מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם ! אני מתלבט בין הזכרון הזה http://www.pch.co.il/docs/pd1351908643.htm לזה http://www.pch.co.il/docs/pd457387255.htm ההתלבטות היא עם איזה זיכרון אני יגיע יותר רחוק מבחינת מתחים והכל איזה יותר טוב ויותר יציב או בקצרה מה לוקחים בשביל אבורקלוקינג טוב ואיכותי!? עריכה: אוקיי נכנסו חברים חדשים לזירה... עכשיו יש התלבטות קשה יותר... בין הקודמים לאלה http://www.pch.co.il/docs/pd1171258649.htm ואלה http://www.pch.co.il/docs/pd392063159.htm מכל הבחינות מתוך 4 הדגמים שהצגתי כאן מה הכי כדי מה יהיה הכי טוב בDDR 400 שלא ישאב מתחים...והכי חשוב שיהיה יציב בתודה מראש לירן
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ובכן, ל-E6400 ייקח זמן להגיע אני מתלבט אם לחכות לו או בכלל לקחת E6300 עם קירור. פחות בגלל ההמתנה ויותר כי אני חושש שה-E6400 לא יגיע למהירות שאני רוצה. השאיפה זה להגיע עם לוח Gigabyte DS3 לבאס 410-420. זה ייתן לו מהירות 3.28-3.32GHZ ואני לא יודע אם הוא יכול להגיע לזה בסטוק. העדויות סותרות. מה דעתכם?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם spectek נחשבת כמותג בתחום הזכרונות או שעבדו עלי? יש לי 256M במהירות 333 של אותה חברה. אני מעוניין להכפיל את הזכרון. האם כדאי להשאר עם אותה חברה, או לקחת משהו יותר מוכר כמו "סמסונג". אני רוצה להשקיע את המינימום, אבל כמו שאומרים לפעמים זול יוצא ביוקר. המחשב משמש בעיקר למשחקים (לאו דווקא מהשורה הראשונה).
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תגידו, P5N32-SLI Deluxe s775, NF4, 2xPCI-E תומך קונרו? דחוף, תודה.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את אחד מהזכרונות המופיעים בקישור הנ"ל . http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=77&fldVal=667MHz&ShowSenon=1 הזכרונות מיועדים לאוברקלוק . ה-TWINMOS שלי לא מחזיקים מעמד בתדרים יותר גבוהים מ-2.0 GHZ . אשמח אם מישהו יעזור לי בעניין , תודה ושבת שלום.. אסף .
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע עם המעבד הנ"ל ומתכוון לקנות מחשב חדש. המעבד שלי כרגע על 3GHZ, סתם עניין אותי מאוד לדעת, מדוע מעבד כמו E8400 שעל אותה המהירות יתן ביצועים בהרבה יותר חזקים מהמעבד שיש לי כרגע? אני מודע לארכיטקטורה חדשה וכו' ועל כך שיש לו 6MB זכרון מטמון ולשלי רק 2. אבל מה באמת משפיע כאן? עד כמה הביצועים של ה E8400 יהיו טובים יותר? לקחתי לדוגמא את המעבדים האלו סתם ככה כי עניין אותי עד כמה יהיו הפרשי הביצועים גדולים. למשל במשחקים, מה זה אומר שאני אקבל יותר FPS במעבד החדש אל מול הישן, אבל בכמה, והאם בצורה קריטית וגדולה? או שזה בא לידי ביטוי בדברים הקטנים, כמו פתיחת קבצי אקסל וכדומה?
-
- 39 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המחשב שאני קונה: INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX OCZ PC2-5400 667Mhz DDR2 1GB GIGABYTE GV-NX79T256D GEFORCE 7900GT SLI 256MB DDR3 PCI-E RETAIL W.D 250GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER הייתי רוצה לקבל המלצות על לוחות אם בתקציב של כ 700 שקל, ואני גם מתכנן לעשות OC לא גבוה מידי אז אני רוצה לוח שתומך בזה, וגם האם בשביל OC צריך זיכרון של מהירות 800? תודה רבה על עזרתכם.
