מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות השבוע מחשב חדש בTMS בעקבות המבצע על הכ. מסך. אני מתלבט האם לקנות 3570K ולבצע OC בעתיד או לקנות 3470 במקום אז רציתי לשאול האם OC בעוד שנתיים שלוש למעבד יתרום לי משהו או שלא מבחינת ביצועים... כ. מסך כל הזמן משתפרים ומתחלפים אבל כמה למעבדים יש השפעה על הביצועים? אשמח לתגובות
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף רק מאיפה אני מעדכן את הביוס .. לאיזה גירסא לעדכן ומה זה ייתן לי.. קישור בהחלט יעזור
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הטמפ' הכי מומלצת למעבד שלי. במנוחה הוא בערך 43 מעלות, חשוב לי לציין שעדיין לא עשיתי שום אוברקלוק ואני רוצה לדעת עד לכמה אני יכול להעלות אותו מבלי לפחד. http://img92.imageshack.us/my.php?image=85745924nb5.jpg
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום הזמנתי השבוע מעבד AMD Athlon 64-bit 3000+ Venice 939-socket... בקופסא שהמוכר הציע לי לא רשום (לא מוזכרת המילה) Venice... המוכר אומר שזה Venice למרות שלא רשום. הקופסה נראית בדיוק כך : רציתי לדעת אם זה אכן וניס... ואם כן, אז איפה בדיוק רשום שזה וניס ? תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לאחר ריסטרט אני מקבל את ההודעה הבאה לסירוגין (50% מהפעמים).. ביצעתי 2 שינויים לאחרונה - פירמוט, ועדכון לביוס - הבעיות התחילו לדעתי לאחר העדכון. המאוורר של הגוף קירור נשמע כמו תמיד, אין שינויים.. ונשמע טוב. גם פיסית אני מרגיש שהוא זורק יפה את הרוח. בכל אופן לאחר ניקוי יסודי של המאוורר + גוף קירור+ משכה תרמית מחדש, אלו הנתונים בתמונות. *לא הצלחתי להרים באופן ידני את המהירות של המאוורר/ים, כשאני מעביר ב BIOS ממצב "שקט" למצב "טורבו" אין שום שינויים במהירות סיבוב - גם לא דרך SPEED FAN אבל זה כנראה כי אני לא מכיר את התוכנה ממש. *גוף קירור + מאוורר (יחיד) של Noctua *לפי כל מיני פתרונות בגוגל הבנתי שצריך להתעלם מהטמפ' הגבוהה של "Auxtin.." זה נכון? …
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס 10 לאחר שהיה לי 7 כעת הקול לא עובד אצלי. התקנתי את הדריבר אבל זה לא עובד (בהנחה שהתקנתי את הנכון) הלוח אם הוא asrock h55m pci express 2.0 אשמח לקישור מתאים לוינדוס 10 תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח אם abit an7 הוא לוח אם די ישן. לכן אני מסתבך במציאת מעבד המתאים לו. אין לי דרישות מיוחדות, רק שיתאים ללוח אם. שיהיה לו את הסוקט 462. המחשב אמור רק להריץ סרטים. לא שום דבר יותר מזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
האם זה נורא CL6? אני מרכיב מערכת מבוססת Q6600. מתוכנן OC ל3.2. רוצה 4 ג'יגה זכרון. הזכרונות יעשו את העבודה? כמה זה משמעותי למהירות אם זה CL 6 או CL 5? כמה זה מורגש? עיקר העבודה תהייה, תלת מימד במאיה- ורנדרינג, עריכת וידאו ועיצוב
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרכיב מפרט למחשב נייח לצרכי עריכת וידאו ב-Premier. אני מתלבט בין intel Core i7-2600K Processor 3.4 Ghz 8MB Quad Core לבין AMD Phenom II x6 1090T Socket AM3 Box תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מודה שאני יותר מיתלבט מאשר מבולבל.....למה הכוונה? אני יודע איזה תצורת חומרה הכי כדאית לי ...כל היום משחק עם זה עם כל מיני תצורות מחשב אבל שואל את עצמי בישביל מה?לשדרג... עם כרגע אף תוכנה /אף דפדפן / אף מישחק לא מנצלים אפילו חצי מיזה? למשל כל סידרת ה D = ביזבוז כסף למי שקנה...כי אחרי כמה חודשים הוציאו את הקור דו....וכבר מדברים על 4 ליבות.... גם כשתצא הוינדוס החדשה - שאמורה לנצל את החומרה כראוי...(ובטח יהיו הרבה באגים למשך חצי שנה) אבל האם מערכת ההפעלה תאפשר להריץ אימיול מיצד אחד ובצד השני ליגלוש + לשחק באיזה מישחק עתיר משאבים? זה גם שאלה של זיכרון / HD וכו' ובכלל כל שוק התוכנות...מתי יישר קו עם כל תצורות החומרה.....החדשות? למישהו יש הערכה לשלבים שיהיו בשנה הקרובה....מ…
