עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yossibra,

שלום לכולם! יש לי מחשב קצת (הרבה)ישן בבית שהיה בו פנטיום 3 500 עם 64mb זיכרון החלטתי להסב את המחשב ל HTPC ולכן הוספתי לו עוד 128 mb זיכרון סה"כ 192 ואת המעבד החלפתי לסלרון 950MHZ כרטיס המסך הוא TNT2 ולוח האם הוא משהו לא מזוהה עם צ'יפ של VIA עכשיו הבעיה היא שלפני ששדרגתי את המחשב הסרטים היו מתנגנים עליו בצורה קטסטרופלית ועכשיו לאחר השדרוג הסרטים עדיין מתנגנים באותה צורה ישנו שיפור קטן מאוד מאוד והשאלה שלי היא האם יכול להיות שהסלרון הזה לא יכוול להריץ סרטים בצורה חלקה או שאוליי יכול להיוות שהבעיה נובעת מהתנגשויות על הלוח אם אני רוצה לציין שהמחשב רץ עם WIN XP PRO וברקע לא פועלת שום תוכנה כגון אנטי וירוס אשמח לקבל תשובות כיצד לפתור את הבעיה תודה מראש יוסי

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by SaarD,

יש לי AMD 55-FX Asus sli deluxe corsair twinx pro 3200 led 1gig וכל פעם שאני מריץ את PCMARK04 הוא נתקע בזכרונות משום מה אם מישהו יודע למה אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. ולא דרך הביוס, אלא דרך איזושהי תוכנה. תודה!

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  4. רכיב (אולי כרטיס) חיצוני ? אגב, האם ההבדל באיכות יהיה מורגש ?

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by blank,

שלום, הרכבתי את החצי מפרט הבא: לוח אם: DFI LANPARTY UT Ultra-D מעבד: AMD ATHLON 64 3000\3200+ BOX 939PIN (עדיין לא סגור) כמה שאלות לי אליכם: 1. אילו זכרונות תמליצו לי בסכום של עד 650? (גג) אני רוצה סטיק אחד של 512 (DDR400), תשתדלו תיזמונים הדוקים כמה שאפשר ושיהיה איכותי. 2. האם יש הבדל בין 3200 ל 3000 (מעבד S939)? 3. האם יהיה הבדל בין 2*256 ל 512 בודד, (אני לא אוברקלוקר אם זה עוזר). תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  6. אני פתחתי את התארד הזה סתם מתוך סקרנות ואני מבקש מכל מי שקורא את התארד הזה להגיב ואם אפשר גם להביא לינקים עריכה: ציינו גם לאיזה שימוש אם אפשר

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם לפניי כשבוע בערך שידרגתי את מחשב מבוסס ה intel שלי למחשב מבוסס amd חדש(מופיע בחתימה) יש לי 2 זכרונות simpletech 512X2 pc 3200 נראה לי שיש לי בעיות בגללם בעיקרון בגלל שלפעמים אני עושה ריסט למחשב ואז הוא כאילו עובר למצב של מסך שחור כאילו שהוא עומד לעשות ריסט ואז המסך נכנס ל stnedby והמחשב נתקע במסך שחור ועד שאני לא מכבה אותו דרך הכפתור ומדליק הוא פשוט לא מתפקד.. אני חושב שזה נובע מהזכרונות תקנו אותי אם אני טועה אבל ל amd יש בעיה עם זכרונות שיש להם צ'יפים משני הצדדים... אני מעויין לקנות שניי זכרונות אחרים כאלה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9649 ואני רוצה חוות דעת עלייהם אם אפשר... תודה

