עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gmchief,

ATI Radeon X1950 PRO pci express.512mb 256bit . & LCD samsung Syncmaster 730B. windows xp sp2. AMD athlon 64 3000+ 1.81 GHz 1.00GB of RAM. מסתבר שהמעבד לא מספיק לעבד נתונים מהכרטיס מסך החדש שקניתי, ATI Radeon X1950 PRO pci express.512mb 256bit וכרגע אני צריך מעבד חדש עד 1500 שח, שיתאים לכרטיס

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי פ4 3ג 800 שאלתי היא איך אני יכול לדעת אם המעבד הנל הוא פרסקוט????? כוון שחלה בעיית התחממות של המעבד אני מדבר על 70 מעלות(44 בזמן מנוחה) כאשר במארז 2 מאווררים cpu והוצאת אוויר מהקייס וכמובן ספק בזמן עבודה מאומצת משחקים ותוכנות כבדות כאשר שלחתי אותו לבדיקה במעבדה אמרו לי שזו בעיה בפרסקוט שהיה ידוע לי עוד מלפני שיש עניין של חום גבוהה פשוט הייתי בטוח ששלי לא פרסקוט יש דרך לבדוק את זה????? בתןדה מראש אלעד-בי-יו

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by oranShoshany,

שלום אני צריך לוח אם שתומך זכרונות DDR2 1000 שיהיה טוב לOC...!

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by ratzabi,

למישהו יש נסיון עם המעבדים האלה ומשחקים? המשחק Counter-Strike יפעל עם המעבד הזה? (או כל משחק/תוכנה אחרת) תודה לעונים...! מנהלים אם זה לא קשור לפה אז תעבירו את זה בבקשה לאן שזה יותר קשור.

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by psybrain,

ראיתי שאין ESATA בלוח הזה.. האם זה דבר חשוב ולמה זה משמש?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by YairZ,

ערב טוב, יש היום מבצעים לא רעים על חומרה באמזון ארה"ב, לחצו כאן לקישור. יש שם כמה מבצעים שווים במיוחד כמו מעבד רייזן 1700x בכ-930 ש"ח כולל מיסים ומשלוח. למרות שמדובר על מעבד מדור קודם - עדיין מדובר על מעבד high-end מעולה ששווה כל שקל במחיר הזה. שימו לב שיש מוצרים שלאחר ההנחה יורדים מקו המכס (75 דולר), כלומר בפועל עבור משלוח לישראל ההנחה גדולה עוד יותר. תיהנו. עריכה: יום המבצעים הסתיים.

7. Started by bazuka,

היי אנשים... אני צריך המלצה ללוח שיהיו בו הדברים הבאים: 5-6 מקומות PCI AGP X8 sata אבל גם IDE כי בנתיים יש לי כוננים ישנים כרטיס רשת 1000 FIREWIRE לפחות 4 USB2.0 ואפשרות לחבר פאנל לעוד יציאות הלוח הוא למעבד AMD השאלה איזה עדיף, נראה לי ש 64 3000 הוא סביר גם במחיר וגם באיכות... אשמח לחוות דעת... אם יש לכם רעיונות ללוחות כאלה או כאלה שיש בהם דברים טובים יותר אשמח להמלצות... אני לא מתכוון לעשות OC ואני כן רוצה לחשוב קדימה על ליבה כפולה.... אולי כדאי כבר עכשיו לקנות מעבד כזה...? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 680 צפיות
  8. ftp://ftp.software.ibm.com/eserver/benchmarks/news/newsblurb_x3455_speccpu_091007.pdf תעשו את ההשואות לבד...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by GONNY2,

לוח האם שלי מת אני מחפש אחד חדש שיוכל לפחות להתאים לרכיבים הישנים עם הפנים לעתיד יענו חדש המחשב שלי: P4 2.8ghz 2X DDR 512MB כרטיס מסך AGP ג'יפורס 6200 בן שנה שני כוננים קשיחים IDE צורב DVD firewire כרטיס רשת אלחוטית מה אתם ממליצים? אני מחפש לוח אם שיתאים לפחות מחלק מהרכיבים ושאני אוכל לחסוך את ההחלפה שלהם...

