עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Tomerm,

אז ככה, אני לא בקיא ברזי לוחות האם החדשים ומה שהם נותנים אבל... כרגע יש לי לוח אם של ASUS P4S133 ובו 512K של SDRAM. אבקש המלצה ללוח אם חדש וטוב (כולל טווח מחירים אם אפשר) ללוח שבתחילה יהיה אפשר להעביר את ה SDRAM הנוכחי אל לוח האם החדש, ובעתיד לקנות זיכרון DUAL DDR טוב. המון תודה מראש, תומר.

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  2. Started by broke_overclocker,

אחים שליייי אני רוצה לקנות לוח DFI ULTRA INFINITY ומעבד של (AMD (SOCKET 939 בפחות מ-1000 שקל אבל משהו טוב ותמליצו לי על כרטיס מסך של NVIDIA סידרה 6 בפחות מ 800-900 שקל אני רוצה לקנות ממקום זול וטוב בקשה עיזרו לי....

3. Started by 6600GT,

לפורום שלום , לפני כחודשיים קניתי לוח חדש שבדיעבד אני יודע שאי אפשר לבצע בו overclocking למעבד , אחרי וויכוחים רבים שהקרצתי איזה תירוץ למה הלוח הזה לא טוב לי הם הסכימו להחליפו , אני צריך לוח למפרט הבא : intel pentium 4 3.0 one giga ddr 2 667 sata 2 pci express אני משחק המון משחקים ואני צריך לוח חזק שאפשר לבצע בו oc למעבד , חשוב לי מאוד הOC... מה אתם ממליצים?

• 10 תגובות
    • 498 צפיות
  4. לאחר שברור כי הלך או הלוח או המעבד לוח ASROCK עם זכרונות DDR 1 למעבד סוקט 754 מעבד סמפרון 754 ואין כדאיות לתקן מבקש אם מישהו מכיר מקום שניתן לקנות בזול באנדל של לוח+מעבד+זכרונות או שילוב זול אחר כפי שאתם מבינים לשימוש בייתי ללא משחקים רק לגלישה אופיס וכו'

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by deannahum,

שלום אני מעוניין להזמין מחשב בקרוב ויש לי 2 שאלות שרציתי להתמקד בהן: לגבי מעבד AMD... אני יודע שזאת שאלה שנשאלה פה כמה פעמים אבל אני עדיין לא סגור על זה הוצע לי מעבד בחנות מחשבים בעיר AMD Athlon 64-bit כאשר לא רשום עליו Venice, אבל המוכר אומר שזה מעבד חדש ושהוא venice למרות שלא רשום... רציתי לדעת מה ההבדל בין Athlon רגיל לבין Athlon Venice ... ולדעת מה משתמע מכך (כלומר אם אמור להיות רשום על האריזה וכד') לגבי זיכרון... רציתי לדעת מה ההבדל בין זיכרון ddr לבין זיכרון ddr2 ? האם ההבדל הוא משמעותי ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  6. Started by GONNY2,

לוח האם שלי מת אני מחפש אחד חדש שיוכל לפחות להתאים לרכיבים הישנים עם הפנים לעתיד יענו חדש המחשב שלי: P4 2.8ghz 2X DDR 512MB כרטיס מסך AGP ג'יפורס 6200 בן שנה שני כוננים קשיחים IDE צורב DVD firewire כרטיס רשת אלחוטית מה אתם ממליצים? אני מחפש לוח אם שיתאים לפחות מחלק מהרכיבים ושאני אוכל לחסוך את ההחלפה שלהם...

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  7. Started by Shreky,

בקרוב אקנה מעבד ולוח אם חדשים שיוכלו לשמש אותי לטווח ארוך (לפחות הלוח אם, מעבד אני אשדרג מפעם לפעם). לפי ביקורות שקראתי, השוואות והמלצות שונות, הגעתי למסקנה שבין מעבד AMD Athlon XP 1800+ לבין Pentium 4 1800 יש הרבה הבדל במחיר (המעבד של אינטל יותר יקר בסביבות ה-300 שקל), ויש קצת הבדל בביצועים לטובת AMD. בקשר לאוברקלוקינג, סדרת המעבדים החדשה של פנטיום 4 A מאוד קלה לאוברקלוקינג והמעבדים מסדרה זו יכולה להגיע למהירויות עצומות, וגם למעבדים של AMD ניתן לעשות אוברקלוקינג לא קטן, אבל לא זה מה שמדאיג אותי. בזמן הקרוב, במידה ואקנה מחשב חדש, אני לא רואה את עצמי עושה אוברקלוקינג מהסיבה הפשוטה שאני לא אצטרך. אז איזה מעבד יותר כדאי? ועכשיו בקשר ללוח-אם. אני מחפש לוח-אם שיחזיק לפחות איזה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by the_big,

אני מחליף את הלוח והמעבד רציתי לשמוע הצעות ועצות לגביהם התקציב 1600 עכשיו יש לי סלרון 2400 (מסכן) לוח ECS שבטוח אתם לא מכירים ראדון 9550 256 mb 512 mb ddr רציתי גם לדעת אם שווה להחליף זיכרון לddr2