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם של asus P5W deluxw , אני מעוניין לחבר את הרמקולים 5.1 אל כרטיס הקול המובנה אך כאשר אני מכניס את הכבל לדוגמא של הרמקולים הקידמיים , לחיבור בצבע ירוק בבורד אני מקבל חלון על המסך ששואל אותי למה שייך החיבור שלי אני בוחר כמובן בfront speaker out - אבל אני שומע רק ברמקול אחד! אין בעיה ברמקולים על מחשב אחר עובד חלק. חוץ מחיבור זה, החיבור של הרמקולים האחורים לא עובד בכלל! אם למישהו יש את אותו הבורד או נתקל בבעיה זהה אני אשמח לשמוע תודה.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מניח שהכותרת אומרת הכל ובנוסף מפרט המחשב שלי מופיע בפרטים. תודה מראש לחווי הדעות
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש בTMS בעקבות המבצע על הכ. מסך. אני מתלבט האם לקנות 3570K ולבצע OC בעתיד או לקנות 3470 במקום אז רציתי לשאול האם OC בעוד שנתיים שלוש למעבד יתרום לי משהו או שלא מבחינת ביצועים... כ. מסך כל הזמן משתפרים ומתחלפים אבל כמה למעבדים יש השפעה על הביצועים? אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף רק מאיפה אני מעדכן את הביוס .. לאיזה גירסא לעדכן ומה זה ייתן לי.. קישור בהחלט יעזור
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הטמפ' הכי מומלצת למעבד שלי. במנוחה הוא בערך 43 מעלות, חשוב לי לציין שעדיין לא עשיתי שום אוברקלוק ואני רוצה לדעת עד לכמה אני יכול להעלות אותו מבלי לפחד. http://img92.imageshack.us/my.php?image=85745924nb5.jpg
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום הזמנתי השבוע מעבד AMD Athlon 64-bit 3000+ Venice 939-socket... בקופסא שהמוכר הציע לי לא רשום (לא מוזכרת המילה) Venice... המוכר אומר שזה Venice למרות שלא רשום. הקופסה נראית בדיוק כך : רציתי לדעת אם זה אכן וניס... ואם כן, אז איפה בדיוק רשום שזה וניס ? תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
לאחר ריסטרט אני מקבל את ההודעה הבאה לסירוגין (50% מהפעמים).. ביצעתי 2 שינויים לאחרונה - פירמוט, ועדכון לביוס - הבעיות התחילו לדעתי לאחר העדכון. המאוורר של הגוף קירור נשמע כמו תמיד, אין שינויים.. ונשמע טוב. גם פיסית אני מרגיש שהוא זורק יפה את הרוח. בכל אופן לאחר ניקוי יסודי של המאוורר + גוף קירור+ משכה תרמית מחדש, אלו הנתונים בתמונות. *לא הצלחתי להרים באופן ידני את המהירות של המאוורר/ים, כשאני מעביר ב BIOS ממצב "שקט" למצב "טורבו" אין שום שינויים במהירות סיבוב - גם לא דרך SPEED FAN אבל זה כנראה כי אני לא מכיר את התוכנה ממש. *גוף קירור + מאוורר (יחיד) של Noctua *לפי כל מיני פתרונות בגוגל הבנתי שצריך להתעלם מהטמפ' הגבוהה של "Auxtin.." זה נכון? …
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס 10 לאחר שהיה לי 7 כעת הקול לא עובד אצלי. התקנתי את הדריבר אבל זה לא עובד (בהנחה שהתקנתי את הנכון) הלוח אם הוא asrock h55m pci express 2.0 אשמח לקישור מתאים לוינדוס 10 תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח אם abit an7 הוא לוח אם די ישן. לכן אני מסתבך במציאת מעבד המתאים לו. אין לי דרישות מיוחדות, רק שיתאים ללוח אם. שיהיה לו את הסוקט 462. המחשב אמור רק להריץ סרטים. לא שום דבר יותר מזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם זה נורא CL6? אני מרכיב מערכת מבוססת Q6600. מתוכנן OC ל3.2. רוצה 4 ג'יגה זכרון. הזכרונות יעשו את העבודה? כמה זה משמעותי למהירות אם זה CL 6 או CL 5? כמה זה מורגש? עיקר העבודה תהייה, תלת מימד במאיה- ורנדרינג, עריכת וידאו ועיצוב
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט למחשב נייח לצרכי עריכת וידאו ב-Premier. אני מתלבט בין intel Core i7-2600K Processor 3.4 Ghz 8MB Quad Core לבין AMD Phenom II x6 1090T Socket AM3 Box תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מודה שאני יותר מיתלבט מאשר מבולבל.....למה הכוונה? אני יודע איזה תצורת חומרה הכי כדאית לי ...כל היום משחק עם זה עם כל מיני תצורות מחשב אבל שואל את עצמי בישביל מה?לשדרג... עם כרגע אף תוכנה /אף דפדפן / אף מישחק לא מנצלים אפילו חצי מיזה? למשל כל סידרת ה D = ביזבוז כסף למי שקנה...כי אחרי כמה חודשים הוציאו את הקור דו....וכבר מדברים על 4 ליבות.... גם כשתצא הוינדוס החדשה - שאמורה לנצל את החומרה כראוי...(ובטח יהיו הרבה באגים למשך חצי שנה) אבל האם מערכת ההפעלה תאפשר להריץ אימיול מיצד אחד ובצד השני ליגלוש + לשחק באיזה מישחק עתיר משאבים? זה גם שאלה של זיכרון / HD וכו' ובכלל כל שוק התוכנות...מתי יישר קו עם כל תצורות החומרה.....החדשות? למישהו יש הערכה לשלבים שיהיו בשנה הקרובה....מ…
-
- 67 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
ראיתי שאצלי כל 4 הזיכרונות הם 6-6-6-18 , זה פחות ביצועים מאשר 5-5-5-18 ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד: Intel® Pentium® 4 Processor 2.8GHz 533MHz לוח אם: ASUS P4S533-MX זיכרון מהיר: DDR 512MB 333MHZ מהיר במיוחד כרטיס מסך: 64MB עם מאיץ גרפי 3D משולב חריץ הרחבה AGP לתמיכה במאיצים מתקדמים דיסק קשיח: Western Digital/Seagate 120GB 7200RPM אנא שימו דגש בעיקר על לוח האם, ואם יש למישהו גם סיכוי לתת הערכת מחיר- אברך אותו! תודה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן שאלה קטנה...הבטיחו שיהיו לוחות שתומכים במערך קרוס פייר של זוג 16X ולא זוג 8X. מתי יהיו לוחות כאלו בשוק? :-\ לפי מה שאנ י זוכר זה לא אמור להיות רחוק.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אל הזכרונות שברשותי כרגע X2 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2.5-3-3-8 @ 200 MHz
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא ASUS P6T X58 ויש לי עליו 3 GB זיכרון ב3 סטיקים שונים. אני מעוניין להגדיל ל6-8.. מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי מהאתר rsm.co.il? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 933 צפיות
-