עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by POISEN,

את סוג הלוח האם דגם.. אני יודע רק שיש לי ASUS 133

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  2. שלום לכולם יש לי מחשב P4 2.6 800 עכשיו יש לי זמין 3 סטיקים של corsair cas 2 CMX 512MB ועוד אחת של hyunday cas3 512 השאלה היא אם עדיף לחבר רק גיגה של cas2 או שני גיגה אבל אז כולם ירוצו בcas 3

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  3. Started by Dano,

האם: Athlon XP 2500+(512k 333) NF7-SL (nForce2)sata,lan,usb2 יספיקו לי ויריצו לי טוב משחקים חדשים לכמה שנים טובות?

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  4. Started by -LosNir-,

שלום, אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכאן, אבל זה הפורום שהכי ניראה לי.. יש לי כאן ביוס מת של Asus P4SGX-MX, אני מחפש מישהו שמוכן לעזור לי ב Hot-Swapping איתו. בעיקרון אני מחפש מישהו עם ביוס מסוג PLCC (או EEPROM) בסוקט נשלף, עדיפות למישהו עם לוח סוקט 478. אני מראשל"צ. תודה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by coco,

הרצתי את memtest 86 גרסה 3.0 וקיבלתי 98307 ERRORS יש לי את ה 3200 ,256MB של winbond האם המצב הזה בסדר? ואיך בכלל מבינים משהו ממה שכתוב שם ומה הבדיקות שצריך לבחור? אם מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור ובכלל להסביר עליה קצת יותר...

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. Started by tal_levi1000,

אני לא ממש מבין בתזמונים ואני חושב שזה מה שעוצר אותי יש לי GSKILL FX הנה תמונה מהביוס אני פשוט לו יודע איזה לשנות :-\ תודה מראש לעוזרים טל [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 907 צפיות
  7. Started by BoOoM2008,

עם הלוח אם הנל GIGABYTE GA-73PVM-S2H אפשר לבצע OC??אני צריך תשובה מדוייקת..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by viper_sb,

אני מתכוון לקנות את לוח האם הנ"ל אך יש לי 2 שאלות בנושא של RAID אני מתכוון לעשות שני מערכות RAID על הלוח הזה כאשר RAID 1 על מ"ה על שני דיסקים SAS וRAID 5 על הSOTRAGE שלי האם זה אפשרי לבצע את זה על הלוח הזה או צריך לקנות עוד חלקים ?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. Started by NIR-T,

שלום, הורדתי עכשיו את התוכנה PRIME 95 מהאתר ואני לא יודע מה לכתוב בהגדרות... ולכמה זמן להפעיל את התוכנה..? התוכנה לא מסכנת את המחשב שלי נכון?? אם אני מפעיל את המאווררים ואת המאוורר של המעבד על מקסימום לא יפגעו לי רכיבים? המפרט שלי הוא: AMD 2500+ 2XKINGSTONE 512MB HYPERX 377MHZ CHAINTECH 7NJS ZENITH (NF2 TT VOLCANO 9 COOL MOD RADEON 9500PRO ובקשר לDUAL DDR קניתי את המחשב הזה לפני חצי שנה בערך... וחשבתי שהזכרונות שלי עובדים בDUAL CHANNEL אבל עכשיו אחרי שקראתי אתהמאמר שפרסמו בראש הפורום אני כבר לא יודע... כתוב שם שבגלל שהבאס של המעבד שלי הוא 333 אז הוא לא יכול להכיל 333X2 כאילו להכפיל את המהירות של הזכרון... בעצם יכול להיות שאפילו מהירות של סטיק אחד שלי המחשב לא מנצל? כאילו …

