עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. GIGABYTE GA-8I945PG בפורום אחר, נתנו לי תשובה בנוגע לתקלה שיש לי, שעל גביי לוח האם החדש שקניתי יש רק יציאת ATA אחת, וכל השאר אלה S-ATA. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. כי בביוס הטמפ' קבועה על 85 מעלות וזה לא הגיוני (SK-7) ו-2 מאוררי 120 של אנרמקס.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  3. השאלה היא כזאת אם אני מוסיף שני סטיקים של 256מגה של 400 MHZ DUAL CHANNEL DDR אז בפעועל זה יהיה 512 או 256 עם באס של 800 MHZ

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by haim652,

1) איך מעדכנים ביוס ללוח אם P5GC-MX/1333, בדקתי באתר של ASUS לא מצאתי (לוח אם של ASUS) 2) איפה בביוס נצאים המחלקות של הזיכרונות (אני רוצה לשנות למחלק של 1:1) 3) ואני רוצה לדעת המתח של הספק כדי שיספק יותר כח כדי לעשות OC טוב יותר? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by nehmia,

כמה סוגים של מעבדים יש?ומה ההבדל בינהם בערך? ומה זאת אומרת מעבד עם ליבה כזאת...זה לא לכל מעבד יש ליבה מהסוג שלו ורק למעבד הזה יש אותה? אחרת מה מבדיל בין שני מעבדים עם אותה ליבה?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  6. חשוב גם מקום ל GEFORCE 970 GTX שלי כמובן אשמח להמלצה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מחירי הזכרונות ירדו פלאים. עכשיו יש לי 1gb Transcend 667 cl5 אני לא יודע איפה אפשר לקנות עוד סטיק כזה בחנות שקניתי אין להם יותר. עכשיו חשבתי אולי במקום להמר ולקנות סטיק של ג'גה אני אקנה שני סטיקים של ג'גה שיעבדו בדואל צ'אנל ואני אקבל 3 gb השאלה האם הסטיק הבודד לא ייפגע בביצועים?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  8. שלום חג שמח ושנה טוב!! יש לי את הלוח הנ"ל http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3137&dl=1#sp ואת הזכרונות הנ"ל http://www.gskill.com/products.php?index=204 משום מה הזכרונות לא עובדים על התדר שהם צריכים 1066 ניסיתי לשנות בביוס את המחלק אבל אני רואה שזה עדיין לא עזר מה צריך לעשות כדי לשנות את התדר? הבנתי שDDR2 לא תומך בXMP ולכן לא נגעתי בו... מצורפות תמונות של CPUZ ושל הביוס תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by Jesper,

מה ההבדל בין ASUS M2N ל-M2N-E? ראיתי של-E יש עוד כמה פיצ'רים ולא הצלחתי להבין בדיוק מהם. מהם והאם נראה לכם שלשימושים ביתיים רגילים ומשחקים אני אצטרך אותם הוא שאני סתם לא אשתמש בהם?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  10. Started by izaak,

שלום. אני מעוניין לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי GA-6VXDC7 תוצרת ג'יגהבייט כיום מותקנת עליו גירסה F3 שמיועדת לWIN98 לא מאפשרת כיבוי דרך כפתור כיבוי שנמצא בהתחל ועוד כול מני תופעות ובעיות מוזרות. הורדתי את העדכונים מהאתר של ג'יגהבייט שפותרים את הבעיות והרצתי את קובץ ההפעלה של תוכנת עדכון הביוס, ונפתחה לי תוכנת עדכון הביוס דרך דוס, ומופיעות לי 3 הודעות: שהצ'יפ לא תומך, שהפלאש לא תומך,בדוק שהפלאש לא מוגן. ניסיתי להסתכל בדפי נתונים של הלוח ולראות איפה אפשר לבטל או לאפשר הגנה על הפלאש ולא מצאתי. אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או אם מישהו נתקל בבעיה דומה. תודה. מכיוון שלא הצלחתי לצרף את קובץ דפי הנתונים של הלוח אני מצרף קישור לאתר של ג'יגהבייט עבור לוח האם הנ"ל…

11. Started by EagleX2,

שלום לפני שאני קונה אני רוצה להיות בטוח שהם תואמים ויעבדו בצורקה מלאה K8V DELUXE או (לא ראיתי אותו בארץ) EXPOX 8HDA3+ עם הזיכרון: CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 4000 Memory Kit האם שווה לחכות לשבב של SiS ובעוד כמה זמן בערך הם יצאו?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  12. שלום יש לי לוח של ג'יגהבייט GA-K8NF יש לי עכשיו גיגה של 2 סטיקים של 512 רצים על 400MHZ DDR1 אני רוצה לשדרג ולשים 2 גיגה זיכרון 667 DDR2 הלוח תומך?

