מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי זכרונות, שלא כתוב עליהם כלום, ועל הצ'יפים כתוב : 16MX816 ו- 0225 איזה זכרונות אלו לעזאזל ?! והשאלה השנייה היא, האם לא משנה מאיזה חברה הזכרונות, אני יכול להוסיף עוד זכרון מחברה ומהירות שונות ?
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
מה פשר המעבד הזה ולמה הוא זול? (1000 שקל) איך הוא מתפקד? האם שווה להשקיע בו (למערכת HTPC) במקום ה-E4500 ? הלוח שלי הוא אסוס P5E SLI האם הוא יתמוך במעבד הזה? 45NM ...
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
לא הייתי באיזה פורום לכתוב..... מקווה שהגעתי לנכון. בכל אופן, חבר רוצה לפרמט מחשב הוא צריך שיהיה בוט ב-bios מהדיסק כדי להתקין ווינדוז מחדש אבל יש משום מה סיסמא על ה-bios למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? איך ואם אפשר לפרצוץ כזה דבר? טיינקס.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, רציתי לשאול לגבי מחשב שאני רוצה לקנות. שקלתי לקנות מעבד core 2 quad q9550 2.83ghz עם לוח אם EP45T-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, של gygabyte, וזכרונות 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel ddr3 cl6. אמרו לי שאין תאימות בין מהמעבד לבין הזכרונות, שצריך זכרונות עם cl9. רציתי לדעת אם זה נכון ואם כן איזה זכרונות מתאימים ללוח הזה. יש את זה באותו טווח מחירים 2x2GB Corsair XMS3 DHX cl9. כמו כן, רציתי לשאול לגבי מעבדי i7. מה עדיף להביא? את המעבד שאמרתי או את Core i7 920, s1366, 8MB? מה היתרונות של אחד על האחר? ועוד שאלה, מה עדיף, זיכרונות 2x2 dual chanel או 3x2 triple chanell? ומה ההבדל בהספק העבודה אם יש.. תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת + אם אפשר,הסבר קצר על הגדרת הזיכרונות בביוס של לוח האם הנ"ל - מבית ASUS,והאם זיכרונות אילו יתאימו ללוח האם הנ"ל? לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. הזיכרונות שברצוני לרכוש ולהתקין:(Corsair Vengeance DDR3 CMZ8GX3M2A1600C8R (4*4GBׁׂ. המעבד שלי:INTEL I5-2500K SANDY BRIDGE ללא OC. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
http://216.92.52.205/index.html מומלץ ככשואלים אותכם מה יותר טוב למשהו, ובכלל לאנשים שרוצים לבדוק. רק חבל שזה לא מקיף דברים כמו HALF-LIFE 2 וכו'.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מה המצב חברה אני קונה מחשב חדש רציתי לדעת מה ההבדל בין לוח אם Gigabyte GA8I945P-PRO לבין לוח אם Gigabyte GA8I945PGRH לבין GIGABITE GA-8I945G Pro ומה עדיף? אגב זה המפרט שלי בקובץ המצורף תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול ניסיתי לשנמך את הBIOS של המחשב הראשי שלי (לוח של GIGABYTE - GA-p35-DS3L) מF8 לF5 בעזרת הכלי הוינדואוזי של GIGABYTE. העדכון בתוכנה עבר ללא שגיאות, אך לאחר הריסטרט הראשון המחשב לא עלה. המסך אפילו לא נדלק, כנ"ל לגבי נורות המקלדת והעכבר. פתחתי את המחשב, איפסתי את הביוס (אני חושב, לא יכול להיות בטוח) ע"י מיקום הג'אמפר האיפוס והסרת הסוללה, ופעם בכל 15 הפעלות מחדש בערך על מסך של AWARD עם הכיתוב: "Scanning BIOS Image in Hard Drive" ולא זז לשום מקום. מפורומים אחרים באינטרנט ומהאתר של ג'יגהבייט הבנתי שאני יכול לשחזר את הביוס דרך כונן USB או FLOPPY, אך מאז שהעברתי את התמונת הביוס לכונן הנייד וחיברתי אותו למחשב אני לא מצליח לחזור למסך השחזור. למישהו יש רעיונות איך א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין המעבדים במעבדים Q8300 או I5 650 מה עדיף יותר או שאתה יכול להמליץ לי על משהו מתקדם טוב וזול רקע אני רוצה לקנות מחשב חדש סכום עד 2500 אני ראיתי את זה בזד מחשבים את המפרטים תודה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מראה לי בתוכנה CPU Z שהוא עובד על 2G אותו כנ"ל הזיכרון יש לי זיכרון DDR2 2G 800 הוא מראה לי שהוא עובד על 400 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש עם תקציב נמוך שיהיה בעל מעבד קונרו. הוא רוצה לקבל חוות דעת על הלוח אם ?8I945GZME-RH s775 Conroe, 945GZ, VGA, PCI-E? ב-470 ש"ח. בנוסף לכך הוא מעוניין לקנות Sapphire X1800GTO2 512 mb. לכן הוא דואג שהלוח אם לא מספיק טוב אבל אם הוא ישקיע יותר בלוח אם הוא לא יוכל לקנות את הכרטיס המסך הנ"ל אז הוא חייב לדעת אם הלוח מספיק טוב למרות שהמחיר שלו ממש נמוך. במידה ואתה לא ממליצים לו לקנות את הלוח הזה אז תמליצו בבקשה על לוחות אם לקונרו בטווח המחירים של 400-600 ש"ח. *הלוח אם לא יהיה למטרות אוברקלוקינג.
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שניים מארבעת הקבלים שבלוח האם (ליד המעבד) נזלו (יצא להם חומר שנראה כמו חלודה), האם זאת יכולה להיות הסיבה שנפלו לי 2 ספקים, ולזה שהדי וי די לא עובד (ולשאר חוליי העולם)? האם עדיף להחליף את לוח האם כדי לא לפגוע בדברים אחרים או שאפשר "למשוך" עוד קצת עם לוח האם הזה? ד"א מדובר באיפוקס 8kha+
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כחודש מחשב SFF של שאטל (SB75G2) אבל רק עכשיו שמתי לב שה USB2 ו FIREWIRE מקדימה לא עובדים ! :-( עוד שמתי לב שבכלל לא הגיעו כבלים נוספים בשביל לחבר בינם ובין הלוח-אם. איפה אני משיג כבלים כאלה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי כמה שאלות לגבי הלוח מכיוון שעוד כמה ימים אני קונה כרטיס מסך חדש , אז רצתי לברר הכל לפני , אני יודע שהכרטיס יתאים ( 5870 ) מכיוון שללוח יש חיבור אחד של - Pci- Express אבל האם הוא יתמוך ב- 100% ב - 2.1 ? בנוסף ללוח עצמו 4 סלוטים לזכרונות אבל יש לי שאלה , מה עדיף 2 סטיקים של 4gb או 4 סטיקים של 1gb כל אחד ? למה חבר יכול לארגן לי אבל אני לא בטוח שזה טוב , והאם תוכלו להמליץ לי על זכרונות (4gb) בפחות מ- 300 שקל אם 2 סטיקים עדיפים . ועוד שאלה אחרונה בקשר למעבד - E8400 תמיד רציתי לעשות לו OC ויש לי עליו מאורר מסוג Intel P4 S-775 אם אני אוכל לעשות OC עם קירור כזה ? ואם לא המלצה בבקשה לא משהו יקר אבל טוב . תודה על כל העזרה !
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום ראיתי של INTEL יש עוד סידרה של מעבדים Intel Pentium 4 LGA775 1MB וראיתי שההבדל בניהם לבין ה P4 הרגילים זה שיש לו יותר קאש והוא טיפה יותר יקר רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים בניהם? עד כמה יש שיפור בביצועים?? ואיזה לוחות אם תומכים בו?? ואם הוא עדיף על ה AMD 64bit ?? בתודה מראש שלומיק
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הקיט הזה http://tms.co.il/product/10049 כולל צלעות קירור, לזה הכוונה ב"Blue Heatspreader"? אני מחפש את הזכרונות הכי זולים (צריך 4GB) מTMS שבאים עם צלעות קירור http://tms.co.il/cat/57/page:1.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי שני סוגי זכרונות למחשב שלי ואני צריך לבחור אחד מהם במקום הזיכרון הנוכחי שלי. הזיכרון הנוכחי שלי הוא גנרי, בלי שם וגם תוכנות הדיאגנוסטיקה לא מזהות אותו הוא מסוג DDR 400 . והזיכרון הנוסף שלי הוא קינגסטון DDR 333 VALUE הזכרונות שקיבלתי כתחליף הם: PROMOS בנפח 512 מ"ב DDR 400 שנלקח ממחשב IBM ELPIDA בנפח 512 מ"ב DDR 400 שנלקח ממחשב IBM איך הזכרונות האלה ואיזה יותר טוב? והאם כדאי להחליף?
