מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב חדש בקרוב, ורציתי עזרה עם הלוח אם. עד היום הייתי קונה תמיד לוח אם פשוט ב- 250-300 ש"ח, כי בלוחות אם אני בור לחלוטין ואין לי מושג בכלל. השאלה שלי היא מה ההבדל בין לוח אם זול, לבין לוח אם יקר (למשל אחד כזה שעולה 1500 ש"ח), מלבד הכמות של חריצים להרחבה שיש? איך לוח אם יקר יותר ישפיע על הביצועים לעומת לוח זול יותר?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את הלוח אם הזה hp 460964-000 עכשיו אני רוצה לחבר אותו אבל אין לי מושג איפה לחבר את המתג של ההפעלה ואני לא מוצא באינטרנט כלום בקשר ללוח אם חוץ מכמה שמוכרים אותו בEBAY :\
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אוקיי אני הולך לקנות מחשב חדש , ואחד שם לי את הלוח הזה [ וגם אני לא מבין הרבה בלוחות וגם הוא אמר שהוא לא ממש מכיר אותו .. ] , אבל רציתי לדעת מה דעתכם : לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KV8 sata,GBL 580 1 580 הוא טוב למעבדי 64 BIT של AMD ? אפשר אולי להוסיף קצת ואני יקבל מ'שו משמעותית יותר טוב ? או להוריד קצת וזה לא יפגע בביצועים ? או שאולי זה יספיק לי : לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 480 1 480 ההבדל הוא 100 ש"ח , יש הבדל גדול בביצועים ? משמעותי ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המאווררים שיש לי (מה שאפשר כמובן, אם יש חיבור) ללוח אם כדי לבדוק את המהירות (האם בהכרח אם מחברים אז אפשר גם לשלוט על המהירות ?) יש לי פה כמה סלוטים על הלוח... יש cpu fan כמובן הוא מחובר למעבד. ויש עוד שניים cpu fan1 ו cpu fan2 ויש עוד אחד בשם pwr fan אני מניח שהשניים הראשונים הם למאווררים או אולי אני טועה ואם כן אז למה השלישי ? אולי בשביל הספק ?! (למרות שיש לו חיבור אחד שמראה על טמפרטורה) בחוברת של הלוח שלושתם בנויים בדיוק אותו דבר (ועדיין שניים נקראים אותו דבר ועוד אחד שלא) : GND +12V Rotation שאלה אחרונה, כשאני מחבר את הכאבל 3 פינים לסלוט הספציפי שלו איך אני יודע על איזה צד כי בעבר ניסיתי לחבר וחיברתי הפוך ונשרף הכאבל אז חבל לנסות סתם ושיקרה משהו. תודה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממ חשבתי ליקנות מחשב חדש עם החלקים הבאים: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX לוח אם Asus P5N-D וכרטיס מסך Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit לפי תגובה של מישהו פה בפורום הוא כתב ש P5N-D היציאה של הכרטיס מסך הראשון צמודה מדיי לכרטיס מסך השני וזה גורם לכרטיס להתחמם מאוד אבל עם יש קירור זה עוזר?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הי אני מצלם הרבה בוידאו והחיבור למחשב הוא ב firewire מעוניין לבנות מערכת מבוססת I5 ללא כרטיס גרפי חיצוני ועם תמיכה ב USB3 אשמח להמלצות על לוחות אם אמינים בעלות סבירה תודה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני בונה למפרט למשחקים וOC עכשיו מעבד הבחירה הכי טובה ומשתלמת היא הE8400 עכשיו אני רוצה לעשות לו OC רציני במיוחד. אז יש שני לוחות X38 שחשבתי עליהם: ASUS P5E- הוא ממש מקסימוס פורמלוה רק בלי כמה תכונות(3DMARK 06 ואנטי וירוס),לוח הLCD הזה של הטמפ',המדבקה שכתוב עליה R.O.G :bash, ואיזה כרטיס רשת מיוחד חוץ מזה אותו לוח הלוח השני הוא X38-DS5 הקירור שלו בן זונה של דבר והוא ממש X38-DQ6 בלי פ'יצר ששחכתי. עכשיו המחירים שלהם הוא 1100-1150 אני צריך לדעת את מי מהם לקחת. זיכרונות אני רוצה 4GB ראם עכשיו אני צריך לדעת איזה מהבאים כדאי יותר לOC: 2 חבילות כאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=15704&PHPSESSID=8690c6666f26af7ed3d5f2d948cfe8c…
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב, ה - P5B Deluxe או ה - P5W DH Deluxe ?! פשוט יש מבצע בנועה ועם ה - E6600 יוצא איזה 240 ש"ח הפרש. לטווח ארוך, על איזה לוח כדאיי ללכת ...?
