עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. קניתי סטיק של ראם איזה בדיקות להריץ עליו כדי לראות שהוא באמת פועל כשורה ולא קיבלתי מוצר פגום חס וחלילה ? אני מכיר memtest86 , יש עוד משהו אחר

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. היי, קניתי מחשב נייד חדש עם 8GB DDR3. במאפייני המערכת כתוב: Installed memory (RAM): 8.00 GB (7.74 GB Usable) מאיפה נובע ההפרש של 260 מגה בייט, וכיצד ניתן לתקן זאת? אצרף ברשותכם עןד 2 שאלות: 1. איך אני יכול לברר את התדר של הזכרונות? 2. האם יש תוכנות שנותנות מידע על חומרת וביצועי המחשב (שמעתי על everest למשל) שאין צורך להתקין אותן? (ואם הן כלולות ב win7 - מה טוב) עריכה: למרות שמערכת ההפעלה מזהה שמותקן 8GB אז אני חושב שזה לא קשור, אולי כדאי בכל זאת לציין את דגם לוח האם: AMD Phenom II Quad-Core Mobile Processor P920 (1.6GHz, 2MB L2 Cache)

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by SMSM,

מבוסס על I875P עם כל הפיצ'רים האפשריים היום, שימו לב לקירור ש ABIT הוסיפה ל MOSFET , גם הוא נקרא OTES ( כמו בכרטיסי מסך של ABIT ... ) -

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. החברה מסאניווייל הביאה איתה את כל ההבטחות הטכנולוגיות המרכזיות שלה, ופינקה אותנו גם בהוכחת יכולת מעשית לכתבה

5. שלום, יש ברשותי מחשב בן כ 5 שנים, ויש לו חומרה דיי טובה לזמנו יש לו מעבד Q8200 כרטיס מסך HD 4850 4 גיגה זכרון ראם DDR2 ספק כוח של OCZ 500W והוא עושה בעיות הוא לא נדלק, ואחרי " ויכוחים " רבים איתו מידי פעם אני מצליח לגרום לו להידלק אבל כיבוי אחד לאחר מכן וחוזרים לאותו מצב זאת תקלה שיש לו כבר הרבה שנים אבל הגיעה הזמן לתקן סופית, את הכרטיס מסך שלו בדקתי על מחשב אחר והוא נמצא תקין, כך גם הזכרון RAM וההרד דיסק ומאחר ואין אפשרות לקנות לוח אם תושבת 775 חדש בחנויות כיום, נפלה ההחלטה לשדרג (קצת) אני רוצה להתקין לו לוח אם חדש ומעבד חדש בתקווה שזה יעשה את הטריק, התקציב יושב על כ -500 שקל ( במידה ויש משהוא אתרקטיבי אני מוכן להוסיף עוד כמה שקלים ) חשבתי בכיוון של I5 מסדרה ישנה…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Regev,

לכמה יגיע פנטיום 4 נורטווד 1.8GHZ באוברקלוקינג עם זכרונות OCZ DDR PC-2700, ולכמה יגיע עם KINGSTON PC-800 RDRAM, לוחות אם תואמים באיכות, מהירות וכו'...

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by g_s,

איזה מהלוחות עדיף? לא מתוכנן אוברקלוק

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by maxth,

ברשותי המפרט הבא: מעבד- intel core i5 2500 3.3 Ghz לוח אם - gigabyte ga-p67a-ud3-b3 קירור- arctic cooling freezer 7 pro rev.2 זיכרון - gb ddr3 ram 8 הארדיסק- samsung spinpoint f3 1tb 7200 rpm כרטיס מסך- SAPPHIRE R9 290 Tri-X כונן- samsung sh-s223b dvd מארז- corsair obsidian 750d ספק- seasonic 750w x-750 ברצוני להתייעץ האם כדאי לשדרג את הלוח האם ומעבד או להישאר עם המפרט הנוכחי עד השקת דור הבא של המעבדים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. כנס העיתונאים של AMD בתערוכת E3 נגמר בזיקוקים בדמות מעבד מפלצתי ביותר לתושבת AM4 לכתבה

10. Started by the-f-master,

מתי מתועדים לצאת בערך מעבדי הNEHALEM?והאם צפויות להיות עליות משמעותיות בביצועים עם מערכת הכוללת מעבד כזה לעומת מערכת עם מעבד פנרין?והאם בשלב הראשון המעבדים יהיו בארכיטקטורת 45NM או 32NM?(או פחות?)

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לקנות מעבד + לוח אם עד 1500 ש"ח.. 1000 ש"ח על המעבד ועד 500 ש"ח על לוח האם (נשמע לי דיי הגיוני, אלא אם כן תציעו אחרת). רק 500 ש"ח על לוח האם מכיוון שאין לי יותר מידי דברים שאני צריך לשים על לוח האם ו2 כרטיסי זיכרון... היום אני רואה את כל מעבדי הI7 לסוגיהם ובאמת שאין לי מושג מה יותר עדיף.. (הבנתי שגם חלק מסדרת הI5 יכולים להיות יותר טובים מI7) פעם הייתי יותר משופשף ובקיא בנושא (בתקופה של הdual core) והיום כבר לא.. אשמח למידע מכם.. תודה. לגבי קירור למעבד - יש לי כבר על המעבד dual core שלי אז אין צורך..

