מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט על מה לבסס את המחשב החדש שלי.. לפי מה שאמרו לי הAMD יותר טוב אבל גם אמרו לי שחשוב למשחקים כרטיס מסך חזק ובמסגרת התקציב אני יכול לקחת מעבד AMD אבל איתו ביחד כרטיס מסך בינוני+ אבל עם הP4 3.0 אני יכול לקחת כרטיס מסך הרבה יותר טוב! מה עדיף?? אשמח אם תעזרו לי
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
איך אני בודק איזה סטפינג המעבד? על המעבד עצמו לא היה כתוב.
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,המעבד שיש לו הוא די טוב אבל הוא 32 ביט. אני מרוצה ממנו והוא ממש אחלה למשחקים,ואפילו מהיר מאוד ומספיק לי. האם יהיה לך שיפור ניכר אם אקח AMD 3000+ venice במקומו שהוא 64 ביט. והאם שווה וכדאי לקנות 64 ביט? והאם ווינדוס ויסטה יעלה על המעבד הנוכחי שלי? והאם יהיה בעתיד תוכנות שלא יפעלו על המעבד שלי?
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מKSP עכשיו יש לי רק 5000 שקל ואני רוצה להשקיע בהכל! אני לא מתכנן אוברקלוק (OC) ולא שום דבר כזה אני לא מתכנן אפילו שידרוג מעבד או משהו אחר בעתיד - אולי רק זיכרון להוסיף איזה 1G בעתיד - המחשב להכל למשחקים ותוכנות איטרנט סרטים מדיה וכו... יש את זה לוחות אם למעבדי אינטל ASROCK 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP ויש את זה לוחות אם למעבדי אינטל INTEL DG965RYCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E עולה יותר ב 300 שקל. ההבדל ביניהם יוצא 300 שקל וזה המון בשבילי - את ה300 שקל האלה אני יכול להשקיע בדברים אחרים ולהנות יותר אבל... חשוב לי שיהיה במחשב זיכרון שיעבוד ב Dual Channel אני קונה זיכרון 1G 667 חשוב לי שיהיה מינימום 6 USB ושהם יהיו 2.0 ולא …
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום קניתי MP חדש והוא אומר לי שהוא יפעל לאט בגלל שלא מותקן אצלי USB HI SPEED לוח האם שלי הוא של ג'גה בית k8nf-9 עד כמה שאני ידוע הוא תומך USB 2 אפו אני מוריד את הדרייבר לזה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
המעבר לויסטה 64 בהחלט לא סימפטי עם 2 ג'יגה זיכרון... המחשב מתחיל לעבוד לאט עם יחסית מעט תוכנות ברקע ששותות את הזיכרון. עכשיו ההתלבטות. בתור אחד שמאמץ את הזיכרון בעבודה גרפית ועריכת וידאו, אני מאוד רוצה זיכרונות שיספקו את הסחורה. השאלה היא מה עדיף. כרגע יש ברשותי קיט של 2x1GB מהדגם הנ"ל: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2 האם ישתלם לי לקנות עוד 2 ג'יגה ב250 שקל, או אולי לקנות ב400 שקל סט של 4 ג'יגה (כך שבסופו של דבר יהיו לי 6 ג'יגה) מהדגם הנ"ל: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_gold_4gb_dual_channel אני יודע שזה CL5 ומה שיש לי הוא CL4, אבל המחיר מאוד קורץ... כמו-כן, האם עדיף לי כ…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קניתי בינואר שתי מערכות עריכת וידאו בשביל קרובי משפחה, ועכשיו החלטתי לשדרג את עצמי למערכת דומה (כמובן שקצת יותר חזקה, אחרי הכל עברו 8 חודשים) המפרט של המערכות מינואר: MB - Asus P4P800 Deluxe P4 3.0C 2x 512 MB 3200, samsung WD 120 GB 8MB HD 2x WD 120GB SATA - striped raid for video files Asus V9280 VS DVI VIVO המחשבים האלה עובדים מצוין גם עכשיו אבל חשבתי אולי היום כבר יש משהו יותר טוב ולמרות שפה בפורום ממליצים להתרחק מהprescott חשובה לי גם האפשרות לשדרג את המחשב בעתיד בלי להחליף חצי מחשב ונראה לי שלקנות מערכת עם סוקט 478 רגע לפני שמפסיקים להשתמש בו לא הכי חכם יש למישהו הצעות?
-
- 2 תגובות
- 420 צפיות
-
-
GIGABYTE GA-P35-DS3L רציתי לדעת איך הוא? האם הוא עובד טוב עם מעבד (Intel Core 2 Duo E6550 Box)? והאם מובנה עליו כרטיס קול? תודה.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני מתכוון להתקין את הויסטה על מחשב ריק עם כונן SATA רציתי לדעת אם צריך דרייבר לכונן או שהביוס של הלוח כבר מזהה אותו לבד והאם זה קשור למערכת הפעלה או שזו תמיכה חומרתית ולא תהיה לי בעייה גם עם התקנת XP?
