מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חג שמח אנשים, אני מעוניין לרכוש מעבד חדש ולוח, תקציב בסביבות 1800 ש"ח. שאר המפרט שלי.... כרטיס מסך 7970 זיכרונות g.skill 2x8g ספק כוח coolermaster 650W מארז thermaltake midi tower וכמובן ציוד נלווה שפחות רלוונטי (מסכים, מקלדת וכו') בגדול, בזכות גוגל (ובאתר הזה בפרט) אני מבין שבתקציב הזה אני יכול לרכוש או I5 של אינטל, או FX של AMD. אבל העניין הוא, שתמיד הייתי "חסיד" של AMD, אבל השיקול שלי הוא בגלל שבמבחנים רבים אינטל לוקחת ברוב המקרים... אבל לא בהפרש גדול שזאת הסיבה לעבור לאינטל :\ ורציתי לדעת אם בכל זאת שווה ללכת על AMD בגלל ריבוי הליבות וזה יבוא לביטוי בעתיד? ד"א: שכחתי לציין שהשימוש הוא בעיקר למשחקים...... ואני אשמח לקבל חוות דעת ממשתמשים בעלי מעבד של אינטל, כי בטוח יש …
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם מעבד E8200 וזיכרון DDR2 2G 800Mhz CL5 (1x2) כשאני מבקש מחשב שלי->מאפיינים הוא רושם לי Intel(R Core 2 Duo CPU E8200 @ 2.66GHz 1.97GHZ, 2GB של RAM הרחבת כתובת פיסית האם זה בסדר? מה זה "הרחבת כתובת פיסית"? שאלה נוספת : יש כלי פשוט לבדיקת זכרון הפנימי (אפיון ותקינות) שאתם יכולים להמליץ אליו? אני לא ממש סומך על החברה שקניתי ממנה את הזכרון! תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
אז ככה יש לי עכשיו שני סטיקים של 1024 MB זאת אומרת 2048 בזיכרון על שני סטיקים , אני רוצה לקנות עוד 2 סטיקים אבל שכל אחד יהיה 2048 אז ביחד יהיה לי 6144 , השאלה האם הלוח אם יתמוך ואיזה מערכת הפעלה יכולה לקבל את כל הזיכרון הזה ? ואם אין אז עדיף לקנות עוד שני סטיקים של 1024 כל אחד במהירות DDR3 כי מה שיש לי עכשיו זה DDR2 לוח אם = P43 NEO MSI
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה בזמן שאני מדליק מחשב יוצאת לי הודאה Cpu fan eror! Press f1 to resume אני לוחץ על f1 והוא ממשיך כרגיל... בדקתי את המאוורר הוא עובד והטמפרטורה במעבד 45 מעלות איך אני נפטר מההודעה הזאת? תודה
-
- 3 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם MSI P45C Neo-FIR. כרגע מותקן עליו זכרון של 4GB (2x2GB) DDR2 800Mhz. לצורך שדרוג המחשב קניתי 8GB (2x4GB) DDR3 1333Mhz של חברת קינגסטון - KVR13N9S8/4. הבעיה היא שכשאני שם את הזכרון החדש בחריצים המתאימים (וכמובן מוציא את הישנים) המחשב לא עולה. הוא מצפצף 3 פעמים ואז מכבה את עצמו והמסך כלל לא נדלק. ניסיתי גם לשים רק שבב זכרון אחד וגם זה לא עובד. ניסיתי לעדכן את גרסת ה-BIOS וגם זה לא עובד. ניקיתי את ה-CMOS וגם זה לא עובד. אני כבר לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, התקנתי על המחשב שלי וינדוס 7 והאינטרנט שלי הפסיק לעבוד. מרכז הרשת לא מזהה את החיבור ופותר הבעיות לא נותן תשובה. ניסיתי להתקין את הדריבר שיש באתר של אסוס אבל אי אפשר כי הוא ב16 ביט (או לפחות זה מה שהמחשב אומר), ואין גירסה לוינדוס 7. אני מיואש, עזרה! עמית.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בערך בעוד חודש, חודשיים מחשב חדש ורציתי לדעת אם יש תאריך (אפילו לא מדוייק) מתי אמורה לצאת הסדרה החדשה של ה-i7 בישראל.
