עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by idot6,

זה המפרט: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: Lancool Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 2 - מחיר: ₪85 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח כמות: 2 - מחיר: ₪630 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK כמות: 1 - מחיר: ₪93 מסך: Dell 23in U2311H Black Wid UltraSha…

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by iDrA,

מעבד E6300 של אינטל כרטיס מסך PCI-E כנראה 7600GT 2*512 667MHZ 160GB SATA2 RAID אני מחפש לוח אם של חברה טובה (חוץ מASROCK) אבל לוח שלא יעבור את ה500ש"ח מקס' חשבתי על הדגם IL9 Pro של ABIT, כדאי לי? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by shy,

שלום , מתלבט בין IP35 Pro של abit לבין GIGABYTE GA-P35-DS4 השיקול ללכת על לוח תומך P35 הוא תוספת קטנה יחסית במחיר שפותחת עוד אופציות בעתיד המערכת בכללי לא ל oc ןלא משחקים בעיקר תלת מימד ואפקטים ,אז אם תוכלו לחוות דעתכם תודה

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  4. Started by IG,

בחודשיים האחרונים אני הייתי די מנותק המעולם ואני רוצה להתעדכן בחידושים האחרונים בשוק המעבדים, לוחות אם והזיכרונות. אני רוצה לדעת בעיקר דגמים חדשים והיעוד שלהם, מעבדים חדשים שיצאו/ עומדים לצאת, מה קורה עם הDDR2 והPCI-E וכל שאר הטכנולוגיות החדשות (או שכבר לא :-[) אני מודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  5. שלום רב, היום אני מקבל את הזיכרון 3 סטיקים של OCZ DDR3 1600. ברשותי הלוח המצויין בכותרת, ותהיתי והבנתי מאנשים שיש קונפיגורציה מיוחדת להתקנת DDR3 אחרת המחשב לא יעלה... שימו לב בתמונה המוצרפת כי יש סלוט "כחול" האם יש משמעות בסידור הזיכרון ? האם כל ה 3 סטיקים צריכים לשבת רק על הלבנים? איך זה בידיוק עובד, אשמח לעזרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by Integer,

אני קונה את הולח של ABIT IS7-E ואני מתכוון להתקין אותו לבד... אני קורא את ההוראות התקנה ויש שם משהו שאני לא מבין... WAKE-UP HEADER ולאיזה מצב לכוון אותם (אפשר \ אל תאפשר) יש שם כמה כאלה אחד לPS2 ושניים לUSB

• 3 תגובות
    • 467 צפיות
  7. Started by bigblue,

אחרי שיקולים רבים החלטתי להחליף את הלוח הקיים gigbyte 945gz ללוח של asus p5ne sli השאלה שלי היא איך בדיוק לבצע את ההחלפה בין שני הלוחות? לפרק את הלוח הישן ולהרכיב את החדש? לא יהיו שום בעיות עם הווינדוס, בעיות תאימות ??? אם תוכלו לעזור לי שלב אחרי שלב מה לעשות (יש לי ידע ומיומנות טכניות בסיסיות אז לא לדאוג)... :yelclap:

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  8. Started by zvika04,

מבקש עזרה בהפניה לאופן התקנת מעבד אינטל E-8400

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  9. Started by shahar07,

צריך עזרה בצעדים ראשונים..... יש לי לוח p5w dh צריך עזרה לפני התקנה 1. מה אני מגדיר בביוס לגביי sata בעבר היה לי raid 0 ועכשיו התכנתי כונן 1 מחקתי את כל הגדרות הraid ואני מקווה שזה מוגדר נכון בביוס 2. איזה דרייברים אני צריך לעדכן עבור הלוח ?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  10. פירקתי מיני לפטופ ישן של טושיבה אני רואה את המעבד, אבל איפה השטח אכסון?