• 8 תגובות
    • 526 צפיות
  10. שלום, ברשותי לוח אם GA-7N400V. לכרטיס רשת בלוח אם חיברתי מודם ADSL. כאשר אני מדליק את המודם המחשב נפתח. כמו כן, בתחילת הרכבת המחשב חיברתי כרטיס רשת של אינטל PCI, והמחשב לא נסגר. המחשב היה נסגר ואח"כ נפתח באופן אוטומטי. כתוצאה מכך החלפתי את האינטל לרילטק. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הפתיחה האוטומטית. בדקתי בBIOS והכול על DISABLE. תודה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  11. היי אני רוצה לקנות לוח אם וזכרונות מהאתר www.newegg.com ואני מתלבט בין שתי לוחות אם ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard - Retail ב 400 דולר או את ABIT IN9 32X-MAX LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail ב 330 דולר אז שאלה ראשונה איזה לוח עדיף לי ומה ההבדלים בינהם? בנתיים נראה לי אני אלך על האסוס אבל יש איזה סיבה שעדיף לי את האביט? (אולי אני יעשה OC קודם אני רק צריך ללמוד איך) ואין לי בעיית תקציב בקשר ללוח אם... ועכשיו בקשר לזכרונות, אני צריך מהאתר הזה איזה זכרונות יתאימו לי ללוחות אם האלה ואיזה הכי טוב\ים..שיהיו 800 NHZ ו 2 כרטיסים של ג'יגה (2 ג'יגה סה"כ) ושיהיה חברה טובה איך בכלל מתאי…

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  12. שלום ,קניתי מחשב עם לוח אם : FOXCONN S741 ( בחוברת הדלה רשום:'WINFAST K7S741MG ,דרך אגב נכנסתי לאתר FOXCONN ולא הצלחתי לאתר את הלוח ), ואני מבקש לעזור לי למצא עבורו תוכנה שאוכל לראות את טמפ המעבד,(בביוס הטמפרטורה נעה,בין 50 ל53 מעלות,ללא כול מאמץ, ניסיתי עם תוכנת SPEEDFAN והיא מראה כמה נקודות של טמפטטורות,ואני לא בטוח איזו שייכת למעבד, תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  13. שלום לכולם, לפני לא הרבה זמן הרכבתי את המחשב החדש לי, להפתעתי ולאכזבתי גליתי שאחד הזכרונות שלי דפוקים. פשוט במהלך התקנת מערכת הפעלה פתאום היו רצים לי מסכים כחולים בלי הפסקה (מערכת הפעלה מקורית שהתקנתי איתה בעבר על המחשב הקודם) אז ההחלטה שלי הייתה לנסות להוציא אחד הוצאתי וזה רץ בסדר. חשבתי לעצמי שיש מצב שזה מהסלוטים אז הבאתי מחבר זכרונות חדשים שיש לו בבית והוא לא נוגע בהם הרכבתי ופלא הכול בסדר אין בעיה. החזרתי שוב פעם את הזכרונות הקודמים ושוב פעם מסכים כחולים.... חבר טוב שלי טכנאי שעובד בחנות מוכרת במרכז קראתי לו הוא בדק איתי כאן ואמר לי שסטיק אחד דפוק. לשמחתי יש אחראיות לכול החיים בחנות המחשב ***... ממשתי את האחראיות לפני חודש!!!! המשלוח שצריך לקחת את הזיכרון הדפוק הגיע ב…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by vaknin,

מישהו יכול לעזור לי אולי מה זה הכרטיס מסך הזה Intel® 82845G Graphics Controller ואם אני יכול להוריד לו עידכון או משו כזה? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  15. Started by harelfar2,

אני חושב שיש לי בעיה במעבד ישל י core to duo וכשאני מריץ את הדבר הכי קטן חצי מהמעבד עובד ב100% והחצי השני עובד על כ-5% ואחרי כשעה שהוא עובד קשה הוא פתאום נכבה. לפי דעתי זה כיבוי מבוקר למניעת נזק למעבד מה דעתכם? האם הבעיה במאוורר? יש אפשרות לבדוק את ביצועי המעבד או המאווררים שלו? חוץ מזה גם כשאין תוכנה אחרת מהמחשב עובד מאוד לאט. עומס על הזיכרון הוא לא הבעיה.. (עומד על 40%)

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום אני מאור ויש לי שאלה לגבי רכיבי המחשב שלי להלן השאלה: יש לי מחשב המורכב מהחלקים הבאים: לוח אם ASUS P7P55D-E מעבד INTEL I3 540 זיכרון KINGSTON 2GB 1333MHZ הפעלתי תוכנה SPU-Z וכתוב לי שם שהיחס הוא 1:23 אני מנסה להבין איך זה יכול להיות כי יחס כזה גבוהה אומר ביצועים נמוכים ככה הבנתי מטכנאי מחשבים בחנות אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי לפי הרכיבים שלי את היחס ואיך מגיעים ליחס הזה בתודה מאור...