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הלוח אם abit an7 הוא לוח אם די ישן. לכן אני מסתבך במציאת מעבד המתאים לו. אין לי דרישות מיוחדות, רק שיתאים ללוח אם. שיהיה לו את הסוקט 462. המחשב אמור רק להריץ סרטים. לא שום דבר יותר מזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של gigabyte דגם : p55a-ud3 הגעתי אתמול לחנות במטרה לקנות http://ksp.co.il/?uin=13540 בסוף יצאתי עם http://ksp.co.il/?uin=13485 השאלה היא האם עשיתי החלטה נכונה או שהיה עדיף לי להישאר עם הבחירה הראשונה ? האם הזכרונות הללו מתאימים בכלל ללוח שברשותי ? הזכרונות עדיין לא נפתחו ועתידים להיפתח מחר בערב (עם קבלת מארז חדש )
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי מחשב מעבד amd socket A 462 2600mhz לוח אם ECS model 863 chipset SIS 741GX Manufacturer ECS Model M863 Version 1.0 North Bridge SiS 741GX Revision 03 South Bridge SiS 964 Revision 03 CPU AMD Athlon XP Cpu Socket Socket A (462) אני רוצה להוסיף 2GB רם חדשים אני רוצה הכי זול תמצליצו לי
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד כי הסטוק לא מספיק לאוברקלוק .. ורציתי לקנות או את ה TT הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1856&CatCode=414 או את של זלמן הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia ואני לא ידוע איך מחברים אותם במקום הקירור הנוכחי .. אמרו לי שזה קשור לתושבת בלוח אם ואני לא ידוע איך קוראים לה .. אם אתם רוצים את הדגם של הקירור שיש לי עכשיו זה : intel e5200 Box Cooler master X dream 4 p775 ואמרו לי שזה תושבת LGA 775
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום ! קניתי מעבד BOX וקיבלתי מעבד Q6600 עם מאוורר של EVERCOOL די ענק בדקתי אצל חבר ומהירות המאוורר אותו דבר לו יש BOX על אותו מעבד אצלו זה 2000RPM וגם אצלי. עכשיו העמסתי לו תוכנות על המחשב (יש לו אותו מפרט כמו שלי חוץ מהמאוורר וחוץ מזה שיש לו מארז עם החלון שסוגר על המאווורר של המעבד אני יצרף תמונות) קיצר העמסתי לו על המחשב והוא לא עבר את ה65 מעלות עשיתי אותו דבר אצלי והגעתי תוך שנייה ל 71 ואחכ ל80-95 מעלות ? המחשב לא איטי כל כך אבל לפעמים הוא היה נתקע לי עידכנתי דרייברים אבל מה עושים אני רוצה גם שלא יעלה לי תחום ככה ? לדרוש קירור BOX או להביא קירור יקר יותר וטוב המארז שלי יש לו 2 מאוורים קטנים אחד אחורי ליד הספק שמוציא אוויר ואחד מכניס אוויר עם חלון שקוף בצד המארז-…
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום רב , אני רוצה להחליף לוח אם חדש כי שלי נשרף. אני יביא כמה פרטים יש לי מעבד: Intel P-4 3.0GHZ 64BIT S-775 2MB FSB8 DDR2 667 התקציב שלי 300 שקל. איזה לוח אם כדאי ? חשוב לצין שחלק ממפרט הטכני שאני צאיך בלוח אם הוא x4 sata x3 PCI 2\1 IDE audio 6 channel or batter 4 usb memory slots 4זה חלק ממפרט הטכני שאני חייב שיהיה כול השאר שיהיה איך שהוא.
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
לאור ידיעה שפורסמה על הקמת מרכזי פיתוח ו-FAB בסין ורוסיה (בתוכנית האחרונה של http://www.crankygeeks.com/). נזכרתי בכתבה שפורסמה, אפילו כאן באתר על צוות ערבי מאיחוד האמירויות או ערב הסעודית שפיתח שבב CPU בעצמו. אני פשוט לא מצליח למצוא את הכתבה, מישהוא זוכר/יודע?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אהלן, המפרט הנוכחי שלי הוא המעבד והלוח שבכותרת + 2GB DDR2 של MUSHKIN העובדים בקצב 1066MHZ. לפני מספר ימים הלך לעולמו אחד הסטיקים. כעת אני ניצב בפני דילמה - האם לקנות זכרון חדש (זכרונות 1066 יחסית יקרים, בעיקר אם אני רוצה ללכת על 4GB. האם ההבדל בין 1066 ל-800 מורגש באופן ניכר, או ששווה לי לרכוש 4GB עם CL טוב בקצב 800 על פני 1066?) ולהשאר עם הלוח הנוכחי, או לרכוש לוח טיפה יותר טוב התומך בDDR3 ולשדרג גם את הזכרונות (עד כמה מורגש יהיה השיפור בביצועים?) אני מעט לחוץ בכסף (700 ש"ח גג), אך גם רוצה לראות שיפור ניכר בביצועים. אשמח מאוד לשמוע תגובות, תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש וחסר שלי רק זכרונות. הינה המפרט שלי : מעבד : CORE I 7 860 קירור למעבד : Scythe Mugen 2 - Infinity For Socket 1156 לוח אם : ASUS P7P55D LE Intel P55 Chipset LGA 1156 P7P55DLE זכרונות : ???? ספק : Seasonic S12II-620 Bronze Active PFC 620W הארד דיסק : Western Digital 1Tb 3.5 64MB SATA II WD10EARS Green ומארז : CM 690 יש ברשותי גם HD5870 ככה שלא צריך כ.