מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
הי! אתמול המחשב שלי קצת התחרפן ונתקע במסך של הלוגו של הלוח אם, אז היום הוצאתי את הבטריה שעל הלוח אם והכל עובד סבבה. אז רק שבגלל שהביוס התאפס, אני צריך להגידר מחדש את ההגדרות של ה- RAM (כל ה- Ras to Cas וכל הדברים האלה). בקיצור, שמתי לב שכמה משחקים נהיו קצת מקוטעים ואני חושב שאם אני אסדר את הדברים האלה בביוס המצב יחזור לקדמותו. אני זוכר שלפני איזו שנה מישהו פה בפורום הראה לי תמונה של איך זה אמור להיות (נראה לי מ- Hard OCP), ואין לי מושג איך לעשות את זה בעצמי. אז בכל מקרה יש לי 1024MB DDR CL2 של PQI (מחולק ל-2 סטיקים של 512), ושאר המפרט מתחת לשם שלי תודה!
-
- 28 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ישבנו עם אחד המוחות שמאחורי התכנון והביצוע של ארכיטקטורה הרזה החדשה של אינטל כדי להבין מה יש מאחוריה ולמה היא מיועדתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מספיק 256 ראם כדי שXP יעבוד חלק עם Athlon xp 1800 ? ? ? ?
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אהלן. אני מעוניין לקנות מעבד AXP עם ליבת TBRED-B - איפה אפשר? ועל איזה מעבד אתם ממליצים למערכת עם לוח GIGABYTE 7VAXP וזכרונות XTREME DDR PC3200 - כאשר המטרה העיקרית היא תקציב נמוך מאוד.. תודה!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מבוסס על I875P עם כל הפיצ'רים האפשריים היום, שימו לב לקירור ש ABIT הוסיפה ל MOSFET , גם הוא נקרא OTES ( כמו בכרטיסי מסך של ABIT ... ) -
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי 2.8 נוורטווד כמה זמן הוא יהיה מספיק טוב למשחקים אני מתכנן לקנות עוד חצי שנה בערך כרטיס מסך יש לי כרטיס מצויין אבל אני כנראה גיימר ואני חייב להפעיל פילטרים וגרפיקה גבוה ואת זה אני לא יכול ב 9600XT אז רציתי לדעת עד כמה מעבד חשוב למשחקים ואם המעבד שלי מספיק וגם עד כמה זיכרון חשוב למשחקים וכרטיס מסך כמובן הכי חשוב את זה אני יודע ;D
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה HTPC שלי השתגע לאחר מעבר דירה ואני צריך לוח-אם חדש בשבילו. כרגע יש לי בו כרטיס מסך עם קירור פאסיבי של nVidra GT650 (אני חושב, לא מצאתי את מספר הדגם רשום עליו ואני לא זוכר מתי רכשתי אותו...) והייתי שמח להמשיך להשתמש בו. מה שבי צריך הוא לוח אם חדש עם הפרמטרים ההכרחיים הבאים: -בעל יציאות SPIDF חשמלית ואופטית. -חזק מספיק להציג סרטי Full HD (1920 * 1080() עם כרטיס המסך הישן שלי. -זול. דברים נוספים שהייתי שמח להם הם: -חזק מספיק כדי להריץ WIN7 (רצוי אך לא הכרחי, אני יכול להשתמש גם ב XP) -שני סלוטים לכרטיסי מסך. יש לי עוד כרטיס מסך דומה (GT6xx לא ממש זוכר) והייתי שמח לשיפור ביצועי הווידאו בעזרתו במקום להעמיס את המעבד. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום פורום. אינני מבין גדול בתחום החומרה,אבל מעולם לא מאוחר ללמוד,אז שלום לכולם. שאלתי את השאלה באתר אחר,אך לא ממש קיבלתי תשובות,מה גם שאני מאמין שפה יותר מומחים בתחום החומרה. אני מתכנן לקנות מעבד ולוח אם חדש בקרוב והבנתי שיש צורך לפרמט את ההארד דיסק.עכשיו,אני ממש לא יודע איך מפרמטים וגם ממש חבל לי לאבד את כל המידע,תוכנות ומשחקים שיש לי כעת(320 ג'יגה שיחסית הרבה מנוצל). במקרה מצאתי את הדיון הבא http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=71&msgid=28633106 בו מסבירים בשתי שיטות(השניה בהודעה האחרונה)כיצד ניתן להתקין לוח אם חדש בלי לפרמט.לא הבנתי כלום מהכתוב שם על מה שצריך לעשות. אני מאוד אשמח אם מישהו מכיר איזושהי דרך אחרת כיצד לעשות זאת,או להסביר לי …
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, אפשר לראות את מפרט המחשב שלי בפרופיל, חלק הרלוונטי לנושא (לדעתי) הוא לוח האם והמעבד שלי: GIGABYTE GA-965P-DS4 INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB מאז שקניתי את המחשב יש לי בעיות מתח ביציאות הUSB, מחוברים ליציאות (דרך מפצלים) כ 15 התקנים שונים אבל כל המפצלים שלי מחוברים במתח נפרד כך שאני לא בטוח למה יש לי בעיות בכלל. אני חושד שזה הלוח אם. אם כבר אני צריך להחליף אותו חשבתי לשדרג גם את המעבד, ניראה לי שכל שאר החלקים שלי יתאימו ללוח אם ומעבד חדש. אשמח לקבל דעה לגבי בעיות החשמל (מתבטא בעיקר בכך שלפעמים התקנים שונים לא מזוהים) והצעות ללוח אם ומעבד חדש בעד 3000 ש"ח (שנייהם ביחד). תודה, עמרי
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
