עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by LIDOR_13,

אז ככה זה ידוע שגוגל מנצלת הרבה מחשבים בייתים בשביל הרבה כוח ומשאבים ואני חשבתי לעצמי,גם אני יכול? יש לי 2 מחשבים בייתיים רגילים ,אפשר להשתמש בשני המחשבים כאחד? ז"א להשתמש במשאבים של שניהם כמחשב אחד?[כונן קשיח אחד] אשמח לתשובות והסברים תודה

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by L1ron,

הורדתי MEMTEST מהאתר שלהם וקיבלתי קובץ ISO..איך אני אמור להשתמש איתו?לצרוב אותו ולעשות שיקרא בBOOTABLE?

3. אהלן, הכנסתי כרטיס ליציאת PCI-E1X אך הוא לא מזהה אותו, האם הוא לא מזהה כי זה כרטיס ישן מידיי? יש צורך להגיד שאת הכרטיס הזה קיבלתי מתנה מ-HWzone לפני 5 שנים בערך. ועוד משהו, לפני שהכנסתי את הכרטיס הנ"ל, הכנסתי כרטיס קול והוא כן עבד לי, רק משום מה הכרטיס הספציפי הזה לא מזוהה במחשב. איפה אני לדעת שאכן הוא זוהה/לא זוהה?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  4. בוקר טוב! האם יש תכונה שמאפשרת לשמור הגדרות BIOS על מדיה חיצונית, כמו DOK או כל מדיה אחרת? לדוגמה: לאחר קניה של מחשב, אני מעדכן את ה- BIOS. את ההגדרות הנ"ל אני רוצה לשמור, כך שבמקרה של איפוס, אני אוכל להעלות את ההגדרות מההתקן החיצוני במקום לעדכן הכל מחדש. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by shirNoshe,

Q6700 במחיר זהה כמעט למחירו של Q9300 וגם מחירם של שאר המעבדים ירד, אם כי לא באותו היחס.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  6. שלום וחג עצמאות שמח אני על WINDOWS XP עם SP3 השאלה שלי היא האם זה הגיוני שבזמן מנוחה אני מסתכל בTask Manager ובלי סיבה השימוש בCPU קופץ לו כל שניה וחצי בערך ל50% וחוזר מיד ל4-6%? בדקתי גם בתוכנת Speedfan וזה אותו דבר בProccess Explorer לעומת זאת, הדבר לא קורה. ניסיתי לסגור תהליך תהליך לראות אם זה משתפר עד שסגרתי את כל התהליכים והשארתי רק את אלה האחראים על פעולה מינימלית של המערכת ואז המצב נשאר קבוע על 4-7% של הCPU לא מדובר בתהליך מסוים ניסיתי להפעיל כל תהליך בודד וזה לא קשור.. כמובן שניסיתי להפעיל במצב בטוח אבל המחשב פשוט לא נכנס למצב בטוח, הוא מפעיל מחדש לפני שהוא מסיים לטעון את מצב בטוח. ודבר אחרון, שמתי לב בתוכנת Speedfan שיש רק מאורר אחד שעובד וזהו ה-Systemfan בסביבות…

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  7. אני צריך עזרה בחיבור חוטים של HDD לד וכל אלה. הדגם של הלוח הוא IBM P6 זה מה שרשום לא רשום כלום חוץ מזה. אם מישהו יוכל לעזור תודה !

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. אני קראתי במספר מקומות ועדיין לא הבנתי מה כל התזמונים אומרים , ולמה מציינים רק את ה CL בד"כ. אולי אפשר לקבל איזה הסבר קצר ומהיר ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני מנסה להבין כמה דברים לגבי מהירות הזיכרון בעבודה עם מעבדי אינטל מעבדי אינטל כמו ה-E6420 עובדים בבאס של 1066Mhz איזה מהירות זיכרון מומלץ במקרה כזה? האם המעבדים הנ"ל יודעים לעבוד ביחס של 1:1 עם זיכרונות במהירות 1066Mhz? האם ההבדל יהיה מורגש לעומת 800Mhz או 667Mhz האם יש סיבה לקנות 800 או 1066 חוץ מ-OC? כל מידע או הפניה למאמר יתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by asafay1,

[הנושא נמחק]

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  11. הזכרון שאני רוצה לקנות: http://www.easydeal.co.il/Product.asp?ProID=714 הלוח אם שלי: P4P800 SE יש לי 4 כניסות לזכרונות בלוח האם. בנתיים יש לי שתי כרטיסי זכרון, כל אחד MB256. זה בסדר אם אני אקנה בנוסף עוד שתי זכרונות של 512MB כל אחד? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  12. Started by roee1234,

שלום לכולם, ראיתי שיש על לוח אם של asus , יציאה של 8 פינים (במקום 4), אני יודע שניתן לחבר את ה4 ו4 ישארו ריקים וזה יעבוד. רציתי אבל לשאול אם מישהו מכיר מקום שמוכרים מתאם מ 4 - ל 8 פינים , לא מצאתי בשום מקום וחנות בארץ (בחו"ל מצאתי באתרים) אני יודע שניתן לקנות ספק עם יציאה כזו כבר, אבל יש לי ספק מאוד יקר וחבל לי עליו , אני רק רוצה מתאם, מישהו מכיר חנות ? שמוכרת את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  13. Started by ido7,

איזה מומלץ ולמה - AMD או INTEL ? quad - duo - tripel ?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by dani,

הזמנתי מחשב מ KSP והיום אמרו לי שהמשלוח של Epox יגיע ביום שני או שלישי. אני יכול לקחת עכשיו את ה ?KV8 Pro sata,GBL? איזה לוח מהם עדיף (האיפוקס ?8KDA3J S-754 sata, gbl?) אין לי בעיה לחכות עד שיגיע האיפוקס דרך אגב

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  15. ככה בשקט פתאום יוצאים הלוחות האלה בלי שבאמת יש בלאגן סביב זה... אז קודם כל כמה זה יותר משופר ומהיר? והאם צריך חומרה חדשה שתומכת בכל הסיפור הזה? קיצר סתם קשקוש או מהפכה בפתח?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  16. ב 1.7GHz ו 1.9GHz בהתאמה. מקור: http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1094344548,77016, סמפרון הוא מעבד K8 קצוץ יכולות 64 ביט וקצוץ זכרון מטמון, עדיין הוא הרבה יורת טוב מאתלון XP מכל הבחינות, שלא נדבר על יכולת שדרוג. הסמפרון הזול ביותר בשקע 754 הוא מעבד ברירת המחדל שלי למערכת לשימוש כללי, כלומר כרגע הסמפרון 3000+ הוא מעבד ברירת המחדל למערכות מחשב ממוטבות מחיר.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  17. שימו לב למעבדים של שני המחשבים הבאים . איזה מהם טוב יותר ? זה הראשון : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZTY0FSIZ וזה השני : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZTY0FGIZ בבקשה תשובה מהירה הזמנתי את השני ואני רוצה לבדוק אם לשדרג לראשון הכל תלוי באיזה יותר טוב ובאיזה הבדלים .

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by crazydiamond,

שלום לכולם כרגע אני במצב DUAL DDR עם שני זכרונות זהים לחלוטין של PQI אני רוצה להחליף אותם בשני זכרונות של 512 מגה אך מיצרנים שונים - שניהם זכרונות ג'נריים מיצרנים ג'נריים עוד יותר אך אני מניח כי התזמונים שלהם שווים, האם תהיה לי בעיה להפעיל אותם ב DUAL DDR או שהם יעבדו ועלולים לבוא מסכים כחולים או שהלוח יכול לסרב להפעיל אותם ב DUAL בגלל שהם שונים. אני מדבר על הלוח המופיע בחתימה.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  19. Started by okitai,

שלום לכולם, קניתי את הלוח הזה בשביל פרוייקט HTPC. הלוח הזה נבנה ע"י ASUS במיוחד עבור HP ולכן כל מידע שיש הוא מועט ביותר (HP לא רוצה שימכרו אותו לפרטיים) ונמצא רק באתר של HP. אני צריך לדעת מה הפינים של חיבורי ה-F_Panel1 (חיבורי Power, Reset, HDisk, Power LED). אנא עזרתכם, תודה...

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by lmlm,

http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_609,00.html אופרטון 144 רק 111$ !

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by EMYNEM,

שלום, כיום יש לי מחשב עם לוח אם של INTEL שתומך בATA100 אני מעונין להוסיף כונן קשיח חדש ויש לי שתי שאלות 1. אם אני יוסיף כונן קשיח שתומך בתקן ATA133 האם זה יעבוד בצורה נורמאלית או שצפויות בעיות? חשוב לצין שבנוסף לכונן הזה יחובר עוד כונן קשיח של תקן ATA100. 2. אם אני יוסיף למחשב כרטיס serialATA של PCI לדוגמא הכרטיס הבא http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4609 ויחבר אליו כונן קשיח מתקן serialATA האם אני יקבל את המהירות של הserialATA או שמהירותו תואט למהירות השווה לATA100? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  22. שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-M55S-S3 השאלה שלי.. אם הלוח תומך בזכרונות עם CL4 כי אני עומד לקנות ואני צריך להיות בטוח שזה תומך בזה.. תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  23. חיפשתי בגוגל אולם לא מצאתי השוואה נאותה בין הלוחות הללו. תודה.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  24. Started by Slash87,

איך לעזאזל מורידים את ה heat spreader??? יש לי אחד אחר ואני רוצה לשים אותו... האם זה יפגע באחריות???

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  25. הלוח צריך להיות עם כ.רשת, כ. מסך וכ. קול מובנה. כלומר הכי בסיסי שיש. על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.