מ מה אתם אומרים על המפרט? זה לגיימניג וOC, אז תציעו לי בבקשה זכרונות מעולים בערך ב600 שקל מפנדס מחשבים (זיכרונות של 4 ג'יגה). תודה רבה זה דיי דחוף לי.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם p4mam2-v של msi והוא נשרף. המעבד הוא p4 והייתי רוצה לדעת איך אני יודע לאיזה לוח להחליף ואיך אני מברר סוג מעבד (775 וכו) אני אשמח למידע והמלצות
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש לוח אם חדש ומעבד חדש (כי כנראה נשרף לי הציפ' מתחת לצלעות קירור, ולפי מה שאמרו לי אני לא יכול להחליף רק את המעבד כי הלוח אם שלי קצת ישן וזה צריך להתאים וכל מיני דברים כאלה. אז פניתי לפה בתקווה שתוכלו לעזור לי למצוא מעבד ולוח אם שיהיו מספיק טובים לי למשחקים וכל השאר אבל לא יעלו לי כמו דירה בת"א ;D התקציב שלי הוא בסביבות ה2000 שקל +- כרגע אני צריך למצוא מארז חדש, לוח אם חדש, מעבד חדש, כונן דיסקים חדש, ורם חדש יש לי כרגע: ספק כוח איכותי מאוד של 400 MW עם יכולת לסיפוק של 500 (אל תשאלו אותי איך, הוא ממש איכותי) כרטיס מסך של ATI HD5970, ואני לא מבין בזה בכלל, אשמח למי שיוכל לעזור לי ולהביא לי את הלינק הזול ביותר לשני המוצרים האלה באיכות הטובה ביותר ועם …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקשיבו יש לי עכשיו 2 GB מהירות 800 MHZ של G.skill ואני רוצה להוסיף עוד 2 GB זכרונות אבל בסטיק אחד [דרך אגב הזכרונות הקודמים הם 1 GB בשני סטיקים ] זה אפשרי להוסיף או שחייב את שני החריצים של הזכורונת <?
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול לגבי שדרוג המחשב שבראשו המעבד. זהו המפרט: GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430 Athlon 64 X2 3600+ KINGSTON DDR2 2GB 667 MHZ (1+1 HD4770 SAPHIRRE 500W GENERIC רציתי לשאול מהי החולייה החלשה במחשב והאם ישנו צוואר בקבוק משמעותי לכרטס מסך מהמעבד? חשבתי על Athlon X4 Quad Core 630, מה אתם אומרים? תודה, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות E5200 יש לו לוח נראה לי של ASUS , צ'יפסט 945 , ואני לא בטוח שזה תומך ב45nm (הוא מתכנן להחליף לE5200) כרגע יש לו E2140 , שזה 65nm והמוכר בחנות מחשבים שהיום הייתי בה (קניתי E5200 , מגיע לי תתחדש, ואגב זה מוכר שמבין,לא כמו הטמבלים שיש בהרבה חנויות מחשבים) אמר שרוב הסיכויים שהלוח יתמוך ב-45nm אחרי עדכון BIOS . מה אתה חושב ?
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אמרו ל ישזה קשור למהירות ולקצב נתונים . עכשיו קצב נתונים זה DDR לא ? והזכרונות שיש לי במחשב זה 2gb Mushkin ומה שאני רוצה להוסיף זה עוד שני זכרונות של twinMos כל אחד 512MB במהירות DDR אז אפש רלחבר אותם או לא ?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה , מעבד E8400 , יחזיק לוח אם עם CF של שני כרטיסי מסך Hd4830 ?? ואיזה לוח אם יש עם הכנה ל CF ?
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מסויימת יש לי מלאי של לוחות של גיגה בייט ואני צריך שהם יתמכו בבאס של 800 הרץ הלוחות הנ'ל הם סט ראשון GA-8iR2003 intel-845 D-HI2 סט שני GA-8ilft intel 845 Gl ich 4 מה אני יכול לעשות איתם ?
-
- 8 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב ואני רוצה לדעת איזה לוח יותר טוב יותר מיתקדם בטכנולוגייה תודה. זהhttp://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2962 או זהhttp://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2879 Asus P8Z68-V Z68 CHIPSET Socket 1155 אוASROCK P67 Extreme 4 B3 P67 CHIPSET
-
- 6 תגובות
- 965 צפיות
-