-
- 67 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
ראיתי שאצלי כל 4 הזיכרונות הם 6-6-6-18 , זה פחות ביצועים מאשר 5-5-5-18 ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעבד: Intel® Pentium® 4 Processor 2.8GHz 533MHz לוח אם: ASUS P4S533-MX זיכרון מהיר: DDR 512MB 333MHZ מהיר במיוחד כרטיס מסך: 64MB עם מאיץ גרפי 3D משולב חריץ הרחבה AGP לתמיכה במאיצים מתקדמים דיסק קשיח: Western Digital/Seagate 120GB 7200RPM אנא שימו דגש בעיקר על לוח האם, ואם יש למישהו גם סיכוי לתת הערכת מחיר- אברך אותו! תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן שאלה קטנה...הבטיחו שיהיו לוחות שתומכים במערך קרוס פייר של זוג 16X ולא זוג 8X. מתי יהיו לוחות כאלו בשוק? :-\ לפי מה שאנ י זוכר זה לא אמור להיות רחוק.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אל הזכרונות שברשותי כרגע X2 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2.5-3-3-8 @ 200 MHz
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הלוח שלי הוא ASUS P6T X58 ויש לי עליו 3 GB זיכרון ב3 סטיקים שונים. אני מעוניין להגדיל ל6-8.. מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי מהאתר rsm.co.il? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
האם יש לוחות אם עם תושבת כפולה בשביל שני מעבדי 2600K - בעלי תושבת LGA1155 ? ומה לגבי שני מעבדי 870 עם תושבת LGA1156 ? תקציב - עד 2000 (אפשר לחרוג אם חייב). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרון של KINGMAX שני סטיקים של 256 מגה בית במהירות של DDR 400MHZ ואני רוצה להוסיף עוד 256 בשני סטיקים חשבתי ללכת על SANSUNG העם לא תהיה בעיה לחבר את שני הוסגים האלה? אני מעוניין להשקיע סכום של 500 שקל פלוס מינוס הסמך לקבל את תגובתכם עמית
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבטת על סוג של זכרון לקחת לקונרו e6300 ולוח של גיגהביט s3 אני מעונינת בשני גיגה שככל הנראה יבוצעו בהם אובר קלוק בעתיד. SUPERTALENT 1024MB DDR2 667 CL4 + HEAT SINK כפול 2 = 1030 שקלים TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 במחיר של 1235 שקלים או כדאי לעלות קצת ברמה ולקחת את PQI TURBO PQI TURBO 1024MB DDR2 667MHz CL 4-4-4-12 במחיר של 1320 שקלים בתוספת מחיר מועט אפשר לקחת את ה 800mhz השאלה הגדולה היא האם ה סופרטאלנט יספקו אותי או שווה - להשקיע עוד 300 שקלים ולקחת את ה PQI תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני רואה הרבה פעמים את המושג הזה T1/T2 הייתי רוצה לדעת מה התפקיד ומה העניין מאחורי 2 המצבים. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין לוח אם P5B לבין P5B Deluxe?? יש הבדל גדול בינהם?
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שאלה בכותרת ואם אין אז אולי לוחות לINTEL שתומכים ב DDR רגיל ?
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
בין GA-965P-S3 לבין GA-965P-DS3?????? זה חשוב מאוד מכיוון שאני הזמנתי GA-965P-DS3 וקיבלתי את הS3 במקום....אז מה ההבדל??
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Gigabyte GA-Z68XP-UD3P i5 3570K G.Skill 2x8GB DDR3 1333Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 אני יודע שאין טעם לשים יותר משמונה אבל ההפרש במחיר זניח אז אני מעדיף עוד סטיק בקשר לזכרון אם אני מתכנן OC יש עדיפות לסטיקים עם הקרור המובנה או שזה לא קריטי? שאר המפרט מופיע בצד <<
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה! הייתי רוצה בבקשה לקבל תשובה לשאלה המטרידה הזאת. בכל מקום אומרים משהו אחר ונורא קשה לי להחליט במה לבחור. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-