מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, עכשיו כשהKaby Lake כבר בשוק אני מתחיל להתעניין על לוחות אם. המטרה העיקרית של המחשב זה גיימינג, עריכת ווידאו ותמונות, ותכנות. עד עכשיו יש לי GTX1080, I7700K. אני מתכנן לקנות 32Gb ראם, ומעדיף שיהיה אפשרות להרחבה בעתיד(לא חייב 8 סלוטים, אני מתכנן להשתמש ב2x16) מוכן להשקיע עד 1500 שקל(אולי יותר אם זה ממש שווה) לא צריך כרטיס רשת אלחוטי מובנה, כנ"ל כרטיס מסך. ATX כמובן (: באופן אישי אני אוהב אסוס אבל זה לא מחייב, כמובן כמה שיותר USB3.1 וUSB3, תמיכה בM2, סאטא6GB ודומה (: תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה זמן נכון לשדרג ללוח אם שתומך בזכרונות DDR4? אני שואל כי אני רואה שהמחירים של הזכרונות ירדו ודי זהים למחירי ה DDR3 וגם כי אני הולך לקנות כרטיס מסך MSI GTX980 מה דעתכם על לוחות האם GAMING של חברת MSI?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שני הלוחות? כי ראיתי שכתוב בSL שהוא REV2 וברגיל לא אז זה אומר שהרגיל הוא לא REV2? יש גם הבדל של איזה 80 שקל משהו כזה...
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם. הפכתי את הרשת בניסיון למצוא bios ללוח Intel dh77eb אך ללא הצלחה. כרגע אני חווה בעיה שכרטיסי nvidia לא עובדים בצורה טובה (אם בכלל) על הלוח והדבר היחיד שלא ניסיתי זה לעדכן את הbios. לפי מה שהבנתי Intel הסירו את כל גרסאות הbios ללוחות ישנים. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אותו, עד כמה המעבד הזה טוב\סביר למשחקים? הוא מפעיל HD6870 שלמיטב ידיעתי אין צוואר בקבוק בכלל. מה היתרונות שלו בכללי בלי קשר רק למשחקים? אשמח להבין. תודה (:
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פתחתי דיון חדש כי הייתי חייב מי שיכנס לדיון הראשון יבין אז אני ממשיך פה כתבו לי שההבדל בין amd 3800 am2 ל amd4000 הוא הבדל קטן בהפרש של 100 ש"ח שיש כאלה גם על אחוזים קטנים מעדיפים לשלם עכשיו אני לא אחד כזה . אז משהו יכל להגיד לי בערך בכמה אחוזים ה e6300 יותר חזק מה amd3800 ? {כי ההפרש הוא 400 ש"ח}
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~23758~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~CT51264BC1339~15~0.htm ביחד, יותר זולים ב 100 ש"ח מזיכרונות בחנויות אחרות. יש איתם איזושהי בעיה? אולי זה בגלל ה1333 MHZ?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה מהלוחות עדיף? לא מתוכנן אוברקלוק
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים לוח אם עדיף? הסדרה P35 של ג'יגה ביט או לוח אמ G33 של intel מה ההפרש מחירים ומתוכנן OC
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לשדרג זכרון במחשב משרדי שברשותנו. המחשב דיי ישן (באיזור ה 4 שנים), כרגע יש בו 2 סטיקים של 1GB של DDR2 667Mhz . אני רוצה לקנות לו עוד 2 סטיקים של 2GB (זאת אומרת קיט של 4GB). אני אקנה את זה בארה"ב ומכיוון שאין יותר מדיי דרישה מהזכרון הזה , לא צריך אופציה ל OC או משהו כזה אני מן הסתם מעוניין להשקיע כמה שפחות. חשבתי לרכוש את זה : http://www.amazon.com/Upgrade-OptiPlex-Desktop-Mini-Tower-PC2-5300/dp/B001V6W8QG/ref=lh_ni_t רציתי לוודא שזה יתאים. זה יוצא 44.5$ כולל המשלוח בתוך ארה"ב כך שאם מישהו יכול לתת אלטרנטיבה זולה יותר אני ממש ממש אשמח. תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן ברשותי לוח אם מסוג ג'יגהבייט: p61-usb3-b3 כרטיס זיכרון של CORSAIR בנפח 4GB מהירות 1333 , 1.5 רכשתי זיכרון נוסף של זפלין: 4GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V ( בהמלצת פורום זה ) המחשב לא קורא את שני הצ'יפים בו זמנית , אך קורא כל אחד בנפרד , כך ששני הזיכרונות תקינים. האם זה יכולה להיות בעיה בלוח אם? ( רק בחיבור אחד מבין השניים המחשב מזהה את הצ'יפסטים , לא משנה איזה מהם ) האם יש דרך כלשהי להגדיר ידנית או דרייבר ולגרום לשני הצ'יפים לעבוד? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה עכשיו הגעתי להחללטה סופית שאין טעם ב CF ועדיף לוח אם רגיל.אני צריך לוח אם טוב אפילו מצויין ל OC זה הדבר הכי חשוב בשבילי(כמובן שהיה כמה שיותר קר וביצועים טובים יותר)אני מתכוון לקנות גם E7300 ולעשות לו OC לעזור ה 3.6-4 תקציב עד 600 שקל.
