עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מעבדINTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ CONROE OEM - לוח אם- GIGABYTE GA-P35-S3L והמטרה היא שהמחשב יהיה חזק למשחקים מה אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  2. Started by PCguy,

אני צריך כרטיס מסך שיעבוד סבבה עם משחקים סוקט PCI-E הציעו לי את ה 6600 אבל זה קצת יקר לי יש משהו סבבה בפחות?? מה נחשב דרגה פחות מה6600? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by nesa,

אני קונה מחשב מחר ואני כרגע מתלבט בין שני לוחות הראשון הוא: ? ABIT NF7-S2 (nForce2 שהוא עולה 440 או את הלוח של EPOX 8RDA3I (NForce Dual) שהוא עולה 390 מה יותר כדאי? אני בעיקרון מעדיף את הזה של אפוקס בגלל המחיר, האם באמת כדאי להשקיע עוד 50 שקל בשביל הלוח של אביט כי ב50 שקל האלה אני יוכל להשקיע בדברים אחרים. ואם יש לכם לוחות אחרים שאולי עולים בסביבות המחירים האלה ואתם ממליצים עליהם אז בבקשה תרשמו. המעבד שלי הוא amb Athlon XP 2500+( והמחירים נלקחו מ ksp אז בבקשה תקחו לוחות משם.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  4. Started by SHLOMI71,

שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי: מעבד AMD 2500 512MB זכרון DDR400 ההתלבטות היא לגבי הלוח: אני רוצה לוח עם חיבור רשת , 1394 והרבה חיבורי USB מה מומלץ: ASUS A7N8x delux ABIT NF7SL MSI K7N2 Delta או שיש לכם המלצות אחרות OC עדין אם בכלל תודה שלומי

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  5. Started by yoramns,

אני מחפש לוח טוב וזול בלי שום צורך בחיבור מיוחד פרט למקלדת עכבר מסך ואיזה דיסק און קי ומודם כמובן למעבד AMD Athlon II הצרכים זה גלישה אופיס שאלה שניה הכרטיס מסך בלוחות האלה יהיה חזק חלש יותר לדוגמא מי GT8600 Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H Gigabyte GA-MA78LMT-S2

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by pazlazar,

היי אנשים. קניתי חלקים למערכת מלאה. נשאר לי רק לוח אם. הרבה פשוט מבלבלים אותי אז אשמח לקבל מכם המלצה ללוח 99x. תקציב פחות קריטי. לא הכי חשוב oc ומשחקים אבל שיהיה חזק ואמין. i7-5930K Corsair Hydro Series H105 Crucial Ballistix Sport 32GB Samsung 840 EVO Serie SSD 1 TB Western Digital Red 6 TB Gigabyte GeForce GTX 980 Thermaltake Xaser V

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by dkfir,

קיבלתי e6600 ואני צריך להשלים את המפרט. המחשב האחרון שקניתי היה פנטיום 3 ,אז אני ממש לא סגור על כל המפרטים החדשים. אני מבקש עזרה לגבי לוח אם. הכי חשוב זה האמינות, לא צריך OC. אני לא סגור על מה עדיף - כרטיס מסך on board או לא. תקציב של עד 1000. תודה .

• 7 תגובות
    • 494 צפיות
  8. Started by avidan28,

שלום. אני שוקל שדרוג בעקבות מחירי הזכרונות ואשמח לקבל יעוץ בבחירת לוח. הדרישות שלי הן קצת מורכבות.... 4 חיבורי סאטה 2 ומעלה. 2 חיבורי גיגבייט תוצרת מארוול MARVEL 3-4 PCI 32.(החריץ הלבן הישן הגדול) עדיפות לnFORCE 6-8 חיבורי USB 2 חיבורי 1394. זה הכל ולדעתי קשה למצוא לוח כזה. מצאתי את ה TYAN 3400B אבל אני לא יודע איך הוא כי אין אותו באף חנות ולעשות הזמנה מיוחדת זה מחייב ויש לו רק 4 חיבורי USB. ו 6 חיבורי סאטה. לוחות של אסוס יש בשפע אבל שוב רק 2 חיבורי PCI ישנים... תודה לכל המגיבים ולילה טוב\בוקר טוב :)

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  9. Started by omers1,

אז ככה, האופציות הן Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 או MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 בעיקרון לא מתוכנן אוברקלוקינג, אולי בעתיד משהו בקטנה, אבל איזה לוח עדיף בכל זאת? ולמה תודה