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  10. צריך בשביל להעביר בביוס את cpu speed לmanualובחוברת נתונה טבלה עם מהיריות של הג'אמפר במצבים שונים,אבל לא מוסבר איך אני משנה לjumperfree mode.די דחוף... תושה מראש

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  11. המחשב ישמש להכל מוזיקה סרטים עבודות אבל בעיקר משחקים ברשת... התקציב הוא 4.9K כאשר כרטיס מסך קניתי כבר ב1.2K הבאתי כבר GTX1070 עם אחריות יד שנייה. שאר התקציב שנישאר לי הוא 3.7K להרכבת שאר המחשב ללא מוצרים נילווים. אם יש המלצות לשינוי המפרט אשמח שתירשמו לי כי אני רוצה לבצע רכישה מחר... החנות כניראה תיהיה פלונטר אז אשמח אם מבצעים שינויים שהחלקים יהיו משם... ועוד שאלה לגבי הלוח אם זה מוגזם או סביר לקחת את הלוח שבחרתי, מרפרוף בפורומים ובקבוצות הלוח הנ"ל ניחשב אמין ביחס למחיר שלו... הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [table] [tr][td][/td] [td]מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 BX80684…

12. Started by israelmg,

שלום לכולם אני מחפש דרייבר ל GA-60F אם למשהו יש ? אשמח לעזרה :-) תודה מראש ישראל (אגב , זה לוח אם ) [br]פורסם בתאריך: 20.09.2007 בשעה 12:48:30 אגב האימייל שלי israelmg@walla.com

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  13. אני בונה מחדש מחשב שהתקלקל לי. בגדול יש לי הכל חוץ מלוח אם. המחשב הולך להיות מחשב שיחובר לטלוויזיה בסלון כ- HTPC, החיבור יהיה דרך HDMI. יש לי מעבד INTEL PENTIUM D הישן המתאים לסוקט 775. נתקלתי בלוח אם הזה: http://www.grandadvance.co.il/?g=products&a=view&pid=16788 הוא עולה 280 ש"ח ויש בו יציאת HDMI וכן SPDIF שבה אני אולי ישתמש בעתיד לסאונד. העניין הוא שאני לא בטוח האם הכ.מסך המובנה בלוח זה יספיק כדי להריץ סרטים ב FULL HD?? מדובר על ציפסט G43 מה דעתכם יש לו יכולת להריץ סרטים ב- 1080P בלי בעייה? ושאלה אולי יותר קודמת: האם יכולה להיות בעיה למעבד PENTIUM D להריץ סרטים ב FULL HD? בכל זאת הוא כפול ליבה! לפי מה שאני זוכר יצא לי להריץ במחשב לפני שהוא התקלקל סרטים ב- HD ל…

• 35 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by ronygreene,

שלום לכולם הלך לי לוח אם גיגהבייט p-31 ds-3l האם ניתן לתקן? או להשיג לוח חלופי? עזרה בבקשה!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by explize,

יש משמעות לתיזמונים בזכרונות עם מעבד הקונרו? אני מתלבט בין GSKILL 800 MHZ 512*2 עם תזמונים 5-5-5-15 לבין אותו הדבר בתזמונים 5-5-5-1....?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  16. איזה תוכנה מהם יותר אמינה? ונראה לי שהתוכנה A64 מזייפת הוא מראה לי שהCAS אצלי על 4.5 ובלי שום קשר המחשב קצת איטי זה אולי קשור לזה? תודה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by berner,

אחים שלום :s05: אני עומד לרכוש זכרוות DDR2 512G ראיתי שלרוב יש שימוש ב CL5 האם הCL בסוגי DDR2 האיכותי זה CL5 אבקש עדכון \ ואם עדיף זכרון לDUAL לרכש רגיל סטיק בודד כפול 2 או 2 סטיקים שיועדו ל DUAL CCRFV

• 8 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by mrmoti,

הלוח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3602 יש לו 2 חריצי PCI-E, זה אומר שתומך SLI? עם כן, למה לא כתוב? באתר של DFI כתוב שה- CHIPSET זה NVIDIA nForce4, לא SLI