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני מחפש לקנות מעבד + לוח אם עד 1500 ש"ח.. 1000 ש"ח על המעבד ועד 500 ש"ח על לוח האם (נשמע לי דיי הגיוני, אלא אם כן תציעו אחרת). רק 500 ש"ח על לוח האם מכיוון שאין לי יותר מידי דברים שאני צריך לשים על לוח האם ו2 כרטיסי זיכרון... היום אני רואה את כל מעבדי הI7 לסוגיהם ובאמת שאין לי מושג מה יותר עדיף.. (הבנתי שגם חלק מסדרת הI5 יכולים להיות יותר טובים מI7) פעם הייתי יותר משופשף ובקיא בנושא (בתקופה של הdual core) והיום כבר לא.. אשמח למידע מכם.. תודה. לגבי קירור למעבד - יש לי כבר על המעבד dual core שלי אז אין צורך..
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב. שימושי המחשב: עבודה משרדית, הנהלת חשבונות, אופיס עם דגש ל- EXCEL, אינטרנט, מוזיקה יתכן שב-EXCEL יהיה שימוש כבד ( מבחינת מספר פונקציות שרצות באותו זמן) תקציב: עד 1200 ש"ח קיבלתי 2 הצעות לגבי מעבד, לוח אם וזיכרון. הצעה מס 1: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.8GHz E6300 : "SLGU9" - BOX לוח אם: INTEL TRINITY VALLEY : DG41TY זיכרון: PATRIOT 2048MB (2048X1) DDR2 800MHz CL6 : PSD22G8002 הצעה מס 2: מעבד: AMD Athlon II X2 240 Box לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון: G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK מה עדיף לשימושים שלי? אם יש הצעה יותר טובה אשמח לשמוע. האם כדאי לי לקחת 4 GB זיכרון או שזה מיותר לצרכים שלי? קראתי…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שיחקתי אצל חבר שלי WORLD OF TANKS יש לו מעבד G2020 והמחשב התאמץ במשחק היה על 70-80 אחוז מאמץ וזה מעבד כפול ליבה חדש איך אתם מסבירים את זה ? מוזר לא ? זה מעבד הרבה יותר חזק מהפנטיום D שלי למה הוא כל כך מתאמץ ? בדקתי יש לו גם 8 גיגה זיכרון . המעבד שלי קיבל 600 נקודות והמעבד שלו קיבל 2700 נקודות באתר CPUBENCHMARK ועדין במשחק הוא ממש עבד קשה מוזר לא ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יויו אני קונה מחשב עוד מעט... ואני צריך המלצה ללוח-אם בסביבות ה700-800 ש"ח. חובה שיהיה עם חיבור FIREWIRE ! ושיהיה 965...DDR2 800mhz ואני יודע שאמרו שה GIGABYTE S3-965 הוא מצויין..אבל אין בו FIREWIRE (או שמישהו יוכיח שיש בו FW)
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מתי מתועדים לצאת בערך מעבדי הNEHALEM?והאם צפויות להיות עליות משמעותיות בביצועים עם מערכת הכוללת מעבד כזה לעומת מערכת עם מעבד פנרין?והאם בשלב הראשון המעבדים יהיו בארכיטקטורת 45NM או 32NM?(או פחות?)
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מה מצב???? טוב אז ככה תמיד ריתי אתכם מדברים על צ'יפסט של SIS וכו' אז רציתי לשאול מה תפקיד הצ'יפסט ובמה הוא מועיל למהירות וכוח המחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! אני יגיד לכם את האמת קצת התבלבלתי עם כל השמות האלה וההבדלים בינהם. השאלה שלי היא מה ההבדל בין מעבדי Ivy Bridge ל Sandy Bridge-E?? מבחינת ביצועים? שניהם סוקט 2011? מה היתרונות חסרונות שלהם? לי כרגע יש את Intel 3820 Quad Core I7 3.6GHZ. אני מתכנן לו OC קטן ככה שלא משנה לי שהוא עם מכפלה סגורה אפשר להגיע ל 4.5. אשמח אם תספרו לי מה ההבדלים בין המעבדים.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למשל במעבד מה הסיליקון עושה???? זו שאלה שמעניינת אותי המון זמן
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עד היום היה לי DualDDR כששני הסטיקים היו 256.. אם אני אקהנ סטיק של 512 ואשים אותו ככה שאחד יהיה 256 והשני 512 אני עדיין אוכל להפעיל DualDDR ?
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבוסס על I875P עם כל הפיצ'רים האפשריים היום, שימו לב לקירור ש ABIT הוסיפה ל MOSFET , גם הוא נקרא OTES ( כמו בכרטיסי מסך של ABIT ... ) -
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ענקית השבבים AMD ערכה את כנס העיתונאים שלה במסגרת תערוכת Computex 2022 עם הצהרות בומבסטיות כולל פרטים על תושבת AM5 הקרבה וטיזרים לביצועים אדירים עבור מעבדיה העתידייםלכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מארז - Gigabyte 3D Aurora Silver ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W דיסק קשיח - WD 320 GB, 7200 RPM 16MB מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box כרטיס מסך - ?Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I AVIVO+ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER מתוכנן OC בעתיד תקציב סביבות ה 2500 +- אפשר לחרוג קצת
-
- 44 תגובות
- 1.9k צפיות
-