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  10. ברשותי כרגע המפרט הבא: מעבד Q8200 לוח MSI P45 Platinum כ.מסך SAPPHIRE HD5770 זכרון 2GB DDR2 800 וכו... כרגע אני מעוניין לצמצם את המפרט למארז m-ATX מה שדורש החלפת לוח אם ל-m-ATX ורציתי לדעת איזה צ'יפסט יהיה הכי אידיאלי למפרט והכי קרוב לביצועים שיש לי עם הלוח הנוכחי (מכל הבחינות כמובן). האם הביצועים צריכים לרדת משמועתית? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  11. Started by lucky,

כרגע המערכת שלי היא כזאת: מעבד: Q9550 זיכרון: 2 סטיקים של 2GB 800MHZ לוח: G43 של אסוס כ.מסך: RADEON HD5850 אני שוקל להחליף את המארז ל-ATX, ועל הדרך את הלוח ל-P45 איזה דגם של לוח הייתם ממליצים כאידיאלי למפרט הנ"ל?? תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by The Ball,

אני רוצה לקנות לוח אם שתומך ב- AGP8X ו- DDR 400 אני יודע שכל הלוחות לא תומכים רשמית... אני רוצה שהלוח הזה יהיה טוב ל-OC ולא ממש אכפת לי איזה ציפסט.. כמו VIA P4X400, SIS 648 ועוד.. המחיר לא ממש משנה... ואני גם רוצה שיתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות אני גם צריך זכרון מתאים כי הבנתי שהלוח לא תומך בכל סוגי הזכרונות של ה-DDR 400 תודה

13. Started by sebi,

ישב עליו זיכרון A-DATA 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5300) Dual Channel Kit Desktop Memory Model ADQPE1A16K - Retail ומעבד Intel Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6400 - Retail ואני רוצה לבחור לוח אם מפה: http://www.newegg.com/Product/ProductList....SubCategory=280 תגידו לי על מה אתם ממליצים... תקציב-בין 80$ ל110$ אני רוצה לשמור קצת כסף לכרטיס מסך

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by cxxc,

אני רוצה לוח אם של asus אבל אני לא יודע מה בדיוק טוב למפרט הזה. לגבי המחיר בין 500 ל600 אבל אם יש בפחות שמתאים אז גם טוב תודה. המפרט מאתר www.skypc.co.il זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI צורב LG GSA-GH22N X22 DVD כונן דיסקטים שחור SONY Floppy 1.44MB מארז ללא ספק Thermaltake Armor+ MX + 23 cm fan כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX9800GTX 512MB PCIe

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  15. Started by adig,

מחפש המלצה ללוח אם PCI-E עבור מחשב בקונפיגורציה הבאה מעבד AMD64 3200 דיסק WD 160G SATAII כרטיס מסך Sapphire x800GT צריך firewire לא צריך SLI לא משתמש בכרטיס audio חיצוני (ורוצה on board באיכות סבירה) לא מבצע OC תקציב לא ברור - ראיתי שיש אופציות סבירות באזור ה 600 שקל אבל אם מישהו חושב שיש ערך מוסף משמעותי לכרטיס יותר יקר אז אפשר לחרוג בנוסף, האם יש טעם לקנות זכרונות יקרים ולא להסתפק באופציות הזולות (מתכוון להרכיב 1G)? תודה

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by nas,

הבחירה הראשונה שלי היתה של גיגה בייט.. על תוספות על הלוח לא משנות הרבה תבחירה .. למרות שכרטיס רשת על הלוח יועיל קצת :] הלוח למשחקים כמובן יבוא עם AMD BARTON 2500 , 2x OCZ 256MB DDR-RAM 3200 EL Memory 400Mhz, Enhanced Latency, 2-2-3-6 1T מי מהשלוש או אחד אחר שתציעו האותו מחיר הטוב ביותר (אוברקלוק בהחלט צפוי בשנה הקרובה) Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0)

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  17. Started by xXDevil4Xx,

שמעו יש שתי לוחות אם שאני מלבט ביניהם למפרט שלי זה המפרט: מעבד : amd athlon 3200+ box מארז : sunbeam transformer ספק : enermax 420w כ.מסך : leadtek px7800gt זיכרון : geil 512m פעמיים והלוחות אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ASUS A8N-SLI Premium עכשיו תראו אני לא בטוח אם אני יצתרך אובקלוק בגלל שהמפרט טוב לא......ויש לי שאלה לגבי שניהם dfi- אם נגיד סתם דוגמא אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק הוא יהיה טוב לביצועים???? asus- הוא יהיה טוב לאוברקלוק בגלל הקירור הנוזלי????,איך יהיו הביצועים שלו לעומת ה-dfi (לכל אלה שאומרים שיש בו באגים זה רק בגירסאות הקודמות בזאתי אין) תודה לעוזרים!!!!

