עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mongoL---,

קיים אצלי לוח אמ מסוג EPOX 4GEA+ רציתי ללמוד עליו קצת דברים ואולי להתחיל "להתעסק" איתו, אחד הדברים במטרתי זה לעדכן את הביוס מהעידכונים שהם ( EPOX) מפרסמים באתר שלהם , כמובן שינוי מסך ה- Bot screen של הביוס בזמן שהמחשב עולה , גם כן תמונות מסוג bmp מהאתר. שאלתי זה איך זה ניתן לביצוע , כמה זה כדאי, מה זה יכול לתת למרות שזה לא נקודה חשובה כאן

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by the kooks,

שלום יש למחשב שלי כבר 3 שנים בערך המפרט בחתימה ורציתי לדעת האם עידכון ביוס יתן משהו עוד אפשריות שאני יכול להשתמש בהם משהו רצוי שאין בביוס מלפני 3 שנים וכדומה..

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by Harbi,

כמו שנאמר בכותרת, עידכנתי את הלוח אם של המחשב הישן שלי(AMD 2500+, Abit nf7-sl) והעידכון נכשל. מיד לאחר הפעלת המחשב לא רואים כלום במסך והמחשב אינו מגיב. ניסיתי לחפש באינטרנט מידע או דרכים לשיחזור, ניסיתי לג'מפר את הלוח(CLEAR CMOS), להוציא את הבטריה, כלום לא עזר.. חבל לי לזרוק את המחשב כולו משום שהוא די סיפק את הסחורה(אינטרנט ואופיס..) ופעל בסדר גמור עד המקרה הנ"ל.. כמו כן ניסיתי לחפש חנויות בארץ אשר מוכרות את הצ'יפ של הביוס משום שהוא נשלף בלוח, ולא מצאתי כלום... אם מישהו יודע או מכיר פיתרון אני אשמח לשמוע. בתודה מראש

4. Support PCB ver 1.0/1.1 Improve PCIE-E compatibility הלוח שלי V 1.0 למה מציינים שיש תמיכה גם ל- 1.1 ? או שזה עדכון ל- 1.1 ? מה המשמעות בפועל של סעיף 2 ?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by shloosh,

האם יש דרך לעדכן את הביוס דרך הווינדוס?? פשוט אין לי כונן פלופי...בעעעע

6. Started by shirNoshe,

יש לי את F6.מה הביוס האחרון(לא BETA) שמומלץ להתקין. אני יודע שאם עובד לא לעדכן,פשוט אני מרגיש שהמחשב לא עובד כמו שצריך,ויש כמה תוכנות שתוקעות את המחשב.אני חושד בזיכרונות,אבל אני רוצה קצת לחקור את הביוס. מה כדאי/לא כדאי.והאם יש למישהו לוח של GB עם ביוס חדש יותר.

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by BeNzZy-BoY,

אין הרבה מה להוסיף רק מאיפה אני מעדכן את הביוס .. לאיזה גירסא לעדכן ומה זה ייתן לי.. קישור בהחלט יעזור

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  8. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני מצטער אבל לא מצאתי מידע על איך לעשות את זה אז אני שואל... מי היה מאמין שאפילו באתר שלהם אני לא מצליח למצוא איך לעשות את זה... אם מישהו יכול לעזור לי אז אני אודה מאוד... אגב יש לי כבר את התוכנות שצריך ה: afudos והביוס המתאים/ tnx

• 11 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by Ran B,

שלום לכולם. ברשותי לוח אם ASUS P4P800 SE. ברצוני לעדכן את גרסאת הביוס, הורדתי מהאתר של ASUS את הקבצים המתאימים, אך לפי ההדרכה שלהם. ביצוע העדכנה הוא BOOT דרך הפלופי ועידכון עם הקבצים דרך מצב DOS. כרגע הפלופי שלי "דפוק" ולא עובד כראוי. האם יש דרך לצרוב נניח לדיסק ולעדכן? ניסתי בנרו לצרוב דיסק BOOT, אבל הוא ניסה לעשות משו עם הפלופי ומכיוון שהפלופי לא עובד טוב הוא נכשל בהכנה לצריבה. האם למישו יש דרך לעדכן ביוס בלי שימוש בכונן פלופי?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by kibub,

היי מישהו אולי ניסה אחד מהעדכון האחרונים ללוח הזה ויכול לתת חוות דעת? יש לי מעבד Q6600 ורציתי לעשות עדכון ביוס ליפני שאני מתקין אותו . תודה

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by mazinya,

יש לי לוח אם GA-B75M-D3V. הלוח הגיע עם גרסה F6. הבנתי שאני אמור לעדכן את הביוס ל F10 כדי לקבל תמיכה בכל מה שהלוח מציע. אז קודם כל, מי שיש לו היכרות עם הלוח, האם העידכון באמת נחוץ? אף פעם לא עשיתי עידכון ביוס אז מה הדרך הכי טובה ופשוטה שאפשר לעדכן?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Vidati,

יש לי את הלוח הנ''ל, בגרסאת ביוס שבאה מה ASUS, האם עידכון ביוס ישפר אפילו בקצת את מהירות המחשב? לא שיש לי בעיה אם המחשב רק שאלה תיאורתית, אני רוצה לדעת אם שווה לעשות עידכוני ביוס.