-
- 8 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! חברים אני צריך תגובות ואם יש המלצות אז למה לא.. בנוגע ללוח אם של חברת אסוס.. ASUS? ?P5NSLI s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E? ? המחשב מיועד להפעלת משחקים ועבודות עם תוכנות .. ועוד שאלה קטנה... האם הלוח מתאים גם לsataII??? תודה רבה לעונים...
-
- 9 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! במחשב שברשותי יש זכרון של 256MB אבל כאשר אני נכנס לתוך הנתוני מערכת או.... לתוכנת אוורסט רשום לי שיש לי רק 191MB מישהו יכול להסביר לי למה ???? תודה...
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
מאז שקניתי את המחשב לא עידכנתי את הביוס (6 שנים בערך) ואני רוצה לעדכן אותו עכשיו חיפשתי בגוגל ובכל מיני אתרים עידכון ביוס בשבילי וזה מה שמצאתי http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1669&ProductName=GA-7VT600-Lהשאלה היא מה אני צריך להוריד, איזה F להוריד אם למישהו יש דריבר יותר מסודר שיתן לי בבקשה הלוח שלי: Gigabyte GA-7VT600-L
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, מזה כבר זמן שאני מנסה לעלות את מהירות הזכרון שלי שתומך 2400HMZ אך מסיבה כלשהי, גם לאחר שינויים בביוס אני לא מקבל תוצאות שונות. לדעתי מדובר בגרסה / התקנה דפוקה של הביוס והייתי רוצה לשדרג לגרסא הבאה, אך ככל שאני קוראה, יותר אני מסתבך. אני אשמח אם תוכלו להדריך אותי או להפנות אותי למדריך שמסביר איך מעדכנים ביוס. להלן המפרט: Board: MSI Z85-G45 Bios: Version 1.8 VGA: MSI Radeon R9 290 PSU: Seasonic M12II EVO Edition 750W Intel Corei5-4670k LGA 1155 MEM: TeamGroup Vulcan RED 8GB (2x4GB) DDR3 PC3-19200C11 2400MHz HDD: 2T, kingston ssd 256gb OS: Windows 7 64bit Professional CPU-Z BIOS
-
- 12 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום רב, בשעה טובה רכשתי מחשב חדש הכל עובד מצויין חוץ מנושא אחד מעצבן במיוחד. כהמחשב במצב מנוחה ואני פותח לדוגמא דפדפן או מבצע פעולה פשוטה נוצרת קפיצה בטמפרטורת המעבד לשניה או שתיים ואז חוזר לנורמה (הבנתי שזאת פעולה נורמלית של המעבד). הבעיה היא שכתוצאה מהקפיצה בטמפרטורה, המאורר מעלה סל"ד בכל קפיצה כזאת מה שיוצר רעש מעצבן בכל פעם שיש קפיצה כזאת בטמפרטורה. עשיתי בדיקות מאמץ למעבד, הקירור מחזיק אותו יפה סביבות 70 מעלות, כך שהבעיה היא לא בהתקנה. לא מצאתי פיתרון ממשי לעניין הזה, פונה אליכם לעזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם... במחשב של אחי מותקן המעבד הבא : Intel Pentium 4 531, 3000 MHz (15 x 200) וכאשר נכנסתי למנהל ההתקנים ראיתי שישנה הפרדה בין שני גרפים של המעבד השאלה שלי היא כזאת::: למה ב"היסטורית שימוש במעבד" ישנה מחיצה(הפרדה) בין שני גרפים??? מה זה אומר לגבי המעבד??? תודה רבה לעונים....