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  18. Started by eli20,

אני קונה מחשב של אינטל והציעו לי לוח אם של אינטל מסוגים שונים- tappen ו sorento , איזה לוח יותר טוב, והאם הם מתאימים לאינטל 64 ביט? אולי בכלל שווה לקנות מחשב amd? תודה לעוזרים, אלי

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  19. Started by gbrodny,

שלום לכולכם אני מקוה שאני לא עושה טעות שאני מפרסם את זה פה אני פשוט ממש משתגע אני מתלבט בין : המערכת הזאת EPOX 8K5A3+ XP 1800 256MB 3200 לזאת : AMD Athlon XP 1800+, Samsung DDR 256MB 3200, Gigabyte 7VAXP KT400 עזרו לי בבקשה בשני המצבים זה יעלה לי בערך 2000 שקל ואין לי מוסג מה להחליט אני סטודנט וההחלטה הזאת חייבת להיות נכונה אין לי כסף בשביל לטעות ??? איזה מערכת יותר יציבה ואם איזה יותר קל לעשות OC תודה רבה רבה רבה גיא

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  20. Started by klips,

אני צריך המלצה ללוח אם שיתמוך ב DDR2 ו DDR3 עד 1333 MHZ .....

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  21. Started by seffi,

השבוע אני הולך לקנות מחשב חדש, די דחוף לי העניין למען האמת, והייתי מאד רוצה לשמוע חוות דעת בקשר ללוח שעלי לקנות. קראתי את סקירת הלוחות שנעשתה לאחרונה, אך המידע שם רחוק מלעזור לי להגיע להחלטה. קודם כל, המעבד יהיה Athlon 2500+ . המחשב אמור לשרת מגוון מטרות : 1. עריכת ווידיאו ( ברמה של עבודה עם PREMIERE למשל ) 2. עבודה עם תוכנות תלת מימד (lightwave, maya) 3. קצת משחקים FIFA וכאלה.. 4. בשלב מאוחר יותר אולי אני גם אוסיף כרטיס קול מקצועי לעבודה רצינית עם אודיו. אני מוכן לשים על הלוח כ 750 שח, למרות שאם זה יהיה הכרחי אני אוסיף עוד חוץ מזה הייתי מעוניין גם בחוות דעת גם לגבי איזה כרטיס מסך לקנות בהתחשב באופי העבודה שציינתי קודם אבל במקרה הזה התקציב קצת יותר מצומצם... תודה מראש! ס…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by nati_t,

אני מעונין לקנות מחשב ואני לא יודע האם לחקות ללחות הm2 שלamd או לקנות עכשו את האסוס פרימיום

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  23. Started by Adirz,

יש לי אפשרות לקחת את אפוקס EP-8KDA3J ואפשרות לקחת את ALBATRON K8X800 PRO-II , על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  24. Started by rezy,

היי אז לאחרונה קניתי ראם חדש,וכמו אידיוט הזמנתי ארבע " חתיכות " ראם של 2 גיגה אבל בלוח אם יש לי מקום רק לשתיים חתיכות. אז חשבתי שהגיע הזמן לקנות לום אם חדש.אני לא מבין בזה כול כך אז תסלחו אם אני נשמע מפגר חח. אז התקציב שלי בסביבות 400 שקל +-.בעיקרון חשבתי שזה נחמד http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P8Z77-M-PRO.הדברים שאני צריך שיתאים - Hz 4MB CORE 2 QUAD Q8300 ו 8GB 4X2GB PC2-6400 DDR2-800. אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים למיניהם תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bono_71,

שלום לכולם הלוח אם שלי abit ultra הלך לעולמו כבר אחרי שישה חודשים לדברי החנות שבא קניתי את הלוח היבואן לא מביא לארץ את הלוח יותר. לדברי החנות הם מוכנים לתת לי במקום את הלוח הזהGigabyte GA-K8NF-9 Ultra nForce4 Ultra Socket 939 האם מדובר בלוח שווה או עדיף משהוא אחר אפילו אם צריך להשקיע עוד 200-300 ש"ח המחשב למשחקים אבל בלי אובר קלוק תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 472 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.