מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אתמול קניתי כרטיס 8800GT חדש הרכבתי ואין תגובה מהמסך פתחתי את החוברת של הלוח אם -ולאכזבתי ראיתי שהוא לא תומך (ולדברי נציג החברה) גם לא יתמוך בעתיד בכל סדרת 8800GT מה שמשאיר אותי או עם כרטיס 6200 מעאפן או לוח חדש אני חייב משהו זול נגמר לי הכסף על הכרטיס מסך בנוסף אני צריך שיתמוך במעבד קונרו 6300 ובזיכרון DDR ולא DDR2 (כי זה מה שיש לי) לעצתם ולעזרתכם אני זקוק. ראיתי בפורום הזה http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1130608&page=9 דרך לצרוב ביוס חדש לכרטיס מסך ואז הוא יעבוד. (זה סיכון אבל זה אמור לעבוד) דעתכם בנושא ?
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחירים של המעבדים התחילו באופן כללי לרדת ( ברוך השם ) קצת לא הרבה אבל התחילו לרדת , מעבד שהיה סביב ה 1000 שקל צפונה היום אפשר לקנות אותו ב 600 שקל , אני לא גיימר כבד אני יודע שבמולטיטסקינג טהור וקידוד אינטל שמים את AMD בכיס הקטן אני יותר אוהב מולטיטקסינג אני לא גיימר מושבע אבל משחק חשבתי אולי דווקא בסכום 600 שקל שבדקתי מהצד של AMD אין ממש תחרות חוץ ממשחקים זה שווה לקנות נכון ? רק דבר אחד מפחיד אותי אחד פה מהפורומים אמר לי שהיה לו 14600 והוא היה חלש למשחקים שדרשו כח עיבוד אז אני מפחד שה 13400F יהיה חלש מדי
-
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
- 4 followers
-
-
מחפש לקנות שני סטיקים של 4 ג'יגה שיתאימו ללוח האם שבכותרת (ver 1.1). תחת ה-specifications באתר של גי'גהבייט כתוב שמתאים לזכרונות של 4 ג'יגה, אבל נאמר לי ב-RSM בעבר שלא כל הזכרונות עשויים להתאים. יש למישהו המלצה בשבילי? מוכרח שיהיו בעלי פרופיל סטנדרטי (בלי תוספת גובה לקירור) בשל גוף הקירור למעבד. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לכמה יגיע פנטיום 4 נורטווד 1.8GHZ באוברקלוקינג עם זכרונות OCZ DDR PC-2700, ולכמה יגיע עם KINGSTON PC-800 RDRAM, לוחות אם תואמים באיכות, מהירות וכו'...
-
למשל במעבד מה הסיליקון עושה???? זו שאלה שמעניינת אותי המון זמן
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי פנטיום III 500 של קומפק איך אני יודע אם אני יכול לשדרג מעבד למהיר יותר? מה אני צריך לבדוק?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פתחתי דיון חדש כי הייתי חייב מי שיכנס לדיון הראשון יבין אז אני ממשיך פה כתבו לי שההבדל בין amd 3800 am2 ל amd4000 הוא הבדל קטן בהפרש של 100 ש"ח שיש כאלה גם על אחוזים קטנים מעדיפים לשלם עכשיו אני לא אחד כזה . אז משהו יכל להגיד לי בערך בכמה אחוזים ה e6300 יותר חזק מה amd3800 ? {כי ההפרש הוא 400 ש"ח}
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מעבד ליבה כפולה של Intel יכול להגיע ל3.0Ghz או יותר בטווח מחירים 1500 ומטה או לא יודע... אני צריך את זה מאוד ... אם יש דבר כזה אשמח לקבל לינק . כי אני מתכנן על הE6750 שיש לו רק 2.66 והנדסאי מומחה שיודע להרכיב מחשבים אמר שיש לו את זה והוא לא ממש מרוצה ממנו... אם אין של אינטל אז תגידו לי... אם זה של AMD אז בזה תנסו לשכנע את אח שלי , הוא אומר שיש המון דברים שלא עובדים בAMD... תודה