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שבמפרט ואני משאיר את: 7600gt 512*4 ddr2 667 tv card firewire card hdd dvd-rw ואני רוצה לשדרג את הלוח אם ומעבד כרגע חשבתי על e2160 ולוח gigabyte ga-p35-ds3\r\l אבל לא יודע איזה דגם לבחור ואני יעשה oc אז אם יש לכם המלצות אז בבקשה
-
- 15 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש את השילוב הנכון לצרכים הבאים: 1. עבודת משרד הכוללת פתיחה של כ 10 הודעות מייל עם תמונות, 10 חלונות של אקספלורר, 5 PDF עם תמונות ברזולוציה גבוהה, 5 קבצי אקסל ו 5 קבצי וורד - הכל בו זמנית כמובן, והורדת תכנים ברקע... 2. יכולת לנגן קבצי FHD 3. תמיכה ב raid 5 4. טמפרטורת עבודה נמוכה 5. firewire אחד לפחות אני יודע - הרבה דרישות :-) עדיפות כנראה ל AMD וללוח gygabyte שמאפשר המהרה פשוטה. אשתמש ב win32 אז הזכרון מוגבל האם לשימושים הנ"ל יש צורך במעבד מרובה ליבות, נניח 630, או שמעבד כמו ה 245 יספיק ? או 550 ? אם אני לוקח אחד מלוחות gygabyte החדשים עם תוכנת ההמהרה שהם מספקים - האם אני יכול מעבד רגיל או שחייבים את ה BE ? אם פותחים ליבה נוספת למעבד עם 65W - לכמה מגיע ה…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שידרגתי את המעבד לקונרו 6300 לוח אם של אסרוק ב360 שקל והשאר השארתי והמחשב עדיין עובד לאט מה עוד יש לי לשדרג על מנת שהכל יעבוד חלק ? יש לי 1 ג'יגה זיכרון של ddr 1 333 כרטיס מסך ati 9200 והארד דיסק של 80 ג'יגה 7200 אני רוצה לציין שאני עובד הרבה עם פוטו שופ ותוכנות גקרפיות למיניהם תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד החדש של Intel שהוא הPrescott ויש לי את הלוח אם של ABIT שהוא IC7-MAX3 אז רציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח אם הזה?... והאם הקירור הזה ZALMAN CNPS7000A-CU יצליח לקרר את המעבד?... כי אמרו לי שהמעבד הזה מתחמם עד ל70 מעלות ??? ??? ??? ועוד שאלה קטנה האם המעבד הזה טוב למשחקים??? :-[
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום, ייתכן ואקנה asus p8z68 v-pro, אמרו לי שיש לו שני חיבורי fire wire, העניין הוא שנכנסתי למפרט שלו באתר של asus ולא הצלחתי לראות שיש לו שני חיבורים כאלו, מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך רואים שבאמת יש לו שני חיבורים כאלו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד ואני רוצה להוסיף לו סלוט זיכרון אבל אני לא יודע מה התדר של הזיכרון ואשמח להברה (800/667) ע"פ הנתונים הנ"ל תודה
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש למישהו השוואות בין שני הלוחות או רק על האביט? אחרי חיפוש שלא מצאתי כלום על האביט.. אשמח לתגובות (לפני קנייה)
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט לגבי 2 לוחות-אם למחשב חדש שאני קונה: intel i5-4690 כרטיס מסך GTX970 זכרון- 1x8GB corsair כוננן SSD+HDD איזה לוח אם יותר טוב לי מבחינת מחיר ואפשרויות לשדרוג בעתיד gigabyte h97-d3h או asus h97-plus תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
זה מה שכתוב לי בeverst תחת הכותרת OC: CPU Clock 1199.1 MHz (original: 2800 MHz) בהתחלה זה לא היה ככה! היה כתוב: CPU Clock 2800 MHz (original: 2800 MHz) עזרה בבקשה! נ.ב- לא עשיתי OC!
-
- 9 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית מצטער אם השאלה חוזרת ונשנית בפורום, עברתי גם על חלק מהכותרות הנעוצות אבל אשמח לקבל תשובה ספציפית לגביי. ברשותי לוח אם של חברת ASUS דגם P5GDC Deluxe (http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=24&l4=0&model=162&modelmenu=1) כעת מותקנים אצלי שני סטיקים של 256 MB כל אחד מסוג DDR. ברצוןני להוסיף עוד כ- 1GB זיכרון, האם זכרון DDR2 667GHz מתאים לי (הלוח תואם עד 533), ראיתי בשאר הנושאים שזה אפשרי פשוט הם יעבדו לאט יותר כמהירות הנתמכת על ידי הלוח אם, האם נכון הדבר? האם אוכל להשתמש בשני הסוגים בו זמנית? לסיכום, אשמח אם תייעצו לי על סוג ספציפי של זכרון, עדיפות לעלות מינימלית אך בכל זאת שיהיו ביצועים נורמלים. בתודה מראש לעוזרים, ליאור.
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-