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by iPsych,

נתחיל מההתחלה יש לי לוח אם 8RDA3+, זכרון 1024 400, ומעבד 2500+ AMD בזמון האחרון הלוח התחיל לעשות לי צרות צרורות, אז איפסתי את הביוס, ומאז בכלל יש בעיות. בעיה אחת היא שכל הזמן בפוסט רשום שהמתח VDD לא תקין (הוא מסומן באדום ונורא לא יציב), דבר שני, הוא שבברירת מחדל, המעבד עובד על 100*11, ואם אני משנה ל166 (כמו שהוא אמור לעבוד) אז הזכרון עובד בתור DDR333, ואם אני משנה את זה למה שנקרא "By SPD" (בביוס, ז"א לשנות את זה ל400) הוא מסרב לעשות פוסט ומצפצף כמו מכונית משטרה. עוד דבר, שכנראה קשור הוא העכבר, שפועל בצורה נורא בעיתית- בעיקר שהוא מחובר בUSB וגם בPS2, הוא לא פועל בצורה תקינה ולפעמים "נעלם" (העכבר אופטי, ונראה שהוא פשוט לא מקבל מתח, אין אור אדום, וזה בהרבה עכברים). הבע…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  9. Started by rabbit,

Gigabyte GA-8IPE1000G http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_22_31_123&products_id=734&osCsid=3089f8e3932bb9c558cb12e241b62621 או ABIT IS7-E2G http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_22_31_118&products_id=1843&osCsid=3089f8e3932bb9c558cb12e241b62621

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  10. והאם יש מע"מ על חומרה?

• 8 תגובות
    • 966 צפיות
  11. Started by refael1967,

מה זה זיכרון edo תודה למי שיעזור

12. טוב, יש לי את הP3 של אח שלי עד שאקבל את המחשב החדש שלי. P3 933 עם 384RAM נדרשות לXP כמעט 4 דקות לכיבוי המחשב... כאשר כל התוכנות נסגרו ומופיע המסך הכחול עם ההודעות השונות שם. אבל אם אני מבטל את הUSB בBIOS זה לוקח רק כמה שניות... עשיתי לזה כמה בדיקות והUSB הוא האחראי לזה. אפילו ביטלתי את הUSB מהלוח והכל הלך חלק, ואז הוספתי כרטיס PCI של USB2 ושוב זה נהיה איטי. משמע שיש ללוח בעיה לעבוד עם USB. רציתי לעדכן את הBIOS שלו אבל פה התחילו הבעיות, אני מקבל נתונים סותרים שלא ממש עוזרים לי להבין "מי נגד מי". ז"א שנכון לעכשיו יש לי המון שמות של חברות ועוד המון מספרים שלא עוזרים לי. הBIOS הוא של AMI. הCHIPSET הוא: ALi M1621 rev 4 AMIBIOS Motherboard Identification Utility החזירה את הנתונ…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  13. למה הם משתווים מה זה בכלל המעבדים האלה? :s05:

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by blank,

למה מוכרים זכרונות כמו PC4500 (DDR 566) אם בכל הלוחות אם יש תמיכה של עד DDR400 ? תודה לעוזרים (:

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  15. יש לי מעבד a64 3200 newcastle s.754, איך אני בודק איזה סטפינג יש לי? אתם יכולים בבקשה לתת לי רשימה של הספינגים הכי טובים למעבד שלי??

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  16. Started by gggilad13,

מה זה CAS? האם לזכרונות CAS 2 יש יתרון משמעותי במשחקים על זיכרונות רגילים (ADATA פשוטים)?

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  17. הייתי רוצה דעה מקצועית איזה מהמחשבים יותר טוב (את שניהם אני מקבל בסדר גודל של אותה עלות בערך) אחד מהם הוא AMD64 3000 R9800 PRO 512 DDR השני הוא מחשב פנטיום 2.4 R9800 PRO אבל !.......עם 2 ג'יגה RDRAM !!! (שזה בערך 4000 שקל רק הזכרון) השאלה שלי מה עדיף למשחקים ?? לגרפיקה אני מעריך שעדיף כמובן את ה2.4 עם ה 2 גיגה RDRAM אבל אני שואל לגבי משחקים ? איזה מחשב טוב יותר ? ה AMD 64 3000 עם ה 512 DDR או ה 2.4 עם ה 2 ג'יגה RD-RAM ? אני צריך תשובה כמה שיותר מהירה תודה.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  18. Started by oded6188,