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי בלי לשחק עם הוולטים. קראתי באינורנט שאפשר באופן בטוח, ובלי להגדיל את הוולטג', לעשות ל-i5 750 אוברקלוק ל-3,600 Mhz. נכנסתי לביוס, והגדלתי את הקלוק הבסיסי מ-133 ל-170, מה שאם מכפיל של 20 אמור לתת לי מהירות של 3,400 Mhz. לדאבוני, המחשב לא הצליח לעלות, והביוס החזיר את עצמו להגדרות הקודמות. כדי למנוע מעצמי התקפי לב, אני אמנע מלגעת בהגדרות מבלי להתייעץ עם מישהו בעניין הזה. האם הבעייה שלי הייתה שעם מכפיל זיכרון של 10, ה-RAM שלי עלה למהירות 1,700 Mhz, מהירות שהוא לא תומך בה? אם כן, האם אני יכול להעלות את הקלוק הבסיסי ל-166, ולהוריד את מכפיל הזיכרון ל-8, ע"מ לקבל מהירות זיכרון של 1,328 Mhz? אם לא, מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים, לאחד מהם i3 4010U ואילו לשני i5 4200U. לא ברור לי ממה נובעים ההפרשים במבחני הביצועים, לפי ההשוואה הזו: http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core-i5-4200U-vs-Intel-Core-i3-4010U על פי הנתונים שם, המעבדים זהים, למעט תדר ו-cache. כאשר ה-i5 עובד בתדר קצת יותר גבוה מה-i3, אבל ל-i3 יש יותר L2 cache. אם כבר, ה-i3 אמור להיות חזק יותר או לפחות דומה, לא? אז מה מסביר את ההבדלים הגדולים יחסית בבנצ'מרקים? כלומר, איפה טמון ההבדל המהותי בין ה-i3 ל-i5? ושאלה נוספת, יותר פרקטית: האם ה-i3 הזה יגביל את השימוש במחשב נייד שמיועד בעיקר לאופיס ולגלישה באינטרנט? למשל, במקרה שפותחים מספר מסמכים במקביל יחד עם מספר טאבים בדפדפן - האם יהיה דיליי בתגובת המחשב? האם ז…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם , כמו שרובכם כבר ראיתם יצאו למחירה הלוחות החדשים למעבדי אינטל החדשים. השאלה היא כזאת , מה ההבדל בין הלוחות כמו h310 לb360 וz370? ואם למשתמש רגיל, כמוני לדוגמא שלא עושה oc ולא משתמש בחיבורים מעבר ללחבר מסך ,עכבר,מקלדת ומודם צריך ביכלל לוח אם הגירסא היקרה יותר מh310?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
חבר טוב מתחיל לעסוק באופן רציני יותר בצילום ובונה מפרט לשימוש בפוטושופ בעיקר. זקוק להמלצה על לוח אם ומעבד שיתנו ביצועים גבוהים ככל האפשר במחיר שפוי - עד 2K נאמר אבל אם אפשר עדיף לחסוך. מסיבות של נוחות ותשלומים, על שני הרכיבים להיות זמינים באותה חנות - או IQPC או KSP. חשבתי להציע לו I5-2500K עם לוח Z68-V PRO של ASUS שמאפשר OC אוטומטי לפי העומס כי הוא לא יתעסק ב-OC בעצמו. * יש אלטרנטיבת IVY BRIDGE עדיפה? * עדיף אולי I7? את ה-I5-2500K מצאתי ב-IQPC אבל לא את הלוח. יש לוח אחר שם שיעשה את העבודה? אולי ה-Z77-M? לא יודע... את הלוח הספציפי של ASUS מצאתי ב-KSP אבל אין שם את ה-2500K, רק IVY BRIDGE תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לשרת שירוץ על לינוקס, איזה שילוב עדיף משהו ברמת ה_דואל- סלרון טואלטין 1 גיגה או מעבד פנטיום 4 1.8 גיגההרץ ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למי שיש את המעבד הזה, אני אשמח אם יספר איך הוא התרשם מהמעבד. איך המעבד מסתדר עם משחקים, תוכנות (פוטושופ, אופיס, הרבה יישומים פתוחים וכו'). האם לוקח למחשב הרבה זמן בהרצת תוכנות שונות, וכו'. המחשב שלי בקושי מתפקד עם תוכנה כמו פרמייר 2 של אדובי. אודה לתשובתכם!
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 , איך אני יודע איזה סוג זיכרון RAM יש לי ???