11. שלום לחבר שלי יש 965P-DS3 גרסה או 2.0 או 3.3 או 1.0 (אם כי לפי קירור הצ'יפסט ומייצבי המתח זה צריך להיות לפחות 2.0) ואנחנו צריכים לדעת איזה גרסה הלוח בידיוק (3.3 תומך תמיכה מלאה ב45NM) על הלוח לא כתובה גרסה , סידור הכבלים מתחת למעבד הוא כמו בלוחות P35 שימו לב ל4 קבלים קטנים בצורת ריבוע ) באתר של GB כתוב שההבדל הוא ביציבות הלוח ובכרטיס הקול שזהה ב2.0 וב3.3 וזהו אכן הכרטיס על הלוח CPUZ לא מזהה כלום חוץ מגרסת הצ'יפסט שהיא C2 (בגרסה כתוב x.x) ודיסק הדריברים שעם הלוח הוא גרסה 1.02 מישהו יכול לעזור ?

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by pagaz,

יש לי 512 זיכרון במחשב אתמול הלכתי לקנות עוד 512 כשבאתי למוכר אמרתי לו שאני צריך זיכרון ddr 512 אז הוא שאל אותי איזה יש לך זיכרון במחשב כאילו איזה דגם cl2.5 או cl3.0 אז לא ידעתי אז הוא אמר שאני יבדוק בזיכרון הקיים צריך להיות כתוב אז בדקתי ושום דבר לא כתוב בדקתי דרך תוכנת האוורסט ולא כול כך התמצאתי עם זה cl2.5 או 3.0 אז הינה אני נותן לכם תמונה בשביל שתגידו לי: חוץ מזה מה זה עוזר עם שני הזיכרונות יהיו cl2.5 או cl3.0? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by XGALX,

Motherboard ID 63-0100-009999-00101111-062906-Lakeport$1AAAA000_MSI 945GZM3 A7267IMS V1.2 DATE: 06/29/06 15:53:55 זה מה שהתוכנה אברסט רושמת לי... איזה לוח אם יש לי? וגם אם אפשר איזה כרטיס קול יש לי: Device Description Intel 82801GB ICH7 - AC'97 Audio Controller [A-1] ? אני צריך תשמות המדוייקים שיאפשרו לי למצוא תדרייברים ואם למישו יש קישור לדרייברים גם יהיה טוב..

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  14. לא בטוח שאני צודק, אבל האם מעבד שמשתמש בזיכרון DDR לא יכול להתאים לסוקט 423 אלא רק לסוקט 478? חג שמח!

• 4 תגובות
    • 500 צפיות
  15. איך אני מוציא את החלק הבא? מצאתי את הלוח הזה והוא כנראה של פנטיום 3 אף פעם לא היה לי ניסיון עם לוחות כאלה ואני לא מצליח להבין איך לשחרר את הדבר הזה. ושאלה נוספת: של איזה חברה הלוח הזה? הנה עוד תמונות:

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  16. יש ברשותי מחשב P3 533 היה עליו כרטיס זכרון 64M לגבי זהות זכרון זה אני לא סגור לחלוטין כנראה SDRAM במהירות של 100Mhz. (בקובץ ה-1) השגתי זכרון נוסף למחשב כי הוא גם ככה לא זז בנפח של כנראה 128MB (מתנה מחבר) אבל אני לא יודע את זהות שלו (חפשתי לפי הציפים וקודים השונים עליו אך ללא הצלחה) אך אני מזהה אותו ואחר כך האם הוא מתאים לשימוש בנוסף לזכרון הקיים (תמונות מצורפות בקבצים 2-5) אגב בעבר נסיתי לשים אותו לבד או בנפרד לזכרון הקיים אבל המחשב נתן צפצופים על התחלת ה- boot, כבר התייאשתי לאחרי חודשים (שלשום) נסיתי שוב והוא עבר boot כבר הזכרון הישן 64MB בסוקט 1 , ו 128MB החדש בסוקט 2. בטח אתם שואלים על זיהות הלוח האם , לצערי נדמה לי שזה משהו של pcpartner אבל זיהוי מדוייק אני ידע רק בע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by a-gold,

לפי התמונה יש לי זכרונות sdram או ddr ? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 470 צפיות
  18. Started by ScreameR,