קניתי לפני כמה זמן מאוורר לפנטיום 4 של זלמן... קיבלתי איתו משחה טרמית... אפשר למרוח אותה גם על מעבד של מחשב נייד של AMD? תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. אני יודע שיש הרבה יותר טוב אבל אני רוצה אינטל בסביבות המחיר הזה המחשב לא עאמור להריץ משחקים כבדים יותר מדי יש לי 512DDR כרטיס מסך AGP ואני רוצה כונני SATA בעתיד כנראה.. מה דעתכם על שני הפריטים הללו? ואם אפשר לקבל המלצה על מארז מהאתר גלוב-נט וכמה שיותר זול תודה...הסר כמות מוצר\ים כולל ABIT IS7-E2 429.99 ¤ Intel Pentium 4 2.4 Ghz, Socket 478, 533fsb, Cache 1mb, Box 748.38 ¤

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by gbox,

אני רוצה לקנות מעבד AMD 3000 ואני יודע שיש לו 1800 מגהרץ וראית שיש משחק שהדרישות שלו זה 2400 מה זה אומר?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by Ach Shelo,

שלום, אני עורך איזה עבודה בנושא מעבדים ואני זקוק לעזרה בבקשה. אם מישהו יוכל להסביר לי את חלק מהשאלות או להפנות אותי למקומות המתאימים. תודה רבה. בשנה האחרונה המגמה המתגבשת היא, הפרדה בין מעבדים אשר מיועדים למחשבים שולחניים לבין מעבדים למחשבים ניידים (חברת Intel). א.למה יש צורך בסוגי מעבדים שונים? ב.מהם ההבדלים העיקריים בין מעבד המיועד למחשבים שולחני לבין מעבדים המיועדים למחשבים ניידים? i.מבחינת ארכיטקטורה פנימית. ii.מבחינת מאפיינים. ג.מה ההבדל בין Pentium M לבין Centrino? ד.מהי המהירות המקסימאלית של מעבד נייד היום? ה.כאשר מדובר במעבד למחשב נייד, אחד ההבדלים הבולטים ביותר, אל מול מעבד למחשב שולחני, היא מהירות השעון של אותו המעבד (מהירות פנימית). מבחינת ביצועים, למרות הפרשי …

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by switchman,

הלוח אם והמעבד שבנתיים בחרתי מותאמים ב 478 פינים שבסוקט, שהבנתי שבאינטל זה השיטה היותר ישנה. אשמח אם מישהו יסביר לי קצת על הסוקט ועל הפינים, עד כמה זה ישן, ועל ההבדל ומשמעות ההבדל בין 478 ל 755. ואם תוכלו להגיד גם איך השילוב שבחרתי בנתיים [המעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz Prescott 1M Cache HT FSB 800] [הלוח-אם: Asus P4P800 (i865PE) +SB +LAN +S-ATA HT FSB800] תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. Started by Dano,

אוקיי אז. 1. איזה זיכרון יותר שווה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6200 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1999 או 512MB A-DATA /VT מK*P הכסף בערך אותו דבר אז מה הכי טוב? (לא משנה אחריות) ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אם זה משנה.. 2. איזה מוצרים (כ. מסך, לוחות אם) מתוכננים לצאת לשוק הבינוני בחצי שנה הקרובה? :s05: כי אני מתכוון לקנות אתה מחשב רק בעוד חצי שנה (לאחר החופש הגדול) תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  24. Started by LooseCannon,

מה ניינים? אני רוצה לקנות מעבד חדש ולוח אם ונראה לי שאני אלך על ה64 החדש. השאלה שלי היא האם יש דגמים שונים של אותו מעבד ומה ההבדלים ביניהם? ואיזה לוח אם אתם ממליצים לקנות איתו? קחו בחשבון שהידע שלי בנושא לא נרחב ממש.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by dids22,

תראו יש לי מעבד פנטיום 3 הקיצר היום פתחתי תמחשב והורדתי תקרור מהמעבד והחזקתי תמאוורר ביד ומה שהיה מוזר זה שלא הרגשתי רוח שיוצאת אז איך המאורר הזה מקרר בכלל תמעבד (והוא מקרר מאוד כי 5 שניות בלי קרור על המחשב הוא קופא וכלום לא זז-זה אמור להיות ככה??(חשבתי שהוא לאט לאט יתחמם עד שהוא ישרף או משהו כזה ) ועוד דבר שלא ממש הבנתי לא זמים משחה טרמית בין המעבד לקרור שלו??? מקווה שיש לכם תשובות תווודההה

• 8 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים