מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה שעות אחדות הייתה לי הפסקת חשמל ברחוב שבו אני גר, המחשב כבה בפתאומיות. לאחר מכן , המעבד והכרטיס הגרפי שלי פעלו באופן מוזרה מאוד. המעבד שלי - 6700K והכרטיס הגרפי gtx 980 ti .יש לי גם קירור נוזלי 110hi לפני ההפסקת חשמל הכל היה בסדר. עכשיו לפי התוכנה corsair link הטמפרטורת צלסיוס של המעבד היא "70-80" מעלות מה שלא הגיוני בכלל, כי כאשר אני מניח את היד שלי מעל המאווררים של הקירור הנוזלי המעבד לא חם בכלל. המאווררים מסתובבים במהירות של 2340 rpm ולא משנה איזה מוד אני משנה בתוכנה הם לא מפסיקים להסתובב כאילו המעבד שלי "במאמץ גבוה" למרות שהוא בכלל אמור להיות על איידל כי אני לא נכנסתי לשום משחק או תוכנה שתצטרך כוח עיבוד גדול. בנוסף שניסיתי להיכנס למשחק קל, י…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לשחזר בוט זה FIXBOOT לשחזר MBR זה??????????
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך הזיכרון הזה: Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 קיבלתי הצעה עליו 530שח רציתי לדעת אם הוא זיכרון איכותי ושווה את המחיר שלו?? איך התיזמונים שלו ? ויש משהו מיוחד בציפ שלו- איך ציפ זה? ואם אנחנו פה אז עוד שאלה : איך הלוח הזה: מתכנן OC בעתיד ובעיקר לשידרוגים עתידיים? יש הצעות אחרות ללוחות P45 ?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
המעבד פנטיום 4 שלי כבר לא מתפקד וכבר קוץ בתחת, מה המעבד הכי טוב שאפשר לשים על הלוח אם שלי (ABIT IG-80 )? הרי שזה לא יהיה מעבד מרובע או אולי אפילו כפול אבל מעבדים עם ליבה אחת שיותר טובים מהפנטיום יש המון ואפשר לקנות ביד שניה
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
תגידו כל לוחות 975 אפיק PCI שלהם הוא רק עד פי 8??
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום האם יש למישהו נסיון עם זכרונות KINGSTON VALUE CAS3 על הלוח DFI ULTRA D ? האם יש להם בעיה עם תאימות בעבודה בDUAL CHANNEL? האם הלוח באמת "שונא" זכרונות VALUE ובמיוחד זכרונות של KINGSTON ? למי ששואל הדגם שיש לי הוא KVR400X64C3A/512 תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מהם שמות כל הדגמים של הלוח הזה ומה השוני בין כל אחד ? החלטתי ללכת על הלוח הזה אבל בכל חנות אני רואה דגם אחר ראיתי כבר ASUS A7V333EA A7V333R A7V333E ואני לא יודע מה ההבדלים ביניהם ומה אני צריך מהם.אשמח אם תוכלו לעזור לי ומה דעתכם בכלל על הלוח הזה אני מחפש אמינות מעבר לכל דבר אחר כי אני קונה את זה למישהוא שלא מבין במחשבים וביקש ממני לקנות.הוא צריך RAID USB2 וזהוא.אני מעוניין בערכת שבבים הכי חדשה KT333 ובזכרונות 2700\333.אני צריך המלצה גם לזכרונות DDR 2700\333 על מה אתם ממליצים ? אני לא מתכוון להמהיר אבל התקציב הוא לא מוגבל אז אם יש זכרונות עדיפים גם אם אני מתכוון המהיר אז אני ישמח לדעת מהם ולמה הם עדיפים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש מקום בארץ שאפשר להשיג ממנו I/O Shield Back Plate ללוח אם P67?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
קראתי במספר מקומות שהשיפור בביצועים של מעבדי 939 מול 754 הוא מקסימום 5% (למעבדים בעלי דירוג דומה) ושהשפור היחידי הוא גמישות בזיכרונות - 4 זיכרונות DDR 400 מול רק 2 ב- 754 האם זה באמת נכון?
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי יש לי היום 512MB בשני מודולים של 2X256MB RAM 400MHZ DDR Mushkin blue שרצים ב DUAL CHANNEL על ה P4 שלי (בורד: GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro) בבורד יש מקום ל-4 מודולים אני רוצה להוסיף עוד 2X256MB כדי להגיע ל 1GB שירוץ ב DUAL CHANNEL האם זה משנה איזה סוג זיכרון אני אקנה (כמובן DDR400)? חשבתי על סמסונג או טוינמוס שהם היותר זולים... או מקסימום קינגסטון האם זה ייצור בעיות תאימות או יציבות (ללא שום OC) האם הזכרון יעבוד ב DUAL CHANNEL? תודה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
חיברתי 3 מאווררים ללוח אם , אחד מהם מחובר לשקע POWER - המאוורר הספציפי הזה עובד על 1100 RPM כאשר כל השאר על 750-900 ומרעיש הרבה יותר , הCPU במנוחה על 32 מעלות והסיסטם בורד על 31 אין שום סיבה שיסתובב כלכך מהר , ניסיתי דרך התוכנה של אסוס להוריד את המהירות מאורר זה לא הלך , בEPU הוא מוריד למנוחה אבל עדיין המאוורר הזה לא יורד מ"מ במהירות מישהו יודע / מכיר איך לעשות את זה ? עפר.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד קניתי זכרונות חדשים , 2 סטיקים של 4 במטרה לעבוד עם 8 ג'יגה זיכרון השאלה היא , האם אולי בעצם כדאי לי להשאיר גם את זה וגם את זה ולעבוד עם 4 סטיקים שיתנו ביחד 12 ג'יגה? כמובן שמדובר ב2 סוגים שונים של זכרונות מה מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
האם אפשר לשים כרטיס pcie x1 בחיבור pcie x16??? או שזה רק לכרטיסי מסך??
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב עם מעבד E4500, והוא כנראה ישדרג את המחשב בעוד משפר שנים. האם כדאי להשקיע כבר עכשיו בלוח אם שתומך במעבדים מרובעי ליבות, או שהמעבדים מסדרת E6xxx, שמחירים יוזל יספיקו? המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית ומשחקים קלים (כולל משחקי רשת קלים).
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, ע"י קנייה של זיכרונות. חיפשתי באתר של חברת ASUS וראיתי את השורה הבאה עבור הזכרונות ללוח אם שלי: 2 x DIMM, max. 2GB, DDR2 667 / 533 MHz, non-ECC, un-buffered memory Dual channel memory architecture * Refer to www.asus.com or user manual for Memory QVL (Qualify Vendor List) (הלוח אם הוא asus 945G P5LD2-VM SE). השאלה היא על ההגבלה של 2GB, למה הכוונה? הגבלה על כרטיס זכרון בודד או על כולם יחדיו? תודה רבה לעונים ;D
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי לוח אם ג'יגהבייט GAP35DS3L וגם מעבד Q6600 שהתדר שלו אמור להיות 2400MHZ ,משום מה בתוכנה PC WIZARD 2008 הוא מראה לי שהמהירות האמיתית של המעבד היא 1600 MHZ . מישהו מבין מה הסיבה לכך ויכול לתת לי תשובה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני עומד לקנות מעבד AMD3000 , 939 מ KSP. דברתי איתם והם אמרו לי שזה לא מעבד BOX - כלומר ללא המאורר האורגינל. הם אומרים שהם שמים בעצמם מאורר שהוא אוב יותר (שקט יותר) ומבחינתי זה לא צריך לשנות. האם זה באמת לא משנה - הוא שיש פה סיכון? תודה
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקופת הזמן הקרובה (שבוע הבא כנראה), האם יש טעם לחכות עוד שבוע שבועיים כדי שיגיעו לשוק המעבדים החדשים של אינטל? (כרגע אני מתכנן לקנות I5 4690, אני לא חושב שאני בהכרח ייקח את הדגמים החדשים אבל השאלה אם הם יורידו את המחירים של הדגמים הקיימים?).
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רציתי לקנות לוח אם חדש ל P4 2.4B שלי, (למשל את ה IS7-g) וחשבתי שאני אוכל גם לשדרג בעתיד את המערכת. עכשיו על פי החדשות (המעבדים החדשים לא יתאימו ל 865) אני לא אוכל לשדרג את המעבד בעתיד. מה אתם אומרים? בכל זאת שווה לקנות לוח אם? אם אני אחכה ללוחות החדשים אז זה גם לא יעזור כי המעבד (כנראה) לא יתאים אליהם... דעות בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
לחבר שלי יש AMD 2400+ Gigabyte GA-7VRX 256MB DDR 2100 הוא קנה עוד זיכרון 256 חדש של A-DATA של 400 מגה הרץ. הבעיה היא ששני הזכרונות לא עובדים כששניהם מחוברים, בEVEREST למשל רשום שיש שני סטיקים של זכרון אבל הווינדואס כותב שיש 256.... ניסיתי להחליף סלוטים וזה גם לא עבד. ניסיתי כל זכרון בנפרד ומסתבר ששני הזכרונות תקינים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אהלן חבר שלי רוצה להוסיף זכרון ללוח הנ"ל, הוא מריץ XP עם 256 מגה נכון להיום. איזה זכרון מתאים? (לא מצאתי SPEC של הלוח, אולי מומחי הפורום יוכלו לעזור). תודה!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
לפני שבוע שאלתי פה אם אפשר לשים בלוחות קונרו 975x זכרונות 800 וענו לי שזה תלוי ביחס 1:2 1:1.25 לא ממש הבנתי... מישהו יכול לתת הסבר יותר מפורט? וגם בלוח של DFI 975X אפשרי לשים זכרונות 800?? ולא בשביל OC
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: AMD Athlon 1.4 GA-7DXR 256MB DDR CL2.5 Radeon 9800SE (Omega drivers) שמתי לב שבזמן משחקים יש איטיות וההארד דיסק חושב... עוד זכרון יפתור את זה או שזה כבר סוס מת? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 256 MB RAM במחשב ובאמת שהגיע הזמן שלשדרג אותו. אני פשוט לא כל כך בטוח לכמה ומאיזו תוצרת, וגם שיהיה במחיר נסבל... הנה גם קישור לבדיקת הזיכרון שלי ב-Crucial. תודה מראש, יותם
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
סליחה שאני שואל גם פה אבל אני אוכל סרט על זה
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-