יש לי זכרונות, שלא כתוב עליהם כלום, ועל הצ'יפים כתוב : 16MX816 ו- 0225 איזה זכרונות אלו לעזאזל ?! והשאלה השנייה היא, האם לא משנה מאיזה חברה הזכרונות, אני יכול להוסיף עוד זכרון מחברה ומהירות שונות ?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by liorgadidi,

שלום.! יש לי 2 כרטיסים ישנים מאוד. עכשיו אני צריך לדעת מהם... הנה תמונות: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  20. Started by VooDoo3,

היי , היום הגיע לידיי לוח אם ישן של פנטיום 2 ואני לא הצלחתי לזהות אותו ע"פ הצ'יפסט והמאפיינים שלו : P2 - LX Rev:1.1 Slot 1 Chipset : Intel FW82443LX AGP PCI * 4 ISA * 3 DIMM socket * 3

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  21. היי מעוניינת לשדרג את המחשב הישן. חשבתי על הוספת זיכרון כדי שיעבוד מהר יותר לוח אם מסוג MS-6545 מישהו יודע ויוכל לכתוב לי אם אפשר להגדיל את הזיכרון ולכמה תודה מראש.. מפרט Number of processors 1 Number of cores 1 per processor Number of threads 1 per processor Name Intel Pentium 4 Code Name Northwood Specification Intel® Pentium® 4 CPU 2.00GHz Package Socket 478 mPGA Family/Model/Stepping F.2.4 Extended Family/Model F.2 Brand ID 9 Core Stepping B0 Technology 0.13 um Core Speed 2000.1 MHz Multiplier x Bus speed 20.0 x 100.0 MHz Rated Bus speed 400.0 MHz Stock frequency 2000 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2 L1 Data cache (per processor) 8 KBytes, 4-way …

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by orrm,

שלום כולם, במחשב הישן שלי - אני לא יודע איזה זכרון ולוח אם יש לו. מה שאני חושב זה זכרון RDRAM 800 מקורי של סאמסונג (ג'יגה ממנו) ולוח אם של אינטל 850GB כלומר גריבלדי אם הבנתי נכון.... מצורפות שתי תמונות כדי שתוכלו לעזור לי אם אתם צריכים תמונות מזוויות שונות או יכולים לתת לי הסבר איך למצוא בתוכנה את המידע הזה זה יעזור לי מאוד.

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by Shoko,

הלוח הוא של MSI את זה אני יודע. במחשב מותג של NEC שלא היה שלי.. ומי שהיה שלו לא יודע זה מחשב ישן P3 ... זה מה שהאוורסט רושם : MSI MS-6309 אבל באתר של MSI לא נמצא לוח כזה.. אני רוצה לעשות לו עדכון ביוס על מנת לפתוח את אפשרות ה- OC שכנראה NEC חסמו.. עריכה: לא חשוב נמצאה האבדה עריכה 2 : יש אפשרות לפתוח את אפשרות ה- OC ללא עדכון ביוס ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  24. Started by liranfa,

לפני כמה שנים קניתי איזה לוח אם תוצרת ענטיזאחל או משהו כזה(אני לא מצליח לדעת מי החברה שייצרה את הלוח הזה) כרגיל הלוח אם הרוס(הקבלים שלנו התנפחו) אבל בכל מקרה הנה תמונה של הלוח-אם שאני צילמתי: http://img71.imageshack.us/img71/2489/imgp00044pd.jpg זה לוח אם לפנטיום 3 סוקט 370 עם צ'יפסט של אינטל נראה לי815E תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 722 צפיות
  25. Started by Oranl,

היי, אני צריך דרייברים ללוח-אם שאני לא מצליח למצוא ברשת. על-פניו זה נראה כמו לוח של MSI (למרות שהמקום היחיד שזה רשום הוא גוף הקירור של הצ'יפסט). הדבר היחיד שרשום על הלוח זה N1996.. תמונות שמצאתי ברשת לא ממש תאמו ללוח (בעל שלושה סלוטים לזיכרון - שניים צמודים ועוד אחד לידם). איפה אפשר למצוא ת'לוח הזה?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.