17. Started by mc_elad,

שלום שמי אלעד אני קניתי מחשב נייד ולפי המפרט של המחשב הזכרונות הם DDR4 2133MHZ ,התקנתי שתי תוכנות שיבדקו מהם הרכיבים של המערכת ..ולפי התוכנות הזכרונות הם DDR4 והמהירות היא באיזור ה 1064MHZ ..שאלה האם יש הבדל בין המהירות במאמץ לבין המהירות במנוחה(בדקתי במנוחה) ? האם יש DDR4 במהירות זיכרון כזו כמו שהתוכנות מראות לי?

18. Started by yalkobi,

אני מעונין לקנות מחשב חדש גלישה בעיקר מה יהיה עדיף מעבד חזק כדוגמת I5 או לרדת במעבד I3 ובהפרש לקנות כונן SSD

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by yoramns,

מה ההבדל בין הלוחות האלה כאשר המטרה למחשב למשחקים בלי שום כונה לשדרג או OC לא יחובר שום דבר מעבר למקלדת עכבר מסך ואולי איזה דיסק און קי . GA-MA78LMT-S2 GA-MA78LMT-US2H עכשיו הזמנתי את המחשב וחרגתי לכן בחרתי בלוח הזול (הראשון) האם חסר משהוא קרטי בראשון כי אני יכול עוד לשנות . השמח לקבל תשובה מהירה בתודה מראש דרך הגב הזמנתי זכרונות במהירות 1333

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by aad11,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בבחירה בין 2 לוחות: Asus m2a-vm או Asus M2npv-vm שניהם עם כ"מ מובנה, כמובן - מהם ההבדלים ביניהם, ואיזה מהם יותר מומלץ לתמיכה במעבד AMD 4800, למשימות של מולטי-טאסק, צפייה בסרטים ועריכת סרטים קלה (וירטואל-דאב, בעיקר). תודה מראש לכל המשיבים! אבירם

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  21. Started by ggeell,

האם i5 דור 11 עם 8 ליבות חזק יותר מ i7 דור 7 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אני מרכיב עכשיו מפרט על בסיס I5 2500K. בהתחלה התכוונתי לקחת Asus P8P67-B3 Pro, אבל מצאתי בפורומים הרבה מאוד תלונות על issues שונים. האם מדובר בתופעה? חשובה לי אמינות, יהיה OC עם קירור אוויר (Noctua NH-D14), יש לי הרבה מתקני USB ו-SATA. בחיפוש אלטרנטיבה שמתי לב ל-Asrock P67 Extreme6, כל התגובות שמצאתי, הן מצוינות. איך הלוח הזה ביחס לאחרים שהזכרתי? בינתיים ראיתי שהיגיעה Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3, אולי כדאי לעבור ל-Z68? כול הלוחות נכנסות לתקציב (1000 +/- ש"ח).

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by zvulun,

אני על סף קניית מחשב והתלבטות היחדה שנותרה לי היא בין המעבדים: Q9450 או Q9300, ההפרש במחיר הוא 350 משום מה כולם אומרים שאין באמת הבדל ביניהם בביצועים, אבל לא שמעתי נימוקים אשמח לחוו"ד מכל מי שמבין בעניין נ.ב- שאר המפרט ASUA P5Q PRO ANTEC SONATA III+500W ARCTIC COOLING 7 PRO OCZ 4GB CL4 WD 74GB RAPTOR 10000RPM SEAGATE 500GB 32MB LEADTEK QUADRO FX3500

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by iakovl,

אני מתלבט בין GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm ל ALBATRON K8X890 PRO II http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=186 אין בינהם הבדל מחיר משמעותי יש למישהוא מושג איך ביצועי הOC של שניהם , אני מחפש OC בינוני ולא קיצוני מידי

• 8 תגובות
    • 591 צפיות
  25. Started by YH,

איזה מבין הלוחות אם עדיף ? האם כדאי להשקיע את ההפרש? GA-965P-DS3P GA-965P-DS3 GA965P-S3 GA-965-DS4 שאר הרכיבים כנראה יהיו (לא סגור ב 100%): E6600 TWINMOS 667MHZ -1G*2 BFG GTS 8800 640MB OC תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.