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by psp3,

רשום לי בתוכנה EVEREST שהמחשב שלי עובד על 1600MHZ למה? Field Value CPU Properties CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6600 CPU Alias Conroe CPU Stepping B2 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz CPUID Revision 000006F6h Core Voltage 1.188 V CPU Speed CPU Clock 1600.0 MHz (original: 2400 MHz) CPU Multiplier 6.0x CPU FSB 266.7 MHz (original: 266 MHz) Memory Bus 400.0 MHz DRAM:FSB Ratio 12:8 למה????

13. Started by yuvalkob,

למשל במעבד מה הסיליקון עושה???? זו שאלה שמעניינת אותי המון זמן

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. הכוונה לטבלה שמשווה מהרות של שני מעבדים סתם לדוגמא נגיד אטלון 3000 מגה הרץ שווה ל3 מגה הרץ של אינטל. בתודה מראש פרש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  15. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה לשדרג זכרון במחשב משרדי שברשותנו. המחשב דיי ישן (באיזור ה 4 שנים), כרגע יש בו 2 סטיקים של 1GB של DDR2 667Mhz . אני רוצה לקנות לו עוד 2 סטיקים של 2GB (זאת אומרת קיט של 4GB). אני אקנה את זה בארה"ב ומכיוון שאין יותר מדיי דרישה מהזכרון הזה , לא צריך אופציה ל OC או משהו כזה אני מן הסתם מעוניין להשקיע כמה שפחות. חשבתי לרכוש את זה : http://www.amazon.com/Upgrade-OptiPlex-Desktop-Mini-Tower-PC2-5300/dp/B001V6W8QG/ref=lh_ni_t רציתי לוודא שזה יתאים. זה יוצא 44.5$ כולל המשלוח בתוך ארה"ב כך שאם מישהו יכול לתת אלטרנטיבה זולה יותר אני ממש ממש אשמח. תודה רבה על העזרה חברים.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by oz25,

היי כרגע יש לי מחשב דיי ישן עם מעבד Quad Core ואני רוצה להחליף רק את המעבד ל-I3, האם יש הבדלים משמעותיים בין המעבדים ? האיטיות של המעבד הנוכחי שלי דיי מעצבנת, והרעש שהמעבד עושה מטמטמת לי ת'מוח. כמו כן אם אחליף רק את המעבד כל הדאטה ששמור לי במחשב לא ימחק נכון ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. טוב ישר לשאלה שלי..האם כדאי לי לקחת זכרון מסוג: ?512Mb 400MHz (DDR) Kingston CL2.5? X2 או לקחת זכרון מסוג: ?1GB 400MHz (DDR) Kingston CL3? אני לא מבין בכל ה CL הזה ואין לי מושג מה זה אומר ממש אז בבקשה עזרו לי, אני רוצה את התוצאות הטובות ביותר כמובן והמחיר הוא בהבדל של כמה עשרות שקלים ככה שזה לא קריטי תודה מראש, KAZUR

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. ערב טוב לכולם , כמו שרובכם כבר ראיתם יצאו למחירה הלוחות החדשים למעבדי אינטל החדשים. השאלה היא כזאת , מה ההבדל בין הלוחות כמו h310 לb360 וz370? ואם למשתמש רגיל, כמוני לדוגמא שלא עושה oc ולא משתמש בחיבורים מעבר ללחבר מסך ,עכבר,מקלדת ומודם צריך ביכלל לוח אם הגירסא היקרה יותר מh310?

19. Started by Oren Yahud,

אהלן חברים, אני בונה מחשב חדש ומאוד יעזור לי המלצות לזיכרונות DDR4 2400/2666/2800 בארץ(חשוב לי דגמים שקיימים בארץ בשביל האחריות), כי קצת הסתבכתי עם הנושא כשבדקתי על זה באינטרנט. המפרט שהרכבתי עד עכשיו הוא כזה: i7-5820k Asus X99-A Gegabyte GTX 970 בנוסף, אני רוצה זיכרון 2x8Gb ומתישהו בעתיד כנראה אוסיף עוד 8 מאותו דגם(כמובן במידת הצורך בלבד)

20. Started by bv_beaver,

אבא שלי רוצה לקנות לי מחשב חדש ואני אני רוצה לדעת את ההבדלים בין Intel Pentuim לבין AMD ומה יותר טוב

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי, אני מתלבט כרגע בין לוחות אם אחד זה Gigabyte GA-Z77X-D3H והשניGigabyte G1.Sniper M3 המעבד שאמור לשבת זה I5 3570K ומתוכנן אוברקלוק. אם יש לכם דגם אחר מומלץ יותר בטווח מחירים האלה אשמח מאוד (מעדיף בעיקר גיגבייט) תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, משום מצלצל לי בראש (אולי בעקבות ידיעה שקראתי פה באתר) על כך שאינטל מוציאה גירסא נוספת לHASWELL. האם זה נכון? בהנחה וכן- האם ישנם שיפורים כלשהם? (למשל שינו את המשחה הטרמית), ולמה אני לא רואה את זה בTMS כשאני בא לבנות מפרט? תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by sausage,

1. מה זה? 2. מה ההבדל בין 64 ל-32? 3. איזה פיצ'רים יתווספו לי עם 64 ביט? 4. מה השיפור בביצועים?

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. הגיוני ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Bone-Breaker,

מה ההבדלים בין שני הלוחות? כי ראיתי שכתוב בSL שהוא REV2 וברגיל לא אז זה אומר שהרגיל הוא לא REV2? יש גם הבדל של איזה 80 שקל משהו כזה...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.