עם תוכנות קלילות של מוזיקה כמו פרוטי לופס אני חושב לקנות לוח אם כזה שיתאים לתקופת המעבר אני לא יודע עם באמת כדאי..תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  16. קניתי היום זכרון כאלו: GeIL Golden Dragon PC3200 400MHz Dual Channel DDR הם בתזמון של CL2... סיריילים עוקבים! (ירדו מפס הייצור אחד אחרי השני) עד כמה הם באמת טובים???? ואיך האיכות?? אני חייב חוות דעת מקצועית עליהם ממישהו שמבין. (אולי גם לאוברקלוק בעתיד) תודה לגולשים ולצוות האתר.

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by Avdan,

רציתי לדעת אם הביצועים של הדור השני טובים יותר מהביצועים של הדור הראשון של המעבדים של אינטל. הדגש הוא על ביצועים של המעבדים נטו ללא קשר לליבה הגראפית. אלא אם כן הליבה הגראפית תורמת איכשהו לביצועים הכלליים. בכלל כדאי לעבור למעבדים מהדור השני? אם למישהו יש גם איזושהי השוואה בין כל מעבדי אינטל אני אשמח לקישור. כולל מעבדים לניידים. אשמח לעזרה בעניין. תודה רבה ושבת שלוש!

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by amitgv1,

מה ההבדלים בין שני הכרטיסים הנ"ל ( גם באסוס וגם בגיגאביט ) ?

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  19. Started by Tommy,

CAS 2.5 יותר טוב מ CAS 3?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  20. Started by bd,

מה ה CL הכי נמוך שניתן לקנות ב DDR2? איזה חברה אם אפשר קישור במהירות 667MHZ סטיק של 512X2 גיגה לסיכום בדואל יש לי כרגע CL4 533MHZ קינגסטון

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  21. Started by x-dream1,

איזה מעבד עדיף XP1700 0.13 או XP2000 0.18? אני יכול לקבל אחד משני אלה במחיר טוב (זהה) אני לא מתכוון לבצע אוברקלוק בשלב זה תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by alex15,

שלום . אצלי במחשב יש 6 יצאות USB 4 מאחורה וגם 2 מקדימה . אבל יש בעיה הם עמוסים מצלמה מקלדת עכבר וככה .. אז אני רוצה לקנות ... את זה שבתמונה אבל הבעיה היחידה שאני לא יודע איך לחבר את הכבלים שלו ... כמו זה .. נגיד . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  23. שלום השאלה נשאלת מכיוון שבמפרט לוח האם רשום PCI-Express 2.0 ועל כרטיס המסך PCI-Express 3.0 אודה לתשובתכם

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  24. משום מה נדפקה לי המקלדת והמחשב לא עלה.. כשהחלפתי אותה זה הסתדר אבל פתאום ראיתי שהמעבד ירד ל1800MHZ איך אני מחזיר אותו ל 2400MHZ?

• 2 תגובות
    • 418 צפיות
  25. שדרוג לוח אם,מעבד,וזכרונות ב1200 ש"ח, אני צריך לוח אם עם כ.מ מובנה טוב אבל גם שיתאים לכ.מ עתידי מהדור החדש. אם יש מספיק בתקציב לקירור למעבד אז אחלה. מה אתם ממליצים לי? המון תודה...

• 2 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.