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
שלום, היה לי עד לא מזמן 512 מגה של זיכרון Corsair twinx (256x2) PC3200 LL וקניתי עוד ג'יגה זיכרון של סמסונג גם pc3200, כלומר 2x512, עכשיו השאלה שלי זה האם כדאי לי להריץ את כולם ביחד? האם זה בסדר למרות שהם סוג שונה ותזמונים שונים? כי אני חייב ג'יגה אז זה או רק את הסמסונג או את שניהם. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
מה שאני יודע לגבי שתי הלוחות זה שהם מסידרת p-35 והלוח של חברת Asus יקר ב-60 ש"ח בערך מזה של חברת Gigabyte האם משהוא יודע במה הלוח של חברת Asus יותר טוב מזה של Gigabyte ובמה הלוח של חברת Gigabyte עדיף על זה של Asus
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
כיום אין הבדל ממשי בביצועים בין DDR4\DDR5, חשבתי בכל זאת לקנות לוח אם וזיכרון שתומכים ב DDR5 באם כאשר הזכרונות יהיו מהירים יותר בעתיד עם ביצועים יותר טובים אצטרך רק להחליף סטיק ולא לוח אם, בדקתי את הלוחות אם שתומכים ב DDR5 מסתבר שהם תומכים עד תדר מקסימלי של 6000mhz (אחרי OC), השאלה היא מה הטעם לקנות לוח אם שתומך ב DDR5 אם כאשר יגיעו זיכרונות באמת מהירים בתדרים גבוהים אצטרך גם להחליף לוח אם ? אני מאמין שיש גם מגבלה ל - CL בלוחות אם,
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב לא בשימוש והחלטתי לעשות אותו מחשב סופר מהיר אני לא מבין בזה כלכך אבל הבנתי מכל המדריכים באתר שלכם שהמהירות של המחשב תלויה בזיכרון הRAM של המשחב וסוג זיכרון הRAM תלוי בלוח האם ואם אני גם ארצה לשנות את לוח האם אני אצטרך לבדוק את המעבד אם הוא מתאים בקיצור סלט שלם אני אשמח אם תושיטו פה יד.. הנה תמונות מהתוכנה CPU-Z על המחשב שלי: הבנתי שהלוח אם שלי קורא DDR2 וזיכרונות DDR2 הם לא הכי מהירים וכדאי לי לקנות לוח אם שקורא זיכרון DDR3 אבל אצטרך לקנות לוח אם מתאים למעבד שלי ופה זאת הבעיה שלי אז איזה זיכרון כדאי לי לקנות ואם אני הצטרך לקנות לוח אם חדש איזה לוח אם לקנות?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
עד עכשיו ראיתי בחנויות רק זמינות של 6300 ובאופן מצומצם E6400 אני הזמנתי את הE6600 לפני 10 ימים והוא עדין לא נראה באופק.... למישהו פה יש מושג מתי באמת נראה פה זמינות של המעבד הזה? בזיגזאג ראיתי ששינו את תאריך הכנסה למלאי ל1 לספטמבר http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4684
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הבחור מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=268392.0 הבנתי שהלוח אם שלי לא יתמוך בDDR2 אז אני רוצה לקנות DDR1. אז על איזה זכרון אתם ממליצים לי? כמה שיותר זול, תודה :] אגב שמתי לב שDDR1 יותר יקר מDDR2.. מישהו יכול להסביר לי למה? [DDR2 יותר טוב, לא?]
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=40284
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-