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  19. Started by King Kong,

יש לי אפשרות לרכוש במציאה מעבד פנטיום 4 2400/533/1024KB 478S ב 290 ש"ח ! = 3 שנים אחריות = ולרכוש במחיר מציאה לוח גיגהבייט S478 עם ציפסט 865 ...ב 300 ש"ח . = 3 שנים אחריות = שווה ? אני יודע שכמה פה ירשמו לי SEMPRON64 או CELERON64 חזק יותר אבל קיבלתי מעבד חזק במחיר של מעבד תקציבי שווה לנצל את זה ?

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  20. Started by bobby323,

http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=mopcmark05&Number=5358058&page=0&view=expanded&sb=5&o=0&fpart=1 נראה לי שזה חשוב

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by adi785,

שלום לכולם ברשותי מחשב עם מעבד athlon 3500 ולוח אם asus a8n-e עם 2 סטיקים של זיכרון kingston pc-3200 לאחרונה הוספתי עוד 2 סטיקים וגיליתי שמהירות הזיכרון נפלה מ 400MHZ ל333MHZ והתזמונים השתנו מ 3-3-3-8 ל 2.5-3-3-7 (tcl-3 trcd-3 trp-3 tras-8) נכנסתי לBIOS ושיניתי את התזמונים ואת המהירות אך יש הגדרות נוספות שאני לא יודע מה לעשות איתן: trc -10 trfc-12 trwt - 4 twr - 3 1t/2t timing -2 האם המספרים האלה בסדר?

22. שלום HW!!! ברשותי כרגע זכרונות מהסוג הבא: ELIXIR 1333 2*2GB CL9 אני מעוניין כרגע לקנות זוג של 4GB או 8GB בעלי מהירות 1600MHz ותיזמונים של 8 או 9 (עדיין לא סגור על התזמונים). בלוח אם שלי (P8P67) יש 4 סלוטים (2 כחול 2 שחור), האם אני יכל להכניס את הכל ביחד ? כלומר זוג על כחול וזוג על שחור ?

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  23. Started by Fkl0ster,

היי. ובכן אני עומד בפני התלבטות קשה מנשוא ( ;D) ... אז החלטתי להעביד אליכם את הכדור, לקבל ייעוץ ולהגיע להחלטה: מה כדאי יותר לקנות? את'לון XP 1800+, לוח מתאים וזכרונות DDR או: פנטיום 4 נורת'ווד 1.6 מומהר ל 2400 , לוח מתאים מבוסס 845D, (מה דעתכם על ה SIS?), וזכרונות DDR לוח TUSL2-C וסלרון 1300 מומהר ל 1600, זכרונות SDRAM השילוב של הסלרון מפתה, עם תג מחיר נמוך בעליל משתי ההצעות הקודמות! הבעיה שאני מסתמך כאן על יכולת ה O/C של הפנטיום 4. אם הוא לא יומהר לי ל 2.4 או לפחות יעבור את ה 2, זה יהיה בזבוז של כסף, כי עדיף לקחת את ה את'לון. לכן רציתי לשאול, מהם הסיכויים שלי להריץ את ה 1.6 ב 2.4? איזה קרור צריך? האם צריך להחליף ספק כוח? מה עוד אני צריך לדעת לפני שאני קונה? תודה!

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by puza,

הולך לרכוש מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz גוף קירור למעבד SCYTHE MUGEN II לוח-אם INTEL WHITESBURG : DP55WB זכרונות 2GB DDR3 1333MHz –A- Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL זכרונות 2GB DDR3 1333MHz –A- Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL דיסק קשיח Seagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2 דיסק קשיח Seagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2 כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI מארז ANTEC NINE HUNDRED II ספק כח CORSAIR VX 550W המחשב מיועד לפעילות שוטפת ועריכת וידאו בינונית. א) האם כדאי להחליף את ה- M.B ל- GIGABYTE GA-P…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  25. אני צריך לחבר לא משהו מיוחד העיקר כמה שיותר חזק אני מתכוונן למעבד

• 11 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.