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אלו הזכרונות : http://www.ocztechnology.com/ocz-ddr2-pc2-6400-reaper-cl3-edition-eol.html # 800MHz DDR2 # EPP 3-4-4-15*(CAS-TRCD-TRP-TRAS) כך הביוס מוגדר: http://i.imgur.com/Ru6wi.jpg http://i.imgur.com/m9oUI.jpg ניסיתי גם להוריד את המעבד ל2 GHZ (ולהגדיל את מפכלת הזכרונות) אבל ההביוס מתאפס כשאני עובר את ה758MHZ הגדרתי משהו לא נכון או שהזכרונות דפוקים?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש עדיפות לאחד על השני ? ההתלבטות היא בין בורד זול של MSI עם H61 לבין יקר ומאובזר קצת יותר של GIGABYTE עם H55 תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם כנראה ארכיב מחשב (HTPC+ משרדי מולטיטסקיינג) חדש המבוסס על לוח של GIGABYTE (ומעבד של AMD) לשם כך אני מנסה להבין בגדול כמה דברים 1. מה ההבדל בין ערכות השבבים השונות:, 790 (FX, GX, X) 785G וגם 770 780 ומה באשר ל- 880, 890 - והאם זה רק נדמה לי או שלוחות AMD מבוססי ערכות אלה פחות נמכרים כעת בארץ? קראתי בכמה מקומות שערכת השבבים 785G טובה ומומלצת. האם בגלל שה- 790 בעלת מספר גדול ממנה עלי להניח שהיא עדיפה עליה, או שלא בהכרח? האם אני טועה או שערכות השבבים בעלות המספרים הנמוכים, בגדול פחות מתקדמות ולכן פחות טובות? כמובן שהלוח עצמו יכול להיות יותר מפוצ'ר ולכן אולי יותר משתלם - ועדיין עולה השאלה האם בהנחה שאני רוצה לנצל את הגמישות של AMD בשידרוגים עדיף היה וניתן ללכת על …
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם ההבדל היחיד הוא שב GA-7VTXH ישנו גם כרטיס רשת מובנה?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל המאווררים שמחוברים ללוח משותקים טוב שיחקתי להנאתי במחשב והמחשב ניהיה פתאום שקט מאוד. פתחתי את המחשב וראיתי שכל שהמאווררים שמחוברים ללוח אם לא עובדים. רק המאווררים שמחוברים לספק עובדים. פירוט המאווררים: מאוורר 60מ"מ שמחובר ללוח-לא עובד :'( מאוורר הצ'פסט-לא עובד :'( מבקש את עזרתכם בני רונן
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר שהרכבתי מחשב חדש, מעבד p4c 2400 עם לוח אם של asus מדגם P4P800 ושתי סטיקים של זכרונות שנמצאים ב-DUAL מדגם Twinmos 3200 256mb מדי פעם כשעולה ה-win XP (התדירות ממש משתנה) יש מסך כחול כזה ולאחריו restart אוטומטי. באחת הפעמים לא היה ריסטרט והצלחתי לקרוא מה כתוב במסך הכחול ומדברים שם על משהו בנוגע לזכרונות ולבעיית חומרה. ביטלתי עכשיו את האפשרות של הריסטרט האוטומטי ואני מחכה שהבעיה תופיע שוב כדי לתת לכם עוד פרטים עליה כדי שתוכלו לעזור לי. אבל בכל אופן רציתי לדעת אם כבר ידועה מראש בעיה עם הזכרונות והלוח הנ"ל, כדי שאני ידע איזה חלק לא תקין ואני יוכל להחליף אותו. תודה רבה חברים!
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי חברה, אני ביומים הקרובים (כשכל השאלות שלי יענו) אני מזמין את המחשב החדש שלי! אז ככה, יש לי 3200 שח', לא חובה לבזבז את הכל וגם אין צורך... אני רוצה להחליף לוח אם, מעבד, וזכרונות בשביל מפרט לאוברקלוק... חשבתי על זה: AMD Barton 2500 איזה סטפינג הכי טוב לאוברקלוק? בקשר ללוח אם יש לי כמה התלבטויות וכמה שאלות, אבל אני חושב שאני סגור על ABIT יש כמה דגמים שחשבתי עליהם: 1) ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) לוח בלי יותר מידי פיטצ'רים והכל פה מובן... 2) ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) פה כבר יש FireWire ו SATA, עכשיו השאלה שלי פה אם זה שווה תוספת של 100 שקלים? והאם אני אוכל …
-
- 27 תגובות
- 1.9k צפיות
-