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם למישהוא יש משוג אם קיים בלוח אם ASUS P5P800S אינפרה אדום? או שאני צריך לקנות? תדוה מראש
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אתמול ראיתי תוכנית בערוץ ההיסטוריה איך התחילו המחשבים הראשונים היה ממש COOL . זיכרון 1MB היה פעם עולה 5000$ ידעתם ? דיברו על IBM על APPLE ( היה פעם יותר מוצלח מ IBM ) אטארי גם להיט עם מעבד MHZ 1 ... שווה לצפות בזה שוב יש שידורים חוזרים של זה .
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי זכרונות DDR400 2 של 256 .. עכשיו אני מוסיף עוד של 512 ו 512 של KRETON הם נקראים : DDR400 PC3200 400MHZ ה 400 MHZ זה DDR400 ? ... תודה
-
- 2 תגובות
- 411 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש והמוכר הציע לי לקחת זכרון של החברה הזאתי כי הקינגסטון יקרים לי עכשיו רציתי שמישהו יגיד לי אם הם טובים וכו' אם מישהו מכיררר שיגד בשמחהה...
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב שיהיה מבוסס על AMD VENICE 3200, ג'יגה ראם,6600GT אבל בקשר ללוח אם אני לא סגור....ואני מתלבט בין K8N Neo4-F MSI ו- Gigabyte GA-K8NF-9 ....הם עולים אותו דבר בערך.... אז אני רוצה לדעת מה ההבדלים בתכונות ואיזה עדיף בכללי....וגם יש מצב ל-OC אז מי מבין שניהם עדיף לזה....
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הלכתי היום לקנות מחשב חדש להורים שלי ובשיחה עם איש המכירות בקשר לרכיבי עלו לי כמה שאלות: 1. אם אני קונה כרטיס מסך (PCIX16) למחשב האם יש סיבה לקנות כרטיס מסך OB? והאם זה יוזיל את העוליות קנייה של לוח אם בלי כרטיס מסך OB? 2. האם לוח שהוא MICRO ATX הינו זול משמעותית מלוח בתצורה רגילה? והאם יש סיבה להעדיף את הלוח הקטן על פני לוח "רגיל" בהנחה שמארז המחשב הינו בגודל סטנדרתי? אשמח מאוד לשמוע לקבל תשובה לילה טוב לכולם!
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
למה שרק יהיו מעבדים בOCDB למה לא להוסיף גם זכרונות וכרטיסי מסך אני בטוח שאנשים ירצו לדעת גם על הניסיונות בOC של אנשים אחרים בזכרונות וכרטיסי מסך בכל מקרה רעיון
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי ביקורת ולו קטנה על הלוח הזה...הוא נחשב לאופציה טובה ל מערכת זולה עם נפורס4...פתרון טוב כמו שה 9-K8NF מציע לא ?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום כולם.. אני הולך לשדרג את המערכת שלי זמנית בלבד לנתונים הבאים: מ512MB RAM ל 1GB .. מ RADEON 9700 PRO ל X850 XT PE יש לי לוח אם ASUS p4pe ומעבד 2.4GHZ.. רציתי לדעת האם בשידרוג כזה המעבד יהווה "צוואר בקבוק" וימנע ממני לשחק במשחקים כמו HALFLIFE2 בהגדרות גבוהות ובמשחקים כמו OBLIVION לשחק ברמה מכובדת? האם אני אוכל להינות מהשדרוג כאשר המעבד נשאר 2.4GHZ או שזה יהיה מטופש שידרוג זמני כזה? עוד שאלה - ! בנוגע לP4PE.. האם ניתן לשים בו 2 512MB DDR333 ? או חייבים אחד של ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לשדרג את הלוח אם ואת הזכרונות - אני יכול לבחור כל לוח אם וכל זכרון שאני ירצה אם המעבד הלן? תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
תמיד אני רואה אנשים שמביאים לכאן את הטמ'פ שלהם ומבקשים עזרה! אז אני תוהה, איך אני יכול למדוד את הטמ'פ של המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 423 צפיות
-
-
אני צריך לוח שיוכל להחזיק 9800GX2 שניםם כאלה ויהיה טוב לאובר קלוק משו טוב אני קונה מחול ז התקציב הוא בערך 250$ גג
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי לכולם, רכשתי מחשב עם לוח של EPOX ובחנות ממנה רכשתי יש בעיה של מחסור. מסתבר שגם ליבואן יש בעיה, והאספקה תידחה - לא ידוע למתי. השאלה שלי היא כזאת: האם כדאי להחליף את הלוח לAbit NF7-SL, בהנחה שאני לא מתכוון לבצע OC כלל, בטח שבשלב הראשון? האם הלוח הנ"ל מומלץ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 447 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_76_2376 תתקנו אותי אם אני טועה אבל ההבדל היחיד פה זה הMHZ נכון? או שמא אני מפסיד פה איזה פרט?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מפרט דרך iqpc עם הלוח אם gigabyte GA-P35-S3G ונודע לי כרגע שלוח האם הזה אינו זמין להזמנות (לא ניתן להזמין מהספק) אני לא עושה כלל OC המפרט היה כזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.53GHz E7200 45nm : " SLAVN" - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3G כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600AAJS צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz כמות:2 מארז: ANTEC NSK4480 + 380W EARTHWATS PSU ¤437 רציתי לדעת האם הלוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L שקול ללוח מבחינת מאפיינים ל GA-P35-S3G נחות ממנו או טוב ממנו, ומה בעצם ההבדלים- והאם מומלץ ללכת על הלוח הזה במקום.…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-