13. Started by gshhar,

קניתי היום וקיבלתי את ה-AMD Sempron 2500+ 333FSB ואני צריך לעשות עידכון ביוס ללוח. 1 מאיפה להוריד ואיזה גירסה 2 איך אני עושה את זה - זה מסובך? 3 המחשב יעלה בכלל לפני שאני עושה עידכון (עם המעבד החדש כי אין לי אחר)?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by hck,

שלום. יש לי את הלוח של ABIT דגם AI7. באתר שלהם ראיתי שיש עידכון לביוס של הלוח אם שלי. יש לי את גירסה 16 וכיום יש כבר גירסת עידכון לביוס 17. כשאני בא להוריד יש בעיה בלינק, ולא ניתן להוריד את העידכון כבר הרבה זמן.( http://www.abit-usa.com/products/mb/bios.php?categories=1&model=147 ) מישהו (במיוחד מבעלי הלוח הנ"ל) הצליח להוריד את הגירסה החדשה? והאים מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  15. Started by yuvalri1,

לא יודע איזו רוח שטות נכנסה בי ועידכנתי במחשב החדש שלי את הביוס מגירסה 9F ל- 11F על לוח 8945-PG.... עשיתי את זה דרך WINDOWS, ז"א התוכנה @BIOS... טעווווות!! זה נתקע..... בקיצר... עשיתי RESET - אחרי שכבר רציתי לקבור את עצמי (וחיכיתי בהיתייסרות איזה חצי שעה בWINDOWS התקוע... "אולי" זה ימשיך... ממש), ותודה לאל נכנסה לפעולה מערכת ה RECOVERY. אבל עכשיו בBOOT זה נותן לי הודעה שהCMOS לא בסדר, יתענו הDEFAULTS.... ואז אני יכול להמשיך או להיכנס לSETUP... אם ממשיכים - זה מגיע להודעה חדשה - של GIGARAID, זה אומר שלא מזוהה אף IDE ואם להיכנס לתוכנה כדי להגדיר... יש שם כל מיני ARRAYS, MIRROR ודברים לא מובנים לי, הAUTO שם לא עושה כלום, וניסיתי להגדיר משהו ואז הוא כתב "אזהרה! כל המידע על הכ…

• 11 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by 6kwar,

שלום יש לי לוח אם AB61 SHUTTLE הורדתי את העידכון לביוס והכנתי דיסק הצלה עם הפקודה format a: /s ופתחתי את הזיפ יש שם שני קבצים בשם: AB61S023.BIN Awd761.exe אז מה שאני עושה זה מכניס את הדיסק לכונן A ועושה ריסט המחשב עולה לדוס דרך הדיסק ורושם את הפקודה הזו a:\awd761.exe ab61s023.bin (\:a מסמן את אות הכונן) ואחר כך המחשב שואל האם לשמור ללחוץ Y לעשות ריסט להיכנס לBIOS וללחוץ F10 ולאשר את שמירת השינויים Y. ככה עושים? עוד משהו אין אפשרות פשוט לעלות דרך דוס ולהפעיל את הקבצים של העידכון מהדיסק הקשיח?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by toska,

קניתי ת'לוח קצת לפני החופש הגדול כמדומני. תהיתי,לשם מה לעשות עידכון ביוס ומאיפה אני עושה כזה? יש לציין שלא עשיתי לאף אחד מהרכיבים במחשב עידכון דרייברים. הכול מהדרייברים שנלקחו מדיסקי ההתקנה. גם לגבי זה,מאיפה אני משיג את העידכוני דרייברים והאם כדאי להתקינם? תודה!

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by gshhar,

אם אני אעשה עידכון לביוס שלי (אסוס A7N8X) מה זה יתן ואיך אני עושה את זה? זה מסובך?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. Started by zoyaniv,

שלום אם אני מחליף לוח ומשאיר את הדיסק קשיח אני צריך להסיר דרייברים ואם כן איך והאם אני צריך להגדיר מחדש משהו בווינדוס לגביי המעבד והלוח החדשים או שהוא מזהה לבד

20. יש לי זככרונות PDP 2-2-2-5 (ככה הם היו עד העידכון) והיום הם 2-2-5-2 למה???

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  21. Started by megaPipe,

יש לי לוח gigabyte k8ns הרגיל , והגירסא של הביוס שלו היא f9 עכשיו בf9 שתי הסטיקים של הזכרונות שלי (512adata 400mhz x2) פועלים ביחד על 167.5mhz ואני צריך שהוא יהיה על ביוס f12 כדי ששניהם היפעלו לי על 200mhz (נשרף לי הלוח הקודם והחליפו לי אותו רק עם גירסא f9) הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה ממש , מיש מוכן להסביר לי , תודה !

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by SUBX2,

דגם הלוח GA-7DXE אני מחפש את הBIOS שיתן לי מתחים שניתן לשנות. אשמח אם יהיה באיוס שיאפשר לשנות מכפלות יש לי ברטון 2500 פתוח

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by roma4k,

בוקר טוב, במקור היתה פה שאלה אחרת אבל לא רציתי לפתוח ת'רד חדש.. אני קונה זיכרון של A DATA - הייתי רוצה לדעת האם זה נחוץ להשקיע 50 ש"ח בשביל CL 4 במקום CL 5? במידה ואחליט לעשות OC בעתיד, יהיה משמעות רבה לזה? תודה מראש על העזרה..

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by David_K,

אני שם לב שGigabyte התחילה להוציא עידכוני BIOS חדשים להרבה מהלוחות שלה שמתהדרים בתמיכה בWindows 8 ,מישהו פה יודע מה באמת כזה מיוחד בהם שמביא את התמיכה בWindows 8 למרות שכבר מההשקה הם התהדרו בתמיכה מושלמת בWindows 8 באותם הלוחות החדשים..?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by yair_gobani,

שבת שלום לכולם, טוב עדקנתי את הביוס שלי לתאריך: 26\04\02 1) האם הביוס שלי יחסית מעודקן או שחודש זה ישן 2) כל כמה זמן יוצא ביוס חדש? (בערך)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.