מצד אחד ה4820K נחשב לחזק ומתקדם חותר ומצד שני ללוח2011 צריך להוסיף כ500-600 ש"ח. אבל האם שווה להשקיע בלוח עם הסוקט החדש יותר בקניית מחשב לטווח ארוך? (4 חריצי זיכרון ותמיכה במהירות זיכרון גבוהה כסטנדרט) אציין שהיעוד אינו למשחקים אלא לעריכה גרפית (פוטושופ ומאיה בעיקר) ולאוברקלוק נמוך עד בינוני עם כרטיס radon r9 270X
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם ההבדל רק בתזמונים? למה זה מצדיק הבדל של כ 150 שקל? תודה
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אמרו לי כשקניתי אית המחשב והוא עבד לי על 3.4 גיגהרטז שזה טבעי שאם תוכנה או משחק לא פועלים על מרוע ליבות שמהירות אחת הליבות עולה TOORBO BOOST השאלה שלי האם ווינדוס יודע לנצל את ארבעת הליבות של המעבד I7? לדוגמה אם אני מתקין משחק למעשה זה נחשב פעולה של הווינדוס והוא ישתמש בכל הכוח של המעבד אבל, הבעיה שכשהתקנתי משחק המעבד מתאמץ בין 10-20 אחוז (נגיד שההתקנה לא תומכת במרובע ליבות) והמחשב זז לאט בזמן הזה במקום לעבוד על 30% ובלי להיתקע, אם משהוא יכול להסביר איך הווידוס 7 64 ביט עובד עם מעבד I7 תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אלה התוצאות שקיבלתי למערכת AMD64 3000 Venice + 1024MB OCZ PC4000 VX. הזכרון בתזמון 2-3-3-3, תדר 400. מדוע תוצאה כל כך נמוכה? בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הלוחות הם : DFI INF 4 ULTRA http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US ASUS A8N-E http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&model=455&modelmenu=1 ו .. ABIT AN8 ULTRA http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=278
-
- 36 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי בחנות מחשבים ('בית התוכנה והמחשב' אם מישהו מכיר...) והמוכר שם המליץ לי על לוחות אם של Foxconn שעוד מעט יגיעו אליו. הוא אמר לי שהם בעצם מייצרים את רוב לוחות האם שהם כביכול של Abit, GigaByte וכו' חוץ משל Asus . יכול להיות כזה דבר? מישהו מכיר את הלוחות שלהם? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך עידכון דרייבר לכרטיס קול שלי כרטיס קול מובנה בלוח אם P5K se
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קצת יותר מ 50% מהמחשבים השולחניים שנמכרים כיום בשוק הפרטי בארה"ב מבוססים על מעבדי AMD וקצת פחות מ 50% מבוססים על מעבדי אינטל. זה לא כולל שרתים, ניידים, תחנות עבודה ולא כולל את שוק החברות, רק משחבים שולחניים שנקנים על ידי לקוחות פרטיים, מה שמכונה: retail desktop, שזה פחות או יותר, אנחנו. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/other/display/20040913050508.html
-
שלום עשיתי אוברקלוקינג מטרף למעבד שלי.. הבאתי את הפרסקוט שלי, ל 3.5 Gh מ2.8 Gh... המכפלות הן: 200X14, והעלתי את זה ל 250X14... המחשב לא עולה לי... אני לא יכול אפילו להיכנס לביוס בכדי לתקן את הטעות הזאת... האם יש דרך לדעת האם צליתי את המעבד או את הלוח אם שלי? בתודה גל
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי מערכת WIN 7 64BIT עם4 GB זכרון האם כדאי להשקיע בעוד 4 GB ??? מה זה יוסיף לי ? כיום עובד עם 4 G B 1600 ומגיע גג ל- 2.5 GB אם אני יקנה עוד 4 הזכרון ינצל זאת טוב יותר את 8 GB ???
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משהו שיתאים ל-AMD3000 ושיהיה מקום ל-2 כוננים "5.x, וכמובן מספיק POWER
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח האם במחשב נדפק ולמזלי היה בתקופת האחריות ובחנות החליפו לי את הלוח באחר וטוענים שהוא טוב יותר אשמח אם מישהו איך להשוות בין 2 לוחות האם ולומר לי איזה מהם טוב/חדש/מתקדם יותר? לינק ל2 הלוחות יחד - http://www.asus.com/il/Compare/ אלו השמות : שניהם לוחות של ASUS [h=2]H61M-E [/h][h=2]P8H61-M LX[/h]
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מי היבואן ואיזה עוד חברות הוא מביא לארץ. מעבדי AMD - מי היבואן ואיזה עוד חברות הוא מביא, לא משנה עם זה כרטיסי מסך או קול או מארזים. מארזי Enermax - כנ"ל. סוני - כנ"ל. ג'יגה בייט - כנ"ל. אפוקס - כנ"ל. לידטאק - כנ"ל. Proview - כנ"ל (זה מסכים). זיכרונות סמסונג - כנ"ל. ATI - כנ"ל. הכי חשוב זה: ג'יגהבייט, אפוקס, אנרמקס, ATI, פרויו, AMD. עם אפשר לציין את היבואן ואיזה עוד מותגים הוא מביא לארץ. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-