• 2 תגובות
    • 400 צפיות
  13. Started by kylesan,

ציתי לשאול שאלה המעבד הזה טוב? QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 2666 MHz (8 x 333

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by L1ron,

הזמנתי מחשב עם המעבד intel i5 1050k ולוח של p67-ud3 של GA. המוכר הסביר לי שיש בעיה מסוימת עם הלוח הזה, אבל יש לי אחריות ל3 שנים ולא משנה מה יקרה לכל רכיב במחשב ,הוא יוחלף . יש לי אפשרות להחליף חלק עד מחר. האם להחליף את הלוח אם לדעתכם?למרות שיש בעיה בלוח ,בכל זאת לא בטוח שזה יקרה , וכנראה שעם תהיה בעיה ,בעתיד ישימו לי את הגרסה המסודרת של הלוח, לא? מקווה שהבנתם. לירון

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. E8400/Q9400 כבר איזה שנה על אותו מחיר...

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  16. ב-458 שקל מה דעתכם על הזיכרון? טוב לא טוב? המפרט שאני קונה : e6750 geforce 8800 gts sparkle 320mb Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L לא צפוי אוברקלוק בזמן הקרוב

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  17. האם לוח אם שמשולב בו בקר גרפי כמו ה- 915G פחות טוב מלוח דומה שלא משולב בו בקר גרפי? (מתוך נקודת הנחה שבשני המקרים יש בכוונתי להוסיף כרטיס מסך) האם נכון הדבר שלוחות אם משולבי בקר גרפי מקצים חלק מהזכרון לטובת הבקר גם אם הוספתי ללוח האם כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  18. Started by 6kwar,

זה משנה אם אני מחבר הCD-ROM לכבל של UDMA66/100? לי זה לא ניראה שזה ממש משנה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by אבירם אוחנה,

היי , יש לי לוח P43T ES3G עם מעבד Q6600 לאחרונה קניתי מעבד W5430 שהוא 771 ניסיתי לחבר את המעבד ללוח , והמחשב עולה , אך מגיע לוינדוס - וקורס מה עליי לעשות ? יש לי ביוס F7 , יש מדבקה על המעבד מסתירה שני פינים כמו שאמור להיות והמוכר הסיני גם כנראה עשה לו '' מגרעות'' כדי שאוכל לחבר אותו ללוח שלי כי הבנתי שהוא יושב קצת אחרת אך עדיין ללא הועיל - הוינדוס קורס שאני מחזיר את המעבד הישן הוינדוס עולה מישהו התנסה בMOD מ771 ל775 ?? ראיתי בנוסף סרטון , יש לוח כמו שלי ואת אותו דגם של מעבד (כמעט E5450 ) וזה פועל וגם הבחור עשה אוברקלוק אז מה עליי לעשות ? מישהו יודע ? מצורף הסרטון

20. Started by avihai007,

עד כמה ההבדל בינ יהם הוא משמעותי במישחקים בעיקר? כי בכסף יש הבדל משמעותי ביותר. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  21. Started by Bone-Breaker,

אם למישהו יש מידע עליו או איפה אפשר לראות השוואות או גרפים או כל מיני דברים רק אני רוצה לדעת עליו יותר.. תודה

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by HellBoY,

איזה ציפסט יותר טוב? VIA K8T800 או NVIDIA nForce3 250Gb תודה לעוזרים!!

23. אמרו לי פעם שכמה שיותר נמוך יותר טוב אבל בזכרונות החדשים כמו של גיל DDR2 שמה התזמונים הם 5-5-5-15 אבל זה ניראה לי מוזר כי אצלי יש אס די והתזמונים הם 3-3-3-6

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  24. Started by meir1234,

שלום. 1. אני מתכנן להחליף לוח אם + מעבד חשבתי על לוח האם הזה: לוח אם Gigabyte B560 AORUS Elite Micro ATX B560M AORUS ELITE (rev. 1.0) Gallery | Motherboard - GIGABYTE Global בלוח האם מצוינת העובדה הבאה: Integrated Graphics Processor-Intel® HD Graphics support: 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096x2160@30 Hz * Support for HDMI 1.4 version and HDCP 2.3. 1 x DisplayPort, supporting a maximum resolution of 4096x2304@60 Hz * Support for DisplayPort 1.2 version, HDCP 2.3 (Graphics specifications may vary depending on CPU support.) 2. האם נדרש מעבד הכולל ליבה גרפית כגון : מעבד Intel® Core™ i…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.