• 27 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by yossi051,

שלום לכולם. אני חייב עזרה בקניית מעבד לוח וזיכרון בתקציב של 1500. לא חייב שיהיה על הלוח כרטיס מסך ועדיף שהלוח יתמוך במעבדי ה-c2d, למרות שלפי התקציב אין מצב שאני יקנה אחד כזה כרגע. חשבתי על מעבד Intel Pentium D 915 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Tray שעולה 600 שקל בפנדה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  10. התקציב הוא עד 2000 ש"ח(שנוטה לפחות). המטרה של המחשב משחקים בעיקר. כרטיס מסך ישנו רדאון 9100 128 מגה. הארד דיסק ישנו 80 ג'יגה. כונן דיסקים ודיסקטים יש. עכשיו ,למחשב הנוכחי יש, פנטיום 3 1000 , לוח אם של פי סי פרטנר, ו256 מגה זכרון סדירם. אני צריך לוח-אם, זכרון, ומעבד(AMD) חשבתי על המפרט הזה: ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD AMD ATHLON XP 2800 + (GlacialTech Silent Breeze II 462 TwinMos 256MB 333MHZ PC 2700 DDR X2 הצעות שיפורים יתקבלו בברכה. תודה.

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי מחשב שלוח האם שלו זה : Intel® Desktop Board D946GZIS במפרט של לוח האם רשום שהוא מתאים לכל מעבדי LGA755 "Support for an Intel® processor in the LGA775 package" נכון להיום המעבד שקיים על המחשב זה P-D 3.2GHZ האם אני יכול להיות בטוח בקניה של מעבד Intel CORE 2 DUO E7500 BOX ולדעת שהוא יתאים ? איך אני בכלל יכול לבדוק את זה לפני ?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  12. אני שוקל לקנות מחשב חדש בקרוב, אחרי 6 שנים ארוכות עם המחשב הישן, ורציתי לדעת באיזה מעבד עלי להשקיע. אני בעיקר עובד עם המחשב לכתיבת קוד (ויזואל סטודיו) ולאחרונה התחלתי ללמוד לתכנת לאייפון. איזה מעבד יתאים לעבודה מאומצת, i7, i5, i3? מה בכלל ההבדלים המהותיים בין המעבדים הללו? לגבי תקציב, אני חושב שבנושא המעבד אני לא אתקמצן וארצה לקנות את הטוב ביותר שבאפשרותי לקנות מכיוון שסביר להניח שאת הרכיב הזה אני לא אשדרג יותר. אשמח לשמוע את הדעה שלכם בנושא.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  13. Started by parlux,

אני מעוניין לקנות מעבד חדש למחשב התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח חריגות עד 20 ש"ח חחח = 320 ש"ח! יש לי מעבד פנטיום 4 3200Mhz עכשיו רציתי לדעת אם אני יקנה מעבד Intel Core 2 Duo הוא יהיה יותר טוב מהמעבד שלי? כנסו יש 2 מעבדים אחד 295 ש"ח והשני 319 ש"ח אם אתם חושבים שאחד מהם יותר טוב מהפנטיום 4 שישי לי או ששנים יותר טובים מהפנטיום 4 3200Mhz אז אני רוצה השוואה בין המעבדים שאני מביא לכם עכשיו קישור אליהם http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429809 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4277 הריאשון יש בו 2000Mhz ובשני יש 1800Mhz והשני יותר יקר איך זה לא הבנתי אבל אני סומך עליכם אתם 100% מבינים יותר מימני. אני רוצה גם המלצה האם שווה ביכלל ליקנות אחד מהמעבדים …

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by redead,

המחשב שלי כרגע הוא AMD 3200 עם ג'יגה של זיכרון במהירות 400 ב2 סטיקים של 512 בעיקרון לא הייתי חושב אף פעם לשדרג את המחשב הזה אלא פשוט להמתין איזה שנה ולקנות חדש אבל קרה ואני צריך בשביל ויסטה עוד 1 ג'יגה של זיכרון השאלה שלי אם אני צריך להתחשב במשהו כדי שהכול יעבוד בדואל? ומישהו יכול להמליץ לי על משהו באמת זול לקנות כי חבל לי להשקיע כסף ואולי אפילו יד שניה יבוא בחשבון..

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  15. Started by ran-erez,

המחשב שלי כיום: לוח ASUS‎ P8P67 REV3.1, מעבד i5-2500K זיכרון 32GB - 4*8GB, כרטיס מסך ATI HD5870 vipor דיסק ראשי: Samsung 840 EVO 256GB ספק Corsair TX 750W על אף חלומות רבים לביצוע OC מעולם לא ביצעתי ותמיד קניתי מחשבים יקרים עם חומרה לביצוע OC לחינם. גם החלומות לגימינג בסופי שבוע הינם בגדר חלום. האמת די המתנתי שתהיה קפיצה משמעותית בטכנולוגיה של המעבדים ונראה לי שהיא הגיע. אז מה כן אני צריך: 1. אני אוהב לפתוח בדפדפן הרבה כרטיסיות (עשרות עד מאות) לכן זיכרון גדול (בנוכחי יש 32GB) 2. אני אוהב שהמחשב מהיר, אם זה יתן שיפור משמעותי אני מוכן להחליף גם את ה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ran-erez,

המחשב שלי כיום: לוח ASUS‎ P8P67 REV3.1 מעבד i5-2500K זיכרון 32GB - 4*8GB כרטיס מסך ATI HD5870 vipor ספק Corsair TX 750W נראה לי שהשאלה הראשונה היא אם בכלל יש טעם לשדרג כיום ואם השדרוג יתן תוצאות שמצדיקות את המחיר... כיוון כללי, לוח עם צ'יפ 270, מעבד I5 סדרה 7 זכרונות DDR4 16GB תקציב 3K+- תודה מראש לכל העוזרים

17. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים. את רוב המפרט כבר יש לי הודות לעזרתם הנדיבה של יושבי פורום התייעצות לפני קניית מחשב: https://hwzone.co.il/community/topic/590130-מחשב-גיימינג-מריץ-4k-תקציב-בסביבות-8-9/ התקציב לכל המחשב הוא באזור ה 8-9 אלף. אני לא יודע כיצד לכמת כמה אני מוכן/רוצה/כדאי לי להשקיע בכל חלק באופן ספציפי, אבל אשמח לשמוע מה דעתכם על החלקים שייעצו לי לקנות. האם הייתם משנים משהו? האם יש חלק אחר שנותן תמורה טובה יותר למחיר, או שיכול לעזור לחסוך כסף? מעבד: 1830 ₪ - * בהרכבת מחשב * - Intel Octa-Core i7-9700K 3.6Ghz-4.9Ghz Turbo Coffee Lake-R S1151 קירור אוויר למעבד: 126 ₪ - Arctic Freezer 13 לוח אם: 547 ₪ - * חדש * - ASRock Z390 P…

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by zone51,

מעוניין להוסיף RAM למחשב נייח שיש לי לוח אם: prime-b350-plus https://www.asus.com/de/motherboards-components/motherboards/prime/prime-b350-plus/ ראם קיים: Corsair DDR 4 8GB 2400 CL14 כשאני קונה ראם נוסף מה יהיה מתאים? האם כל DDR 4? תודה למשיבים

19. Started by ROYAL125,

מה עדיף לקנות 512 עם מהירות 400 ולזרוק את מה שיש לי עכשיו(256 עם מהירות 133) או להוסיף על 512 והיה לי במחשב 768 עם הכרטיס הישן שיוריד תמהירות ל 133 :yelclap אבל שמעתי שאם זה זיכרון עם חריץ אחד אז זה לא ישפיע?????זה נכון??.

• 8 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by cold-fire,

?512MB Supertalent CL2.5? ?512Mb 400MHz Kingston CL3? ??512Mb 400MHz Samsung? 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? מה יותר כדאי למעבד AMD?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by the kooks,

שלום. יש לי כרטיס זיכרון אחד למחשב נייח של SAMSUNG 512MB DDR 400MHZ CL2.5 מצאתי זיכרון של KINGSTON עם אותם נתונים האם המחשב יוגבל במהירות עקב כך שאני אשתמש בשני זיכרונות מחברות שונות? מה הסיכוי שדבר כזה יקרה?

• 4 תגובות
    • 475 צפיות
  22. Started by alex125,

שלום לכולם אני רוצה לקנות למשחב זיכרון עכשיו יש לי כמה שאלות חשובות לי 1. אני חייב שגדול של זיכרון יהיה דומה למה שיש לי כבר לדוגמה יש לי 256 ואני רוצה 512 או יותר? 2. אני חייב שחברות של זיכרונות יהיה דומים לדוגמה אני רוצה לקנות KINGSTON ויש לי חברה שאני לא זוכר את שם שלה? יש לי כנסה DDR רגיל 400 למי שמכיר מישהו שמכור זיכרון טוב שיגיד לי תודה על עזרה שלכם!!!!

• 2 תגובות
    • 483 צפיות
  23. Started by GTGAL,

שלום, המחשב שלי התחיל להיות איטי ואני רוצה להחליף בו את הזיכרון,הבעיה שאני לא בטוח עם יש לי DDR או DDR2 ואני גם לא יודע מה מומלץ לקנות ומה יתאים לי ללוח אם. פתחתי את המחשב וראיתי שיש לי שם שתי זיכרונות של kingston 256,וזה הופיע עליהם: KVR400X64C3A/256 איזה סוג כרטיס אני צריך לקנות מה כדי 1GBX2 או 2GB?? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 428 צפיות
  24. יש לי זכרון במחשב של Kingston DDR 2x512Mb 333MHz CL2.5 ואני רוצה להוסיף עוד גי'גה אבל זה קצת נדיר בגלל זה אני קונה DDR 1024Mb 400MHz CL3 זה לא יגרום לבעיות?

• 11 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by Ro-K,

שלום אני רוצה להוסיף עוד 512MB זכרון , מה כדאי לקנות כדי שיעבוד טוב עם הנוכחי ? (מפרט המחשב בחתימה ) תודה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים